Merhabalar saçlarıma Ombre yaptırdım ama çok fazla kızıllık olduğu için beğenmedim kızıllık nasıl gider? Saçımı önce açılma işlemi gördü sonra tonlama ile devam edildi. Kızıllık gitsin diye hangi ürün kullanmalıyım? Ne işe yarar?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar saçım sarıya boyanmadı. Doğal saç rengim koyu kahve güneşten açılmış gibi dursun diye boyadık fakat kızıllık içeriyor ona karşı bir öneri istiyorum
Benim kuaförüm saçını arap sabunuyla yıka boyayı akıtır demişti, ben denemedim ama akıtıyor olabilir. Mor şampuanda kullanmayı ihmal etme turunculaşmayı önlemesi için
Arap sabunu rengi akıtır mı gerçekten. Mor şampuan sarı saçta kullanılıyor biliyorum sarı pigment olduğu için benim yeşil pigmentli kullanmam gerekmez mi
Evet akıtıyormuş. Saçını kızıldan sarı ombre yaptırmadın mı yoksa ben mi yanlış anladım. Sarıysan mor şampuan kullan arap sabunuyla kızıllığı giderirsin mor şampuanla da sarı rengini korursun, sarı ombre yaptırmadıysan mor şampuan işe yaramaz tabii
hayır saçım sarı değil. Doğal saç rengim koyu kahve uyumlu olsun diye güneşten açılmış dursun diye renk uyguladık fakat renk güzel ama kızıllık var ondan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim kuaförüm saçını arap sabunuyla yıka boyayı akıtır demişti, ben denemedim ama akıtıyor olabilir. Mor şampuanda kullanmayı ihmal etme turunculaşmayı önlemesi için
Arap sabunu rengi akıtır mı gerçekten. Mor şampuan sarı saçta kullanılıyor biliyorum sarı pigment olduğu için benim yeşil pigmentli kullanmam gerekmez mi
Evet akıtıyormuş. Saçını kızıldan sarı ombre yaptırmadın mı yoksa ben mi yanlış anladım. Sarıysan mor şampuan kullan arap sabunuyla kızıllığı giderirsin mor şampuanla da sarı rengini korursun, sarı ombre yaptırmadıysan mor şampuan işe yaramaz tabii
hayır saçım sarı değil. Doğal saç rengim koyu kahve uyumlu olsun diye güneşten açılmış dursun diye renk uyguladık fakat renk güzel ama kızıllık var ondan
Hımm o zaman head houlders ve c vitaminini birlikte kullanarakta saçındaki boyayı akıtabilirsin, bir yerde görmüştüm işe yarayabilir
hımm tamam teşekkürler
Biraz zaman geçince tekrar boyayabilirsin.
mor şampuanla
Mor şampuanın sarı saçta kullanıldığını duymuştum.
ombre de sarı değil mi?
yok benim saçım sarı değil. Bana yakışmadığını düşündüğüm için saç rengim Koyu kahve uysun diye bir renk yapıldı fakat kızıllık ortaya çıktı
bi dene gene de mor şampuanı netice de turunculuğu alsın diye kullanım amacı
Anladım
Kızıl kahve rengine boya daha sonra kahveye boya
Saçlarımı tekrardan yıpratmak istemiyorum
Bekle
oksijen suyu
Oksijen suyu mu ilk kez duyuyorum
evet açmak için
kızıllığı mı alacak saçtadan saçım sarı değil
evet kızılı akıtıyor açıyor
anladım bir araştırayım