Okulda gerçekten hoşlandığım bir çocuk var oda benden hoşlanıyor. Normalde bu çocuk hiç kriterlerime göre değil ama beni ona doğru çeken bir kuvvet var.(Çocuk yakışıklı, karizmatik, çekici, zeki) Nasıl ondan hoşlanabilirim anlayamıyorum hala neyse... Ama çocuk beni sevdiği halde benim acı çekmemi istiyor ve bana acı çektiriyor. sürekli kolumu çekiştiriyor, cimcikliyor bana vuruyor, canımı acıtıyor. Ayrıca derste de sürekli benimle uğraşıyor.(diğer kızlara hiç böyle yapmıyor). Sürekli küçük düşürmeye çalışıyor, laf sokuyor (çok zekice esprilerde yapıyor). Ama benimle uğraşması onu sevdiğim için hoşuma gidiyor. Tabi bende ona gerektiğinde geçiriyorum. Sürekli çocuk benimle uğraşıyor. Çocuk derste arkamda oturuyor. sürekli sırayı öne ittirip duruyor. sırtıma çarptırıyor. Sürekli çevremde. Dikkkatimi çekmeye çalışıyor.(ergenlik çağında) Derste de bazen SADO-MAZO diyor tabi kimsenin bilmediğini sanıyor... Arada 'Grinin elli tonu' ndan konuşuyor.(sapık) Bundan yaklaşık bir yıl öncesine kadar panik atak nöbetleri de geçiriyordu. Çocuğu gerçekten seviyorum... NE YAPMALIYIM NASIL DAVRANMALIYIM ÇOCUK SADİST Mİ? OLAY GRİNİN ELLİ TONUNA DÖNDÜ... Sizlerin değerli yorumları için şimdiden çok teşekkür ediyorum ;)
Ya oğlan en başında aklımda bile yoktu baktım bir ara resmen benle ilgileniyo sonra ilgisinden hoşlanmaya başladım bir kıza nasıl yanaşacağını bilen birisidir. İlgisinden hoşlandıkça onu tanımaya başladım. Sonra bir sürü ortal yönümüz çıkmaya başladı ama bunları sadece ben biliyorum tabii. Bu olay lise bir de oldu. Sonra yaz tatili girdi. Biz meslek lisesiydik ben numarasını bile isteyememiştim anlayacak diye. Neyse lise ikide her şey farklı olur diye düşünürken bana olan ilgisi daha başka bir boyut aldı. Bu sefer canımı yakıyodu. Vuruyodu ediyodu. Dediğin gibi bir tek bana yapıyodu. Derdini de anlatıyodu. Ama dalga da geçiyodu. Benim de hoşuma gidiyodu. Lise ikiye başladıktan birkaç ay sonra bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Resmen dünya başıma yıkıldı. Ona olan tavrımı değiştirdim o da benden uzaklaştı. Bu sefer başka kızlara yapıyodu o yaptıklarını falan. Anladım ki marifet bende değilmiş.
Ne yalan söyliyim şimdi kimsenin bana vurmasını bırak el şakası yapmasına izin vermiyorum ben. Bence sende yapma derim. Evet insan diyo ki lan belki böyle seviyodur diyosun ama gerçekten seven erkeği bulduğun zaman anlayacaksın o adam dokunmaya kıyamazken öbürü her yerini morartırdı yanlış yönlendirmek istemem ama ben sende kendimi gördüm. Oğlanla laf sokuşmayı bırak biraz ciddi konuşmaya bak ki hakkında ne düşünüyo bir öğren bakalım ona göre kendine yol çiz
Çevremdekiler dediğin çok yakın arkadaşların ve kızlarsa asla inanma oğlanın ağzından ayan beyan "seni seviyorum" kelimeleri çıkana kadar inanmayacaksın. Ondan başka kimse bilemez çünkü. Tecrübeyle sabit. Bana kimler neler demişti hepsi boş
Yok yok öyle bir olay yok yani olay şöyle olur genelde kız bir oğlanı sever hayal kurar bekler bekler oğlanı başka kız alır. Oğlan bir kızı sever biraz ilgi gösterir alır ve biter bu. Yani bir erkek isterse seni prenses yapar. Seviyosa zaten o mutlaka bir yolunu bulur gelir. Aşkta gurur olmaz. bir tek aşkta olmaz.
Kendini ezdirme kimseye durduk yere. Sen ailen, arkadaşların için değerlisin. Sen geleceğisin bu ülkenin. bir erkeğin durduk yere kalkıp da sana vurmasına hele de bu yaşta asla izin verme. O oğlanda ne kadar hoşlanırsa hoşlansın çok güvenme daha çok gençsiniz fikirleriniz değişir. Ama biriyle olacaksan da o çocukla olma bence. Arkadaş ol. Ama o kadarla kalsın. Sonra sende benim gibi pişman olma olmayacak birini beklediğine
Haklısın tatlisim ama dikkat et kendine zarar verdirme derim ben ve kucuksun sanırım daha pişman olma sonra geçen sene ki sevgilim sadist falan değildi ama ateist metalist falan di sevince zor oluyor bazı hatalardan donemiyorsun
En İyi Cevaplar