ÇIKMAZDA HİSSETMEK GELİN DERTLEŞELİM?

boğuluyorum artık 3 yıllık ilişkim var berbat durumdayız ne ayrılabiliyoruz ne de ilişki yürütebiliyoruz ailelerimiz tanıştı vs vs 20 yaşındayım üni okuyorum güzelim her şey mük ama ben iyi değilim çıkmazdayım sanki yok olmak istiyorum birileri uzaktan ayrıl o zaman vs diyo ama bunlar çözüm değil artık ilişkidede kendimi rezil ettim tehditler küfürler havada o benim kalbimi çok kırıyor sonrada kapımda ağlayıp af diliyor bu sarmaldan nefes alamıyorum ama onsuzda ölüyor gibi oluyorum o çok muhafazakar ben bambaşka bi aileye sahibim görüşlerimiz çok ayrı herkes işin içine girdi onun babası benim annem tüm kavgalara şait oldu ya böyle saygılı adam gibi erkekleri gördükçe ağlayasım geliyor sanki şanslarımı yok sayıyorum üniversitede o kadar çocuk var ki gözümün içine bakan birine bile pas vermiyorum ama kendi hayatımı bitiryorum sanki ne evden çıkasım var ne de bi şey yapasım dışarıya gülüyorum her şey güzelde ben bitiyorum yani içten içe psikolaga da gittim ama her hangi bir rahatlama yaşayamadım ilişkinin bitirilmesi gerektiğinin farkındayım ama olmuyor ya bari uzak dur trip at biraz mesafe koy diyorum ama onuda yapamıyorum arayan benim yazan benim kötüyken düzelt durumu bi şey yap ben iyi değilim diye açık açık anlatıcak kimsemde yok yıllar sonra buraya yazıyorum bazen diyorum yani birine şans veriyim oturayım ağlıyım ama hayatımda biri varken bu bana yakışmaz yapamam yapamıyorum hayatımı ona adadım gelen tekliflere rağmen oyunculuğu reddettim gidip istemediğim saçma bi bölümde okuyorum aklı başında olanlar bi akıl versin

ÇIKMAZDA HİSSETMEK GELİN DERTLEŞELİM?