Tam numune bir ailem var, yok böyle birşey !

Tam numune bir ailem var, yok böyle birşey ! (çözümsüz sorun )

kendimi bildim bileli ailemden izin alarak huzur içinde gezdiğim tek bi gün bile hatırlamıyorum genelde hep dersten kaçıp yada bi şekilde yalan söyleyip yapacağımı yapmışımdır bütün erkek arkadaşlarımı yakalamışlardır ama bunu memleket meselesi haline getirmişlerdir babam bu zamana kadar hiç metro tramvay gibi toplu taşıma araçlarına kızlar için sıcak bakmamıştır ve bana izin vermemiştir nedeni kabaca fortçular :D öyleki suan üniversiteye gidiyorum ve okula bile babam bırakıyo erkek arkadaşımla buluşmak için haftasonu staj ayarladım hastanede diyip stajdan kaçıp buluşuyorum ki staja bile babam bırakıyo beni almaya geldikleri saate yetişebilmekte ayrı bi stres aynı şekilde okuldan kaçıp gezmeye gittiğimizdede aynı durup bizimkiler saatlerini bana göre ayarlamaya çalışıyo uymayıncada gitmiyorum bu da tam bi külfet öyleki bi yarım saat yanlız dışarı çıktığımda bile peşimden gelebiliyolar bunun güvensizlikle alakalı olduqunu düşünsem bile sonuçta her ailede oluyo böyle şeyler ve unutuluyo bi şekilde kızının sevgilisi olduğunu öğrenmeyen anne ve baba yoktur heralde ama bu şekilde saçma davranan kimse yoktur sanırım üniversite yani kaç yaşına qelmiş bi insanım ne yapmam gerekiyo artık hiç bilmiyorum yardım edebilcek biri varsa lütfen yardım etsin konuşmayı çok denedim fakat anlamıyolar napalım millet gibi çocuğumuzu sokağa mı atalım özgür kızmı olcan falan :D off aslında tam komedi ama bunu yirmi yıldır çektiğinizi düşününce benzersiz bi işkence..
Tam numune bir ailem var, yok böyle birşey !