Ailem var ama yok?

18 yaşındayım annemle babam yıllar önce ayrıldı babam kötü biriymiş içkici kumarcı dövermiş hep annemi ve abimi (şuan 28 ben 1 yaşına gelince annem abim ve beni evden atmış annem babamdan nefret ediyor ve benle abim babamın kanını taşıdığımız için bizden de nefret ediyor çok kez evden attı ama gitcek yerim olmadığı için hep geri dönmek zorunda kaldım okuyorum okuduğum için anneme maddi bir desteğim yok o yüzden beni yük olarak görüyor ve 2 ay sonra taşınıcak bana artık 18sin yeni evime gelme dedi. Ben abime göre biraz daha iyi büyüdüm maddi açıdan o yüzden abimde pek sevmez beni o benden daha zor şartlarda büyüdü. Babamada gidemem annemin kanını taşıdığım için sevmiyor, zaten babamla bir kaç yıl önce tanıştık 2 hafta felan kaldım onda sadece nerdeyse annene git diye yalvarcaktı ne babam ne babamın ailesi istemiyor beni babamın kardeşleride sevmiyorlar bilmiyorum damarlarına bascak naptım. Allahın gücüne gitmek istemem ama bazen diyorum ki keşke ölü olsalardı en azından derdim ki yaşasalardı beni severlerdi ama durum böyle değil varlar ama yoklar hayat devam ediyor ve ben çocuklarımı sevgi içinde büyütücem bunun için yaşamaya çalışıyorum allah anne baba sevgisini eksik etmesin gerisi bir şekilde halolur
Ailem var ama yok?