Böyle aile olmaz olsun?

Evde çok ağır ağrı çekiyorum, acımdan bağıra bağıra ağlamama rağmen ailem beni evde yalnız bırakıp gezmeye gittiler. İlgilenmiyorlar. Hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Benim ölüm riskin var. Kaç defa geceleri ölümden döndüm kalbimden ötürü. Gerçekten hakkımı helal etmiyorum. Evde başıma bir şey gelse ne olucak dedim. Biz gezmeyecek miyiz dediler. öleyim en kısa zamanda Allah'ın izniyle. Gerçekten çok yoruldum. Zaten hiç bir zaman iyileşemedim. 5 Mart 'tan beri hastanelerde kan testleri yapıyorlar ama ortada bir sonuç yok. Kanser olmamdan şüpheleniyorum ben. Daha ileri tetkikler isteyecek doktorlar, söylediler. İki gündür iştahım kesildi. Canım hiç bir şey yemek istemiyor, aç olsamda yemek yiyemiyorum artık. Şu anda da nefes almakta zorlanıyorum. Allâh kimseye böyle aile nasip etmesin. Bana kimseden bir fayda olmayacağını öğrendim. Ailem dediğim kişiler meğersem böyle bir durumda beni tek başıma yalnız bırakıp kendi keyiflerini düşünecek insanlarmış. Aile yalan arkadaşlar. Yok öyle bir şey.. Rabbim herkese hayırlı aile, eş, dost, evlat nasip eylesin..

Böyle aile olmaz olsun?