Ah bu aileler yok mu?

merhaba.bndede bi farklı durum var.çokta çaresizim.4buçuk senedir sevdiğim çocukla beraberim.çok kez ayrldık ama yolumuz hiç ayrılmadı tekrar döndük birbirimize.işi ciddiye döküp adını koymak istediğimizde ailesiyle konuştu sevdiğim ama ailesi iftira atarcasına hem ailemi hem beni kötülediler,babasıyla babam aynı işyerinde çalışıyorlar,biliyorsunuz düşenin de dostu olmaz. babam biraz borca girince adı çıktı onlarda da para çok ve bunu kullanıyorlar.

3kez ailesini ikna etmeye çalştı her sefernde aynı şeyleri duydu ve üstelik beni ve ailemi doğru düzgün tanımıyorlar bile. şunu da söylemelym biz beraber olduk ve amcası biliyor. o yardım ediceğini söyledi konuyu annesine açtılar. annesi birgün babanla konuşup ikna edelim diye çocuğu ikna etti.korktum ama üstü kapalı annesi konuşup ikna eder diye kabul ettim ve konuşmalarına şahit oldum.

babası iftiralar savururken annesi en kötü anda demesin mi bunlar işi pişirmişler, sen daha konuş diye. sonra da ayrılıver oğlum biz istemiyoruz deyip çıktı işin içinden. babasının babamla bu durumu konuşma olasılığı çok büyüktü, ben sinir krizleri geçirip hastanelerde yattım. ailem de olanları öğrendi tabi yaptığımız şeyi diil. sonra ablam sayesinde ailesiyle tekrar konuşup ikna etmek için yalan söyledik falan deyip ailesini kandırdı bi nevi.

ardından aylar geçti birgün kendisine ulaşamadığımda abisini aradım annesi çıktı telefona ağzına geleni söyledi,ve bu kadın yıllarca beni düğünlere götürdü.evine davet etti.ailem hakkında kötü konuşmaya başlayınca dayanamadım ben de karşılık verdim ve sabahın köründe sevgilimi uyandırıp bana karşı kışkırtmış.bu olay üzerine ben evden çıkmasını yoksa olmicağını söyledim ama çıkmadı tabi.

aradan 1aydan fazla geçti ama biz sürekli onlar yüzünden kavga edip ayrılıoruz ama tabi enfazla 1hafta sonra tekrar barışıyoruz.düşüncem yaza evlilik planı.ama bu şekilde evlenene kadar sabredebilir miyiz bilmiyorum. şuan bi arkadaşıyla ortak ev tuttu ama kalmıyo sadce buluştuğumuzda gidip cafe gibi kullanıyoruz. 2mzde dışardan üni.okuyoruz ders çalışıyoruz. şu aralar yine ailesi yüzünden aramız kötü, çünkü her fırsatta laf sokup ayrılmasını söylüyorlar, aramıza giriyorlar, inanın izinli olduğu gün takip ediyolar artık gizli gizli izin alıp benimle buluşuyor.

herşeyi anlattım size, sormak istediğim ailesini ikna edemiceği çok kesin bu durumda onları karşısına alıp eve çıkıp kalmalı mı,yoksa sürekli benimle kötü olmaya razı olup onlarla kalmaya devammı etmeli? ltfn fikir verin. ona baskı yapmak istemiyorum ama tabi bu olaylar karşısında yapmamak elde de değil. çok fazla kırldım,incindim ama beni bırakmaya da razi diil, gerekirse ben başka şehire gitmek istedim izin vermedi,beni bırakmaya razı diğil.

sizce ne yapmalıyız? ayrı eve çıkıp dişini sıkıp benimle olmalı mı?yoksa orda kalıp hergün kötümü olmalıyız?

Ah bu aileler yok mu?