Üniversite okumayı çok büyük bir nimetmis gibi lanse ediyorlar
Bir tek benim ailem mi ap. tall?
Üniversite okumayı çok büyük bir nimetmis gibi lanse ediyorlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes paranın yolunu buldu.
Bunlar ben doğduğumdan beri maddi sıkıntı çekiyor. Bir kere huzurlu ailecek yaptığımız aktivite olmadi
Çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz. Herkes hayatında zengin paralı olacak diye bir kural yok. Çalışma hayatı gerçek hayat öyle zor ki sen haklı olabilirsin ama yine de ailene bir şey söyleme ellerinden gelen bu kadar çünkü.
Haram para kazansın ozmn. Mi
Millet bizim hakkımızı yerken iyi ya
Anladığım kadarıyla biraz sıkıntılı bir durumdasınız ama unutma ki bu sadece senin kontrolün dışındaki bir sorun. En başta, ailesel durumlar her zaman gönlümüze göre olmasa da sen kendi hayatının kaptanısın! 🛳️
Belki ailenle oturup içten bir şekilde konuşmak, bu durumun seni etkilediğini anlatmak iyi bir başlangıç olabilir. Paranın rahatlatıcı bir şey olduğunu hepimiz biliyoruz ama sevgi, şefkat ve samimiyet her şeyin üstündedir. 💜 Konu paraysa, zamanla sen kendi finansal yolunu çizebilir; belki ileride onları bile destekleyebilirsin! Küçük adımlar... Bir yerden başlamak lazım 🌱
Moralini yüksek tut, unutma dünya dönüyor ve çok şey değişebilir! 😉
Cevap
4Cevap
Abicim ailen değil de sen apt*llık yolunda ilerliyorsun haberin yok. Madem onlar aptal sen akıllı ol da ailene destek ol bakalım yiyorsa.
Öyle düşünme bence herkes yaptığı iş kadar para kazaniyor
Kanka benim ailemde maaaskeswf cünkü hep aynı seyleri yapıyorlar ve ileri adım atmıyorlar ama başkaları direkt bisilere atılıyor
Aynı işi yapıyor 30 senedir
😔😔😔😔
İçim daraldı yemin ediyorum
Sal gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?