Kimine göre kaybetme korkusu; güvensizlikten, kimine göre sevgi fazlalığından oluyor. Sizce her aşkta olmalı mı? Sizi kaybetmekten korkmayan birinin sevgisine inanır mısınız?
Kaybetme korkusu her aşkta olmalı mı? Sizi kaybetmekten korkmayan birinin sevgisine inanır mısınız?
Kaybetme korkusu olan birisi hakaret etmez. Hanim hanımcık ya da beycilik oynamayacaksin. Her ne olursa olsun asla kaliteden ödün vermeyeceksin. Kalite öyle kolay birşey değil. Bankada, sokakta toplantıda, aşkta, kavgada her zaman her yerde kaliteli olacaksin. Zavallı biri, aşağı tabakadan yani 2. sınıf biri olmayacaksın kardeşim. Bir türlü anlatamıyorum insanlara. İlkel değil evrensel olacaksin. Kavgada bile utandiracaksin. Bana şizofren diyen insanlar var hem burda hem reelde 😊. Oysa ki bilinç altına attığımız o gerçek kimliklerimiz var ya. Burdayım çünkü sosyal bir alandır. Şunu yanlış anlamasın lütfen ozguveni yüksek biriyim. Çok rahatım. Standart sahibi olan karşıma çıksın. 😊
Bu kız güzel sorular soruyor. İnanmam. Ben inanmamak için bahane arayan insanım. Bu çok geçerli bir neden olurdu. Kıyas yaparım. Ben aşıkken deli gibi korkardım kaybetmekten. Demekki öyle oluyor.
Inanırım, bazı insanlar gerçekten kimseye ihtiyacı olmadan hayatına devam edebileceğine kalpten inanır ve bu yüzden kimseyi kaybetme kaygısı olmazlar. Kaybetmek isterler anlamına gelmez bu. Kimisi bu hissi dışa vuramaz, kimisi gururdan kimisi karakterinden. Sevgisini sorgulamanın yolu benim için neleri göze alıp nelere katlandığından, kendimi değerli hissettirip hissettiremediğinden ve beraberken zevkli geçen zamanlardan anlaşılır bence.
beni kaybetmeyi göze almis birisi için kendimi yoluna adadim omrumu hayatini her seyimi verdim sonun da ne oldu koskoca bomboş bir şehir bomboş bir dünya onun için kaybetmeyi göze almiş birisi için mücadele etmeye gerek yok giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir...
kaybetme korkusu her ilişkideki her bireyde olmalı tabikide bunun için çirkinleşmek gibi gösteriliyor dizilerde lakin aslında sevdiğiniz kişiyi kaybetme korkunuz ona değer verdiğinizi gösterir ama yinede o isterse veya zorunda kalırsam onun için ondan vazgeçebilmelidir insan Kaybetme korkusu olmayan birisinin sevgisine güvenemem
Cok sinirkendirecek birsey yapmissam kaybetmekten korkmaz diye dusunuyorum - en azindan siniri gecene kadar beklemek lazim- cunku saglikli davranmak pek mumkun olmuyo. Siniri gecince de hala ayni kafayla gidiyo yol vermek lazim aga
Hic aklima bile gelmez ve hatun milletinde takintidir bu bence cunku her tartisma hic mi beni kaybetmekden korkmuyosun ile biter oysa insanlarin her dakika mukemmel bir uyum saglama ihtimali olamaz :)
Kaybetme korkusu her ilişkide olur fakat her insan korkuyu umursamaz. Ben umursamam mesala bitecekse bitsin derim ve bitirirm. Sonuç adım ruhsuz olur :(
her aşkta olmak zorunda değil bence. güven ve sevgi zirve yapınca sizin sevdiğiniz kadar karşıdaki de sevince (çok nadir bir durum tabi 😅😅) o korku olmadan sevgi var olur.
ben korkarim kaybetmekten. ama bunu hissettirmekten daha cok korkarim. kaybetme korkumu sezen insan durmaz terkeder. bir eli yagda digeri balda tutamayincca birakir gider
Korku sevgiyle aynı cümlede geçer mi?😂 Sevenin korkusu olmaz ki. Seviyorsan herşeyi göze almişsındır. Terkedilmeyi de göze almışsındır. Karşılıksız bişii bu😊
Kaybetme korkusu olan insan üzmekten, kırmaktan korkar karşısındakini her durumda daha çok düşünür. Bu yüzden biraz da olsa kaybetme korkusu olmalı bence.
Kaybetme korkusu olmamalı bir insanı seviyorsan güvenmelisin ve güven varsa korku olmamalı ve kimseyi kaybedecek korkusu olacak kadar sevmemeli bir insan.
Her aşkta olmaz. Gercekten sevende olur. Kaybetmekten korkmayan birinin sevgisine inanmam. Gittigim zaman veya tartıştığımiz zaman ayrılırız ve bida aramiz olamaz yani.
İnanmam tabikide. Kaybetmekten korkmuyorsa bensiz yapabiliyor, bensiz gayet mutlu demektir. Halbuki seven insan sevdiği olmadan nefes bile alamaz. İçtiği su zehir, hayat haram olur. Yaşamak çekilmez hale gelir. Yalan dolan işte. Seven insan korkar.
İnanmam çünkü sevmediğini gösterir. Hadi diyelim ki gerçekten seviyor, sahiplenmeyeceğini gösterir ki bu da bitmeye mahkum her ilişkinin kırılma noktasıdır.
En İyi Cevaplar