𝕂𝕒𝕪𝕓𝕖𝕥𝕞𝕖 𝕜𝕠𝕣𝕜𝕦𝕟 𝕠𝕝𝕦𝕪𝕠𝕣𝕞𝕦 𝕪𝕠𝕜𝕤𝕒 𝕒𝕞𝕒𝕟 𝕓𝕒𝕟𝕒𝕟𝕖𝕞𝕚 𝕕𝕚𝕪𝕠𝕣𝕤𝕦𝕟...

##𝕮𝕰𝕹𝕯𝕰𝕽𝕰
𝕂𝕒𝕪𝕓𝕖𝕥𝕞𝕖 𝕜𝕠𝕣𝕜𝕦𝕟 𝕠𝕝𝕦𝕪𝕠𝕣𝕞𝕦 𝕪𝕠𝕜𝕤𝕒 𝕒𝕞𝕒𝕟 𝕓𝕒𝕟𝕒𝕟𝕖𝕞𝕚 𝕕𝕚𝕪𝕠𝕣𝕤𝕦𝕟...

##𝕮𝕰𝕹𝕯𝕰𝕽𝕰
Hayatın genelinde kaybetmek vardır çünkü menfaat, uyuşmazlık veya ölüm var. Bu nedenle sebepli veya sebepsiz kaybedecek olduğumuzu unutmadan yaşayacağız. Kesinliği olan şeylerin korkusu bizi sadece mutsuz eder. Bu sebeple hayatı yaşarken olmamış şeylere takılmak yersizdir. Anı ve hayatı yaşayın, çünkü kim kimi kaybedecek bu asla kesinliği olmayan bir durumdur.
Çok doğru güzel söylemişsiniz
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kaybetme korkusu degil o, birini cok seversin ve altan alirsin, ama bir yere kadar dayanirsin. Ve bitince anlarsin ki sevilmemek aci birsey, o hayatina devam eder sen oylece kalirsin ve dusunursun. Cunku dusundugunden daha cok sevmissin. Ama cabalamaktan yorulmussundur, ve karsindaki seni anlamak istememistir.. hikaye bitmistir
Güzel düşünce ama bu yolda kesin bir üzülen oluyor diğeri üzülmese bile
Biliyorum, ben ayrilali iki ay oldu, bosandik, cok deger verdim ama cabalamaktan yoruldum. Kirdilar, ama yakisik almiyacak sekilde birakip gitti. Ben onu tahmin edemiyeceginden cok sevmisim. Ama o guzelce devam ediyor
Ahın varsa tutar kardeşim senin seni uzduyse kimse yasattigiyla ölmez bunu unutma
Ahim var, ama iste ailesine var. O beni sevdi mi yoksa ailesi mi boyle yaptirdi bilmiyorum, orasi Allaha kalmis. Ama Ailesinin bir gunu mutlu gecmesin. Yasatiklari benim gibi sabretmezdi.
Aile karışıyor insanların ilişkisine karışmaması lazım ama karışiyolar çoğu ayrılmalar bunun yüzünden
Hadi serseri olsak anliyacam, Allahtan ne istiyonuz be, ben hic mi esimle tartisamiyacaktim, her ufak olayda kapi bastilar hakaret ettiler. Yazik gunah. Ne namus dusunurler ne de seref, artik hersey para olmus
O para zaten insanları değiştiriyor zombide yapıyor her şey yapıyor
Allahindan bulsunlar, rizk i veren Allah ama halen daha cok para icin tapiyorlar, saglik maglik dusunmuyorlar
Bak orası doğru en fazla alacağın araba ev daha ne alabiirsin para ciddi mutluluklar getirmez insana ama çoğu paranın mutluluk getirdiğini düşünür sevgi insanalra yardım etmek önemli gerisi boş
Bu noktada biraz kaderciyim artık. Gitmek isteyen gider, bahane çoksa gitmek için. Kalmak isteyen de kalır. Hayattaki en boş çaba değerini bilmeyen birine kendi değerini anlatmaya çalışmaktır.. Misal adam sevmeyi bilmiyorsa sevmeyi öğretemezsin, sevmeyi hazmetmekte sevebilmek de bir meziyettir velhasıl..
Güzel söz ama işte anliyamiyosun doğrumu
İşte ondan sağlam insanı bulmak lazım
Issız adam diyorsun tehlikeli 😂
Yani ben sevemiyorum işte bak dürüstum kandirmiyorum 😂
Yoo ben bağlanmak kolay kolay bilemedin 😂
Yalnızlık ben var güzel 😂
Napcaz peki alışınca niye zor olsun bakım
Ben ediyorum işte düşün kendimi severim 😂
Yok fazla bakmıyorum çünkü kaliteyi biliyorum 😂
Yani bak düşünmedim değil bizde gençlik iksiri var normal 😂
Sinek isirsa vermezler 😂
Bak sen dövülecek bir adama benziyormuyum sence bakım 😂
İşte onu koymak için prof olman lazım 😂
Bak sen şu an düşündüm seni aikido yaptığını felan 😂
Çok seven herkeste olur diye düşünüyorum. Evet benim de kaybetmekten korktuğum bir dönem olmuştu. Fakat mantığımı da dinledim. Değmiyorsa salıyorum, def olup gitsin.
Aşk işleri her daim süper çetrefilli, değil mi? 😅 Benim için aşk, sevgi dolu ve mutlu olmak demek. Bazen insan kaybetme korkusunu hissedebilir ama kim sevdiği kişiden vazgeçmek ister ki? Kalbimin derinliklerinde, sevdiğim kişinin yanımda olması için her şeyi yapabileceğimi biliyorum. Yani, eğer aşkı bulduysan, bence sıkıca sarılmalı ve o duygunun tadını çıkarmalısın. Kimse kaybetmek istemez ama önemli olan, o anı yaşamak ve mutlu olmak! 💖 Kalbinin sesini dinle derim, çünkü gerçek aşkı bulmak her şeye değer. 🥰
Cevap
14Cevap
Kaybetme korkusu varsa bir ilişkide o ilişki bitmeye mahkûmdur gadası
Bence de bitmeye mahkumdur gadasi öylede olmalı
aşka inancım yok
Haklısın o eskidendi
Hayır asla yok yaşanması gereken neyse yaşarım
Güzel yaşanması güzel sonrası sıkıntı
Çok seven tarafsan evet oluyor o üzülmesin kırılmasın diyerek yaptığın fedakarlıklar gün geliyor yapmasaydın oluyor insan sevdiğin den eminde sevildiğinden emin olamıyor çok seveninde kaybetme korkusu oluyor
Yani diyosun her türlü kaybetme var more 😂
Sağlık olsun more ne diyelim
☺️
Aaaa.. sormuş valla. 😂
Yok be ne korkucam gelmek isteyen buyurur, girmek isteyene kapıyı ben açarım..😂
Kapıyı açarsin yemek ne var geliyorum 😂 bak protein ihtiyacım var 😂
Utanmaz, bi’de yemek diyor..🤦♀️
Bugün yapmadım yürü dışarda yicez..😂
Dışardakilerde ne eti cikiyomus haberleri izlemedinmi adamlar bize essek domuz yedirmis 😂
Yemek yicektim tam da şimdi, üfff..😕😒
Hayır korkum yok ve korkuyla da bir ilişki yaşanmaz ve kolay kolayda kimseye güvenmem ama kaybedeceksek o zaman neden bir ilişki aşka dönüşsün ki hiç olmasın daha iyi kafan rahat olur en azından.
Yani ilişki zor artık heleki bu zamanda kardeşim
Öyle dostum o yüzden uzak durmak en iyisi
Bencede uzak olmak en iyisi
En iyisi bro
Hayır yok.. korkuyla ne aşkı hayatı bile yaşayamazsın.. korkusuzca aşkını sevdanı dolu dulu yaşamalısın.. yarın olmayacakmış gibi ama yarın var gibi.. hayat gibi aşkta sevdada..
Ee peki aşkta birisi giderse ve çok seviyosan
Bencede kesinlikle odur
Kaybetme korkusuna gerek yok ki iyi niyetli insansan aşkta hep kaybedersin kötü niyetli isen kazanırsın
Çok doğru söyledin aynen böyle
Biz de böyle olmasını istemeyiz ama çark böyle işliyor
Aynen böyle işliyor çark genelde hep iyiler kaybediyor
Aşkta kaybetme korkum yok. Benim sevdiklerimi kaybetme korkum var onlara bişey olmasın gerisi boş her şey gelir geçer
Doğru sevdikler önemli
En kötü ne olabilir ki yalnız mı kalırım, zaten hayatımın büyük bir çoğunluğunu öyle geçirdim bu saatten sonra öyle olması çok dert değil
Yalnızlık güzeldir ama tabiki bir zamana kadar
Ben memnunum
O zaman sıkıntı tabiki yok sen mutluysan. Bende mutluyum ama mutlu olmayanlar da var
Aşkta kaybetmek bir yana korkum yok biterse bitmiştir kısaca kaybedilecek şeyin çok fazla olduğunu düşünmüyorum
Yani giden gider umrumda değil diyosun
Anladım en güzeli aşk sıkıntı zaten
Çok sevdiğim kişilerin gönlünü alırım arkadaşlarımın falan. Aşk anlamında hiç umrumda olmuyor. Aşk için değmiyor çünkü o, özveriye.
Doğru diyosun bu aşk diyolar ama hep yalan dolan
kime fedakarlık gösterdimse beni yok saydı ben de bıraktım. Değmiyorlar..
Kimseye fedakarlık gosterilmez unutma havalanirlar ondan herkese ederine göre değer vereceksin
Çok doğru.
Yani hep böyle olmalı
evet iki kuruşluk insana üç kuruşluk değer verirseniz sizi satar hep doğru
Bu hep doğrudur ondan 3 kurusta vermiceksin 😂
affedersin sen anladın 😄😄😄
Anladım ben anladım 😂
hahah
çok seviyorsan olur sadece ayrılık anlamında değil her anlamda koruyup kollar sahiplenir özen gösterirsin
Çok sevsen bile sence bir insanın bir insanı birakmamasinin garantisi var mı
hayır değersizlik varsa bırakmalı da
Peki değer verip bırakırsa oda var
yani kimseyi zorla tutamazsın giden gşder hoşçakal demek gerek
Doğru ama yok ilerde birgün olursa zaten acımam
acıma unut gitsin, kabullenmek oyalayıp duygularınla oynanmasından zamanını çalınmasından iyidir
Yani ama şu an benim hayatımda kimse yok altını çizim 😂 olursa ama acımam sende acıma
gözünün yaşına bakmam😏
Tamam sana devredeyim sende bir eli masalilik var iyi döversin 😂
ahaha döverim ben 😂😂
Tamam seni cagircam elin agirmi bakım olmadı ben sana yakın dövüş ogretirim 😂
yakın dövüş mü ne sen dövüşçğ müsün
Yok 2 yıl kick boks yaptım fitness hocasıyim
vay vay ne cevherler varmış sende hiç belli etmiyosun ajsjs
Etmiyorum zaten binde bir soru soruyorum artık site öldügü için normal sence bellimi etmem lazımdı😂
evet spor alanında fenomen ol alanın zaten napıyosun aşk meşkle😂
Ben spor alanında burada para kazandığım kategoride yorum yapmam o ayrı ama tabiki yardım isteyenlere yardımcı çok oldum burada
iyiymiş arada sorablşrsin bence gönüllü olarka yine yani aynı şey😂
Bakalım o anki piskolojime bağlı ama bu aralar normal soru bile haftada bir soruyorum
niye
Bilmiyorum sıkıldım gibi sanki
sıkılman normal bende arada sıkılıyorum bi şey paylaşasım gelmiyor
Ondan dolayı zaten kimsede kalmamış sanırım siteyi artık sevmiyorlar
seven seyor yine de ben çok hevesli değilim paylaşıma 😂
Sende ben gibi az öz Olcan ozaman şu an sitede üye kalmamış hep aynı üyeler fark etmedinmi 😂
dikkat etmiyorum çok kendi halimdeyim
Belli sen beni dikkat et 😂
udbjsjsj
Her askin icinde biraz kaybetme korkusu olmali. Yoksa iliskide taraflar gereken kiymeti bilemez bence
Sence Şu an ki aşklar kiymet biliyor mu
Baskalarini bilemem, beni kendi askim ilgilendirir 😇🥰
Var demekki aşkın ozaman güzel bak ☺️
Hayatima giren hersey benle birlikte guzellesir 🥰🥰
Himm hayatıma giren güzel olur diyosun güzel ozaman iyisin sen
Iyim ben 😇😬😬
Güzel hep iyi ol iyi insan kalmadı bak demekki benle ask yasayanda genclesir diyorsun o ayrı 😂
Yok genclik konusunda iidiam yok. Ama ruhu hep genc ve canli kalir, o. garanti.🥰❤️
Bu güzel işte oda insanı genç yapar unutma ☺️
👍👍🥰
Kaybetme korkum yok.
Gidene güle güle derim benim ruh sağlığım, kendim önemliyim oturup kaybetme korkusu ile yaşayamam.
Çok seviyosan peki
Seviyorum diye korku ile yaşayacak değilim. Gitmek isteyene de yolu gösteririm zamanında çaba gösterdim artık göstermiyorum kendimin daha değerli olduğunu biliyorum.
Bak sen tecrübe etmişsin ondan dolayı şu an en güzelini yapıyorsun
Tabiki tecrübeden dolayı bunu yazdım. Evet aşk üzerine elinden geleni yapmış biriyim ama değmediğini anladım bu yüzden önceliğim kendimi önemsemek. :)
Helal olsun sana bak şu an neyin ne oldunu biliyosun en azından çabalamissinda karşıdaki sen cabalayinca ne yaptı
Karşımda ki kişiye ben değer verdikçe kendimi degersizlestirip, onu değerli olmasını sağlamiş oldum. O benim çabama hiç bir zaman karşılık vermedi ve mücadele etmedi bunu bende fark edince zaten, kendimi geri çektim, hayatımdan çıkarttım.
Helal olsun iyi yapmışsın acıma seninn degerini bileni ve sende o kişinin değerini bilirsen ilişki cidden güzel olur
Kesinlikle öyle haklısın. O yüzden çevremde ki kızlara ve erkek dostlarımada hep derim kendiniz daha değerlisiniz, siz sadece sevginizi verin ama size veriliyorsa diyorum. Umarım herkes bunun bilincinde olur.
İnşallah olur bak düşüncen gayet olgun ve güzel beğendim
Teşekkür ederim çok sağol.
Rica ederim sende çok sağol güzel yorum
Rica ederim.
Kaybetme korkun olsa n'olacak olmasa n'olacak günün sonunda kalmak isteyen zincirlesen kaçıyor. Kalmak isteyeni incecik bir ip tutuyor
Çok doğru diyorsun
Bana o korkuyu yaşatacak adamın alnını karışlarım..
Naparsin ki
Öyle bir kayıplara karışırim ki.. bu gezegende benden haber alamadığı her gün cehennemi yaşar.
Bak sen güzel cevap yani bensizlik kötü diyosun
Her gün yaşamıyor gibi yaşar diyorum 👍
Güzel iyisin iyi
Hayır ya öyle bi korkumuz yok her kes için kapı açıktır sonuna kadar
O yüzdende yalnızız🤣
Yani gelen yeterki gelsin diyosun 😂
Yalnız ölüp gidecem bu dünyadan
Öyle söyleme ölmezsin yalnız bulursun bir kumru sende
O korkuyu yeneli çok oldu, artık kaybedecek kişi veya duygum yok.
Niye duygular ölmez ama kolay kolay
Bu kaybetme korkusu benden çok şey götürdü aşamadığım tek şey
Cokmu kaybettin peki bu aşkta
Kendimi kaybettim daha ne kayıplar verebilirim ki
Kötü olmuş birisi için kendini birdaha kaybetme değmez
Evet öyle maalesef iş işten geçince anlıyorsun işte
Oldun daha erken birdahakine daha tecrübelisin artık doğrumu
Evet kattığı tecrübe bir daha aşka adım atmamak o yüzden iyi ki diyorum iyi ki bazı şeyleri yaşamışım
Doğru bu aşk zaten yalan dolan bişey ondan sevecegin insanı bile bayağı iyi seçmen lazım
Öyle kesinlikle
İnşallah düzgün insanlarla karşılaşırız
Ben pek istemiyorum ama umarım hayatında seni mutlu eden biri çıkar
Ben şu an yanlizligimi seviyorum hiç varya kafami dolduramam şu an biz ikimiz yalnız olalım 😂
Bence de djdjd
Anlaştık 😂
Anlaştık ndnd
Ne kadar korkarsan o kadar yaşarsın. Ah vah etmiyorum olmayınca olmuyordur napalim..
Çok doğru korkmak boşa önemli olan onu yasamakta
🙏😌
Yaşanması gerekenler yaşanır. Korkuyu dahil etmeyi sevmiyorum.
Yani yasancaksa yaşanır diyosun ama o güzel yasananlarin birde birisi oluyor
Doğru diyosun anın tadi önemli
Evet var ama maalesef ki kaybetme korkusu bazen hatalar yaptırabiliyor
Doğru diyosun o hataların geri dönüşü olmuyor
İnşallah güzel ilişkiler olur diyelim olursa oda ☺️
Amin ☺️
Açıkçası hiçbir zaman kaybetme korkum olmadı, genəl.
Niye olmadı bakım senin hiç kaybetme korkun 😂
Dünyaya zatən yalnız geldim, yalnız gideceğim mentalitesindeyim ondan. Kimsəye bel bağlamıyorum.😬
Bak sen korkarsın ama sonra 😂
Ben yalnızım demiyorum ki sadəcə kaybetmekten korkmuyorum diyorum, arada fark var.😸
Olsun kaybedince yalnız kalcan😂
Kaybedelim bakalım.
Kaybetme kaybetme altın baston geldi aklıma şimdi 😂
Bir şeyi də unut be adam.😬
Unutmam aklımda kalmış altın baston yapılmaya başladı mı 😂
Dubai prensinde bile yok o biliyorsun değil mi?😒
Ama sen söz verdin ben sence Dubai prensini dusunurmuyum şimdi sole bakım beni taniyosun dusunurmuyum 😂
Türkiyə'nin prensi mi olacaksın yoksa şekerim? Bak sayende batacağım. Sonra nə yaparım? Dilencilik mi?
Dilenciler bizden zengin 😂adamalr günde 200 bin kazaniyolarmis 😂
Asıl sorun şu ki şekerim kim 200 k yı verənlər? Şahsen ben 5 ₺'nin bile hesabını yapan birisiyim.
Biliyorum sen cimrisin cimri olduğunu burada söyleme 😂
Cimri değilim tutumluyum, tokat geliyor.😒
Cimri tutumlu aynı kefede işte cimri olmayanlar kendine tutumlu diyor gerçi 5 TL bişey etmez ona kıy bak 😂
Ticarətte önəmli şekerim o küçümsediğin 5 ₺.
5 TL ne ticaret yapcan bakım canım benim 😂
Faruk diye arkadaşım var. Marka ismi vermiyim ucuzlukçu gibi bir işə girişti. Şuanda bilmem kaç şehirde nə denildiğini bilmiyorum zincir dükkanları var. Adamın altında Porsche var Antalya'da villası var. Bencə ticari zekasını verimli kullanmış.
O eskiden değilmiydi ucuz mallar diye şu an paranın değeri yok
Evət işte o zaman başlamış bu işə ve şuanda çok iyi kazanıyor.
Bak sen güzel ozaman bizde bir ticarate atilalim ozaman var kafamızda biseyler
Ticarete atılalım da hangi şehirde buluşalım bəbəyim, o önəmli.
Ankara 'da olur fark etmez kafada bir proje var yapcagimiz sendemi gircen
Ben iyice uzaklaştım ama. Yakında savaşa doğru giderim artık buradan.😸 Nə projesi? Bahsetmedin hiç.
Söylerim bir ara sana nereye gittin kız Suriye'ye doğru ilerlemedin değilmi 😂
Sınıra taşınmış bulunmaktayım. 3. Dünya savaşına katılımım daha hızlı olsun diyə kader olarak buraya geldim.😬
Silah eğitimin var mı bakım bak ordan başlar alevlenme kullanmayı bilmen lazım 😂
Babam ruhsatlı silah aldı (Səbəbini hiç sorma). Ateşli silah ve dövüş eğitimim var zatən.
Yoksa dövüş eğitimi veririm sana 😂 silah atışların nasıl
Silah atışlarım iyi gibi ama hoşlanmıyorum kullanmaktan. Some özel kuvvetler kızı olma problems.
Babana benziceksin zamanla unutma
Çoktan benzemeye başladım zatən. Kaçınılmaz son.🫡
İyi baban napıyor bakım durumlar nasıl onda
Yoğun. Suriye'de işler karışıyor haliyle. Yaşı iyice ilerliyor ama hər zamankinden daha dinamik. Savaş iyice kapıya dayandı ya. Bizim bu tarafa gelmemizi istemiyordu. Bir yandan mutlu tabi.
Hala emekli olamadı
İzin verilmiyor Ankara 'dan. Adamı zorla görevde tutuyorlar.
Demekki işte onun yerini dolduracak adam yok ondan
Hayatını adadı. Dile kolay.
Ama işte hayatinida yaşayamadı oda var
İyi ki böyle yaşadı ama gurur duyuyorum onunla. İyi ki benim babam.🩷
Yani bende gurur duyuyorum onunla vatanı için adam bedel ödüyor selam söyle babana
Aleyküm səlam aslan parçası.😸
Haha aslan parçası bunu senmi diyosun babanmi 😂
Nəyi?🥴
Aslan parçasını diyorum babanmi dedi 😂
Ben dedim, aslan parçası.😸
Bak sen bizimkine konuşmalara bak bak 😂
Nə varmış konuşmalarımda? 😏
Güzel güzel biraz sole atarlı giderli olmuş agir abi gibi 😂
Hər zamanki halim.😸🤝🏻
Bak sen ben gormemistim bu halleri 😂
Seninle konuşurken prenses gibiyim o yüzdəndir.😏
Demekki benle konuşurken prenses benle konuşmayinca değil 😂
Sen hep iyi tarafıma denk geliyorsun aslan parçası.😸 Ya ben sıcaktan bayılmak üzereyim, bana acil soğuk hava yüklensin yetər yaa.
Orası sicakmi çok bakım aslan parçası kadın 😂
Sıcak ve best friendlerimden uzakta kaldığım için sıkılıyorum. Napıcaz benim bu işleri?
Bilmiyorum işler demekki yoğun yakına gelcen sende artık
İyice uzaklaştım.😸
Sen yakinlas öyle olmaz 😂
Ömüşüm gelecek bu arada. Yalnız kalıyorum diyə adam şehir değiştirecek. Kral yaa. Sen de bana yakınlaş diyorsun, hiç kıpırdama yok.😸
Eee ben napim orada şimdi 😂
Bilməm nə yapmak istersin?😸
Yapcak bişey yok orada ama soleyim 😂
Hep böylə olumsuzsun yaa, biraz pozitif ol aslan parçası.😼
Pozitif olayım sen begenmemissin orayı benden pozitiflik bekliyor sen begendinmi bakım 😂
Güzəl ama çok sıcak yaa. Benim genlerim alışkın değil bir kere bu kadar sıcağa. Beni kuzeye fırlatsın birisi.
Sen soğukta doğan birisin ondan biz soğuk insanlarız 😂
Rusya'ya yerleşme planları yaparken sıcak denizlere inmem şoku. Evət soğuk insanlarız çünkü coğrafya kaderdir aslan parçası.🧚🏻♀️
Aslan parçasına alışmış bu kimden öğrendin len bunu 😂
Ömer'den.😸
Omerine baslatcan aslan parcasinada 😂
Ömer'im kırmızı çizgim.😸 ASLAN PARÇASI.😸
Bak sen aslan parçası getirme beni oraya omercik olursun sonra 😂
E gel sana gelme diyen mi var?😸
İlla beni oraya getircek 😂
Hahaha.😸
Hiç korkmadığım, en korkmadığım bu duyguydu. Şimdi ise içim ürperiyor
şu an var diyosun bendede yok o korku hiç olmadı ama benim korkum en çok ülkenin hali şu an
Seviyorsan oda seni seviyorsa kardeşim kaybetme ülke durumuda İşte onların yüzünden ceremesini biz çekiyoruz ülkede satanizm yayılmış resmwn
İşte onu bende istiyorum ama keşke olsa nerde onca insanın ocağı yanıyor değişik bir ülke olduk
Türer herşeyden önce adalet ama nerde
😂
Aman banane değilde daha fazla mutlu olacağını biliyorsan fedakarlık gosteriyorsun daha doğru. Onun mutluluğu için ondan vazgeçme durumu
Fedakarlık güzel ama işte anlayana o
Hayatımda bulunan insan anlıyor. Darısı herkesin basina
Seni anliyorsa bu güzel bir şey darısı herkesin başına olsun
İlk kez birine ait hissediyorum. Amin
Valla güzel bak bir biz öyle iyi birisi bulamadık
Umarım denk gelirsiniz.
Umarım
Tek bir korkum var ondan hariç ise gözümün gördüğünden korkmam çünkü gözümün görmediğine inanıyorum.
Bak sen racon keser gibi konusmussun ☺️
Yani o var mizraklarimiz nerde 😂
Yani kime atacaz 😂
Geliyor
Hayır yok
Neden yok bakım
Giden gider ya kal demem artık kalırsa başımda yeri var gidersede yenilere kapım açık djjd
Bak sen seversen yeniye bakmaz ki gönül napcaz ozaman 😂
Ohoo konuşmuştuk onu oraları geçtik sjjdj
Yani yenilere geçelim diyosun yokmu yeni meni bişey 😂
Yo devam işte hayatımda biri var zaten bakalım hayırlısı djjdj
Bak sen odamı orada yaşıyor 😂
Yok be nerde gkgjg
Burdan birisimi 😂
Yok fngkgj niye bu kadar kurcalıyorsun ki fjfjv sende bişi var mı bakim birazda sen anlat fhghg
Yok ben yalnızlığı seviyorum uğraşacak kafa yok bende şu an yoğunum 😂
İşte bende fjgkg
Ama sen söyle heybetli seven bir erkek olsa fikrini değiştirirsin 😂
Artık sevgi aramıyorum hayatımı kolaylaştırsın razıyım djjdj
Ne gibi kolaylaştırma bakım peki
Kanada da kağıt işleri çok zor djdj bide her yer her yere çok uzak ulaşım zor dkjd
Ne gibi kağıt işlemleri çok zor bakım seviyomusun kanadayi orada doğma büyüme misin sen bakım 😂
Yok 15 yaşında buraya geldim djjdk yavaş işte kağıt işleri yapaın benim yerime jdj
Anladım aile orada değil ozaman ne yapcak senin yerine kağıt işi 😂
Ailemde burada hdjd ama yapsın yani kdjdjd boşuna yan yana değiliz dimi dkk
Yani adamı oraya getircen kağıt islemlerine o baksın diceksin 😂 peki memlunmsun kanadada bakim
Değilim sevmiyorum ama mecburum artık
Niye sevmiyosun bakım en azından şu an bizim ulkeden iyidir
Durum olarak iyi de çok soğuk ya bide ölü gibi hiç hayat yok
Nasıl yani insanmi yok.😂 Türkiye'de peki yasarmisin sen hadi diyelim sevecen adam Türkiyeli napcan
Üni okuyorum dönemem o gelsin sjsk
Daha bitmedimi unin senin 😂
Ne okuyosun
20 yaşındayım ve üniversiteye yeni başladım dks
O daha çok var ozaman desene orada daha zor üni bitirebilcenmi yabancı dilin nasıl konuşman felan
6 yıl sürcek benimkii yani iyi daha iyi olabilir bölümü ona göre seçtim
Aksanin konusman nasıl bakım yani anlasiliyormu bakım
5 yıldır burdayım fkgkh aksanda problem yaşamadım hiç
Güzel ozaman hadi sana soru kiskancmisin sen bakım
Hiç değilim 10/3 filan 😂
Seversen peki adam göz alıcı diyelim naparsin 😂
O zaman kıskanırım gkgj
Yani bak sendede kiskanclik varmış kiskan tabikide kıskanmadan sevgi olmaz 😂
Yo ama şu an kıskanmıyorum tkgkg
Niye sevgili bu sitedenmi bakım😂
Yok ama ne alaka neden hep bunu soruyorsun djdj
Eee ozaman nerde bu adam hayaletmi nedir 😂
Normal reel hayatta tanıştım🙄
Reelde anladım kanadalimi oda türkmu
Türk maalesef djdj
İyi en azından Kanadalı sevmemissin 😂 sarı sarı 😂
Sarı hiç sevmemd kxk
Esmercisin ozaman sen 😂
Tabi😂
Bendensin ozaman 😂
Aaa sende mi esmer erkek seviyorsun 😂😂😂😂
Ben ne alaka esmer kadın güzeldir erkeği sen sev biz kadın seviyoruz 😂
Takılıyorum yahu😂
Bende takılıyorum ama şimdi ben sana bir takilcam 😂
Aaa ayıp jjd
Ne dedimde ayıp 😂
kaybetme korkum oluyor tabi ki
Nasıl oluyor peki napiyosun bu durumda
kaybetmemek icin ne yapmam gerekiyorsa onu
Güzel var mı öyle kadınlar kaybetmemek için savaşan ilginc gene erkek saniyolarmi seni 😂
varmis demek ki, kimin ne sandigiyla ilgilenmiyorum devam edebilirler
Takma kafana sen cici bir kadınsın 😂 tamammi
takmiyorum 😄
tesekkurler
Anlastik erkek ismini biliyosun onu kullanirsin sanarlarsa 😂
evett
Güzel Abdul cabbar 😂
😄😄
Tam tersi benim hedefim olur kendileri
Hedefin sağlammis ozaman kaçak 😂
😅tabi ne sandın
Yani hedefsiz iş yapmiyosun belli 😂
😅hedefe giden yola her şey mübah
her şey diyosun hedefler bazen şaşar ama 😂
😅onunda icabına ozaman bakarız
Bak sen herşeyin icabına bakıyoruz 😂
Görseldeki yazıyı yazacaktım
Demekki görsel seni anlatıyor
Güzel kediyi neyle besledin sen öyle maşallah
Maşallah keyfi yerinde kalkmazda o adı ne peki 😂
Behlülse çok tehlikeli bihterleri nerde bu kedinin 😂
Anladım ama yazık olmus neden kisirlastirdiniz ki
Ocak ayında bihter istedi bizde bulamadık oda madem bulmuyorsunuz bende evin her santimine koku bırakır kendim bulurum dedi ben ona yapma etme az bekle Mart gelsin 10 tane bihter bulup sana harem kuracagım dedim ama o inatla yaptı bende tamam sen bilirsin yürü doktora gidiyorz seni sünnet etsin de gör dedim o şekilde oldu ama ondan daha çok ağladım emin olabilirsin annem bir ara bu kız kafayı yedi diyodu şimdi nasıl sevdiğimi söylesem beni burada sapık ilan ederler o yüzden söylemiyrcegim 😅
Yok ben anlarım onun iyiligi içinse tamam güzel kereta ama minciklanir 😂
Ederim bende hayvan besliyorum neyi var behlulun
İnsallah iyileşir Behlül bende kuş var konuşan o daha beter 😂
Sen tek bakcan ve erkek olcak ozaman konuşur çift konuşmazki çünkü eşi var ondan
Yani eşi görmüş seni unutmuş 😂
Bak aldatilmissin 😂
Nolcak böyle kuş aldatır kedi aldatır insan zaten aldatır napalim biz sence 😂
Zaten öyle tek takılmak daha güzel sende tek takiloyosun belli😂
Sana kim ne yaptı bakım
Tamam bosverelim üzme kendini evde bir behlülun var 😂
Doğru benim oğlumun da öyle ama benim çocuğu senin çocuk yer olmaz 😂
Yok ya cekirce yedi kedi ama benim kuş onu deli eder 😂
Valla en sevdiği şey uğraşır onla Tweety gibi.😂
Olabilir ama senin Behlül tatlı behlulede benziyor 😂 sevdiriyormu sahibinden başkasına
Kızları daha çok seviyor demekki kereta 😂
Güzel behlulu yerime mincikla 😂
Anlaştık ☺️
Artık yok gidenin yolu açık olsun diyorum
Güzel diyosun peki gideni seviyosan naparsin
Bi şekilde unutmaliyim dimi
Çay var mı Çay 🤭😂
Yani bir sekilde unutmalisin giden gitmiştir çoktan bitmiştir diyerek
Çay yok kahve var icermisin 😂
Çay icmeliyim çekirdek iki dedikodu yaparız 😂
Neyin dedikodusunu yapcaz çayla cekirdekle onu anlamadım 😂
Animsamadin dimi biseyi eskilerden
Anımsadım ya sen eskisin bak sen 😂
Ooo sonunda
Napiyosun bakım neden yeni hesap
hayır hiçbir zaman böyle bir korkum olmadı
Benimde yok ama kaybetme korkusu olan insanlar çok
Var ama ekstra bir şey yapmıyorum.
bu yok demek aslında
Yani oluruna birakiyorsun
Hiçbir zaman aşık olmayacağım o yüzden yok
Neden olmucaksin belki Olcan ama
Hep kayiptayim
Kazançlı çıkmadın yani hiç
Üzüldüm bak inşallah çıkarsın birgün kayıpsız
İnan her şey olur
Korkum var idi gerçekte oldu zaten
Üzüldüm simdi
Hiç öyle korkularım olmadı. Çünkü aşık olmadım
Olursun birgün elbet sanada çıkar bir talip
Talibim çokta aşık olamıyorum
Bak sen talipler sırada niye aşık olamıyorsun bakım
Olsa da olur olmasa da kafasındayım.
Olsami güzel olur peki olmasami 😂
Şimdilik yalnizlık😎😎
Yalnızlık güzel diyosun yani konforlu diyosun güzel bak yalnızlık lükstur 😂
Öyle😂😂🤌🏻🤌🏻
Seni gidi seni 😂
Bak hele sanki çocuk sevir😂
Haha bak sesli güldüm insanı çocuk gibi sevmek lazım dimi dimi 😂
Hak edene😂😂
Yani hak eden vardır elbet 😂
Yalan yok var o yüzden o tür işlere uzağım
Uzak olmakta kötü ama oda var
Bi yerden sonra yalnızlığı seviyorsun
Yalnızlık zaten lüks sevilir o ayrı
10 numara valla hahsh
Sende sevdin yalnızlığı bakiyorumda 😂
Kendimi bildim bileli öyleyim zaten sfsfsf
Bana benziceksin diye korkuyorum 😂
Belkide senden beterim 😂
Yok ya okadar 😂
O kadar.. 😂
Sen genede sev ben gibi olma 😂
Zamanla olan şeyler insanın hazır hiss etmesi gerek mâlum kimseye güven kalmadı bu devirde orasıda var
Yani şu an su haberlerden sonra kimseye güven yok o ayrı
Asla yook kaybetme korkum.
Bu özelliğin güzel kardeşim
Ricalar
Alışkanlıksa kopmak zordur
Ama o alışkanlıklari bitirmek bazen gerekiyor yoksa insan kendine yapar zararı
O bilinçte ve tutarlılıkta olabilmek mesele
İşte oda zor oluyor değilmi
Aynen öyle
Takmam kafama öyle şeyleri
En güzeli bro
evet var, kimin yok ki
Misal bende yok
Var sevince olur
Sende korku olmaz bak şimdi yanlış yaparsa sana sen affetmezsin
Kadinla erkek farki bu kadin sevr cok sever sabreder heŕsyeine ama aldatinca soğdumu muruda olmaz.
Doğru diyosun aldatmanın hiç bir şekilde affı olmaz çünkü yine olur
maalesef olur erkekler uçkur duskünü annasini satayim siz erkek öyelsiniz yapcak bisye yok ben evlenmicem
Erkekler dersen çoğul olur olmaz herkes aynı olur mu uçkur düşünen çok kızda var biliyosun
Ama erkeklerde genetikmis sevsede gidiyor baska karilara profesör dedi ben demdim
Hangi profmus o 😂 ama bak dünyada bir araştırma yapılmış aldatanlar en çok kadinlarmis ama yakalanmiyolarmis biliyomusun erkekler yakalaniyormus
Onu okumadim bilmiyom
Abd profesör dedi
ABD prof demiş en çok onlar aldatıyor ulkece 😂
artik yok
Neden peki artık yok
biz olamadık hic olduk daha ne kaybedeblrki
Demekki o kişi hayırlı değilmiş senin için önüne belki daha iyisi gelcek olabilir mi
boylesi daha iy tabiki artik uzulmuyorum
Üzülme zaten gerek yok yalnızlık daha iyidir emin ol
kesinlikle
☺️
yyyyoookk
Neden uzunca yookk 😂
Demekki hiç kaybetmemissin sen 😂
Bak sen şu iddaliya 😂
Yok kaza Nedim askta
Güzel o zaman
Nasıl yani
Yani sevdiğini kaybetme gibi düşün aşkın gidiyor
Kim
Yani farzı misal yok ya sevdigiki kaybettin iyimisin bakım sen 😂
Benim sevdiğim yok ki ama🙄😂
Tamam hayal et olmuş benimde yok sanki bende var 😂
E belki vaaar sjjfjdjfjf
Kimde var bendemi sendemi
Sende olmaz sen narsistsin jsjfjd
Vay ne ciddimi benmi narsistim onu nerden çıkardın 😂
Kış da geldi o yüzden jdjfjdjg
Kışla benim narsistligin ne alakası var 😂
Narsistin ne demek olduğunu biliyon mu sen🙄😂
Biliyorum biliyorum bilmemmi senden duymuyorum şu an burada sadece 😂
Biliyosan niye ne alaka diyon ozaman jsfjjdf
Eee senden beklemiyordum lanet olsun 😂
Narsist yani nar seven jsjfjdjfjdjgejfjdjgjdjfj
Bak sen sendemi narsist seviyon 😂
Hı hı 😂
Afferim sana narsistler üzülmez ona göre anladın tavşan 😂
He sen üzülmezsin yani jdhfjdf
Ben kolay kolay üzülmüyorum şu son haberlere üzüldüm normalde kimse uzemez beni 😂
narsist Cendere jdjgjf
Haha nasilda hoşuna gidiyor kurban ol sen bana 😂
Asıl sen bana kurban ol jdfjd
Sen bana ol şu an ben dedim 😂
Kadınların her zaman sözü geçerlidir skjgjdf
Bak sen nedenmis o 😂
Nedeni söylenmez mannak mısın jdjfjdjgd
Gizli diyosun anladım operasyon gibi 😂
E tabisi jdjfd
Bana bir ara anlat o operasyonu 😂
He he çok anlatırım 😏jdfjr
Anlatırsın sen seni gidi süs tavşanı 😂
Yok sana anlatmak 😡
Haha sakın şampiyon noldu sinirlendin davsan 😂
He sinirlendim korktun mu. d
Sence ben korkarmiyim hadi bakım 😂
Yok khjh
Bak biliyosun beni 😂
Kaybettik
Kötü olmuş kardeşim
Hayırlısı olsun
her şey hayırlısı takma kafana
Eyvallah kardeş
Var bea..
Napcan o korkuyla bea
Korkuyorum bea..
Niye okadar korkuyosun bakim
İnsan sevdi mi alışıyor bea?
Alistindan gene sever alışırsın olamazmi bakım 😂
Evet.. 😂😂
Bak çözümünü bulduk 😂
😂😂
Doktor mu çıktın başıma? 😂
Olabilir doktor değilim ama hastam çok 😂
Sana mı aşık bea? 😂😂😂
Kim bana asik kız 😂
Hayal perilerin.. 😂😂
Hayal perilerim onlar nasıl oluyor 😂
Kafasında canlandıranlara diyorlar..
Yooo ben kafamda canlandırmam sen oylemisin bakım 😂
Ben de kafamda canlandırmam jfmfmd
Ama sen dedin bunu 😂
Bazı insanlar söylüyor bunu
"Çok hastam var." deyip konuşuyorlar..
Bazı insanlar bak sen şu terbiyesizlere napalim onları 😂
Bir iğneyi hak ediyorlar..
Bak sen o bir tabirdir bilmiyomusun sen onu 😂
Jckx x
Niye öldürcen mi onları 😂
Sen de beni katil yaptın emi.. 😂😂
Olabilir seri katiller hep masumlardan çıkıyor 😂
Tövbe estağfurullah.. 🥺🥺
E öyle bakiyorum adamın tipi masum seri katil 😂
Küstüm.. 🥺🥺
Şaka kız takılıyorum senden katil olmaz baş belası olur ama 😂
Bela benim göbek adım bea.. 😂😂
Yok ya diğer adın ne 😂
Diğer adım Cesur Yürek bea
Haha güzelmiş durmuyor deli yüreğim de de tamm olsun 😂
"Ezel" dizisindeki deli yürek mi? 😂😂
Yok bea yanlış oldu..
Yok o daha eski ezeldende 😂
Okay..
İzle anlarsin
Benlik bir dizi değil..
Sen artık deli yureksin😂
Hayır
Olamaz artık oldun 😂
Ben deli yürek değilim..
Nesin peki sen 😂
Cesur Yürek
Tamam cesur yürek ol ama birşeyden korkarsan sorurum ben sana cesur yürek 😂
Allah'tan başka kimseden korkmuyorum bea..
Afferim kız kizin içinden korkusuzluk çıktı helal 😂
Öyleyim bea..
Afferim bea sana
Hayır korkmam
Çok seversen peki
Güzel özellik ozaman
Korkum yok
Çok seversen peki
Giden kendisi kaybeder. Bir süre üzülürüm ama uzun sürmez
Güzel bu huyun senin öylede olmali
yokk
Neden peki sevdiğini kaybetme korkun hiçmi olmaz