Heteroseksüel bir insan hemcinsine cinsel ilgi duymadan sadece duygusal olarak aşık olabilir mi? Sizce Bu normal mi?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılhemcinsine aşıksa heteroseksüel değildir. biseksüel ya da lezbiyen/gay falandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolamaz sadece hemcinsineyse gay olursun iki cinse de olursan bisexuel
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece Karşı cinsel istek duyorum kendi cinsine karşı cinsel bir arzum yok. Sadece benden daha ustun olduğunu düşündüğüm hemcinslerime hayran oluyorum onlarla vakit geçirmek bana haz veriyor. Ama dediğim gibi onlara karşı cinsellik namına bir duygu beslemiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik aklında yoksa aşık olmasada duygusal olarak bağlanabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak kadınlara ilgi duyuyorum hic bir erkeğin fiziksel görüntüsü beni cezbedmiyor sadece kendimde olmayan bazı özellikleri bir hemcinsimde gördüğümde ona hayranlık besliyorum onunla vakit geçirdiğimde eksik yönlerim tamamlanmış gibi hissediyorum ilginç bir şekilde huzur duyuyorum. Yani bir bakıma alter egomu o kişiyi kullanarak tatmin ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılZaten bizler bizi anlayan insanlarla kafamızın uyuştuğu insanlarla dost arkadaş oluruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Olursa hetero degildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilgi duymadan diyorum yani tahrik olma o kişiyle yatma gibi hisler olmadan sadece bazı kendinde olmayan özellikleri o kişide bulduğum için ona hayran olmak. Onla vakit geçirdiğin zaman kendinde olmayan eksik yanlarını tamamladığını hissetmek
Soran+1 yılCinsel olarak kadınlara ilgi duyuyorum ve bugüne kadar sadece kadınlarla ilişkiye girdim. Hicbir erkeğin fiziksel görüntüsü beni tahrik etmiyor bu yuzDen homo sınıfına girdiğimi düşünmüyorum. Sadece bende olmayan özelliklere sahip erkeklere hayranlık duyorum onlarla vakit geçirdiğimde sanki onlar gibi olacağım hissi duyuyorum bu da bana büyük haz veriyor.
+1 yılolamaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım