Hetero bir birey ile eşcinsel bir bireyin birliktelik durumu pek mümkün değildir. Taraflardan birisinin ilgisi hem cinsine ilgi duyduğu için hetero olan bir bireye ilgi duymaycak herhangi bir birliktelik istemeyecektir. En azından cinsel yönelimine göre böyle olması gerekmektedir. Aşık olan taraf eşcinsel olan kişiyse bu durumda cinsel yönelim değişebileceği için pek bir problem olmaz. Ama eğer heteroseksüel bir birey aşık olmuşsa bir birliktelik olması samanlıkta iğne aramak gibidir ve kendi aşkıyla yanar tükenir. Bu duruma düşen kişiler bir kere bunu umutsuz vaka olarak kabullenmeli ve farklı seçeneklere yönelmelidir.
@weixiaa cinsel yönelim değişebilir bunu mantıklı düşünen her bir birey idrak edebilir. Saçma sapan yorumlar yapmayınınız. Cinsel içgüdüleri belirdikten 20 yıl sonra dahi yönelimi değişmiş bir çok insan vardır. Biraz araştırın ya
ya instagramım sugachhaa elinizde elle tutulabilir bir kanıt varsa lütfen ve lütfen bana atın. ben çok ağır homofobiktim 14 yaşıma kadar sonradan fark ettim hadi isteyerek yaptım diyelim madem bunu belirleyebiliyoruz neden tekrar hetero olamıyoruz? cahil değişim saçma sapan yorumlar da yapmıyorum wattpad'den falan mı bakıyorsunuz bey efendi? cinsel yönelimin sonradan değişmesi mümkün değildir kişi sadece kendini kandırır aşığım diye. araştırmadan gelmiyorum siz öncelikle kaynağınızın doğruluğunu araştırmalısınız bence mantıklı düşünen bir birey idrak eder mi hah bunu yapabilsek şimdiye yapmazmıydık sizce de yani sonuçta aynı duyguları besleyeceğiz türkiyede ne için homo olalım biz mazoşist değiliz? doğuştan geliyor kimse 14 yaşında canım sıkıldı birazda erkeklerden hoşlanayım demez lütfen baştan sağma bilgiler ile çıkmayın karşımıza..
Bisexul bir hatuna aşık olunur ve belki o da bu sevdadan vaz geçip hetresexuel olur ancak bisexuel erkek dönüşü olmayan yoldadır kadınla aşk yaşayamaz.
Hiçbir kadın yüzde yüz heteroseksüel değildir, kadının cinsellikteki rolü, eşcinsel olsa da olmasa da aynıdır. Haa, İntizar gibi bir tipse ayrı tabii, görseldeki gibi homolardan bahsediyorum ben. Her türlü ilgisini çekersin, erkeğin eşcinselliği gibi tümden cinsel rolünü değiştirmiyor kadın, haliyle ilgini çekebilmek mümkün
Hetero homoseksüele aşık olursa O kişi gayse ya da lezbiyense ya da Aseksse olma şanşları 0 tek 1 türlü olur o kişi cinsiyetini değişirse olur Genel olarak tek taraflı sever hetero birey