Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba,
Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. (Başka bir erkekle sadece ilişki yaşamasına) Evet ciddiyim bu konuda çok. ...
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam.
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılolabilir gey dediğinizde aklınıza feminen insanlar geliyor ama durum bu değil cinsiyetini normal şekilde yansıtanlar kendileri söylemedikçe dışardan anlaşılmaz yani senin için o da normal erkek ve evet aşık olabilirsin
04 Yorumla
Soran1 yılDegil çok açik sekilde bir gay
Cevap sahibi1 yılfeminen mi yani? eğer feminense çok garip daha önce böyle bir şey duymadım
Soran1 yılTamamen degil yari yariya
Cevap sahibi1 yılya şöyle söyleyeyim mesela bir ara damar reis vardı instagram ve face de bir şarkı söylerken videosu vardı baya da sevilmişti adam bizim kızlar ful aşıktı vs. bu da homoseksüeldi ama adamın tipinden belli olmuyor bu normal geliyor bana bir kadın ona aşık olabilir sonuçta adam normal hetero erkek görünümünde. Ama dediğim gibi senin dediğin tarzda bir şeyle hiç karşılaşmadım anormal mi değil duygu bu olabilir bir mahsuru var mı yok yani sonuçta kafaya takılacak bir şey değil bırak duygularının keyfine bak bazen aşk acısı çekmek bile zevkli oluyor imkansızlık da güzel bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılaşık olamaz.
00 Yorumla
1 yılInstagram bir adam gördüm çok beğendim ama videolarına bakınca gay olduğunu anladım yinede hâlâ takip ediyorum adam ünlü ama olsun nolcak
02 Yorumla
Soran1 yılCidden bazilarinin eril enerjisi inanilmaz yuksek ama gay. Yazik ediyorlar kendilerine:)
- 1 yıl
Yok bu adam çok kaslı uzun nasıl gay olur aklım almıyor saclarida çok güzel yanı
Gizli Üye(30-35)1 yılgay oldugunu kendinmi damgaladın senin demenle olsaydi bi gecerliligi yok senin lafinin lafin bi gecerliligi olsaydi ozaman sende buyuk hakiki... anladin sen oyle olurdun😀
01 Yorumla
Soran1 yılBirsey. anlamadim soylediklerinizden.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılyani duygu cinsiyet dinlemez ki bsieksüeller dolu send ekişiye oldun cinsiyetine değil ama onunla cinsellik çok zor olucak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaten şu kalbinizi bir siz anlamadınız. Nereden buluyorsunuz yaa bunlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemin bir erkek sevgilisini yazmış beni takmayla bcrmk istiyor diye o kız için ideal eş gay bence 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlabilir inşallah da olur belki gay adam da gay olmaktan vazgeçer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılgay gaydan hoşlanır zaten belli ama seks yapmaz aleti erkege kallkar sonradan kadını beecerırse gaylıktan cıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUtangaç birimi erkek
14 Yorumla
Soran1 yılHayir hic degil
Cevap sahibi1 yılEmin misin öyle olduğuna
Soran1 yılEvet eminim
Cevap sahibi1 yılCinsellik olmaz
Gizli Üye(30-35)5 ayOlabilir ama kendisinin zararına olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAktif gay mi pasif gay mi
00 Yorumla
1 yılOlursa aklından şüphe ederim