ya da soyoe soyliyim bu adam beni sevip bana asik olup ama biseksuel ve ya gay olma ihtimali var mı ? Sevgiden asktan baha ediyorum vinael iliski isteginden degil
Eğer Sevgilin Gay ise haraketlerinden Davranışından Anlarsın. Sana cinsel ilgi duymaz Dokunmaz bile Sürekli kaçar Biseksuel ise Erkek arkadaşlarına gay şakaları yapar erkeklerede yavşar işte ama gizli gizli
Türk Olupta Kadına cinsel haz duymayan erkek Ya geydir Ya Geydir Bizim milletimiz uçkuruna düşkün bir millet yani erkek arkadaşın sana yanaşmıyorsa sıkıntı var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok knk onların genelde bamya oluyor diye biliyorum
Yok oyle degul sanmam ama erkek seven kqdin sever mi
Bence hayır. O zaman niye gay olsun.
Olmaz. Bu arada genelde gaylerin penis boyu heteroseksüel erkeklerin penis boyundan daha büyüktür. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir bu.
Çok farklı bir durum Türkiyede evet aşık oluruz ama avrupada hayır çünkü burada özgürce kendimiz olamıyoruz ama avrupada kimse karışmıyor küçümsemiyor
Gay misin? Bi kac soru sorabilirmiyim
Sayılırım sor tabi
Gay birisinin disaridan belirtisi nedir? Mesela siz nerden anliyirsunuz? Ve ya biseksuel birisi nasil?
ya da soyoe soyliyim bu adam beni sevip bana asik olup ama biseksuel ve ya gay olma ihtimali var mı ? Sevgiden asktan baha ediyorum vinael iliski isteginden degil
Ozelden mesaj atamdim
Eğer Sevgilin Gay ise haraketlerinden Davranışından Anlarsın. Sana cinsel ilgi duymaz Dokunmaz bile Sürekli kaçar Biseksuel ise Erkek arkadaşlarına gay şakaları yapar erkeklerede yavşar işte ama gizli gizli
Takip attim mesaj yazmak iayiyorum
Türk Olupta Kadına cinsel haz duymayan erkek Ya geydir Ya Geydir Bizim milletimiz uçkuruna düşkün bir millet yani erkek arkadaşın sana yanaşmıyorsa sıkıntı var
Aşık olamayız
Gay misin? Nolur sorularim8 cevapla
Gayım
Belkide gay değil biseksüeldir
Ozaman da ask duyaar mi? Asktan sevgiden bahs ediyorum thtku haric
Duyabilir tabi
hayır tabi ki
Evlenen tanıdığım var, çocuğu da var
O farkli durum , evlenmesi gerektigi icin eclenmiatir aile kurmal icin ama ben erkekten zevk alan ama kqdina asuk olan biri olamaz derizm
Aynen aşık değildi çocuk olsun diye , 5 yıl sürdü, eşinden gizleyemedi daha fazla
Gay oldugu kesjnmiki. ama onun
Millete tanimadigin insanlara guzel camue atiyorsun ins da senin adina o. s derler ailende duyar bi guzel rezil olursun amin amin
Ben iftira atmadigim sevdigimin hakinda duydum uzuldu ilqbilirmi diye soruyorum
Ne alakaya kim diyo nrden diydun
Is arkadaslari bayan lar, adam biraz bakimli diyr beni de sinir ettiler
Olmaz.
Bilemiyorum
Duyar
Nasil olabilir ki hem erkek seviyir hem kadinmi
Evet
Ablqm veremiyorum
Niye ki gay lerinde şeyi kalkıyor
Kalkar da erkeklere herhalde
Hayır