O anın rahatlığı, karşılıklı olan ilgi ve zevk hem erkeği hem de kadını olumlu yönde etkiler. Özellikle birlikte yaşanan orgazm sonrası kısa süreli de olsa sarılma ve şefkat insanın içini eriten bir durumdur.
Tabi karşındaki bencil ve sadece zevk alıp gitmek isteyen biriyse bunu başarmak zor hatta imkansız olabilir.
Olabiliyor öyle şeyler ben mesele biraz tarzım dışı dul iş arkadaşı ile msnde, facede epey konuştuk muhabbet cinselliğe geldi yapacaktık hatta o daha çok istiyordu araya bazı şeyler girdi kalfı yapmama rağmen aşık olmaya başlamıştım. Zaten çok grçmeden evlendi. Kızlarda daha çok yaşanır.
Türkiye'de bu durum sıkça yaşanan bir hadise. Fuckbuddy ilişkisi kurup sonra taraflardan birinin (çoğunlukla da kadının) diğerine aşık olması. Olasıdır ama olmaması gerekir. Fucbuddy ilşkisi mantık ve kurallarının dışına çıkılmış oluyor.
Kadın aşık olabilir evet ama erkek için durum farklıdır. Erkek, seks yaptığı kişiyi içgüdüsel olarak sahiplenir, artık kendisine ait olduğunu sanır. Aşık olmaz ama aşık olduğunu zannedebilir...
Hiç bilmiyorum aşksız bir cinselligi pek düşünemiyorum aslında kadınlar daha duygusal o yüzden bence onlar aşık olurlar diye düşünüyorum ama erkek pek o şekilde bakmaz olaya diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
Psikolojiyle gram alakası yok bunun kadında erkekte aşık olabilir kişilikle alakası var tanımadığın milyonlarca insanın psikolojisini duygusunu nereden bilecen