Cinsellik yaşadığınız kişiyle sırf cinsellik yaşadınız diye aşık olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki olunur. Zaten hiçbir şey hissetmeden nasıl birliktelik yaşayacaksın ki? Belli beğenmeler hoşlanmalar olur ilerlersin sonra o hislerin büyürse aşka dönebilir.
018 Yorumla
Soran+1 yılPeki kadın 29 yaşında erkek ise 23 yaşında 1 seneye yakındır çıkıyorlarmis çocuğun ailesi kızı istemiyormus kızı sanırım evlenip bosanmis sizce bunların sonu evlilik midir?
- +1 yıl
Tam emin değilim yaş farkı var üstüne üstlük erkek daha evlenmek için küçük bence. aile onayı da yok. neden olmasın ama bana %35-%65 gibi geldi
Soran+1 yılAnladim cinsellik de yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum bu arada ben arkadaslariyim çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
- +1 yıl
tam 23 yaşında bi çocuğun yapacağı hareketler :D bu yüzden evlenmek için küçük dedim.
- +1 yıl
Bana da nedense bu hikayedeki ilk sevgili senmişsin gibi geldi :D
Soran+1 yılHayır ben değilim dediğim gibi arkadaslariyim sadece hepsini tanıyorum o kadar yeni kiz veya eski sevgilisi olsam derim tabikide ne var bunda 🙂
- +1 yıl
bence 29 yaşındaki kadın 23 yaşındaki çocuğa göre çok tecrübeli kalmış evleneceklerini pek sanmıyorum :D
Soran+1 yılYani herkes öyle düşünüyor zaten ama sanırım çocuk geçen eski sevgilisinin yakın arkadaşına o kızı sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı diye eski sevgilisi için ne yaptığını bilmiyor bu çocuk eski sevgilisini yeni sevgilisiyle aldatmis birde :(
- +1 yıl
Karışık işler tam early 20's :D
Soran+1 yılPeki sizce çocuk eski sevgilisini mi seviyordur ya da sevmeye başlamıştır :) :l
- +1 yıl
Üzülme hala seni seviyor diğer 29 yaşındaki rahatça sevişebileceği bi heves :D
Soran+1 yılBen arkadaslariyim :) Cinsellik yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum bu arada ben arkadaslariyim çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
- +1 yıl
Bunu yazmıştın zaten :D
Soran+1 yılTelefon bende degildi kardeşim de olayı bildiği için o yazıyordu ama yine size yazmış diğer kişilere yazacağına ahahah kusura bakmayın 😂😂😂🙏
- +1 yıl
Kimse arkadaşı için bu kadar uğraşmaz. Zaten gizli soruyorsunuz neyden çekindiğinizi anlayamadım bu kadar
Soran+1 yılÇekinmek değil deger verdiğim biri ondan sormamu istedi mazur görün 🙏
- +1 yıl
Mazur görmelik bi durum yok estağfurullah. Sizseniz de ayıbı yok her yaşanılan şey insanlar için bu hayatta.
Soran+1 yılEvet haklısınız
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
+1 yılAşık olmadan yaşasaydım miğdem kaldırmazdı bırak aşık olmayı….
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki kadın 29 yaşında erkek ise 23 yaşında 1 seneye yakındır çıkıyorlarmis çocuğun ailesi kızı istemiyormus kızı sanırım evlenip bosanmis sizce bunların sonu evlilik midir?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi zevkli bir ilişki olduysa birdaha birdaha yapar alışkanlık olabilir
028 Yorumla
Soran+1 yılPeki Çocuğun ailesi kızdan nefret ediyormuş istemiyormus çocuğun ablası kızı hiç sevmiyor nefret ediyor hatta ama çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisiyle daha samimiymis daha yakınmış ablası kızı çok seviyormuş ama mesela çocukla eski sevgilisi sevgiliyken ablası hiç konusmuyormus kızla çocukla kız ayrildiktan sonra ablasi kızla samimi olmuş
Soran+1 yılBen arkadaslariyim bu arada 🙂 Cinsellik yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
Soran+1 yılVe bu çocuk bugün eski sevgilisinin karşısına oturup yemek yemişler aynı masada bende gördüm çocuk eski sevgilisinin masasına oturmuş hemde etrafta boş masa varken
- +1 yıl
Nu arada çocuk hem eski sevgiliyi kullanıyor o çantada keklik bu arada yeni sevgilisi ilerde iş yapıyor ailesi diğerine yaşlı deyip kabul etmiyorsa eski sevgili daha genç ise ona yönelir ve onunla evlenebilirim. Böylece yaş problemini aşar. Ancak sunuda söyleyeyim çocuk iki kadınla rahat rahat cinsellik yaşıyorsa işine gelir bir karı yerine 2 karı ile yaşamak aile sorumluluguda yok o kadınlara karşı bu durumda tercih edebilir. Hazır ailesine benim istediğim kadını kabul etmediniz artık ben evlilik düşünmüyorum bahanesini sığınır iki kariyida kullanır keyfinede bzkabilir
Soran+1 yılÇocuk eski sevgilisiyle cinsellik yasamamis yeni sevgilisiyle yaşamış eski sevgilisi kabul etmemiş ben evlenmeden yapmam demiş
Soran+1 yılVe çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisini çok seviyormuş hatta çocukla eski sevgilisi sevgiliyken ablasinin samimiyeti yokmuş ama cocuk eski ssvgilisiyle ayrildiktan sonra samimi can ciğer olmuşlar
Soran+1 yılEski sevgilisi yatmak istemiyormus evlenmeden o çocukta bunu biliyordur zaten yine de eski sevgilisine döner mi bunu bildiği halde abi
Soran+1 yılAbi çocuk eski sevgilisini şu an ki yeni sevgilisiyle aldatmis
Soran+1 yılAbi bu çocuk eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis sanırım eski sevgilisi de hala seviyormus kabul eder gibi ama çocuk hem aldatıyor hemde neden geri dönmeye çalışıyor ki sizce neden olabilir
- +1 yıl
Aldatmaktan o an için cinsel ihtiyacını karşılıyor. Bu kadın evlenip ayrıldığı için cinselligi çok iyi yaparak çocuğu avucuna almiş ondan dolayı çocuğun gönlü eskisinden ama öyle iyi sevisen bir kariyida bırakmak istemiyor. Baksana evlenmeyi bile göze almış. Birkere Bu işi yenisiyle yapmaya kalksam bile yenisi eskisi kadar alışana kadar yeninin verdiği performansı sağlayamaz. Oğlanın eskisinin tadını bir süreliğine unutamaz eskisi iyice cinsellige alışıp yenisinden daha yüksek performans vermeye başlayınca yeniyi unutur tahminim durum böyle olur sence bu düşüncem dogrumu
Soran+1 yılAbi çocuğun gönlü eskisindeyse bu yeni kadindan bir süre sonra sıkılıp bence eskisine dönecektir diye düşünüyorum eski sevgilisi de evlenmeden yatmam demiş zaten çocuğa çocukta bunu bildiği halde sizce yine de döner mi eski sevgilisine peki
Soran+1 yılşu an ki kadın seviyormus diye duydum ama çocuk neden eski sevgilisine böyle davranıyor olabilir ki
Soran+1 yılEski sevgilisinin ilk sevgilisiymis bu çocuk
Soran+1 yılEvet unutamaz da eskisine dönerse kızı yine aldatirmi oda var işte
- +1 yıl
Yeni sevgiliye koca bulursa aldatmaz yoksa ayda birde olsa iyi iş çıkaran kadınla birlikte olur oda bir iki yılda evlenirse hayatından çıkarır. Erkekler fetih ettiği kaleye arada bayrak dikmek ister yani ilişki ister kadında oğlan genç diye vermek ister böyle durumlar bir birini çeker
Soran+1 yılTam anlamadım abi ama olsun 😂☺️
Soran+1 yılHay ben böyle işin abi ya 😂☺️😁
Soran+1 yılAbi istek attım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler seks yaptıkları kadınları sahiplenme içgüdüsüne sahiptir...
013 Yorumla
- +1 yıl
Hayır evlenmezler...
Soran+1 yılBen arkadaslariyim 🙂 Cinsellik yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum bu arada ben arkadaslariyim çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
- +1 yıl
Ben hangisiyle evleneceğim?
Soran+1 yılNasıl anlamadım ahaha
- +1 yıl
Ya bu kızlardan biriyle benim evlenmem lazım 😈
Soran+1 yılNeden ki tövbe tövbe
- +1 yıl
Asıl evlenecek kadınlar onlar
Soran+1 yılHangi kadınlar onlar
- +1 yıl
Seks konusunda aşık olmak veya evlenmek gerekmediğini bilen zeki kadınlar
Soran+1 yılAma benim canım arkadaşım aşık oldu çocuğa takıntılı baya yani yeni sevgilisi olanı diyorum
Soran+1 yılPeki çocuk eski sevgilisini şu an ki kızla aldatmis öncesinde ve sonrasında da ablasinin o kızla yani eski sevgilisiyle sonrada samimi olması sizce bu çocuk eski sevgilisini ayarlaması için ablasini mi kullanıyor olabilir miymis arkadaşım böyle sormami istedi mazur görün 🙏😑☺️🙄
Soran+1 yılÇocuğun ailesi kızdan nefret ediyormuş istemiyormus çocuğun ablası kızı hiç sevmiyor nefret ediyor hatta ama çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisiyle daha samimiymis daha yakınmış ablası kızı çok seviyormuş ama mesela çocukla eski sevgilisi sevgiliyken ablası hiç konusmuyormus kızla çocukla kız ayrildiktan sonra ablasi kızla samimi olmuş
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse seks yaptı diye aşık olmaz, olan varsa baya boşluktadır.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldum, oda oldu sandım benden ayrılık başkasıyla cinsellik yaşamış. Gecelerim sabah olmuyor sinirden yediremiyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılAnladım üzücü 😔
Peki kadın 29 yaşında erkek ise 23 yaşında 1 seneye yakındır çıkıyorlarmis çocuğun ailesi kızı istemiyormus kızı sanırım evlenip bosanmis sizce bunların sonu evlilik midir?
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum olsalar çoktan olurdu
- +1 yıl
Neden sinirleniyorsun ki seks ilişkisiymiş. Sevgili değişmişsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@ŞovalyeBey sevgili olduk sonradan biz ayrıldık
Soran+1 yılPeki Çocuğun ailesi kızdan nefret ediyormuş istemiyormus çocuğun ablası kızı hiç sevmiyor nefret ediyor hatta ama çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisiyle daha samimiymis daha yakınmış ablası kızı çok seviyormuş ama mesela çocukla eski sevgilisi sevgiliyken ablası hiç konusmuyormus kızla çocukla kız ayrildiktan sonra ablasi kızla samimi olmuş
Soran+1 yılBen arkadaslariyim bu arada 🙂 Cinsellik yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
Cevap sahibi+1 yılArkadaş olunmuyor zaten. Demekki çocuk kuyruk sallıyor kıza ama iki kadınlada olucağını düşünmüyorum… aynı ortam iki kadın ne bilim
Soran+1 yılYani çocuk eski sevgilisine döner ve yeni sevgilisinide cinsellik için mi bırakmaz yani
Cevap sahibi+1 yılSen bu çocuktan Ümit mi bekliyorsun ya akıllanmazsın sende 😂
Soran+1 yılBugün ben yemek yerken geldi masama oturdu birlikte yemek yedik ama hiç baba bakmadi yemek yerken bune simdi
Cevap sahibi+1 yılİstemiyor bi ilgisi yok sana karşı
Soran+1 yılİlgisi olmayan bu şekilde mi davranır yani :)
Cevap sahibi+1 yılEvet ilgi çok başka bişey
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılaşık olunanla cinsellik olur. önce cinsellik yaşayan bi erkek size aşık olmaz bunu kafanızdan çıkarın burası amerika avrupa değil.
010 Yorumla
Soran+1 yılYani haklısınız Peki kadın 29 yaşında erkek ise 23 yaşında 1 seneye yakındır çıkıyorlarmis çocuğun ailesi kızı istemiyormus kızı sanırım evlenip bosanmis sizce bunların sonu evlilik midir?
- +1 yıl
verdiğin bilgilere göre bir şey diyemem. ama bence amacları cinsellik eğer aralarında seks varsa sonu evlilik demem. adam 6 yaş büyük boşanmış kadınla evlilik düşünceğini sanmam.
Soran+1 yılYani evet haklısınız da peki Çocuğun ailesi kızdan nefret ediyormuş istemiyormus çocuğun ablası kızı hiç sevmiyor nefret ediyor hatta ama çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisiyle daha samimiymis daha yakınmış ablası kızı çok seviyormuş ama mesela çocukla eski sevgilisi sevgiliyken ablası hiç konusmuyormus kızla çocukla kız ayrildiktan sonra ablasi kızla samimi olmuş
- +1 yıl
tamam işte evlilik olcagınıda hiç sanmam
Soran+1 yılPeki çocuk eski sevgilisini şu an ki kızla aldatmis öncesinde ve sonrasında da ablasinin o kızla yani eski sevgilisiyle sonrada samimi olması sizce bu çocuk eski sevgilisini ayarlaması için ablasini mi kullanıyor olabilir miymis arkadaşım böyle sormami istedi mazur görün 🙏😑☺️🙄
- +1 yıl
olabilirmi bilmem o adamın aldattıgını bildiği halde o erkekle olan 2 kızdada beyin yoktur. boşanmış kadınla yatmak için sevgilisini aldatan , yarın başka kadın bulunca onuda aldatır
Soran+1 yılPeki bu çocuk eski sevgilisini aldattığı için pişmanlık duyar mi sizce
- +1 yıl
yalandan duyar elde etmek için. affettikce nasılsa affediyor diye yine aldatır ama bu sefer daha dikkatli olur
Soran+1 yılHaklısınız yani aldatan pişman olmaz yine aldatır eski sevgilisiyle de ciddi düşünmez belkide bilemeyiz ama yeni sevgilisiyle de hiç düşünmez yani
- +1 yıl
düşünmez evlense bile yine aldatır evlilik karakterini değiştirmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olmadığın kişiyle cinsellik mı yaşanır ya tecavüzden farksız nasıl insanlarsınız...
01 Yorumla
+1 yılNe kadar zevk verdiğine bağlı bence
03 Yorumla
- +1 yıl
Zor bence. Kadının arayışı bence kendinden daha genç biriyle zevkine birliktelik yaşamak tatmin olmak. Aile zot kabul eder bencede. Dm den konuşsak
Soran+1 yılYazdım size
- Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılHele erkek küçükse hiç aşık olunmaz.
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yasadigin seksin guzelligine bagli olarak olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılBen arkadaslariyim 🙂 Cinsellik yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum bu arada ben arkadaslariyim çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
Soran+1 yılTeşekkür ederiz pek yazmayı sevmez yine bana kakalar tıpkı şimdi de olduğu gibi ama birsey daha diyeceğim :) Çocuğun ailesi kızdan nefret ediyormuş istemiyormus çocuğun ablası kızı hiç sevmiyor nefret ediyor hatta ama çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisiyle daha samimiymis daha yakınmış ablası kızı çok seviyormuş ama mesela çocukla eski sevgilisi sevgiliyken ablası hiç konusmuyormus kızla çocukla kız ayrildiktan sonra ablasi kızla samimi olmuş
Soran+1 yılAhaha sagolun Peki sey soracagim cocuk eski sevgilisini şu an ki kızla aldatmis öncesinde ve sonrasında da ablasinin o kızla yani eski sevgilisiyle sonrada samimi olması sizce bu çocuk eski sevgilisini ayarlaması için ablasini mi kullanıyor olabilir miymis arkadaşım böyle sormami istedi mazur görün 🙏😑☺️🙄
+1 yılOlunur neden olunmasın ki
09 Yorumla
- +1 yıl
Olayı cocukda biter razı ederse ailesini olabilir, ama edemezse zor birde 23 yaşında bir kişi o sorumluluğu nasıl alacak
Soran+1 yılÇocuğun ailesi kızdan nefret ediyormuş istemiyormus çocuğun ablası kızı hiç sevmiyor nefret ediyor hatta ama çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisiyle daha samimiymis daha yakınmış ablası kızı çok seviyormuş ama mesela çocukla eski sevgilisi sevgiliyken ablası hiç konusmuyormus kızla çocukla kız ayrildiktan sonra ablasi kızla samimi olmuş
- +1 yıl
Kızı evli ayrılmış bir çocuk var isteniyorum olabilir ailesi, kızla yatmışsa seks tatlı gelmiştir
- +1 yıl
Olabilir ama küçük ihtimal yenisiyle seks yapmış mı
Soran+1 yılEvet yapmışlar
- +1 yıl
Çocuk seks için bırlikte de olabilir sadece yaz bana
Eğer çok iyiyse ve mutlu etmişse beni olurum
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladim cinsellik de yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum bu arada ben arkadaslariyim çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
Gizli Üye(25-29)+1 yılbil bakalım o hatayı kim yaptı 🫠
06 Yorumla
Soran+1 yılAhaha kim yaptı
Cevap sahibi+1 yılBen 🥺
Ay çok zor bi soru tabi sonu evlilik olabilir ama oğlan sevdiği kızın arkasında durabilmeli. Gerekirse ailesini bile karşısına alması gerekir ki ailesi kızı ne kadar sevdiğini anlasın onaylasın.
Soran+1 yılHmm anladım 🥺
Peki cinsellik yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum bu arada ben arkadaslariyim çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
Cevap sahibi+1 yılYok be asla arkadaşlık değildir o. Sen haklısın eski sevgiliden arkadaş olmaz.
Soran+1 yılYani kıza geri dönmeyi planliyor öyle mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir taraf mutlaka aşık olur
04 Yorumla
- +1 yıl
Hayır öyle bir ilişki tanıdık geldi
Soran+1 yılTanıdık geldi derken anlamadım
- +1 yıl
boş ver :)
+1 yılHayır tabi ki
22 Yorumla
- +1 yıl
Bilemem ikisini de tanımıyorum 😇
+1 yılTanıdık mı yabancı mı
113 Yorumla
- +1 yıl
Bişey yasandı mı peki aralarında
Soran+1 yılCinsellik yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum bu arada ben arkadaslariyim çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
- +1 yıl
Peki o bagladı mı seni
Soran+1 yılBeni derken anlamadım ben dediğim gibi hepsini tanıyorum hepimiz aynı yerde çalışıyoruz konuya az çok hakimim
- +1 yıl
Sen değil misin o
Soran+1 yılHayır değilim dediğim gibi arkadaslariyim sadece hepsini tanıyorum o kadar yeni kiz veya eski sevgilisi olsam derim tabikide ne var bunda :)
- +1 yıl
Cinsellik oldugunu nerden biliyon, 😂
Soran+1 yılDedim ya yeni sevgilisi ve eski sevgilisini tanıyorum çocuğun yeni sevgilisiyle daha samimiyiz o söylemişti bana :)
- +1 yıl
Hmm öyle olsun
Soran+1 yılÒyle zaten ama sanırım çocuk geçen eski sevgilisinin yakın arkadaşına o kızı sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı diye eski sevgilisi için ne yaptığını bilmiyor bu çocuk eski sevgilisini yeni sevgilisiyle aldatmis birde : (
- +1 yıl
Çocuk gelene geçene yok dememiş
Soran+1 yılAhaha evet dememiş peki eski sevgilisine mi dönmeye çalışıyor olabilir sizce
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aşık olunmaz
03 Yorumla
- +1 yıl
Hiç evlilik olmaz FB takılıp giderler
Evet daha fazla olurum
02 Yorumla
+1 yılKesinlikle olma ihtimali çok yüksek
04 Yorumla
- +1 yıl
Eğer çocuk seviyorsa evlilik olur
Hayır
01 Yorumla
Olmam
011 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgiliden arkadaş olur mu sizce
Soran+1 yılBence de olmaz peki çocuk kıza neden bu şekilde yaklaşıyor olabilir sizce fikriniz varmidir?
Soran+1 yılVe bu çocuk bugün eski sevgilisinin karşısına oturup yemek yemişler aynı masada bende gördüm çocuk eski sevgilisinin masasına oturmuş hemde etrafta boş masa varken sizce neden böyle yapmış olabilir
Tip önemli
06 Yorumla
Soran+1 yılAhaha ama Cinsellik yaşandı aralarında ve çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum bu arada ben arkadaslariyim çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
Soran+1 yılAhaha ben değil abi arkadaşım veriyor ben eski sevgilisini ve yeni sevgilisini tanıyorum ama yeni sevgilisiyle daha samimiyim oradan biliyorum biraz detaylari
Olunabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılBen olaylarin bazılarına tanıklık ediyorum oradan biliyorum onlardan biri olsam zaten derim ne var ki bunda :)
Soran+1 yılÇünkü yeni sevgilisi benim arkadaşım sormami rica etti ondan sordum
Soran+1 yılAnladım fikriniz var mı peki sizce?
Soran+1 yılTeşekkür ederiz :)
+1 yılYokkk
00 Yorumla
+1 yılEvet olunur
012 Yorumla
- +1 yıl
O biraz zor cunku kız dul cocuk bekar ailesi istemez yasın cok onemi olmaz ama dul olması sıkıntı olur
- +1 yıl
Tam bir yılan hikaye si devrelerim yandı kendi derdimi unuttum 😂😂😂
Soran+1 yılAhahah bir nevi terapi gibi işte sizce fikriniz nedir?
- +1 yıl
Evlenmesin ler bu kadar sorun olacak sa 😁
- +1 yıl
Olamaz bence sacma
Soran+1 yılÇoğu kişi böyle düşünüyormuş ama
- +1 yıl
Sen bu olayın neresinde sin eski sevgili mi yeni sevgili mi sin ☺️
Soran+1 yılBen arkadaslariyim :)
+1 yılsanmıyorum dost
03 Yorumla
- +1 yıl
imkanı yok o evliliğin
Soran+1 yılCinsellik yaşandı ama çocuğun eski sevgilisi yeni sevgilisi yani hepsi aynı yerde çalışıyorlarmış çocuk eski sevgilisini bu yeni kızla aldatmis ama sanırım eski sevgilisinde hala aklı geçen bende şahit oldum bu arada ben arkadaslariyim çocuk herkeze nescafe yaparken eski sevgilisine de sordu hangisinden içersin diye kızda söyledi ona da yaptı mesela herkes de dedi ki arkadaş olarak sormuş olabilir dediler ama ben eski sevgiliden arkadaş olacağını sanmıyorum ki kızın ilk sevgilisiymis bu çocuk ve kız hala seviyormus çocuğu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olurum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim yas 30 senin bu anlattigin kisiysen tanisalim. Ama bu sordugun seyi diyorsan o is olmaz 23 erkek 29 kadin anca iliskiye girildigiyle kalir
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu derdi bis verelim kendi hikayemizi yazalim ne dersin 😅
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası