+1 yılhocam soru şununla aynı : birini göz göre kandırıp üzsem nasıl olur?
sevdiğin bir kadına yapılması nasıl olurdu onu düşün02 Yorumla- +1 yıl
Dostum sevdim s*k*p biraktilar, simdi sira bende..
- +1 yıl
evi soyulan da hırsızlık mı yapsın? delikanlı adam yapmaz öyle şeyler. seni üzen niye üzdü bunu sorgula? bak ben 43 yaşımdayım kimsenin beni üzmesine izin vermedim. karakterini bozma dik dur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılEtmem hayır, aynı zamanda karşımdaki kadından yüm duyguları görmek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir günlük yatıp bırakacak mısın kızı tabiki yersin
114 Yorumla- +1 yıl
Aslinda bunu istedigimi biliyo, Şu an o ben ondan etkilendim saniyor
Cevap sahibi+1 yılBu bana çok saçma geliyor bir günlük bunu kabul etmez emin ol
- +1 yıl
Yok demek istedigim sey su; kendimi kizin yerine koyuyorum. Benimle sevismek isteyen bi erkek var ama one night kafasinda sadece. Bu adam bana baglaniyo gibi gozukerek beni kandiriyoru hic mi dusunmez..
Cevap sahibi+1 yılDüşünür senin gibileride var hayatta çünkü
- +1 yıl
Peki ya libido, kendi de sevismek istiyo.. benimkisi zaten ortada
Cevap sahibi+1 yılLibido ayrı bir şey tek gecelik ilişki ayrı şey bana mantıksız geliyor. Başkasıyla sevişebilirsin niye kızı kandırmaya çalışıyorsun senin gibileri cidden anlamıyorum
- +1 yıl
Acikcasi azginim ve son zamanlarda karsima ons icin birileri cikmiyo
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Dedin ya, maden tek gecelik iliski istiyosun, git baskasiyla sevis. Şu an cevremde tek gecelik birileri yok, herkes uzun iliski diye sizlaniyor. Bende de azginlik varken, eldeki tek var olan bu. Onu kastettim.
Cevap sahibi+1 yılBu kızında haberi yok sana göre öyle hayaller kurmuşsun. Bu yaptığın kalleşlik olur ve iğrenç bir düşünce.
- +1 yıl
Bir bakina bu isin turkcesi anlasamadik ve olmadi hikayesi.. kalleslik olduguna su yuzden katilmiyorum; ben kizin bekaretini alip yuz ustu birakmiyorum.. benim zaten genel tiynetimi anladi.. sadece playwr olmak..
Cevap sahibi+1 yılDuygularıyla oynuyorsun hiç aşağı kalır yanı yok. Ve kendin söylüyorsun o benim niyetimi bilmiyor diyorsun zaten bilse burada bu soruyu sormazsın. Tabi birde sizde ego olduğu için. burada bu soruyla kendini tatmin etmeye çalışıyorsun. Kimse duyguları ile oynanmasından hoşlanmaz senin karşına çıksa böyle bir şey çok mu mutlu olursun. Bir düşün. Karma denen bir şey yapar. İstediğin kötülüğü yap sana iade edilir kafanı yorma
- +1 yıl
Dun gece kiza tek gece takilalim diyorken, bugun ben sana tutuldum desem ve kiz inanirsa tek sikinti bende degil bence…
Cevap sahibi+1 yılNe halin varsa gör
olm o kadar azdıysan git eskort bul
zor değil021 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, yersin. Okkalı hem de.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar