Sevdiğim adama da bağımlı olmamla alakalı bir durum bu. Bağımlılıklar çok zor bırakıldığı için bir ayrılık durumunda başka yollar aramaya gerek yok. Ben sevdiğim adamla olan cinselliğe bağımlıyım diyebilirim. 😌
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çay bağımlılığım yok, sigara bağımlılığım yok, alkol bağımlılığım yok, kahve bağımlılığım yok, o da yok bu da yok bağımlılık yok yani 😂
Bu kadar bağımlılıksız birisi de sıkıcı olabiliyor. O yüzden cinsellik bağımlılığı olan birisi bence fena olmaz 🤣
327 Yorumla
Soran1 yılHani bir zararı olabilir mi diye düşünüyorum,
Cinsel bağımlılık zaten hadi ha bire seks yapalım gibi bir şey değil 😀 Sadece, birey cinsel olarak uyarılmayınca yoksun hissedebilir, bu durumlarda zaten onu düzenli tatmin etmen gerek😂
Soran1 yılO halde her eve lazım😃
Soran1 yılOrganik bir yolunu bulur, mitoz bölünur gerekirse nxjsj
Soran1 yılKonuş konuş hani keyifli sohbetimizi seviyodun🫢
- 1 yıl
O başka da bu kişisele giriyor 😂
Hadi bir bilgi daha verip kapatayım biraz da Psi'yi darlayın 🤣
Hastayken virüsler cinsel yerlere de saldırır dolaylı yoldan, çünkü oraya gidecek enerjiti kesip kendileri için kullanıp üremek isterler.
Dolayısı ile hastayken orası etkilenir. Fakat 😂 eğer hastayken tahrik edici birisi olursa ve tahrik ederse, kişinin libidosu da yüksekse oradaki virüs etkisini alt eder ve üretime devam eder.
Bu da kişiye enerji sağlar, hastalıkla daha kolay mücadele eder.
O yüzden yukarıda keşke yazdım. Hatta özellikle hastayken daha fazla yoksunluk çekebilir jdjdkd
@firu_zen ahahaah 🤣
En fazla çıkarma yapabilirler demiseksüel ve saptoseksüelin kalesine giriş zor.
Ne demiş Ata'm? "Geldikleri gibi giderler" jdjdkd
Soran1 yılOrganik ben bu bilgiyi biliyodum zaten🤣😂🤣
Yani yine sana sataşcam ncjdjd- 1 yıl
Ya az aslında evet ama hiç işime gelmedi bu, şu abazanlar yüzünden biz de çekiyoruz yemin ederim
Yazdı ama dönemiyorum işte dhjxjdjwjkx yorumda döndüm mesajına ama bi tık özel kalsın istediği için mesaj atmıştı. Ama ben xperi 3 yapamadan giderim gibi duruyor, eğer kalacağı süreyi uzatmazsa - 1 yıl
Mesajları sildiyse yazamazsın dur etiketleyeyim o okuyunca yazar, sonra da yazmaya devam edebilirsin silmediği sürece.
Arada ben de temizliyorum, kişilerin xperi düsük olunca unuttuğumdan bana da ayzamayan olabiliyordu o da unutmuştur 😂 @Psigareşh
Soran1 yılBilgi vermek ayrı yazılır cjdjdj
- 1 yıl
Bilgi odaklı olunca benim cevabım senin düşünce yapını andırdı kediye muhtemelen 😀
Tabi bu etikette senin içinden aslan çıkacağını hesaba katamadı (k) ahaha 😂😂
Kadınlarda durum her konuda olduğu gibi sjhhh bunda da daha karmaşık olabiliyor malum. O yüzden ayrışmak da normal bence 😀
Soran1 yılNerde ayristik ben anlamadım cjsjsj
Soran1 yılBu arada soruya benim de cevabım evet galiba djdjsk
1 yılolursam gecem gündüzüm yatakta geçer kesin. ama yeni zevkler deneyen renkli birisi ise zevkli olur rutin üzerime gel kucağa gel gibi sabit kalırsa sıkıcı olur
10 Yorumla
1 yılYani cinselliğe bağımlı olan birisiyle sevgili olur muydum bilmiyorum düşünmedim ama bence fazlası zarardır illa ki bir sınır olması gerekir bağımlılığın zararları da olur yani
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Cevapları okurken gözümden yaş geldi 😂😂
Seks bağımlısıysa olmaz. Çünkü yoksunluk çekmeye başlayınca bulduğunu sever cıksss 🤣🤣
34 Yorumla
Soran1 yıl@OrganiQ yelleri esti😂🤣😂
Onun vereceği potansiyel cevabın özeti fjdj- 1 yıl
Yoruma kapalı kedicim Organikler de giremez 🤣🤣
Soran1 yılBen yorum yapabiliyorum 😀 soru sahibine açık mı yani?
- 1 yıl
İvit 😂😂
1 yılSadece bana bağlı olursa, istediği gibi yerden yere vursun beni.. Ben razıyım.
70 Yorumlaolabilirdim. zaten bana da anca öyle biri iyi gider.
61 Yorumla- 1 yıl
Nemfoma mısın sen
1 yılBende olanın dışında herhangi bir şeye bağımlı, zaaflı olanla ilişki içinde bulunamam.. Zaten o tiplerin sevgililik, sadık kalma, benimseyip ait-sahip olma gibi bir düşüncesi de olamaz..
10 Yorumla
1 yılCinselliğe bağlı olan işe güce bağsızdır. İşsiz güçsüz adamı ne etsinler. Ancak baba parasıyla ayakta kalabilir.
20 Yorumla
1 yılO cinselliğe bağımlılı dahada açıp bana olan aşk, arzu ve tutku bağımlılığına denk getirirsek kabul ederim 😂
22 Yorumla- 1 yıl
Evlenelim miii
Evet ama sadece benimle olması gerekiyor ve evlenmeden böyle bir şey yapmak istemem evlendikten sonra olabilir
20 Yorumla
1 yılBir saatten sonra sıkar. Her şeyin fazlası zarar. Ilişkide cinselliikten önce gelen daha önemli durumlarda var
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsürekli ağzıma verecekse neden olmasın?
106 Yorumla
Cevap sahibi1 yılcevabı yorumsuz yapmayı unttum, yandık :D
Soran1 yılBu arada cevap iyi cevap da erkekler atliyo sürekli djdksk
Cevap sahibi1 yıl@Firu_Zen ağzıma gelinmesini çok seviyorum, ben de bağımlı olduğum için sorun yok demek istedim ama cevabı yorumsuz yapmayı unutunca, fışkırtmak isteyenler piste iniş yapmak istiyor :D
Cevap sahibi1 yıl@s-r-ng-r-n_-s çadırı kurmuşlardır jajdjjfd
- 1 yıl
Afiyet olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılBir saatten sonra sıkar. Her şeyin fazlası zarar. Ilişkide cinselliikten önce gelen daha önemli durumlarda var bnce
10 Yorumla
1 yılBende çok severim de cinsellik çokta abartmaya gerek yok cinselliği yeni keşfetmiş erkenler gibi sabahtan akşama kadar seks yapacak halim yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılBende anormalim olurmda bazilari 3 aksam 2 sabah kocam yetmiyor diyor okadarida fazla abla tenekemi kaplatti ne :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılCinsel olarak nekadar bağımlı olursa olsun sapık değilse bir gün enerjisi mutlaka düşer o yüzden sevgili olmakta bir sakınca yok gibi..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılS. ex hayattaki en güzel şeylerden birisi ekmek su gibi ihtiyaç, cinsellik olmadımı hayatın tadı tuzu olmaz ve vücud içinde sağlıklı
10 Yorumla
1 yılBağımlılık ölçüsü nedir 😅 herkes kendini çok düşkün sanıyor ama teorik olarak öyle düşünülüyor bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılOlmam olmak da istemem sevdiğim kişiyle cinsellik yaşarım sevgilime bağımlı olurum ama sürekli cinsellik soğutur insanı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbette olurum çokta güzel uyum sağlarım Keşke dünya buna müsait olsa da her yerde her zaman sevişebilsek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBağımlılık, tedavi edilmesi gereken bir beyin hastalığıdır
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılYani neden olmasın ama hızlıca evlenmek gerekirdi o zaman akdks
22 Yorumla- 1 yıl
Evlenelim mi yaa 😈
- 1 yıl
Evliyim zaten ben wkxks sen istediğinle evlen
Yorucu olur bence. Cinsellik istemeyeni bulmak lazım.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
u 1 yılİstemem sürekli cinsellik isteyecek birisini
20 Yorumla
1 yılolursun, sevgili olup cinsel ihtiyaçlarını sende giderir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin cinselliğe bağımlı olması gerekir. Sağlıklı olan bu.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDoyumsuz kadın her türlü şeye meyl eder bu yüzden aşırıya gerek yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Her şeyin bir sınırı olmalıdır. Oturup normal sohbet bile edemediğim biriyle işim olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kumar kadar bağımlıyım sekse otamatikmen bağımlı lazım karşımda zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılKadın dediğin böyle olmalı zaten. Evlenmek başka bir mevzu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılCinsellige bagimli olmayan insan neye bagimli olabilir ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılEvet hatta sadece öyle bir insanla olabilirim diye düşünüyorum 😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMilletin ne güzel bağımlılıkları var bakar mısın ya, bende yanağımı ısırınca yemeden duramıyorum. Bağımlılığım bile s*kko
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılOlurum iyi olur cjdhfg
31 Yorumla- 1 yıl
Evlenelim mi
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle biri tam olarak yanıma yakışır iki birbirimizden yüksek insan olmadığımız sürece denk olamayız 😆
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDenemeden bilinmez kesin hükümlü olmamak lazım
10 Yorumla
1 yılHer önüne gelen herkesle sevismek icin kendini kontrol edemeyen seks bağimlisi biriyle sevgili olmak istemem asla
10 YorumlaO kedi ölü mü canlı mı şimdi
18 Yorumla
Soran1 yılSoruyla alakasız görüş yalnız bu🤣 yorumun kalkmasını istemiyorsan soruya alakalı bir yorum at😂
Bilemiyoruz onu malesf djdjd
Soran1 yılAy erkeklerle de mi olmazsin😱
Soran1 yılHiç kimseyle dedin😱
Soran1 yılNeden kine mine🤔
1 yılSadece eşine özelde neden olmasın herkesin istediği zaten bu değil mi?
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden olmaz diyen tarafm bn bu kişiden olmaz
20 Yorumla
1 yılSadece benimle olacaksa evet olurum
20 Yorumla
1 yılBağımlı olmazsa ben yapamam zaten
20 Yorumla
1 yılOlacaksa öylesi olsun zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılOlunmaz sıkıntı oluyo sonra
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlensin önce, sonra seks istesin
10 Yorumla
1 yılAh keşke öyle bağımlı birine denk gelsem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlurum neden olmuyayim
10 Yorumla Memnun bile olabilirim 😁
10 Yorumla
1 yılOlamam her şeyin fazlası zarar
10 Yorumla
1 yılHayır, kısa ve öz hayır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Olurum da yalnız benimle olsun ama 😅🙈
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenilir nikah basılır seri gelsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olurum benim istediğim gibi 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılgünde 5 posta mı?15 mi?
10 Yorumla
1 yılBağımlı mısın bebeğem 😏
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılböyle olmayan erkek var mı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur nolcak sanki
21 Yorumlaİki tarafta aynıysa
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılOlurum shehs
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenmi?
14 Yorumla
Soran1 yıl😀 hayır
Cevap sahibi1 yılYani boş ver o zaman
Soran1 yılYok boşvermicem😂🤣
Hayır veya evet, bu sorunun cevabını degistirmemeli😀
Cevap sahibi1 yılBendeki etkisi ne olur bilmiyorum yani arayıp sürekli sevişelim diyen bi kadın türkiyede varmdır bilmem ama ben denemek isterim onunla
Tabiki olurum 😍
00 YorumlaEvlenirim bile
20 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler