Cinsel Yaşam Sadece cinsellik için sevgili olur musunuz biriyle? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellik amacıyla sadece Sadece cinsellik için sevgili olur musunuz biriyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birtatlisutlacc Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hic olmadi ama olabilir 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaş doğru mu Yorumla birtatlisutlacc +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Konuşalım mı Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır hiç bir kızı kullanmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet 5 30 Yorumla Soran +1 yıl Kızlarda bu yok diye biliyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her kız/kadın aynı değil. Yorumla Soran +1 yıl Ben sevgili olmazdım geleceğe dair umut beslemesin diye en iyi ihtimalle FB olurdum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu devirde en mantıklısı o zaten. Yorumla Soran +1 yıl Hiç tecrübesi olmayan biriyle yapar mıydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok, pek benlik değil Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendim de tecrübesizim o yüzden tecrübeli erkekler tercihim Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç yapmadın mı yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yapmadım Yorumla Soran +1 yıl Tecrübesiz olan biriyle denemek daha iyi bir deneyim olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmıyorum, en azından benim isteyeceğim bir şey değil Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaçtı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 Yorumla Soran +1 yıl Çok ilginç geldi bu düşüncen, düşünsene biriyle sohbetin iyi gidiyor ama tecrübesizim diye bitiyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani tamamen zevk meselesi, ben tecrübelensem bile yine tecrübeli erkekleri tercih ederim Yorumla Soran +1 yıl Bakire olup bunu söylemen çok ilginç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Neyse umarım Johnny sins kadar tecrübeli birini bulursun dkcks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar da değil tabii haha Yorumla Soran +1 yıl Senin ilk olursa karşı taraf seni biraz acıtır bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk seferde illa acıyacak zaten az da olsa, ona kendimi alıştırdım şimdiden Yorumla Soran +1 yıl Nasıl alistirdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Psikolojik anlamda alıştırdım Yorumla Soran +1 yıl İlki dışında da çok ağrı yapacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun, önemli olan zevk almak Yorumla Soran +1 yıl Neyse bana tecrübe şartı koşmayan biri denk gelsin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım :))) Yorumla Soran +1 yıl Sağol sanada istediğin biri denk gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım, teşekkür ederim Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır gülmem lazim 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben olurum net. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. olurm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fb şeklinde arıyorum bende zaten ne zamandır
Hic olmadi ama olabilir
Yaş doğru mu
Evet
Konuşalım mı
?
Kendime yetiyorum olmam
Hayır hiç bir kızı kullanmam
Olmam ya kullanılmış oluyoruz.
Hayır
Hayir
Asla
Millet yok diyor fb buluuyo :D
Para versinler yeter kimseyle bişi olmam
Evet
Kızlarda bu yok diye biliyordum
Her kız/kadın aynı değil.
Ben sevgili olmazdım geleceğe dair umut beslemesin diye en iyi ihtimalle FB olurdum
Şu devirde en mantıklısı o zaten.
Hiç tecrübesi olmayan biriyle yapar mıydın
Yok, pek benlik değil
Neden peki
Kendim de tecrübesizim o yüzden tecrübeli erkekler tercihim
Sen hiç yapmadın mı yani
Yok yapmadım
Tecrübesiz olan biriyle denemek daha iyi bir deneyim olmaz mı
Sanmıyorum, en azından benim isteyeceğim bir şey değil
Yaş kaçtı
20
Çok ilginç geldi bu düşüncen, düşünsene biriyle sohbetin iyi gidiyor ama tecrübesizim diye bitiyor 😂
Yani tamamen zevk meselesi, ben tecrübelensem bile yine tecrübeli erkekleri tercih ederim
Bakire olup bunu söylemen çok ilginç
Bilemiyorum
Neyse umarım Johnny sins kadar tecrübeli birini bulursun dkcks
O kadar da değil tabii haha
Senin ilk olursa karşı taraf seni biraz acıtır bence
İlk seferde illa acıyacak zaten az da olsa, ona kendimi alıştırdım şimdiden
Nasıl alistirdin
Psikolojik anlamda alıştırdım
İlki dışında da çok ağrı yapacak
Olsun, önemli olan zevk almak
Neyse bana tecrübe şartı koşmayan biri denk gelsin 😂
Umarım :)))