Bi çocuk var beni çok cezbediyor. Her buluştuğumuzda tutamıyorum kendimi. Beğeniyorum da hayatımın her yerinde olsun istiyorum. Nasıl aşık edebilirim?

Bi çocuk var beni çok cezbediyor. Her buluştuğumuzda tutamıyorum kendimi. Beğeniyorum da hayatımın her yerinde olsun istiyorum. Nasıl aşık edebilirim?

Cinsellik yaşadığınız birini tamamen kendinize aşık etmeniz, garanti edilebilecek bir sonuç değildir ve etik olarak da uygun olmayabilir. İnsanların duygularını ve romantik ilişkilerini kontrol etmek veya yönlendirmek etik açıdan doğru değildir. Her bireyin kendi duygusal bağlantılarını, ilgi alanlarını ve tercihlerini belirleme hakkı vardır. Cinsellik ve aşk arasında farklar vardır. Cinsel bir ilişki, iki kişi arasında fiziksel yakınlığı içerebilirken, aşk daha derin duygusal bağlar ve romantik hislerle ilişkilidir. Cinsellik yaşadığınız biriyle daha derin bir bağ oluşturmak istiyorsanız, bunun için samimi iletişim, anlayış ve duygusal açıklık önemlidir. Bir ilişkinin temeli, karşılıklı saygı, anlayış, dürüstlük ve açıklık olmalıdır. Eğer birini kendinize aşık etmeye çalışmak yerine, onunla sağlıklı ve karşılıklı bir ilişki geliştirmek istiyorsanız, onunla duygusal olarak bağlantı kurmaya çalışabilirsiniz. Ancak, bu süreçte her zaman olumlu bir sonuç alamayabileceğinizi ve karşı tarafın hislerinin değişebileceğini unutmamanız önemlidir.
Karşıdaki kişinin seni zihninde nasıl konumlandırdığı ve ikili ilişkilere olan bakış açısıyla alakalı.
Adam seni bir obje olarak görüyorsa bu adamı kendine aşık etmen zor. Etsen bile bu tip insanlar, bağlanma korkusu içine girip ilişkiden kaçınırlar ve senden ayrılmak için her türlü olumsuz tutum ve davranışları gösterirler. Eğer seni gerçekten seviyorsa, sana karşı duygusal zaafları varsa o noktalardan yürüyüp kendine bağlaman mümkün.
Ayrıca karşındaki kişinin ilişkileri ele alma biçimi de önemli. Uzun vadeli, ciddi ilişkilerin adamı değilse eğer her çiçekten bal alan tiplerdir onlar. Bir de çok çekici bir erkek olduğunu söylüyorsun ki bu durum böyle bir senaryoyu bir tık daha olası görmeni gerektiriyor. Eğer adam bir de uzun boyluysa resmen bir Tarık Akanla birliktesin. Onun peşine düşecek çok Gülşen Bubikoğlu var dışarıda. Biz erkeklerin en büyük zaafının da kadınlar olduğu düşünülürse işin zor. Bu adamın bir an önce boşluklarını bul ya da biliyorsan direkt oradan yürüyüp kendine bağlamaya bak. Yoksa elinden kaçırırsın.
İkinizin hakkında da hayırlısı olsun arkadaşım.
Ne gibi boşluklar?
@tipitiptip Duygusal anlamda ne gibi boşluklar olduğunu siz bileceksiniz. Ben enişte beyi tanımıyorum. Onu duygusal anlamda zayıf düşüren, merhametini, vicdanını, ruhunu okşayan küçük detayları tespit edip buralardan pohpohlama ya da ajitasyon yürüterek onun size karşı olan hassasiyetini arttırıp ilgisini çevreden merkeze yani size doğru dönmesini sağlayacaksınız. Örneğin; onunla dram ve ibret dolu ama mutlu sonla biten bir aşk filmine gitmek, ona küçük ama anlamlı hediyeler almak ya da onun erkil ruhunu okşayıp özgüvenini arttıracak tatlı iltifatlar vb. şeyler, o erkeğin önce yaşam enerjisini yükseltir, sonra da bu güçlenmiş erkeğin arkasındaki kadının siz olduğunu anlamaya başladığı andan itibaren onu kendinize aşık etme hedefinize adım adım yaklaştığınızı göreceksiniz.
Ne kadardır tanışıyorsunuz?
Ortak noktalarınız neler?
Sevgilisi var mı?
Kurbanı tuzağa çekmek için bunları bilmeliyiz. Her buluştuğunda yapma öyle kendini tut, önce çocuğun vücuduna değil gözlerine bakmasını sağla 😀 enişte ne yer ne içer? Hangi tip kızlardan hoşlanır? Bize detay ver ayrıntılı plan yaparız burada.
Çekim gücü yoksa zaten cinsellik de olmaz. Ama çekim olmadan cinsellik olduysa cinsellik konusunda tecrübesiz ya da kısıtlı tecrübeye sahip bir insan olarak düşünürüm ki herkes bu konuda süper bilgili olmak zorunda değil.
Yine kişilerin hayata ve birlikteliklere bakış açısına göre değişken bir durumdur bu.
Cevap
88Cevap
maalesef duygusal bağ çok zordur gadası
Asik oldugun biriyle yaşamış olsaydin okey ama basta bi seyler hissetmediğin biriyse herkesle yapabilecegin anlamina gelir ve bu sağlıklı bi iliski olacagi dusuncesini akıllara yaklastiramaz bile aksini dusunen playboy falandir baglanma sorunlari vardir xd
Zaten siz cinselliği yaşamasiniz buna rağmen sevmemiş seni keyifine bakmış bundan sonra da zor gibi seninle zevk için beraber oluyor sende bunun farkındasın kendine bu kötülüğü yapma.. o senden ayrılmadan sen ondan ayrıl
O seni er ya da geç bırakacak çünkü arada sevgi yok...
Bir ilişkide cinsellik varsa bu ilişkide b. ktur zaten orspy çocuğunun evladı bu yapıpta aşık olmaz anca hakkımıza girerler cinsellik olmazsa olmaz diye diye namusumuzu kirletip gidiyorlar umarım kirlenmiş kız denk gelir o zaman bakalım ne yapacaklar..
Cinsellik yaşadıysak sevmişimdir. Boş boş şeyler yaşamak bana göre değil
Cinselligi herkesle yaşayan midesi genişlerden değilse eğer.. seni.. arzuluyor demektir.. ama tabi her arzulayan da aşık olmaz.. keşke cinsellik yaşamadan önce seni çok sevseydi.. çünkü her seven erkek mutlaka arzular..
https://voca.ro/1fHNH2SEAiED
kusura bakma konu biraz derin ama ses kaydini dinlersen eger eminim sana cok faydasi olucaktir..
S. a ben dinledim uzun zaman dır sevgilim olmadı her boka trip atarım onu sevdiğimi çok belli ederim neden yazmıyorsun diye üstüne düşerim peki hocam bana ne tavsiyeler verir sin kızlar ı çok bunaltmamak mı gerekiyo
kral insan piskolojisi aynidir kizida erkegide. sadece istisnalar vardir onlarda kaideyi bozmaz.. cok ustune dusme. sadece yapman gereken sey. onu gercekten sevdigini deger verdigini ve onemsedigini hissettir. ve cok etrafinda bulunma. yani senden sklmasin bikmasin. hatta degerini bilip o seni surekli etrafinda istesin. ara sira kaybol kisa sureligine seni sevmese bile sadece senin ona olan ilginden oturu bi kac gunluk eksikligin bile onun dikkatini cekecektir. vur kac taktigini kullanmalisin.
Mümkün evet ama sizin kendinizi bu denli erişilebilir kılmanız süreci alehte uzatabilir daha mesafeli ve ölçülü bir irtibat nihayetinde neler getirir Aklınız almaz
Ne az ne çok herseferinde Tadı damagında kalmalı Ten uyumu varsa Herzaman seni Arzuluyorsa olabilir Tadı damagında kalsın herzaman
Bunu yaşadıktan sonra olmaları daha zor diye düşünüyorum.
Ona bağlı sana bağlı değil arkadaş lik telkif edersin kabul ederse olur olmazsa da ypacak bir şey yok elindekiler den mitlu olmayi bileceksin
Tamamen o kişinin beklentileriyle alakalı. 2 kişi tanıyorum böyle başta sevişip sonra ciddi ilişki ve evliliğe giden. Onu tanıyan sensin, hayatını analiz edip ona göre adımlar atabilirsin. Onu düşündüğünü sevdiğini belli edebilirsin.
kendini tutamayıp her seferinde vermene rağmen hala aşık olmadıysa zaten bundan sonrada olmaz :))))
Aşık etmek mümkün çünkü cinsellik yaşadığım partnerlerim aşık oldu yani basima geldi bu olay...
Yani biz erkekler cinselikle başlayan ilişkilerde ciddi ilişki evresine giremiyoruz ama tabi kişiyede bağlı biraz
Cinsellik yaşayıp kendini o. r. o. s. p. u edip risk satın alma gelecekse gelir yani akışına bırak
#Mirliva
Şahsi kanaatim şudur ki;
Evlenmeden cinsellik yaşamayın. sonu hep hüsran bunun aksini cidden görmedim.
Yani böyle düşünen kadınların genel olarak kazandıklarını hiç görmedim. Bu düşünceye sahip olanlar kaybetmeye mahkumlar.
Aşık olduğun birisiyle cinsellik yaşaman mümkün.. Ama cinselliği yaşadığın birisine sonradan kendine aşık etmen tamamen şans..
Erkeklere bu konuda güvenme bir kadın cinsellik yaşadığı birine bağlanabilir belki ama erkeğe bu konuda güvenme
Birini kendine aşık etmek için çabalamak kadar a p t a l c a ve boş, gereksiz bir eylem olamaz.
Yatakta iyiysen ve ten uyumu varsa aşık olmaması imkansız
Neden mümkün olmasinki seks yaptığın kişi ile üst düzey sevişme yaparsan illaki bağlanır sana
basit kadın gibi kalmışsın çocuğun gözünde hevesini aldıktan bir süre sonra ayrılır senden.
Sen naptın şimdi yattın ama aşık mı etmeye çalışıyorsun
Aşık olunmayan insanla cinsellik bana göre değil zaten.
Mümkün istersen nasıl yapacağını uygulamalı öğrenebiliriz beraber
Bence mümkün. Duygusal olarak da bağlılık yaşanabilir her şey cinsellik değildir
Normali nasıl bilmiyorum da, birlikteyken olmamışsa ondan aşk meşk bekleme.
iyi pompalarsa kız aşık olur kızınki de dar ise erkek aşık olur :D
Cinsellık yasadıktan sonra şansın yok gıbı gecmıs olsun
Her yorumda cinsellik şart bağıran erkekler birden melek kesildi 🤣🤣🤣
Çok zor
Yani takılmalık birisi kolay kolay ciddi düşünmez
Evet defalarca yaşadım ama bana göre aşk iyi gelen bir şey değil.
Cinsellikte sanırım seni çok mutlu ediyor.😊
Hayat kadınını kendine aşık etmen mümkün mü değil istisnalar var.
Anlayışlı ol, arkadaşı ol, yanında rahat hissetsin aşık olur
ilişki sonrası aitlik güdüsüyle kafan karışıyor olabilir. tanıdıkça vazgeçeceğine eminim.
Olabilir de olmayabilir de. Çok tehlikeli bir durum. 😄
Erkekte sevgi cinsellikle beraber yürüyor zaten. Kadında ilgi ile
Düşük ihtimal. Genelde cinsellik sürsün diye rol yapılıyor
Geçmiş artık. Sevişilwcek kız olmuşsun artık. Ya razı olacan ya da bırkıcn
Ne saçma belki o kızın ilki. Diğer kızlar sırf evliliği kafasına koyduğu için belki rol yapacak. Ne sığ düşünülüyor ya
Biz sığ düşünüyoruz sen derin düşün. Ok?
Sığ düşünüyorsan kandırıladalirsin ha ha
Aşık olacaksa senin bitseydi yapmana gerek yok. Anlaşılan çocuk sadece cansel konuda istiyor seni
Kadın aşık olabilir ama erkek evlenmedigi kadınla ilişki yasiyosa sadece zevk için takılır ötesi olucagini zannetmiyorum
Kolay lokma olursun ve seni sadece kullanır bu yöntemin psikolojide adı histriyonik kişilik bozukluğudur. Genelde kullanılıp atılırlar
Karakterinle onu etkilemeye çalış diğer her şey gelip geçici olur, bak bakalım kafa dengin mi aynı hobilere mi sahipsiniz
Birini çabalayarak kendine aşık etmek pek mümkün değil. Onun da içinde filizlenmiş bir duygu olması gerekir.
Ona açık ve net bir şekilde duygularını ifade et ama uzun vade erkekleri cinsellik yaşadığı kadına değer vermeyebilir
Sanmam çoğu erkek cinsellik yaşadığı kadına aşk duygusuyla yaklaşmıyor
Öyle olsaydı eskort aşkından yanıp tutuşan erkeklerle dolu olurdu ortalık
Çok doğru bak
Ona ne kadar zevk verirsen o kadar bağlanır
Neler yapabilirim mesela
Onun ne sevdiğini bilemem. Sert seviyorsa yatakta o.. pu gibi ol mesela 😄 ben olsam oral yapmayı çok seviyorum temiz bir vajinası olsun isterdim. Göğüsler de önemli
Erkek arkadaşınla yaşamadığın bir adamla niye cinsel ilişkiye giriyorsun onu kendine aşık etme gibi derdi kendine ediniyorsun
Tebrik ederim işin gerçekten büyük ihtimalle sen cinsellik yaşadığın kişilere aşık olan cinstensin doğru mu
Aşık olmadığın biriyle nasıl cinsellik yaşıyorsun? Es, kort musun? Saçmalık
Sevgili olmadan birlikte olduğum biriyle aşk, gönül, ciddi ilişki olaylarına girmem.
Onun sevdiği hayatı yaşa veya kendin ol böylesi daha iyi ama bazı şeyler zorla olmaz
Cinselligini yasa git ne ugrascan
Çok beklersin seni sadece s.. kerr o kadar
Niye ki
Sevgili de olsan olmaz arada cinsellik var cinsellik olan yerde sevme aşk bağlanma olmaz senden sıkılana kadar olur o kadar sıkılınca güle güle der başka bir kıza takılır güle güle der
Bir kere verdiysen unut
Niye ne alaak
Sorudan anladığım sevgili değilsiniz belki flört Bunlar olmadan yaşanılan bir cinsellikte gelecek olmaz diyorum ben Eskiden olsa erkek sorumluluk duyar sahiplenirdi Ama bu devirde bu duyguların hiçbirisi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?