Şu an görüştüğüm kimse yok ama bütün ilişkilerim sadece cinsellik üzerine oldu hiç ilerisi olmadı neyi yanlış yapıyorum sizce
Sadece cinsellik yaşadığım biriyle nasıl sevgili olabilirim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendin cevabı yazmışsın zaten soruda. Son sırada olması gerekeni ilk sırada yaparsan ipin ucu kaçar ve sadece oradan devam edersin
2
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ne alaka cinsellik mi sorun yani
Cevap sahibi
+1 yıl
Off bazı kızlar neden anlamıyor 🤷🏼♀️ Evet sorun o. İlşki cinsellikten sonra netleşmez. Bunu şöyle düşün sen daha parayı almamışsın ama adama arabayı devrettin sonra da diyorsun ki yaa neden hakkım olanı alamıyorum 😄 neden sence?
Soran
+1 yıl
Çok saçma sana katılmıyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Katılmak zorunda değilsin ama inandığın şeyin de seni istediğin sonuca uşaştırmadığının farkındasın. Sorubu kendin bulup çöz öyleyse 🤷🏼♀️😄
Soran
+1 yıl
İnandığım şeyle sonucun bir ilgisi yok ikisi farklı şeyler
Cevap sahibi
+1 yıl
Sana göre sevgili olmadan yatmak istenmeme sebebin değil yani 😄 peki sence neden yattığın adamlar seni sevgili olarak istemiyor olabilir?
Soran
+1 yıl
Ben de onu soruyorum zaten. Bence erkekler ilişki istemiyor olabilir tek bir kızla olmak istemeyebilir yani sonuçta ben en başında cinsellik yaşamasam yine benimle sevgili olmak istemeyeceklerdi çünkü amaçları bu değil kendi sorumun cevabını buldum resmen 🫤
Cevap sahibi
+1 yıl
Evlilik sevgililik istemeyen de var ve sen direkt cinsellik yaşayarak zaten sevgililik istemeyeni seçiyorsun otomatikman. Ama şunu unutma her erkek cinsellik ister bir kısmı gerçekten seviyorsa sabreder. Sende direkt gitmelere yine aynı sana aşk oluşmadan verdiğin için sabredecek gerekçe bırakmıyorsun
Soran
+1 yıl
Bana aşık olmayan biri neden sevişmek istemediğimde sabretsin ki
Cevap sahibi
+1 yıl
Senin anlamadığın nokta sanırım şu: sana aşık olacak zaman vermen lazım 😉 aşk öyle her zaman ilk görüşte olmuyor. Karakterini kişiliğini tsnımadığın bir insana sadece hayranlık duyarsın, aşk değil. Senin yazdıklarından şunu anlıyorum: “Bir erkek zaten baba aşık olmaz benden sadece ona verirsem faydalanır başka türlü benimle zaman geçirmek istemez bile” bu şekilde eskortluk ile farkı yok 🤷🏼♀️ Para alsan bi de üstüne daha karlı çıkarsın emin ol 😄
Soran
+1 yıl
Yanlış anlaşılabilecek bir şekilde yazmışım söylemek istediğim o değildi, benim aşık olunacak bir şeyim yok kimse bana aşık olmaz diye düşünmüyorum. Bana aşık olması için zaman gerektiğini biliyorum ama böyle bir zaman olmuyor işte
Cevap sahibi
+1 yıl
O zamanı yaratmak senin elinde. Hemen eve otele gitmek zorunda değilsin öyle değil mi
Soran
+1 yıl
Evet ama ben böyle bir şey teklif etsem kabul etmicekler zaten amaçları o değil
Cevap sahibi
+1 yıl
Madem biliyorsun amacın o olmadığını neden gidiyorsun 😄 demek ki dediğim konuya döndük: sen onların seni cinsellik dışında istemeyeceğini bile bile eve gidiyorsun çünkü başka türlü bu adamlarla zaten zaman geçiremiyorum bu bile bana yeter gözüyle bakıp sonra da neden beni istemiyorlar diye üzülüyorsun…
Soran
+1 yıl
Hayır aslında 1-2 kez oldu bunlar, ben daha sonra böyle bir şey düşündüm yani daha önce sevgili olmak için ne yapabilirim vs diye düşünmüyordum zaten oluruz belki diye ama amacı o değil gibi gelince buluşmaya devam etmedim
Cevap sahibi
+1 yıl
Bak bunu ilşki uzmanları da söylüyor: erkek cinsellikten sonra ilşkiye netlik getirmez, netlikten sonra cinsellik gelir en fazla diyor. Yani sıralı ilerlemek insan ilişkilerinde önemlidir. Ne olmadığınızı bilemdiğin bir adamın yatağına girersen netliği olmayan bir yere sürüklenirsin…
Soran
+1 yıl
Ya sen bilgili bir abiye benziyorsun gizliden çıkabilir misin acaba sana da uyarsa dnfjdjkdk
Cevap sahibi
+1 yıl
Abi mi asfg işine gelmedi tabii söylenenler Sfh
Soran
+1 yıl
Hayır ya komik olsun diye öyle dedim işime gelmediğinden değil gjkdjfskk
Demek istedigim şu ki en son kararı erkek verir hiç bir erkek evlenmek istemediği biriyle ciddi bir ilişki düşünmez bunun için de belli kriterler vardır basit kadınlarla takılırsın ama ciddi dusunmezsin
Bu çok saçma bir mantık değil mi? O zaman sevgilisi olan erkekler sevgilileriyle en başında cinsellik yaşasaydı kimsenin sevgilisi olmayacaktı yani kızlar da bunu bilse zaten böyle biriyle sevgili olmak istemez ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum ayrıca cinsellik yaşayıp sonra sevgili olanlar da var
Ya ben bilmiyor muyum sevgililerin sevdikleri için seviştiğini? Ben bunun tersi bir şey mi söyledim? Yazdığımı anlamamışsın işte ne diyorsun? Ben seviştiğim herkesle sevdiğim için seviştim
Cinselliği sevdiğim için mi seviştim? Benim hiçbir zaman amacım cinsellik değildi, onlar istemese benim için sorun olmazdı, sadece bir ilişkim olmasını istemiştim ama hiçbiriyle olmadı, zaten aşıktım demiyorum ama aşık olabileceğim insanlardı, aşık olduklarım ya da çok sevdiklerim de vardı ama
Onuncu kez açıklama yapmicam belli ki anlamıyorsun rospu yazıp duruyorsun beni de tanımıyorsun cinsellik yaşadım diye rospu diyor çocuğa bak sen de rospusun o zaman
Öyle durmayan şey ne? Nerden çıkardın bunu? Ben hiçkimseyle sadece cinsellik için birlikte olmuyorum erkeklerin amacı öyle oluyor diyorum bana *rospu diyorsun
Iliskilerim cinsellik uzerine oldu demek sadece sevistik mealinde olmuyor mu? Ben mi yanlis anliyorum. Dogru ifade et o zaman. Bedenini kullandirma o zaman et parcasindan ibaret olmadigini zihnine kazi bize degil hayatina aldiklarina ifade et. Konuya kapali oldugunu belirt belli basli seylerden sonra olacak olan olur zaten. Fingirdeme cilvelesme kendine hakim ol kendine saygin olsun karar alabilirsin kendin icin milletin zevkine alet olma. Dedigim gibi en bastan cevrendekileri uzaklastir sifirdan basla.
Ben zaten doğru ifade ettim. İlişkilerimde sadece seviştik sevgili olmadık evet bu benim isteğimle olan bir şey değildi zaten soruda yakındığım şey de buydu öyle düşünecek bir şey yok yani
Hayır beni *rospu yapacak hiçbir durum yok saçma sapan anlayıp bir de haklı olduğunu düşünüyorsun ben kimseyle cinsellik için ilişki yaşamıyorum beni *rospu yapan şey ne tam olarak?
anladım o zaman senin bahsettiğin tipler hep aynı galiba ve sen hep o tip insanları bulduğun için direk olay seks oluyor ve sende kabul ediyorsun ve yaşıyorsun
o zaman hayır demeyi öğreneceksin yapacağın şey bu giderse de gider sende başka adam mı yok diyeceksin. Sen çok mu öz güvensizsin ki hemen olay cinselliğe bağlandığında elinde tutmaya çalışıyorsun
demek istemiyorum diye bir şey yok o değeri sana veren birini bulman lazım yoksa öyle ondan ona seks yaparak kullanacaklar hiç mi değer görmek ve gerçekten seni seven biri ile seks yapmak istemiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kendin cevabı yazmışsın zaten soruda. Son sırada olması gerekeni ilk sırada yaparsan ipin ucu kaçar ve sadece oradan devam edersin
Ya ne alaka cinsellik mi sorun yani
Off bazı kızlar neden anlamıyor 🤷🏼♀️ Evet sorun o.
İlşki cinsellikten sonra netleşmez. Bunu şöyle düşün sen daha parayı almamışsın ama adama arabayı devrettin sonra da diyorsun ki yaa neden hakkım olanı alamıyorum 😄 neden sence?
Çok saçma sana katılmıyorum
Katılmak zorunda değilsin ama inandığın şeyin de seni istediğin sonuca uşaştırmadığının farkındasın. Sorubu kendin bulup çöz öyleyse 🤷🏼♀️😄
İnandığım şeyle sonucun bir ilgisi yok ikisi farklı şeyler
Sana göre sevgili olmadan yatmak istenmeme sebebin değil yani 😄 peki sence neden yattığın adamlar seni sevgili olarak istemiyor olabilir?
Ben de onu soruyorum zaten. Bence erkekler ilişki istemiyor olabilir tek bir kızla olmak istemeyebilir yani sonuçta ben en başında cinsellik yaşamasam yine benimle sevgili olmak istemeyeceklerdi çünkü amaçları bu değil kendi sorumun cevabını buldum resmen 🫤
Evlilik sevgililik istemeyen de var ve sen direkt cinsellik yaşayarak zaten sevgililik istemeyeni seçiyorsun otomatikman. Ama şunu unutma her erkek cinsellik ister bir kısmı gerçekten seviyorsa sabreder. Sende direkt gitmelere yine aynı sana aşk oluşmadan verdiğin için sabredecek gerekçe bırakmıyorsun
Bana aşık olmayan biri neden sevişmek istemediğimde sabretsin ki
Senin anlamadığın nokta sanırım şu: sana aşık olacak zaman vermen lazım 😉 aşk öyle her zaman ilk görüşte olmuyor. Karakterini kişiliğini tsnımadığın bir insana sadece hayranlık duyarsın, aşk değil. Senin yazdıklarından şunu anlıyorum: “Bir erkek zaten baba aşık olmaz benden sadece ona verirsem faydalanır başka türlü benimle zaman geçirmek istemez bile” bu şekilde eskortluk ile farkı yok 🤷🏼♀️ Para alsan bi de üstüne daha karlı çıkarsın emin ol 😄
Yanlış anlaşılabilecek bir şekilde yazmışım söylemek istediğim o değildi, benim aşık olunacak bir şeyim yok kimse bana aşık olmaz diye düşünmüyorum. Bana aşık olması için zaman gerektiğini biliyorum ama böyle bir zaman olmuyor işte
O zamanı yaratmak senin elinde. Hemen eve otele gitmek zorunda değilsin öyle değil mi
Evet ama ben böyle bir şey teklif etsem kabul etmicekler zaten amaçları o değil
Madem biliyorsun amacın o olmadığını neden gidiyorsun 😄 demek ki dediğim konuya döndük: sen onların seni cinsellik dışında istemeyeceğini bile bile eve gidiyorsun çünkü başka türlü bu adamlarla zaten zaman geçiremiyorum bu bile bana yeter gözüyle bakıp sonra da neden beni istemiyorlar diye üzülüyorsun…
Hayır aslında 1-2 kez oldu bunlar, ben daha sonra böyle bir şey düşündüm yani daha önce sevgili olmak için ne yapabilirim vs diye düşünmüyordum zaten oluruz belki diye ama amacı o değil gibi gelince buluşmaya devam etmedim
Bak bunu ilşki uzmanları da söylüyor: erkek cinsellikten sonra ilşkiye netlik getirmez, netlikten sonra cinsellik gelir en fazla diyor. Yani sıralı ilerlemek insan ilişkilerinde önemlidir. Ne olmadığınızı bilemdiğin bir adamın yatağına girersen netliği olmayan bir yere sürüklenirsin…
Ya sen bilgili bir abiye benziyorsun gizliden çıkabilir misin acaba sana da uyarsa dnfjdjkdk
Abi mi asfg işine gelmedi tabii söylenenler Sfh
Hayır ya komik olsun diye öyle dedim işime gelmediğinden değil gjkdjfskk
Bir şey sorucaktım 🥲
Cinsellik dışında sıkıcıysan olamazsın sohbetinle ve güzelliğinle de etkileyebilirsen olursun niye olamayasın
Kimse basit kızla cinsellikten öteye gitmez bunu seni aşağılamak için söylemiyorum
Basit kız ne
Kolay lokma yatağa atması kolay kız
Bütün erkekler basit o zaman
Evleneceği kadını erkek seçer
Ne alaka ya djjddjjdd
Demek istedigim şu ki en son kararı erkek verir hiç bir erkek evlenmek istemediği biriyle ciddi bir ilişki düşünmez bunun için de belli kriterler vardır basit kadınlarla takılırsın ama ciddi dusunmezsin
E tamam kadınlar da karar verir zaten ben neden istemediğini soruyorum
sadece cnsellik yaşadığın erkek sana yan gelip bakmaz
Yan gelip bakmak ne
klavye düzeltmiş pardon sadece cnsellik yaşadığın erkek seninle bi ilişki asla düşünmez çünkü alacağını aldı ve seni cepte görür
Bu çok saçma bir mantık değil mi? O zaman sevgilisi olan erkekler sevgilileriyle en başında cinsellik yaşasaydı kimsenin sevgilisi olmayacaktı yani kızlar da bunu bilse zaten böyle biriyle sevgili olmak istemez ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum ayrıca cinsellik yaşayıp sonra sevgili olanlar da var
Sevgilisi olanlar sevdikleri icin sevisiyor. Seninkiler basit oldugun icin seni * pesinde. Farki gorebilirsin. Binde bir şaşabilir tabi
Ya sen ne anlatıyorsun önce benim yazdığımı anla
mertizm doğru söylüyo
knk sen anlamak istemiyorsun kendini değiştir hatalarını gör
Yok ikna olmuyo bosverdim sen de boş ver
Milletinki sevgililik. Bu fbden ileri gidemez bu kafayla
Ya ben bilmiyor muyum sevgililerin sevdikleri için seviştiğini? Ben bunun tersi bir şey mi söyledim? Yazdığımı anlamamışsın işte ne diyorsun? Ben seviştiğim herkesle sevdiğim için seviştim
cnselliği sevdiğin için seviştin o adamı sevdiğin için değil. 1 kişiyi seversin kişileri değil çok fark var
Cinselliği sevdiğim için mi seviştim? Benim hiçbir zaman amacım cinsellik değildi, onlar istemese benim için sorun olmazdı, sadece bir ilişkim olmasını istemiştim ama hiçbiriyle olmadı, zaten aşıktım demiyorum ama aşık olabileceğim insanlardı, aşık olduklarım ya da çok sevdiklerim de vardı ama
knk cinselliği sevmeseydin cnsellik yaşamazdın zatrn? dediklerinle çelişiyorsun neyse
Ya cinsellik sevmeyen insan mı var zaten benim asıl amacım cinsellik değildi asıl nedenim cinselliği sevmem değildi diyorum anlamak bu kadar zor mu
Kalbi de rospu
Of senin tanımadığın insanlara rospu yazmak dışında bir işin yok mu?
Sen tanidiklarina veriyon ben de senin anlatimindan yola cikip oyle diyorum herkese demiyorum ki :D
Onuncu kez açıklama yapmicam belli ki anlamıyorsun rospu yazıp duruyorsun beni de tanımıyorsun cinsellik yaşadım diye rospu diyor çocuğa bak sen de rospusun o zaman
Cinsellik yasadigin icin rospu olmuyosun. Ayni yolu herkesle izledigin icin oluyosun. Harcligini da aliyosan sorun yok :D
Herkesle izlemiyorum herkesle izleyince de olmuyorum yorumlarını kendine saksa ne olduğumu senden öğrenecek değilim
Hala saksa falan diyosun kafan karisiyor sanirim
Sakla of
Nxksjdksjdskdjskdksjdjskskd
Saksodur o sakla olsa duramazdin aklin gitti yine
Ay yine aklıma geldi canım çekti vallahi :)
Al iste :D kabul et
Ya şaka yapıyorum bee hdjsjd
Anlasiliyor :D sevismek yasamak kotu bise degil de degerli hissettiginle sevis bosuna demedim sana geri cekil bi dinlen diye. Neyse hayirlisi olsun
Haklısın zaten bu konuda
S*kine değil, kalbine balktığında düzelir.
Orasına baktığımı kim söyledi
Hemen yelkenleri suya indiriyor olabilir misin?
Sorun ne
Hayır yani belki libidon yüksektir ve buna karşı koyamiyorsundur
İye karşı koyayım
Niye
Hayır yani sürekli öyle oluyor dedin ya ondan bian öyle düşündüm
Ya ne biliyim
Anlatmak istersen dinlerim. :)
Rospu olmussun sifirdan baska silkelen bi nefes al
Olmadım
Oyle durmuyor ama. Zamana yay bazi seyleri
Öyle durmayan şey ne? Nerden çıkardın bunu? Ben hiçkimseyle sadece cinsellik için birlikte olmuyorum erkeklerin amacı öyle oluyor diyorum bana *rospu diyorsun
Iliskilerim cinsellik uzerine oldu demek sadece sevistik mealinde olmuyor mu? Ben mi yanlis anliyorum. Dogru ifade et o zaman. Bedenini kullandirma o zaman et parcasindan ibaret olmadigini zihnine kazi bize degil hayatina aldiklarina ifade et. Konuya kapali oldugunu belirt belli basli seylerden sonra olacak olan olur zaten. Fingirdeme cilvelesme kendine hakim ol kendine saygin olsun karar alabilirsin kendin icin milletin zevkine alet olma. Dedigim gibi en bastan cevrendekileri uzaklastir sifirdan basla.
Ben zaten doğru ifade ettim. İlişkilerimde sadece seviştik sevgili olmadık evet bu benim isteğimle olan bir şey değildi zaten soruda yakındığım şey de buydu öyle düşünecek bir şey yok yani
O zaman rospuya niye takiliyosun ki para alisverisi olmadigi icin mi
Hayır beni *rospu yapacak hiçbir durum yok saçma sapan anlayıp bir de haklı olduğunu düşünüyorsun ben kimseyle cinsellik için ilişki yaşamıyorum beni *rospu yapan şey ne tam olarak?
Seni rospu yapan sey hayatina aldigin herkesin altina yattigini soylemen.
Of bu *rospuluk falan değil deli misin nesin
Kendini çabuk ele veriyorsundur
Ne
Tecrubeliysen onu memnun edersen olabilir
Nasıl
buradan nasıl anlayıtım
Yazarak
buradan yazamam demek ıstedım ıste
Demekki sende de duygu yok.
Yoo var
Önce sevgili olup sonra seks yapmayı dene
Nasıl olcak o
Hiç mi sevgili yapmadın kendine.
Hdjxjsjsks yaptım
Eeeee dayan verme hemen o zaman
Ya tek sorun bu mu yani
Bir çok abazan için evet
Valla güzel sevişebiliyorsan ben ciddi görüşürüm açıkçası 😄
direk seks odaklı düşünme o zaman
Ben zaten öyle düşünmüyorum
o zaman nasıl cinsellik üzerine oluyor peki
Yani sevgili olmadık sadece seviştik ama ben öyle istemediğim için bitirdim hepsini yani
işte sen seviştiğin için direk olmuyor olabilir biraz gizemli ol naza çek kendini
Hep böyle insanlardan mı hoşlanıyorum acaba ya öyle yapsam da hiç uğraşmazlar gibi geliyor sonuçta cinsellik yalayabilecekleri çok kız var
ya bu düşünce yanlış işte cinsellik yaşayabilecek çok kız yok herkes öyle sanıyor ama değil
Herkes için geçerli olmayabilir ama benim bahsettiklerim için öyle
anladım o zaman senin bahsettiğin tipler hep aynı galiba ve sen hep o tip insanları bulduğun için direk olay seks oluyor ve sende kabul ediyorsun ve yaşıyorsun
Evet ya en başta da düşünemiyorum böyle şeyleri sonra da geç oluyor
Ama artık bak düşünmeye başlamışsın bundan sonra kendine hakim olup ilişkiyi senin istediğin gibi yönetmen lazım
Nasıl yapacağımı bilmiyorum işte farklı bir şey yaparsam bu sefer de istemeyebilirler
zaten direk seks için istiyorlar belli ki e sen normal ilişki istiyorsun yani olay sekse filan gitmeden hemen olmaz diyeceksin
Yani olmaz diyince zaten uzaklaşırlar benden başka kız mı yok diyorum ya
o zaman sende artık o tiplerle takılma sadece seni kullanıp sallıyorlar belli ki yeni tipler bul sana değer veren ve sevecek
Anlayamıyorum ki nasıl tipler olduğunu sonradan anlıyorum ama hepsi nasıl aynı oluyor ya
o zaman hayır demeyi öğreneceksin yapacağın şey bu giderse de gider sende başka adam mı yok diyeceksin. Sen çok mu öz güvensizsin ki hemen olay cinselliğe bağlandığında elinde tutmaya çalışıyorsun
Giderse gider demek istemiyorum işte herkes için öyle dedim zaten doğru düzgün birini bulamayacak mıyım deliricem
demek istemiyorum diye bir şey yok o değeri sana veren birini bulman lazım yoksa öyle ondan ona seks yaparak kullanacaklar hiç mi değer görmek ve gerçekten seni seven biri ile seks yapmak istemiyorsun
Benim istediğim kişinin beni sevmesini istiyorum
tamam işte sana değer verip seni seven birini bul kendini kullandırıp durma millete
Çok zor
neden çünkü sende seksi seviyorsun ve duramadığın için dimi
Hayır ben kesinlikle durabilirim ama öyle biri yok gibi işte
sen dur işte o zaman o kişiyi bulursun merak etme
Göster ama elletme.
Çok sıkıcı
ya da biraz süreyi uzat. bir kaç ay verme
yanlışı seksle yapıyorsun
Şu saatten sonra imkansız
Niye yaa
Hem yaklaşım cinsellikten ibaret olmuş onun üzerine bi ilişki var karşıdaki kişi de bunu bildiği için sevgili muhabbetine hiç gitmez
Tamam bunu nasıl değiştirebilirim işte
Degisik hatun
Nesi değişik
Sadece cinsellik olarak olman hevesini alip bırakıyor musun
Soruyu yanlış mı anladın öyle bir şey yok
Pardon o zaman insanlar istediginj alip seni birakmis oluyor
Mersinli misin?
Yaşın kaç sırf cinsellikmi