Öyle öpüşürüyoruz ki yatmak istiyorum sizce nasil yatarim onunla
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Aldatan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılTahrik ederek opusurken birden kanapeye itekle yat ustune gerisi gelir 🙂
00 Yorumla
+1 yılBunu soracak kadar partnerin vasatmi Anlamadım
00 Yorumla
+1 yılonu içinde istediğini kulağına fısıldayarak
00 Yorumla
+1 yılgayet basit evde nasıl yatıyosan öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Öpüşüyorsan zaten gerisi gelir
017 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle arabasinda öpüşürüyoruz bigün çok şehvetli öpüştük beni eve birakcakti öpüştük yolda giderken dur doyamadım sana dedim baya sehvetli öpüştük kucak kucak olalim diye öper gibj yapip uzaklastim filan en son ben onun kucagina ciktim surtunerek öpüştük ilerisi gelmiyor
Soran+1 yılÖğrenci evimiz yok ki
Soran+1 yılYaptigim yanlismi sence sevgilinle boule seyler yasasan kiza karşı bakis acin degisirmi samimi ol
Soran+1 yıl6 aylik
Soran+1 yılBakireyiz ikimizde ona sormadim ama oyledir buyuk ihtimal her bulusmamizda yapiyoruz bunlari bana istemedigin hic bisey olmaz dedi ben onun ozel bolgesini oksadim sonrasinda kalcami oksadi elini belime goturdum ve hic geri kalcama goturmesi mesela
Soran+1 yılBeni çok seviyordu biz mesajlasip arasiyoruz surekli ama asla dile getirmeyiz sevismeyle alakali herhangi bisey beni kiskaniyor giyimime karismak istiyor falan arabasinda öpüşmeyle baslar oyle uzerimiz giyinik devam eder
Soran+1 yılNeden sagol bu arada samimi cevaplarin icin
Soran+1 yılBakış açısı değişir mi sence
Soran+1 yılErkek milleti iste hepiniz ayni degilsiniz tabide bazı erkekler kizlari ikiye ayiriyor gibime geliyor kullanmalik cinsel anlamda kizlar ve normal sevecegi kizlar. Bu durum hakkinda ne düşünüyorsunuz böyle bakis acısı degisirmi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşınızı yastığa koyup yatın işte
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bana ugraman gerekiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYan yatin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatağa at
00 Yorumla
+1 yılSırtüstü yatarsin
00 Yorumla
+1 yılyatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle yalandiye
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz