Cinsel Yaşam Sevgilimle nasıl seks yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Nikah olmadan olmaz diyor ama ben onu azdırnak istiyorum ne yapmalıyım Yaş 25 22 Sevgilimle nasıl seks yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evlenmeden olmaz deyip naz mı yapıyor? Boş ver hiç uğraşma 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben öpmek istiyorum o naz yapıyor hayır olmaz bu iş uzar diye Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Naz yapma kızı de şuna roller değişmiş resmen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gel beraber olalım diyorum babanın evinden almadan olmaz bu iş diyor Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Helal olsun adama Yorumla Soran +1 yıl Ama ben istiyorum benim halim ne olacak başkalarına da gidemem onu istiyorum Yorumla
Spartanyus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normalde tam tersi olur Erkekler İster kız vermez Bu ilişkide kız vermek istiyor erkek kabul etmiyor Bence onun erkekliğinden şüphe etsen yani 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden olmaz diyor Yorumla Spartanyus +1 yıl Bakire misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Spartanyus +1 yıl O zmn dogal Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Spartanyus +1 yıl Özel gel Yorumla Soran +1 yıl Bende seni istiyorum dedi ama nikah olmadan olmaz diyor sürekli Yorumla Spartanyus +1 yıl Eee litsin Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Dişil enerjinle etkileye bilirsin bence okadar da zor olmasa gerek ufak ufak iç gidiklayici fotoğraflar vs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel beraber olalım diyorum babanın evinden almadan olmaz bu iş diyor Yorumla Baydesignerrr +1 yıl Onu etkilemeyi sen biliyorsun laf la olmuyorsa icraate geç dediğim gibi onu meraklandiracak fotoğraflar at hafif dekolteli içini belli eden gece yap ama bunu gündüz değil libidosunu bu şekilde ele gecire bilirsin Yorumla
Bankerçılgın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Naz yapıyosa başkasına ver enerjini ona harcama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben onu istiyorum başkasını değil yapmak için yapmıyorum sevdiğim için onu istiyorum Yorumla Bankerçılgın +1 yıl Hımm o zaman sabret Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Ah benim elime duscen sen varyaaaKalkti ya soru yuzunden indirenimizde yok elin oglu kiymet bilmio be 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bağnaz saplantılı ola bilir. Bekaret takıntısı, ya da seni çok aktif gördüğü için güveni yoktur kendine. 0 0 Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Nasıl yani nikah. Ya saçma sapan konuşmasın seni doyurmamiyorsa aldatilmayi göze alacak o zaman 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nikah olmdan olmaz diyor bana Yorumla liader +1 yıl Seninde canın istiyor demi Yorumla Soran +1 yıl Onu istiyorum Yorumla liader +1 yıl E kendini sunmuyor sa sana ne yapacaksın. Yani ne planın ne ihtiyacınin da giderilmesi lazim Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yanlız kalacak kapalı bir ortam yarat opusmeyle basla sevişmeye gerisi onda rahat ol 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Helal olsun valla ama sen kuduruksun bunun yöntemleri var 0 0 Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Genelde kızlar öyle der ama sizde yer değiştirmiş 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yoldan çıkarma çocuğu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama benimle evlenmek istiyor Yorumla Mehmetterece +1 yıl Nikah dan sonra doya doya yaparsın Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Taktik ve strateji verilir 😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ver Yorumla sbinarar +1 yıl Burdan mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sbinarar +1 yıl Bekle sen geliyorum ben Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. sevgilinde kafa yokmuş :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla PastiLL +1 yıl nikah olmadan olmaz ne demek ya geri kafalılığın bu kadarı. ilişkide cinsellik yoksa o iş olmaz Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Bu ne yangın ya 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. dekolteli halini görünce emin ol kudurur 0 0 Yorumla
helalzevk Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çocuk doğru söylüyor onu yoldan çıkarma 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İçinde yoksa olmaz hüç bişi 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Azdırmak kolay :D. 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl peki Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Hassas noktaları bul. Yorumla Soran +1 yıl Saçları ile oynamamı seviyorBacağımda yatmayı mesela Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. nude resim at. 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilin erkek mi 🙄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Basit aslında 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Dişiliğini kullan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evlenmeden olmaz deyip naz mı yapıyor? Boş ver hiç uğraşma
Ben öpmek istiyorum o naz yapıyor hayır olmaz bu iş uzar diye
Naz yapma kızı de şuna roller değişmiş resmen 😂
Gel beraber olalım diyorum babanın evinden almadan olmaz bu iş diyor
Helal olsun adama
Ama ben istiyorum benim halim ne olacak başkalarına da gidemem onu istiyorum
Normalde tam tersi olur Erkekler İster kız vermez Bu ilişkide kız vermek istiyor erkek kabul etmiyor Bence onun erkekliğinden şüphe etsen yani
Evlenmeden olmaz diyor
Bakire misin
Evet
O zmn dogal
Neden
Özel gel
Bende seni istiyorum dedi ama nikah olmadan olmaz diyor sürekli
Eee litsin
Olmaz
Dişil enerjinle etkileye bilirsin bence okadar da zor olmasa gerek ufak ufak iç gidiklayici fotoğraflar vs
Gel beraber olalım diyorum babanın evinden almadan olmaz bu iş diyor
Onu etkilemeyi sen biliyorsun laf la olmuyorsa icraate geç dediğim gibi onu meraklandiracak fotoğraflar at hafif dekolteli içini belli eden gece yap ama bunu gündüz değil libidosunu bu şekilde ele gecire bilirsin
Naz yapıyosa başkasına ver enerjini ona harcama
Ama ben onu istiyorum başkasını değil yapmak için yapmıyorum sevdiğim için onu istiyorum
Hımm o zaman sabret
Ah benim elime duscen sen varyaaa
Kalkti ya soru yuzunden indirenimizde yok elin oglu kiymet bilmio be
Bağnaz saplantılı ola bilir. Bekaret takıntısı, ya da seni çok aktif gördüğü için güveni yoktur kendine.
Nasıl yani nikah. Ya saçma sapan konuşmasın seni doyurmamiyorsa aldatilmayi göze alacak o zaman
Nikah olmdan olmaz diyor bana
Seninde canın istiyor demi
Onu istiyorum
E kendini sunmuyor sa sana ne yapacaksın. Yani ne planın ne ihtiyacınin da giderilmesi lazim
Yanlız kalacak kapalı bir ortam yarat opusmeyle basla sevişmeye gerisi onda rahat ol
Helal olsun valla ama sen kuduruksun bunun yöntemleri var
Genelde kızlar öyle der ama sizde yer değiştirmiş
Yoldan çıkarma çocuğu
Ama benimle evlenmek istiyor
Nikah dan sonra doya doya yaparsın
Taktik ve strateji verilir 😄
Ver
Burdan mi
Evet
Bekle sen geliyorum ben
sevgilinde kafa yokmuş :D
Neden
nikah olmadan olmaz ne demek ya geri kafalılığın bu kadarı. ilişkide cinsellik yoksa o iş olmaz
Bu ne yangın ya
dekolteli halini görünce emin ol kudurur
Çocuk doğru söylüyor onu yoldan çıkarma
İçinde yoksa olmaz hüç bişi
Azdırmak kolay :D.
Nasıl peki
Hassas noktaları bul.
Saçları ile oynamamı seviyor
Bacağımda yatmayı mesela
nude resim at.
Sevgilin erkek mi 🙄
Erkek