Artık seks yapalım istiyorum ama nasıl karşılar bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ima etme seks düşünmeden önce sev değer ver ruhuna dokun her şey seks degil eğer çok istiyorsan sabredip evlenir öyle yapardım diğer türlüsü insanlığına dinimize yakışmaz çünkü zina olur
2721 Yorumla- +1 yıl
Ben Müslüman degilim herkes Müslüman mı sanki çocuk canı istemiş söylesin nolcak
- +1 yıl
Herkes müslüman değil evet ama söylemekte fayda var bilmiyorsa eğer👍🏻
- +1 yıl
@27esmerim hay ağzın bal yesin esmerim
- +1 yıl
Herkesin dini de kendine, günahları da. Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez. Burada herkesin yaşı bunların algılayacak zekada.
- +1 yıl
@infiniterelationship özelimi sormussa yorum yapmamız için herkes düşüncelerini söylemekte özgürdür
- +1 yıl
@27esmerim sizin özeliniz sizi ilgilendirir, dini konular değil.
- +1 yıl
@infiniterelationship gerçekler.
- +1 yıl
@infiniterelationship Müslüman olarak karşısındakini "uyarmakla" mükellef.
- +1 yıl
@infiniterelationship özelini sormussa olacaktı kendi sormuş sonuçta bizde yorum yaparız içimizden geçeni
- +1 yıl
@27esmerim ne alakası var her kız namazında niyazinda namus abidesi mi sanki?
En İyi Cevaplar
Yemin ederim ki bunlar bir gün Allah tan öyle bir korkucaklarki nasıl mı
Herzaman yağmur yağar ülkemizde çok sık eeeggggbirgun Şimşek evindeyken ya da dışarıda yken ya da başka bir yerde seni ortadan 2ye boldugundede ozamanda Allah tan korkmuyorum dersiniz
ya da bigün araba çarpıyor ama ya tır ya da kamyon senin tüm organlar dışarda ya da
Bigün bir yerde adamın teki Ogün bı baktin ki cinnet geçirmiş kafanı kesmiş ya da sevgilin falan filan düşünün bigün Allah sopası yoktur ya kafana kafana vursun egerki bu şekilde vurursa bu tip sorularından ya da zinadan ötürü eeeee ozamandami yok korkmuyorum diyeceksiniz ya da çok kötü bir hastalık valla siz ne beyinsizsiniz ya bu kadınlarda komik biz erkeklere diyoruz sapık konuşuyorlar diye bunlarda mübarek dünden hazır bir erkeğin onlara sapıklık yapmasına Allah tan korkunbe40 Yorumla
+1 yılmilletle seks yapmak bu kadar kolay olmamalı o zaman birisi de senin kız kardeşinle falan yapsın allah aşkına o istese der zaten bunu bu kadar normalleştirmeyin sonra kızlar üzülüyor yaparsam başıma bela gelebilir yapmazsam sevgilim benden ayrılır gibi çelişkilerin içine giriyorlar ayıp abi insan gibi sevin ya aklınız fikriniz seks aq
1620 Yorumla- +1 yıl
gerçekten
- +1 yıl
Bunlar bunları düşünecek kafa yapısına sahip değil maalesef anlamazlar
- +1 yıl
kendi zevkleri harici başka şeyler düşünmüyorlar buda gerçekten moralimi bozuyor
- +1 yıl
An itibarıyla Verilen en iyi bir cevap ola bilir 👍
- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
boş konuşmayın hemcinslerinizin şu sitede sorduğu sorulara bakın. günlerdir en az 10 soru gördüm manita yapmış ağzına amış boşaltmış yok anal yapmış yok ne yaparsam erkeği bağlarım vs yazan kaşar dolu. kızlar zaten sapıtmış hertürlü sevişmeyi yapıyorlar bir tek kızlıklarına dokundurmuyorlar iş böyle olunca erkekleri suçlamaya gerek yok. siz önce tam müslüman olun hiçbir türlü zina işine girişmeyin sonra erkeklerden de adam olmasını edebli olmasını bekleyin.
- +1 yıl
İstemeyen engeleyip gider burada gösteriş yapmaya gerek yok kız doğru söylüyor bazı erkekler kız hesabı açıp istediği soruyu soruyor
- +1 yıl
@seerrtteeerrkek ulan ya*vşak koyduğun resme bak ettiğin lafa bak. karılara hoş görünüp nasıl a*m biti olurum diye gelip onların hoşuan gidecek şeyleri yazarak avlanmaya çalışıyorsun. mal mısanıyorsun kızları bu kadar :D de s*ktir gitşimdi yalakalığa devam et. ama önce o prifl resmini kaldır ki inandırıcı olsun :D
- +1 yıl
Kız isteyip söyleyince sorun yok ama erkek söyleyince *"milletle seks yapmak bu kadar kolay olmamalı" deniyor. Yorumunda seksistlik akıyor ama at gözlüklerinden dolayı fark edemiyorsun
- +1 yıl
"Kız isterse söyler sen söyleme" ne demek ya? Dkddddşd çok tilt oldum şu an
- +1 yıl
Patron anana mi bacinaami yyyavsadim onun bunun picccccccccii gotttt kılı seni dolll israfii
- +1 yıl
ya kız isterse dediğimde eğer iki tarafta istiyorsa manasında nerenden anlıyosun istediğin kadar tilt ol aq
- +1 yıl
Ya tatlım böyle u dönüşü dünyada daha önce görülmedi. Bizden plaket kazandın . d
- +1 yıl
üf ne diyosun ya
+1 yılŞöyle gitsin. Seni arzuluyorum, kokun beni benden alıyor teninin sıcaklığını hissetmek ve kalp atışlarını daha yakından duymak istiyorum de. Boynuna sıcacık nefesini ver aynı anda bacak içlerine dökün veya okşa gerisi gelecek. Klitoris askina
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGitmeye gerek yok direkt yapış dudaklarına neyi bekliyorsun
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz vücudunu incele o zaten anlar gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtme ima falan. Haramdır. Atese, azaba karşı dayanikli misin? Yak bi mum tut elini üzerine bakalim kac saat tutabileceksin elini dayanabilecek misin? Kizla niyetin eglenmekse yol ver gitsin kimsenin günahına girme. Seviyorsan da adam gibi evlen.
94 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 kızlara günah yok mu diyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 söylüyorum cok da hakaret yiyorum. Çünkü insanlar hakikati duymak istemiyor. Ama edep, ahlak, namus erkege de kıza da var. Her tarafta yapma etme günahtır yazan o gizli üye benim 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZalımın kızı sevişsek mi artık ne dersin? de bence olur bu iş
85 Yorumla- +1 yıl
Hajajjww
- +1 yıl
Bana tattır o şeyini artık jsjsjdndndjdjdjdj
- +1 yıl
Senle sevişmek bu kadar basit demek
- +1 yıl
Samet yakıştıramadım sana hiç😁
- +1 yıl
Ne yapayım bende lafın gelişi böyle yazdım😀
söyle gitsin ben bazen utanıp istesemde bazı şeyleri söyleyemiyordum. biraz onun ısrarlarıyla, ki ısrarı işe yaramadı. inatçıydım. adım attı bir şekilde ve durdurmadım. aldı kucağına götürdü odasına :D oral için de böyleydim utanıyordum elimle bacağımla kapatıyordum kendimi hatta sonra birden yaptı ve kendimi daha da ittirirken buldum iyi ki benim hayırlarımı dinlememiş içten içe istiyordum çünkü ha gerçekten istemeseydim öptüğü an tokadı yerdi
13 Yorumla- +1 yıl
nasıl adım attı da durdurmadın?
sonra birden ne yaptı? kendini ittirirken bulmak tan kastın nedir?
peki hayırlarını dinleyip dinlemeyeceğimizin bir ölçüsü var mı? - +1 yıl
senin yaptığın yorumun detaylarını öğrenmek daha faydalı olurdu
yaptığın yorumdaki sorduğum detayları duymak istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Emin ol o da çok istiyordur bunu. Ama senin ona dokunman onun seni hissetmesini sağlamam lazım. Mesela dans et onunla, ellerini tut, kulağına iyice yaklsş sıcak şeyler fısılda, kalçasına dokun ve onu kendine çek, sıcak nefesini hissetsin, muhtemelen o ara sen de erekte olmuş olacaksın kenfindçrkerek onun senin erekte olduğunu hissettir anlayacaktır… boynundan öp kulak mrmrketini em hafiften ve dudaklarından küçük küçük öp… Keyifli geceler… 😎
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bodozlama dal. Sevişek mi de 🤣 şaka şaka deme. Lafla peynir gemisi yürümüyor bence sarilirken dokunarak filan ima et. Napiyosun derse de salliyorum iste popom cok guzel memen çok guzel bilmem ne bisiler de iste. Sarilirken kulagina seninle seks yapmak istiyorum de guzel bir tonla. Bla bla bla
40 Yorumla
+1 yılSeni çok arzuluyorum , yakınlaşmayı sana dokunmayi çok istiyorummm. Diyebilirsin açık acikkk
101 Yorumla- +1 yıl
Vvvuuuu
+1 yılYani sevgilin daha önce böyle bir deneyim yaşamamışsa onu zorlama bence.
120 YorumlaYapma kardeşim yapma. Zira yapmayınca ölmüyorsun. Git spor yap enerjini at. Aç kal oruç tut. Yani normal gibi görülüyor ama bu devam ettikçe başkalarıda olur. Olurda olur
60 YorumlaDünya zevki için ahiretini yakma. Zina yapınca çok mu mutlu olacaksınız? Cehennem öyle hapishane gibi yat çık cennettesin değil.
70 Yorumla
+1 yılBelli ki duygusal yönden doyuramamissin sevgilini.. henüz o kerteye gelememiş. bedeninin hassas yerine dokundurmanın hayaliyle yanıp tutuşacagina.. onun ruhunun en hassas noktasına dokunmayı becerebilseydin.. çoktan sevgilin kucağına atlamıştı bile..
30 YorumlaHatunlari hafife alma senin bi hareketinden bi sözünden niyetini ve ne yapmak istedigini cok net anlarlar, sen ne yaparsan yap o istemedikten sonra nafile işine geldigi gibi davrancaktir. Kisacasi istemmiyorsun abisi
30 Yorumla
+1 yılNeden mecburmusun seks yapmaya insan gibi sevgililik evresi yaşamak batıyormu biyerimize
70 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYine or. pular ve çocukları doluşmuş. Mk canım. Kişi kendine göre cevap veriyor onlar bon moslomon doğolom. Ulan değilseniz değilsiniz siz kendi görüşünüzü yapın geçin ne diye birilerini uyarma ihtiyacı duyuyorsunuz mk andavalları. Herkes sizin gibi müslüman olmak zorunda değil diyorlar ama müslüman birisinin görüşünede karşı çıkıyorlar. E mk oğulları herkes te sizin gibi kafir olmak zorundada değil
00 Yorumla
+1 yılbenim de cinsel ihtiyaçlarım var sağlıklı bir erkeğim artık ihtiyaçlarımızı gidermeye başlasak mı seni zorlamıyorum istemezsen anlarım falan de veya başbaşa kaldığınız zaman direkt yapışabilirsin isterse karşılık verir
10 Yorumla
+1 yılHerkes neden bu kadar cinsellik seks duskunu olmus
Kimsede sevdigini kalbi icin oldugu gibi icin sevmiyor
Hep nefis isleri
Hep zevk isleri icin herkes birinden faydalanmak icin turlu türlu yaklasim yapiyor yazik10 YorumlaAmerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yapılan bilimsel bir araştırma bir gecelik aşk ya da cinselliğin yaşandığı evlilik öncesi ilişkilerin evlilik sonrası büyük sorunlara hatta boşanmaya götürdüğünü ortaya koyuyor. Bir daha düşün 🤔 derim.
10 YorumlaBen gibi biriyse direk kaybedersin seviyorsan dikkat et derim
60 YorumlaŞöyle
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılİma etmeden istediğini direk belli etmeni öneriyorum.
50 YorumlaÖpüş o kendini belli eder aslında isteyip istemedigini
50 Yorumla
+1 yılAçıkça yaz gitsin ya yapar ya yapmaz ortası yok zaten
30 Yorumla
+1 yılSevdiğim bana bunu yıllardır teklif ediyor, hala uslanmadı anlamıyor.. Bence sen de bu hataya düşme. Büyük ihtimalle onu kaybedersin.
31 Yorumla- +1 yıl
hala sevdiğin mi? sevdiğin hataya mı düştü? seni kaybetti mi?
+1 yılburada bunu çok olumlu karşılayıp öneriler veren kızlar sizi dışarda tanımak isterim. eminim ki namus timsali ahlaklı kız karakter duvarınızdan yanınıza yaklaşılmıyordur dışarıda. bu kadar iki yüzlü yalancılar olmayın be.
00 YorumlaCanım biliyorsun seni çok seviyorum ama artık kendime dur diyemiyorum. Seninle birşeyler yaşamak istiyorum ruhum bedenim kalbim heryerim seni istiyor diyebilirsin 😊
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmeye başladıktan sonra elle göğsünü, gerisi gelir zaten
48 Yorumla- +1 yıl
Bacak arasıda olabilir mi?
- +1 yıl
Olmaz.
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sapık durumuna girilebilir.
- +1 yıl
Doğru kız kaçar 😂😂
- +1 yıl
Bacak arası sapıklıkta memeler amca oğlu mu
- +1 yıl
@TarantulaKml Göğüs diyorum meme değil
- +1 yıl
Ha bacak arasına elim gitmiş ha memeleri avuçlamışım ne fark eder gerçide bacak arası ayrı durum 😂😂😂
+1 yılBiraz sicak konus fizigi hakkinda zaten istiyosa devam ettirir
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha önce böyle bir girişimi olmamış ise aman dikkat , her tepkiye hazır olun , zaten bir anda kabul etmez hiç kimse , ona yükseldiğinizi söyleyin bakalım ne tepki verecek
42 Yorumla- +1 yıl
Doğrudan ona sana yükseliyorum cümlesini mi kursun? Bak yanlış taktik verme sonra kız ona ağız burun dalmasın😀
Cevap sahibi+1 yılNolucak ya , laf arası böyle güzel zemin hazırladıktan sonra desin işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe ima et nede yap haramdır korkmuyormusun cehennemde bu yaptığını cezasını vereceğinden. Dünya zevki için ahiretinden vaz geçiyorsun resmen
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevliliği bekle bence neden mi çünkü bu iş riskli hadi kız hamile kaldı ondan sonra ayrılmak doğru olmaz boş ver isteği evlilik en doğrusu o zaman yaparsınız zaten
38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl la kızı mi vururlar eğer kızı ise bu nasıl cahillik be suç erkek de hamile bırakan erkek çünkü
Cevap sahibi+1 yılDoğru la bak orada adam hakeder şundan dedim bazıları kıza da yapıyor bunu da en doğrusu evlenip ilişki yaşamak mantıklı cinsel yani
Cevap sahibi+1 yılBen değil la zaten 😅 ben evlenmeden yapmam sende yapma bence
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılYani hazır olmadığını evlenmeden yapmayalım diyebilirsiniz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşürken ilerletirsen hareketlerini anlar herhalde slak değildir:)
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://vm.tiktok.com/ZM2oRo2bS/
Ona bu şarkıyı yolla anlar 😂29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabii 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılNeden 🤔😂
Cevap sahibi+1 yılSuprizleri sevmem neyse söyle merak ettim 🙄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAy şu zina işleyenlerin çokluğundan bize yer kalmasa cehennemde 😇
54 Yorumla- +1 yıl
Kezban
Cevap sahibi+1 yılGünahtan zinadan sakınmak Allahtan korkmak kezbanlıksa, evet kezbanım. Kezbanın önde gideni seni 😂😂
- +1 yıl
Kizzz pardon yanlis okudum elhamdullilah bende muslumanim
- +1 yıl
Yorumunu yanlis okudum pardonn pardon😂🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılKendiliğinden ortaya çıkar zaten. Bişey demeye gerek yok. Sevgilide senin arzuladığın kadar arzuluyordur...
00 Yorumla Kendiliğinden ortaya çıkar zaten. Bişey demeye gerek yok. Sevgilide senin arzuladığın kadar arzuluyordur...
00 Yorumlaİma etmene falan gerek yok ya seks planlı yapılmaz. Öpüşürken karşılıklı olarak yavaş yavaş ileri taşırsınız sekse döner, bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılŞey yaz.
Yar sen beni artık anla bi kere
31 çekmekten zam geldi hacı şakire10 YorumlaSöyle direk çekinme hiç yapmıyorsa onun problemi başka arayışlara girersin
00 YorumlaBöyle şeylerin çiftler arasında normal olduğunu söyleyebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt söyle ya da aniden dudaktan öp gerisi gelir zaten.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılVerde bi keyif sigarası içelim de.
Sigara uzatırsa sigara istemedim dersin00 Yorumla
+1 yılEvlilik teklif et. Kabul etmezse o zaman sevişelim de.
00 YorumlaSert çıkış ve sınır çiz. Mesafe koy. Şart koy. Bak nasıl veriyor.
00 YorumlaIlişkiye nasıl başlarsan öyle gider ilk başta istediğini söyle ki sonra bunca zamandır sırf benimle bunun için mi oldun demesin
00 YorumlaKanka söylenmez, sevişirken hareketlerinle şehvetinle ima edersin. İşine gelmezse çok ileri gidiyoruz der anlarsın, konuyu uzatmak veya o an kapatmak senin elinde.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi birazdan sana yardımcı olacak yorumlar gelecek merak etme 😀
10 Yorumla
+1 yılNe zamandır berabersiniz…?
Karşindaki kişininde duygularını , hayatını dikkate al derim ben !20 Yorumla
+1 yılKucağım boş ne zaman oturuyosun de
714 Yorumla- +1 yıl
Ne güldüm lan 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ablamız tecrübeli
- +1 yıl
Aynen Sena fıstığıyla oynamışlar ablamızın 😂😂
- +1 yıl
Bilmiyorum artık neresiyle oynadılarsa
- +1 yıl
😂😂😂 lan aklıma şeyler geliyor neyse
- +1 yıl
@senaçakır0 Geldi gizlinin manitası
- +1 yıl
@KralSamet23 Nasıl kuduruyosunuz var ya mesajlarınıza cevap vermeyince
- +1 yıl
Böyle şeyleri tecrübe etmekten iyidir😂
- +1 yıl
@senaçakır0 Sümsük
- +1 yıl
Az daha stalkla😂
- +1 yıl
@senaçakır0 Merhaba Kızlar Eve Gelen Dilenci İle Cinsel İlişki Yaşadım Bakire Çıktı Napicam? ↗
Bebeğim seninki soru açmış çok üzüldüm yaşadığın duruma bu kezbanlık anca sana yakışırdı zaten - +1 yıl
Ahahhaah ben senin gibilere mesaj atmam ki yazacak kızlara mesaj atarım
- +1 yıl
@KralSamet23 Aynen mesajları da yeğenin atmıştır kesin
- +1 yıl
@KralSamet23 senin bana yazmaya levelin yetmez zaten hayde ötede kumda oynayın bakıyım şu varoşla el ele tutuşup
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİma etme direkt söyle
00 Yorumla
+1 yılIstekli olan belli eder tavırlarından yakinlasmaya dokunmaya çalışır... karsilik görürse direk yataga
10 YorumlaAçıkça söyle belki oda bu anı beklerdir
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seninle artık bişeyler yaşamak istiyorum de
41 Yorumla
+1 yılNeden gizli soruyorsun bunu açıktan sor madem utanılacak kadar ayıp birşeyse gizlidende sorma
00 Yorumla
+1 yılSevenler varken s... Seviliyor demek ki
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılDirekt söyle reis dksjs
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık söyle ima etme
20 Yorumla Direk söyle lafı dolandırma bence
23 YorumlaSöz olur
Yazı olur20 Yorumla- Devamını Gör (48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem