Arkadaş bir yıllık ilişkim var eskiden böyle bir insan değildi çok değişti sürekli çok yüksek cinsel Arzum var diyor zorlanıyorum diyor kontrol etmekte sabır etmeye çalışıyorum diyor yani kısaca benle cinsel ilişkiye girmek seks yapmak istiyor bende kesinlikle karşıyım çünkü evlenmeden olmaz ve dikkat ediyorum ama cinsel ilişkiye girmek istiyor herkes zina yapıyor zaten diyor bazen bana trip atıyor bu konuda istemiyorum diyorum anlamıyor kırılıyor bana saçma sapan trip atıyor vajinama goguslerime dokunmak istiyor bir şeye izin verince daha fazla ileri gidiyor sürtünme yolu ile ilişki yapalım oral yap olmaz diyorum anlamıyorum ne yapmam lazım sevgi değil bu şöyle diyor artık soğudum öyle seylerden gibi trip atıyor bilmem bir kaç yıla isteğim azalır falan diyor ne bu tehtid mi bilmiyorum napicam yardım edin ya lütfen cinsel ilişki evleninceye kadar istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılSakın yapma derim, çok istiyorsa evlensin, sen onun kullanacağı bir araç değilsin, yarın ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz. Uzaklaş derim Libido tavan yapmış.
010 Yorumla
Soran1 yılÇok fazla bende onla gelevek istiyorum şu an evlenemiyoruz okulum var üniversite aynen ama seven böyle yapar mı ya
Cevap sahibi1 yılSeven değil de o içgüdüsüyle hareket ediyor
Soran1 yılNasıl tam olarak
Cevap sahibi1 yılErkekler içgüdüsel olarak kendilerine çok hakim olamıyorlar, kadını arzuluyorlar, kadınlar öyle değil onlar baskın değil bu duygularda , daha kontrol edilebilir düzeyde.
Soran1 yılBu beni sevmediğini gösterir mi peki böyle yapmasi
Cevap sahibi1 yılGöstermez tabiki, sevgi birazda koruma , kollama zarar vermeme içeriyor, bunum sonuçlarınin size zarar verebileceğini öngörmesi gerekiyor, etrafında bu şekilde ilişki yürütenleri görünce anı yaşayalım demiştir. Çok istiyorsa gitsin o tarzda birini bulsun, tavrınızı net koyun
Soran1 yılHaklısınız tavrim net olucak çevresinden öyle görüp öyle istiyor gibi teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılMaalesef öyle, çevre dolu. Kirli ilişkilerin sonu da kirli oluyor, geleceğinizi kirletmeyin
Soran1 yılTamam çok sağolun her şey için Allah razı olsun
Cevap sahibi1 yılRica ederim ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
1 yılSakın öyle bir hata yapma! Direkt yol ver gitsin. Seni sen olduğun için sevmeyen birini hayatında tutma.
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ediyorum çok değişti her konuda cok değişti kalbim acıyor artık
- 1 yıl
Dediğim gibi yol ver gitsin. Seni kullanmak isteyen birini hayatında tutma.
Soran1 yılSağolun
1 yılGelecek istiyorsa bekler boş ver verme ya yaşlarınız kaç sevişiyor musun hiç
03 Yorumla
Soran1 yılBencede gelecek isteyen bekler diyor ki çok libidom yüksek dayanamkta zorlanıyorum falan
Soran1 yıl21 21 ikimizde
- 1 yıl
Fark etmez ya herkesinki yüksek valla verme derim ya iki gün sonra gider bırakır seni seviş derim oral yap
Rahatsız oluyorsan sürekli istiyorsa ayrıl bence senin istemediğin şeyi zorlamasının manası yok
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum beni böyle kabul eder yoksa istemediğim şey için terk ediyorsa etsin
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç yaşındasınız
Evlilik için ciddi adımlar ne zaman atılacak013 Yorumla
Soran1 yıl21 21 5 sene sonra
Soran1 yılAilevi meseleler ve okul vs
Soran1 yılÖpüşme tek bencede erken yahu trip atıyor bide üstüne ya yok zaman geçtikçe sogurmus bilmem ne krize girdim güveniyorum da bu benim bedenim ya herşeyine tamam dedim herşeyine şimdi böyle tepeme biniyor
Soran1 yılAslında öpüşme tek değil bazen kalçalarıma ellemesine izin veriyorum bazen oda bir insanın sevdiği yanına olsun yeter ya benin cukunu mukunu merak etmiyorum evlenene kadar da ellemekte görmekte istemiyorum göğsünü emicem göğsüne dokunucam vajinana dokunucam izin vermiyorum anlamıyor yahu anlamıyor sinir krizine girmişim şu an trip atiyor saçma sapan
Soran1 yılSoğumak şöyle yani artık cinsel şeylerden sogurum bilmem ne artık istemem sogurum yani komple bu bendende soğumak demek boule yapıp beni ilişki yapmaya zorlamaya mi calisiyor
Soran1 yılTamam derim
Soran1 yılKaçıyor cevao versinde atıyor mesaj kaçıyor
Soran1 yılAynen haklısınız teşekkürler
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni bu kadar çok seven isteyen imza atsın yatağa atmasın
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum anlayamıyorum artik
Cevap sahibi1 yılAmacı farklı şeyler
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sakın onun tiplerine kulak erme doğrusunu yapıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum bu benim bedenim ilerde terk edip beni ortada birakip bırakmayacağını bilemem
1 yılSalla gitsin gercekten sevse yapmaz
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle gelecek istemiyor sadece yatmak istiyor
04 Yorumla
Soran1 yılGelecekte istiyor ama neden böyle yapıyor cinsel isteği fazla anlıyorum ama yani insan böyle yapmaz ya
Cevap sahibi1 yılHayır gelecek yok artık ver diyor yoksa gitcek yani
Soran1 yılÖyle mi cinsel isteğin yüksek olmasından kaynaklanıyor mu peki gidiyorsa gitsin bu benim bedenim
Cevap sahibi1 yılPeki aferim yapma evlenmeden
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAyrıl bence
09 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum
- 1 yıl
Sen cinsel obje misin
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Adam resmen sana yatalım gerisini boş ver diyor baksana herkes yaşıyor diyip gaza getiriyor p zaman sende desene Çoğu erkek bekliyor sen neden beklemiyorsun senin ne özelliğin var veya bakire olmayan birisiyle evlenir misin diye sorsana
Soran1 yılBeklerim sorun değil diyip triplere giriyor isteğim azalır ilerde bilmem ne artık soğudum o konuları açmam felan diyor haklısın herkes yapıyor diyor ama sorun değil ardından diyor okulum var üniversite bide ailevi şeylerden dolayı en fazla bir 5 yıla evlenebiliriz oho 5 yılımız var daha bilmem ne
- 1 yıl
Ayrılmak sana mutluluk getirir
Soran1 yılÇok zorlanıyorum bilmiyorum com karışık çok değişik durumlar var anlatamam birbirimize bağlıyız ama bu konu açılınca nedense bilmiyorum eskisi gibi değil seviyorum ayrılmak çok zor gelir bakicam duruma göre zaman bana ne getirecek
- 1 yıl
Sen bilirsin bisey diyemem ben gerekenleri dedim sana🤷♂️🤷♂️🤦♂️🤗
Soran1 yılÇok teşekkür ederim her şey için
Ne zamandır böyle
011 Yorumla
Soran1 yılŞu sıralar böyle işte cinsel isteği fazla bunu anlıyorum ama ya bilmiyorum seven böyle yapmaz
Soran1 yılNeden peki
Soran1 yılHaz la bir alakası yok ben bedenimi korumak istiyorum yoksa istiyorum emin ol ama günah boyutundan istemiyorum biliyorum sevgili olmakta günah ama daha fazla ilerlesin istemiyorum
Soran1 yılKeşke dinime laf etmeden önce anlayışlı olsaydınız dinde 6 7 kadın yok bilmeden konuşuyorsunuz tamam teşekkürler
Soran1 yılTamam kardeşim nefretini kustugun için teşekkürler ama saygimi ve uslubumu bozmicam
Soran1 yılUmarım sende bu ülkenin kurallarına göre yaşarsın bu ülkede özgürlük var değil mi istediğim dini yaşarım istediğim dine tabi olurum buda benim bedenim özgürlük ya kardeşim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne