Sevgilimle 6 aydır sevgiliyiz ve ikimizde çok seviyoruz aramızda uzak mesafe olmasına rağmen sürekli yanıma gelip gidiyor ailesiyle tanıştım o da benim annemle tanıştı bu sefer geldiğinde cinsel birliktelik istediğini söyledi daha önce beraber kaldık ama sadece sürtünme olmuştu şimdi ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum ayrılırsak hayatıma nasıl devam edeceğim diye sizce ne yapmalıyım kabul mu edeyim yapayım mı lütfen düzgün cevaplar verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu sitede şu anlattığını gerçekten yaşayan kızların bir de hamile olanları da mevcut. Cinsellik sadece resmi eşinizle yaşayın. Sevgiliyle cinsellik olmaz.
Evet anlattığın gibi iki gün sonra aranız kötü olup da ayrıldığınızda başka bir adamla evlenme gibi bir durumun söz konusu olmayacak. Hayatın zindana döner. Bu öyle basit bişey değil.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSürtünme işini kabul etmişsin, gerisininde geleceğini ya da işin oraya geleceğini bildiğini bildiği için istiyor. ya hep ya hiç gibi düşünmek lazım bu olayı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
1 yılAltı ay ne kızım sacmalamaa , altıncı ayı geç en az 3-4 yıl geçmeden nasıl bu madar çabuk kabul ediyorsun Allah için trol deyin ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılSeven insan böyle birşeyi diretmez cinseliği istemesi normal ama diretiyorsa ciddi düşünmüyor seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrıldığın takdirde kafayı yiyeceksen sakın birlikte olma. Bekaretini kaybedenlerin %80i benzer olaydan dolayı kaybediyor ve bekaretini verdikleriyle evlen (e) miyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAyrılırsak diyorsun ki, demek ki geleceği görmüyorsun. Bu şüphelerle neden kendini teslim ediyorsun diye sorarlar adama 😀
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın aslında onun açısından ayrılık fikri yok zaten ben tereddüt ediyorum sadece hayat sonuçta
Cevap sahibi1 yılBu durumda cinsellik yaşamaman gerekir
Gizli Üye(18-24)1 yılabla surtunmeyi yapmissin bari onu da yap onu yapan digerini hayli hayli yapar
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bakireliğin bozulmasın istiyorsan sürtünme yoluyla ilişkiye girin ama çıplak olarak
00 Yorumla
1 yılDavulda patlak değil ama tokmagın değmediği yer yok
013 Yorumla- 1 yıl
konuştu sigma çok aradın mı bu lafı 😃😃
- 1 yıl
@durubirsugibi gerçekler
- 1 yıl
senin gerçeklerin kimsenin umurunda değil ama 😞
- 1 yıl
@durubirsugibi kimin ne düşündüğü umrumda değil
- 1 yıl
patlak diyor ya kalıbına tükürdüğüm bacını da “patlattıklarında” “davul da patlak değil ama tokmağın değmediği yer yok” dersin öyleyse. bu ne iğrenç bir üslup ne iğrenç bir ağız ya? adam değilsiniz bari insan olun. daha dün neler yaşandı bu ülkede hala gelmiş kadın düşmanlığı yapıyor, akılalmaz gerçekten.
- 1 yıl
@durubirsugibi kadın düşmanlıgı felan değil bu kızın anlattıklarına göre yorumum bu benim canım varlık seni
- 1 yıl
ulan sanane aptal herif el alemin kızından? insanların hayatına o b*k burunlarınızı sokmamayı bir öğrenin artık.
- 1 yıl
@durubirsugibi kardeşim sen canımsın mısın? Kız soru sormus yasadıgı hayatı anlatmış bende ona itafen cevap yazdım. Ne bu kuyruk acısı? Ne bu çekememezlşk? Gece gece avellerle uğraşıyoruz ya sabır
- 1 yıl
avel oğlu avel, kendi değersiz, b*ktan hayatınla ilgilen sen. sigara içmekten beyni yanmış ucube seni
- 1 yıl
@durubirsugibi yaşadıgım hayatın yanından geçemezsin
- 1 yıl
“patlak” gibi bir aşağılayıcı, ancak eğitimsizlerin kullanabileceği bir terimi kullanan bir çomarın hayatının yanından ben geçmem zaten. emin olabilirsin aynı ligde değiliz sayın ezik. kendi çöplüğünde gebermen dileğiyle. kalıbına tükürdüğüm hala konuşuyor bir de utanmadan.
- 1 yıl
@durubirsugibi biraz baska yerlerde kudur hadi iyi geceler sana giç ugrasamam 😀
- 1 yıl
işine gelmeyince iyi geceler 😝 adam gibi adam be.. 👏🏻
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik istiyorsa evlensin evlenmiyorsa otursun oturduğu yerde
00 Yorumla
1 yılyapma herseyin tadı var ve günü var.. o heyecanı öldürtme eğer o heycan biterse hersey zorlasır.. diretiyorsa hadi ordan çek
00 Yorumlaçocukla uzak mesafedesiniz ve sürekli yanına geliyor ama sen hâla vermiyor musun?
00 Yorumla
1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
1 yılÖnceden hiç yatmadın mj
00 Yorumla
1 yılYa olcan ya olmucan seçim senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCimer e danış, 😂 napcan adım atmıssın
00 YorumlaYani ilersi olacaksa olsun bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılBenimle birlikte olman lazım sanırım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılUzak mesafede asla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılEngelle direk
00 Yorumla
1 yılYapma
00 Yorumla
1 yılsenin dusuncen ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Evlenmeyi denesen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYap gitsin bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKabul etme
00 Yorumla
1 yılKontrollü yap sende