Sevgilim ileride cinsellik yaşamak istediğini söyledi ben de öyle bir şeyin olmayacağını söyledim istemediğim için bana naz yapıyorsun diyor ne alakası var? İstemiyorum yani nazla ne alakası var bunun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSakın yapma, cinsellik sırasında çoğu erkeğin de yaptığı gibi videoya alcak ve emin ol bunu arkadaşlarına göstercek. Cinsellikten 2 hafta sonra herkese rezil olcaksın çok ayıpp. Ne kadar olgun olsada bazıları bu zevki aldıktan sonra seksi normal karşılarlar ve bunun rezillik olduğunu görmeyip yakın arkadaşlarına gülerek gönderir veya gösterir. Ben çoğu kızın videosunu o şekilde gördüm, erkek arkadaşı yaymış normal sanıp. Ve bunun sonundaki tabiki de ayrılıyorlar çünkü kızın ailesi veya yakın çevresi görüp olay çıkarıyor
01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca hamile kalıp ortada kalma ihtimali çok büyük hiç bu riske girme derim. Hamile kaldığın erkek ergen değilse bişi olmaz ama ergense ve ne yapacağını bilmiyorsa ve hamile olduğunu herkes öğrenirse o mide bulantısı o yorgunluk ve kaşık ve bel ağrısından sende mantıklı düşünemiyorsun ve gerçekten çok kötü şeyler yaşanıyor abin veya baban bunu öğrenirse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Saygı duyulması gereken bir konu her nekadar seni arzulasa da zevk almak istesede sonuçta bu 2 kişinin vereceği bir karar ki bu spontane olması gereken bir konu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende istemem ama günümüzde her sevgili cinsellik yaşıyormuş öyle diyorlar bilmem
02 Yorumla
Soran1 yılSevilmek için bir şeyler vermek gerekiyor galiba..
Cevap sahibi1 yılYani bilmiyorum ben karşıyım ama o yüzden sevgilin yok zaten diyolar bana böyle olacaksa hiç olmasın umrumda değil
Gizli Üye(18-24)1 yılEe tamam yoksa yoktur da biz ne yapalim simdi buna🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlat kendini iyice
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç
04 Yorumla
Soran1 yıl23-25
- 1 yıl
Normal değil mi sence
Soran1 yılBen evlenmeden böyle bir şey yaşanmasına karşıyım ve o da biliyor
- 1 yıl
Yani orta yolu bulamıyorsanız ayrılın
1 yılYaşa ama şunu unutma senle evlenmiycek ona göre
00 YorumlaHemen uzaklaş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYakinda terk eder 😃