bence eleman bunu ertelemeye çalışacak.. zaman kazanıp bunu sana unuttturmaya çalışacak. bence yarın(!), bunları yüzyüze(!) konuşurken, "bayramda el öpmeye gelmek istiyorum" falan de.. ;) nabzını yokla.. rengini hemen belli eder..
ama bence eleman, bunu yapmayacak.. yapacak olsaydı, yarın görüşelim demezdi.. ama bence yanılıyor da alabilirim.. belki "bende bunu bekliyordum kaç zamandır" diyecek yani.. bilemeyiz.. ;)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. yaptığı biraz hayvanlık olmuş sen istemiyorum dediğin halde ama. zor bir durum. eğer dediği gibi 1 kerelik kendini kaybetmeyse unutulabilirde. sen istemediğin halde bu zorlamayı alışkanlık haline getirirse ozmn sorun var demektir
017 Yorumla
Soran+1 yılbu 2. oldu. daha önce de bişeyler yapmaya çalıştı ama bu kadar ileri gidemedi
Soran+1 yılo bana yaklaştığında istemiyorum diyorum. dediği tek şey şu "niye böyle yapıyosun?" ! ya istemiyorum diyen bi insan ne yapabilir Allah aşkına
Soran+1 yılçok kesin konusuyorum ama
Soran+1 yılen iyisi ben yavaş yavaş vaz mı gecsem ondan :/
Soran+1 yılya sorun olmayacagını herseyin sağlıklı olacagını bilsem mutlu olacagımı bilsem tamam da emin olamıyorum ki
Soran+1 yıldüşün düşün cıkamıyorum içinden.
Soran+1 yıl:(( nasıl güvenecem ona
Soran+1 yılelinden geleni yaptın sen teşekkür ederim :(
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durumdayız sanırım ama benimki kalkıpta yanımda öyle bişey yapmadı asla ve ben istemiyorum diye konuyu açmıyor seni bu halinlede kabul ediyorm diyor sen ol yeterki diyor. sende ona söyleki senin niyetinden şüphe duyuyorm artık beni eski çıktıklarınla karıştırdın herhalde ve ben senden bu yüzden soğudum de .ben öyle dedim ve aradı cevapta vermedim en sonda özür diledi ve bir daha açılmadı konu.
00 Yorumla
+1 yılHayatım, sakın ağlama..! Daha da güçlü olmaya çalış ve sevgilin ğer bir daha aynı şeyi yapmaya kalkarsa, kesin olarak ondan ayrıl derim sana..
Bir de eski sevgilinden bahsetmişsin.. Eğer halen onu unutamamışsan ve onunda başka bir ilişkisi yoksa ve eski sevgilinle daha mutlu olacağına inanıyorsan, ona dön.. Sanırım halen ondan hoşlanıyorsun.. :)429 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce de buna benzer olmustu ama bu kadar ileri gitmemişti ve sonra söz vermişti! ve yine yaptıııııııı :((((( söz vermiştin diyorum ona, napim sana dayanamıyorum diyo!
- +1 yıl
Ona diyeceğin tek laf.. "Eğer ben soyunup bacaklarımı açıp, hadi gel desem bile sen dayanabilmeli ve yapmayacağını söylemelisin." diye söyle.. Yoksa, öyle ortada hiç bir şey yokken, ve ben itiraz ederken bana sokmaya kalkmanı hiç hazmedemiyorum, demelisin.. Bu böyle devam edemez diyerek ayrılacağını söyle..
Ancak, ayrılacağını hemen söyleme.. Eski sevgilinle bir konuş, onun durumunu öğren.. O kabul edecekse, daha sonra şimdiki sevgiline ayrılmak istediğini söylersin.. Tamam mı bebeğim..?
Soran+1 yıleski sevgilime dönemem onunlada farklı sorunlarımız vardı
- +1 yıl
İşte bunları bilmeden konuşunca yanlış önerilerde bulunuyoruz.. O zaman eskisiyle olmuyor, yenisiyle de.. Ne yap o zaman biliyor musun.? Bırak şimdikini de, o da eskilerin arasına karışsın.. Bekle biraz daha yeni birini bulursun kesin.. Bence kesin bulursun.. Çünkü yaşın daha küçük.. Benim gibi kartlamaya yüz tutmuş değilsin.. Elini sallasan ellisi..Ama, artık bu son olsun.. İyice ince eleyip sık doku ki, tekrar ağzın yanmasın..
Soran+1 yılyaşım 24 çok da küçük sayılmam
- +1 yıl
sana bişey diyeyimmi o adam ruh hastası sapıgın teki eger sen onla ayrılmayıp devam edersen ilerde bide yuva kurarsan bundan çocuklarında çok etkilenecek hiçbişey kaybetmemişsin ayrıl bence..burda cinsel olarak birleşmekte söz konusu degil adam suratına bakıp masturbasyon yapmış bu nasıl bir ruh halidir..nerden buluyorsunuz böle envai çeşitleri biraz sert yazmış olabilirim kimse kusura bakmasın ama inanın çok sinir bozucu buldum bu adamıda soruyuda :)
Soran+1 yılsonuna kadar haklısın diyecek bişeyim yok :(
Soran+1 yıl@RealGuiding verdiğin destek için çok teşekkür ederim mutlaka söylediklerini göz önünde bulurdurcağım
- +1 yıl
Asla kendini ezdirme, hiç bir şekilde istemediğin bir şeyin sana uygulanmasına da izin verme. Sen normal ve sıradan bir kızsın, sana o p*rno videolardaki kızlara yapılanları uygulamak isteyen kişilere asla izin verme, öyleleri seni o videolarda izledikleri gibi görmek istiyor olabilir. O zaman gidip kendisi o videolarda oynayabilirmi bir düşünsün.. Gerekirse bu sözleri de ona karşı kullan. Başka sorunların olduğunda da bizler her zaman yanındayız.
Seçimin için de teşekkürler bebeğim..:)) - +1 yıl
Bebeğim bak şu masturbasyon konusunda aklıma bir şey geldi.. Senin bir sözünü farkettim "Penisi küçüktü! dokun dedi bana, yapmadım, ısrar etti. yapmadım, öyle boşaldı... "
Şimdi bu çocuğun sorunu belki penisinin küçük olmasıydı da bunu senin görmeni sağlamak için çıkarıp karşında masturbasyon yapmış olabilir.. Yani onun penisini evlenmeden önce görmeni düşünmüş de olabilir.. Yarın evlenince bunu sorun yapmandan korkuyor olabilir..
Bunu konuşsanıza siz.. Bakalım neden öyle davranmış..?
Soran+1 yılona ne diyim? yani penisin küçük diyemem ki
- +1 yıl
Ya elbette demezsin de peki çok mu küçüktü yoksa orta boy mu.? Yani demem o ki belki sen göresin diye çıkarıp masturbasyon yaptı.. Ee sen de küçüklüğü konusunda bir şey söylemeyip, sadece karşında masturbasyon yapmasına kızmış oldun.. Acaba dedim küçüklüğü nedeniyle mi yaptı öyle bir şey demiştim..
Soran+1 yılçok bakamadım zaten ama 10 cm civarı falandı sanırım. bilmem belki de onun için yapmıştır
- +1 yıl
Hayatım peki senin penisinin boyu hakkındaki düşüncen nedir.? Yani penisinin küçük olması seni ona karşı bir soğukluk duymana neden olmuş olabilir mi.? Olmuşsa da normaldir de ben sadece aklımdaki sorulara bir cevap bulayım diye soruyorum sana..
Soran+1 yılaslında bende düşündüm bunu fakat daha önce cinsellik yaşamamış birisiyim yani bu konuda çok bilgim yok. acaba ilerde sorun olur mu? yada onun takıntısı mı var acaba? bu olaylardan önce ve bu olaylar olurken telefonda beni tatmin et diyordu! kendisi bişeyler söylüyordu ben fazla katılmıyordum. sessiz kalıyordum. telefonda söylediklerimin gercekle alakası yok söz veriyorum demişti bende ona güvenmiştim.bana sormustu yalayacakmısın? üstüne oturacakmısın? bu ne yani.herseyin zamanı var.
Soran+1 yılpenisi ilerde sorun yaratır mı acaba?
- +1 yıl
Ya penisi ileride sorun yaratır mı.? Bak bu sorunun cevabı bu sitede kaç defa soruldu ve cevaplandı.. "Kısa penis" diye arama yap bak kaç defa sorulmuş bu soru.. Şimdi bu konuyu isterseniz siz birlikte sorun yapmadan halledersiniz.. Ya da bunu hayatın en büyük sorunlarından biri haline getirebilirsiniz..
- +1 yıl
Ben artık onun bu konuda seni sıkıştırmasının nedeni olarak bu penis boyu olduğuna inanıyorum.. Bence o penisini bir kadında denemek istiyor.. acaba daha önce her hangi bir ilişkisi oldu mu.? Bir hayat kadını ile de olabilir. eğer olmadıysa o nedenle seni zorluyordur.. Ama, sakın ona evet deme.. Gitsin geneleve orada denesin.. Bence bunun bir sakıncası yok.. Seni aldatmış olarak bile sayılmaz.. Bence bunu ona sen öner, eğer gitmemişse..
Soran+1 yılrusçası bile var. bakir değildir mutlaka.bi de nişanlıp ayrılmışlığı da var.
- +1 yıl
Hayatım peki sen son tahlilde ne düşünüyorsun.. Seni istemeye geldiklerinde kabul etme yanlısı mısın yoksa, iyice soğudun mu.? Çünkü, güveninin sarsıldığını söylüyorsun.. Bir ilişkide en önemli unsur güvendir.. Yani bu nedenle de sana fazla söyleyecek söz bulamıyorum.. Şöyle yap, böyle et diye bir yol gösteremiyorum.. Eğer sen 10 santim dediğin penisi sorun etmezsen, çünkü sorun edenler oluyor.. Ne diyorsun bu konuda.? Küçük olması senin açından sorun olur mu.?
Soran+1 yılben sorun olur diye düşündüğümde insanlar bana tepki veriyor. aslında evlenmek için acele etmek istemiyorum fakat oan güvenim kalmadığı için onun gercek amacının evlilik olup olmadığını anlamak maksadıyla ailene söyle en kısa zamanda demiştim bakalım ne olacak. amacı ciddiyse gercekten söylecektir. ama amacı ciddi değilse geciştirecektir. penis boyuna gelince onu inan ki ben de hiç bilmiyorum şaşırmış durumdayım
- +1 yıl
Ben bu penis boyu ile ilgili sorulara genelde yorum yapmak istemiyorum.. Çünkü, birinin yeterli bulup, sorun etmeyeceğini diğeri yetersiz bulup sorun edeblir.. İşin doğrusu o kadar penisi ben de sorun edebilirdim.. Nişanlımın penisinin yarısı boyunda bir penisi sanırım ben de sorun ederdim.. Tabii ki sorunu penise bağlamak istemez hiç bir kız veya kadın.. Onu kırmayacak başka nedenle bırakırdım diye düşünüyorum.. Bu elbette benim görüşüm ve kimseyi bağlamaz.. :)
Soran+1 yılbütün hayat boyu olacak bişey. bi erkeğe sormak lazım istemedikleri gibi bir cinsel hayata ömür boyu katlanabilirlermiydi :)) sonra aldatmalar söz konusu tabi
- +1 yıl
Sen de benim gibi düşünüyorsun di mi.? Bence yapacağın şey, onun anlamayacağı bir şekilde başka bahane ile ondan ayrılmak istediğini söyle bence bu iş bitsin.. Yarın ilerde başka türlü sorunlar yaşamaktansa, daha başlamadan bırakmak en iyisi.. Bir ömür boyu katlanabilirsen kabul edersin.. Ama, bir yerde tıkanırsan ve ona da söylemeden çözümü kendin bulmaya kalkarsan yani aldatırsan yazık değil mi..?
Soran+1 yılpeki bundan sonra karsıma cıkan insanınkini nasıl bilecem yani ona göre mi sececem bi yerde de bu sonuc cıkıyor çok karısık :)
- +1 yıl
Ancak, 10santimden kaçıp 20 santim peşine gidip de sonradan keşke 10 santime razı olsaydım diyenlerin olduğunu da söylemeliyim.. Sonra 10 santimlik bir penis normal olarak bir cinsel birleşmede işlevini yerine getirebilir.. Fakat biz insanlar doyumsuz olduğumuzdan aha deriz olanla yetinmeyiz..
Bak ben demin ben olsam bırakırdım demiştim.. Ama, şimdi o dediğimi yapıp yapmayacağım konusunda emin değilim.. Şimdi benim için laf söylemek elbette çok kolay.. 10santim penisi olan benim kocam değil.
Soran+1 yılyaşamış olsam bi fikrim olurdu benim için hangisinini uygun olduğu konusunda ama genel kanı olarak bayanların çoğu çok küçük istemiyor
- +1 yıl
Bundan sonrakileri seçme şansın yok.. Şansına ne çıkarsa.. Bu kendi gösterdiği için şansını kaybetti.. Halbuki göstermeseydi, nerden bilecektin 10santim pipisi olduğunu.. Kendi kazdığı kuyuya düştü.. Bundan sonrası için korkma, sen küçük pipi şansını kullandın artık bir daha da küçük çıkacağını sanmam.. Zaten küçük çıkması nadiren rastlanıyor.. Çok büyük de aynı şekilde nadiren çıkar.. Ortalaması 14-17 santim en çoğu.. Ben biraz şanslıymışım bu konuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzülmeyin herkes bu gibi durumlarla karşılaşır önemli olan çiftlerin ilişkilerinden ne bekledikleriyle ilgili sevgiliniz sizden cinsel anlamta tatmin olmak istiyor siz istemiyorsunuz hazır olmadığınız birşeyi yapmak zorunda olmadığınızı belirtmelisiniz ve eğer ilişkiye girmek istemniyorsanız onunla buna imkan sağlayacak ortamlarda ve pozisyonlara girmeyin onun penisini çıkarabilme rahatlığını gösterebilecek bir ortamda bulunmanız her an bu riskle karşılaşma sebebidir
20 Yorumla
+1 yılyuh yani bu adam düpedüz sapıkmış :) hemde ramazan ramazan sende sesiz kalarak bu suça ortak oluyorsun hem günah hem ayıp bence hemen şimdi telefon açarak ondan ayrılmalısın hiç zaman kaybetme
20 Yorumla
+1 yılCanım böyle birine karşı nasıl hala birşeyler hissedebilirsun ki?İnan bana böyle devam ederse ona karşı değil birşeyler hissetmek nefret bile edeceksin bence çok geçmeden cezasını bulsun yinede sen bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :( inşallah hayırlısı olsun hakkımızda :(
- +1 yıl
Amin canım =)
gelen gideni aratır teorisi ile daha kaçırmadıysan eski treni yakalamaya çalış derim. bilmem anlatabildim mi?..
10 Yorumla
+1 yılOkuyunca inanamadım böyle biriyle neden hala berabersin ki bu adam bencilin teki bugün bunu yapan yarın neler neler yapar hem bunu yapmak o kadar kolay değil yani olmamalı bunu yanına bırakma yol ver gitsin buda ona ders olsun
00 Yorumlakimse kimseyi iliski icin zorlayamaz. erkek arkadasin o davranisiyla saygisizlik yapmis sana. senin kararina saygi duymamis.
sen neden bu kisiyle berabersin?10 Yorumla
+1 yılsen hala onunla görüşüp konuşuyorsan tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş deriz..sapkınlık sapıklık herşey var..geçen sevdirmeye çalışmış yarında bişeyiyle konuşturur seni
00 Yorumla
+1 yıladam ağır sapıkmış. istemeyen birinin yanında böyle bir davranışı yapması, sana zorla bir şeyler yaptırmaya çalışması çok ilginç gerçekten.
10 Yorumla
+1 yılyaptığı şey gerçekten iğrenç ötesi.resmen sapıklık yapmış.
20 YorumlaBugün bunu yapan bir erkek yarin sana ne yapar biliyormusun? Ayril gitsin...
30 Yorumla
+1 yılve hala böyle bir insanla birlikteysen onunla devam ediyorsan sorunu kendinde ara onda değil... ondaki zaten büyük bir ahmaklık..
10 Yorumla
+1 yılO çocuk işi bilmiyor ya öyle yapılırmı yuh. istedmeliydi yani seni tabikide istemediğin birşeyi yaptırmamalı sana.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana böyle bisey yapan birisiyle hala daha birliktemisin? O senin iyi niyetini kötüye kullanmıs ve niyetini belli etmis bence bunu yaptıgı icin ondan ayrılman gerek :S en azından ben öyle yapardım
00 Yorumlaegerki hala o erkege allahın selamını dahi veriyorsan sen sen herşeyi her durumu hakediosundur ben erkekligimden igrendim olayı okurken insanlar bu kadarmı düştü erkekler bukadarmı abaza oldu yazık ya
20 YorumlaTamam sevgilin hata yapmış ama sen de penisi küçük diyorsun demek ki büyük olsa işler değişecek.Yaw bırakın bu işleri.
00 Yorumlasen istemediğini sölediğin halde çıkarttı utanmadan bi de önünde 31 çekti.pes ve yuh.başka bişi demiyorum.çok kötü rencide etmiş seni.
157 Yorumla
Soran+1 yılsonra özür falan diledi falan pişman oldum bi daha olmaz dedi. güvenimi kaybettim ona karşı
Soran+1 yılhaklısın suc bende güvenmemeliydim ona zaten güvenimde kalmadı
Soran+1 yılAllah korusun :( haklısın aslında sanırım biraz düşünmem lazım kafam karıştı
Soran+1 yılhaklısın :(
Soran+1 yılyani 10 cm ya vardı ya yoktu bildiğim kadarıyla bu iyi bi boyu değil ama bilmiyorum
Soran+1 yılinikti sanırım ama emin değilim
Soran+1 yılnasıl geldi başına pekii
Soran+1 yılgizli kalmak istiyorum
Soran+1 yılyine de teşekkür ederim
Soran+1 yılhenüz görüşmedik yüzyüze ondan sonra. kendisi yarın görüşmek istiyor ama ben kalabalık yerlerde görüşürüm görüşürsem. ayrıca güvenim sarsıldı ve ailesiyle gelmesini söylicem gercekten istiyora benimle olmayı ve niyeti ciddiyse ailesiyle gelmeyi kabul eder zaten
Soran+1 yılkendisi kısa süre sonra evlenmek istediğini söylüyordu. hatta bayramdan sonra ailesiyle gelecekti! ama benim ona karşı olan güvenim sarsıldı yani ve onun ailesiyle bize gelmesini ciddi olduğunu bana ispatlamasını istiyorum.
Soran+1 yılben 25, o 35, zaten bayramdan sonra gelmek istediğii söylemişti ama benim güvenim azaldı ona karşı
Soran+1 yılyaklasık 2 ay önce nette tanıstık biz telefonla görüştük önceleri. 2 hafta önce de fiili olarak görüştük. belki acele gelecek sana ama. niyeti ciddi oldğu ve evlilik aradığını söylediği için onunla görüştüm. fikirleri düşünceleri de beni etkilemişti. dış görünüşünden de hoşlanmıştım
- +1 yıl
bence de acele bir karar olur evlilik.hele hele bu davranışından sonra evlilik pek hayra alamet olmaz gibime geliyor.yalnız ilginç olan şu 35 yaşında olan birinin böyle bir davranışa meyil etmesi.20 li yaşlarda olurda belki derim.2 hafta evlilik için çok acil.bir de şu ufak penis meselesi var.
Soran+1 yılben evlilik için acele etmek istemiyordum hatta o benden daha aceleciydi. ama şu olaydan sonra güvenim azaldı acaba evlenme bahanesiyle aban yaklaşmaya mı çalışıyor diye düşünmeye başladım. beni düşündüren bi kısmı da küçük penisi aslında ama onu bi kenara bıraktım. onun kişiliğini düşünüyorum
- +1 yıl
bak canım ne güzel düşünmüşsün.evlilik hikayesi ile aban yaklaşıyor olabilir.belki sonra diyecekki anlaşamıyoruz ayrılalım.yani bu yaptıklarından sonra da kişiliği konusunda çok da tatmin edici düşüncelere sahip olacağını düşünmüyorum.ortada bir yanlış var ama nedir belli değil.penisini bir kenara bırakma evliliğin en önemli yapı taşlarından biri de cinselliktir.eğer seni tatmin edici bir penise sahip olmazsa çok sıkıntılar yaşanabilir ilerde.baksana 10 cm diyorsun.bir de inceyse al bir sorun da
Soran+1 yılben daha önce cinsellik yaşamadım. o yüzden bu konuda çok fazla bir bilgim yok. o yüzden kişiliğini yorumlaya çalışıyorum
Soran+1 yıl4 defa görüştük şimdiye kadar. ilk görüşmemizde bişey yoktu. ikincide yakınlaşmaya çalıştı. sonra söz verdi olmayacak böyle bişey bundan sonra diye. üçüncüde sineyama gittik sadece. bişey olmadı zaten. dördüncüde, yine yakınlaşmaya çalıştı zaten anlattığım olay bu defada oldu. sonra da görüşmedik yüzyüze. neden böyle yapıyorsun diyor bana. hatta 31 olayını yasarkende neden böyle yapıyorsun? tatminsiz duruyorsun? dedi. istemiyorum dedim. neden böyle yapıyorsun diyor.
- +1 yıl
pes soru çok saçma.neden tatminsiz duruyorsun.böle bir soruya çocuk bile güler.daha 4.defa olmuş görüşüyorsun adam 31 çekiyor bir de neden öyle duruyorsun diyor.afedersin ama o kendine abazan giderici bir kız arıyor galiba.4.de böyle yapıp ilginç sorular sorduğuna göre.hiç gözüm tutmadı hemde hiç.uzun zamandır çıkarsınız bişeyler yaşarsınız bu olay ceyeran eder bir derece diyecem.daha 4.görüşme bu ne hız.peki bu nerde oldu?yani rahatlıkla böyle birşey nasıl yapabildi?
Soran+1 yılarabada oldu. salaklık bendeki arabasına bindim. binmemeliydim. bana söz verdikten sonra ona güvenmeye baslamıstım salak gibi. bi de ondan önce sinemeya gittiğimizde zaten arabasına binmedim. orda bulustuk. ama gayet masum duruyordu. özür falan da dilemişti, inandım bi an
Soran+1 yılevlilik için acele etmiyorum ama bu yaptığından sonra ona güvenmem için tek yol bu... aynı şehirdeyiz. asılları arap. ama o farklı bir şehirde öğretmenlik yapıyor. bayramdan sonra gidecek
Soran+1 yılburdan söylemesem. ama çok küçük bi şehir değil yani yaşadığım yer.
Soran+1 yıldoğuda yada baskıcı, dar görüşlü bir şehirde yaşamıyorum neyse ne önemi var ki büyük bi şehirde yaşıyorum
Soran+1 yıltamam tamam c diyelim o zaman :) o doğulu ama ailesi arabistandan gelmiş ama o da burda doğmuş büyümüş.
Soran+1 yılhenüz yok! bayramdan sonra söyleriz sonra ailelerimizi tanıştırırız diyordu
Soran+1 yılsadece kardeş sayısı hakkında yalan söylemişti sonra ilk buluşmadan onu düzeltti. 7 kardeşiz demişti ama sonradan sen yadırgama diye söylemedim biz 12 kardeşiz dedi. başka yalan sezmedim
Soran+1 yıl2 kardeşiz
Soran+1 yılçok uğraştırdım seni de ya çok teşekkür ederim bana vakit ayırdığın için gercekten mahcup oldum. sor çekinme :)
Soran+1 yılçalışmıyorum şu an
Soran+1 yılhayır üniversite mezunuyum
Soran+1 yılmaalesef oluyor :)
Soran+1 yılhayır
+1 yılcanım bir dokun bakalım nasıl bir şey alış yavaş yavaş. bir gün mutlaka tanışacaksın
00 Yorumlagözünü kapa ve kendini sevgilinin kollarına bırak inan pişman olmayacaksın.muhteşem bi duygu neden geri kalacan ki
00 Yorumlaseni sadece bir seks objesi görüyor öyle yada böyle emeline ulaşmış
00 Yorumla
+1 yılSöylediklerin pek inandırıcı gelmedi ama yine de yardımcı oluyum : öyle birisiyle devam etmek hata olur. Sapıklığın 6.boyutuna geçmiş
00 Yorumlaboşver deymez öyle kişiler için ağlama.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılseninle birlikte olmaa çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılbence yasama gecici heves hepsi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım