Sevgilim cinsellik yaşamak istiyor ne yapacağım?

Sevgilimle cinsellik yaşamıyoruz. O yaşamak istiyor, ben istemiyorum. Benim istemediğim bişeyi yapmayacağına dair söz vermişti ama bazen duramıyor! Yapma dediğimde yapmaya çalışıyor!

Sonra penisini çıkarttı, masturbasyon yapmaya başladı. Penisi küçüktü! dokun dedi bana, yapmadım, ısrar etti. yapmadım, öyle boşaldı...

Kendimi kötü hissettim. Sonra bana, "Küstün mü ne oldu? Neden böyle yapıyosun?" gibi seyler söylemeye basladı. Kızdın sanırım dedi ama kızsak da birbirimize ayrılmak yok dedi.

Şaşırdım, ondan soğudum bir anda. Kendimi kötü hissettim. Sizce ne yapmaya çalışıyor?

(öyle yapınca aklıma eski sevgilim geldi :( o asla istemediğim birşeyi yapmaya çalışmazdı, beni kırmak istemezdi. Bir an onu ne kadar cok özlediğimi farkettim)
Güncellemeler
+1 yıl
ağlamak istiyorum :( iyi hissetmiyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıl diyenler var ama ona karşı duygularım var. ama güvenim de kalmadı. bilmiyorum ne yapacağımı sıkıştım kaldım arada :((((
Güncellemeler
+1 yıl
ona istemiyorum dediğimde bana, normal arkadaş gibi mi olacaz yani? tamam o zaman sana yarım metreden fazla yaklaşmam! dedi. ters tepki veriyor
Güncellemeler
+1 yıl
kendisi kısa süre sonra evlenmek istediğini söylüyordu. hatta bayramdan sonra ailesiyle gelecekti! ama benim ona karşı olan güvenim sarsıldı yani ve ondan en kısa zamanda beni ailesine söylemesini istedim. bana yarın bunları yüzyüze görüşelim dedi.
Sevgilim cinsellik yaşamak istiyor ne yapacağım?