Sevgilimle ciddi düşünüyoruz ben evlenmeden seks olmaz dedim ama opusme sevisme bu gibi şeyleri yaşamak istiyorum ama o hiç bisey olmaz gözüyle bakıyor bu konuya nasıl çekebilirim onu dekolteli bir bluz aldım dedim attım ona nasıl sevgilin güzel mi sen öpunce daha guzel olacak filan mı desem boynumdan dudagimdan:)) erkekler neye yukseliyorsunuz sanalda ne tarz konusmalardan yaklasmalardan:)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl, Sevgilinle cinsel konularda yakınlaşmak istiyorsan, öncelikle onun sınırlarına ve hislerine saygı duyman çok önemli. Bir ilişkide iki tarafın da rahat hissetmesi, birbirine güvenmesi ve isteklerinin karşılıklı olarak dikkate alınması gerekiyor. Dekolteli bluz ya da benzeri kıyafetler göndermek elbette bir yöntem olabilir, fakat asıl önemli olan aranızdaki duygusal bağı ve iletişimi güçlendirmek. Onunla açık ve samimi bir şekilde konuşarak ne hissettiğini, ne istediğini anlamaya çalış. Onun rahat hissedeceği bir ortam yaratmak, ona güven vermek de önemli. Erkekler genellikle samimi, içten ve kendilerini özel hissettiren konuşmalardan hoşlanırlar. Ona kendini özel ve istenmiş hissettirebilirsin. Örneğin, ona ne kadar çekici bulduğunu söyleyebilir, onunla zaman geçirmekten ne kadar keyif aldığını dile getirebilirsin. Romantik ve duygusal yaklaşımlar da genellikle etkili olabilir. Son olarak, acele etmemek ve birbirinize zaman tanımak önemli. Her şeyin doğal ve akışında gelişmesine izin ver. İkinizin de rahat ve mutlu olacağı bir dengeyi bulduğunuzda, ilişkideki bu tür yakınlaşmalar da daha anlamlı ve keyifli olacaktır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi şanslar
22 Yorumla
Soran1 yılSuper
- 1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Bunları neden mesaj yoluyla yapmak istiyorsunuz? Sevgilin ile sevişmek istiyorsan bitti, inciğini cıncığını düşünmeye ne gerek var? Buluşunca kavra ensesini, öp. Otur kucağına. Kalk üstümden diyeceğini sanmıyorum, oldu ki dedi; at bir tokat öpmeye devam et.
12 Yorumla
Soran1 yılAynen
Soran1 yılAt tokat hahahhhahahha
1 yılBunu genelde erkekler yapmak ister zaten sen ufak bi yol aç o depar atar
21 Yorumla
Soran1 yılHaha bi opusme yeterlidir seks evlenince djdjd diyince pek heyecanı kalmıyor djdjjd
Dudaklarını yala
21 Yorumla
Soran1 yılOlablr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
34Cevap
1 yılHmm bir düşünelim bakalım , bence biraz yüzün ve mimikler olabilir hafif dudak ısırmaları tensel temas sanalda da bunları ifade eden cümleler olabilir , eğer iletişiminiz açıksa sanalda fantezilerini anlatabilirsin bu şekilde sana yükselmesini sağlayabilirsinn
11 Yorumla
Soran1 yılWow superr
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYalamıyor mu slk anlamıyor demek ki bir sürü çeşiti var bunun da onda öyle bi kontrol var mı o önemli yoksa birden içinde bulursun
14 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden olmaz :)
- 1 yıl
Ben emerdim bile yaa ufff
Soran1 yılAhhahahhahaa opusme sebisme neysee
- 1 yıl
Bazı erkekler neden ml oluyor ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. azdır sutyen gıyme goguslerın felan bellı olsun sallansın. tanga gıy ıplerı bellı olsun mını etek dar tayt dırek benı etkılıyor sneın kı de normal erkekse kudurur
16 Yorumla
Soran1 yılAynen ama kizlik dursun istiyom
Soran1 yılBakalm bu durur mu şüpheliyim
Soran1 yılOral yeter
1 yılBende tam olarak bu soruyu merak edip sormuştum cevaplama şansınız var mı neden evlenmeden olmaz ama öpüşme istersin
112 Yorumla
Soran1 yılİleri şey olursa erkek almaz tadına baktığı için ama bi opusme olsa evlenir sonuçta sonuna ulasamadi
- 1 yıl
Peki dediğin gibi kabul edelim diyelim sonuna ulaşmak için sence evliliğe giderlermi
Soran1 yılSeks isteyen evlenmez
- 1 yıl
İstemeyen mi
Soran1 yılYaşamayı isteyen
- 1 yıl
Nasıl seks isteyen evlnemez
- 1 yıl
Her neyse peki başka ihtimaller neler neden evlenmeden olmaz ama opusmek isterler
Soran1 yılŞöyle seks yapan erkek alacağını alır senden niye evlensin ki
Soran1 yılBozmuş zaten
- 1 yıl
Erkeklerinde duyguları var o kadarda değil
Soran1 yılOzaman aileler biliyo olur dugun filan olacak kacsa nolacak ama bekarken aciklayamiyorsn
1 yılHelal olsun sevgiline kararini destekleyecek biri bence konuşarak her şeyi onunla çözebilirsiniz . d
13 Yorumla
Soran1 yılAynen karar destekliyor hiç konuya girmiyor hersey seks değil de opusme de sart
- 1 yıl
Olması gereken bu bence size kocaman mutluluklar dilerim şimdiden her şey gönlünüzce olur.)))
Soran1 yılAmin size de ins
Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Simdi bu sorunun cevapi ardindan sevgilimi cinsel konuya cektim surekli 5ikmek istiyor napicam diye zorucaksin 😊
18 Yorumla
Soran1 yılAynen devamını ister bu sefer hiç bulasmayim öpüşmeye ahhahaha
Soran1 yılErkekler seks meraklisi
Soran1 yılHaha biz opusme sevisme ileri şeyler evlenince olur djdj
Soran1 yılHjdjdjdjd yaparsak hiç evlenilmez kacilir tat aldım diye kullan at yapmasn ddhdhd
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka ağır rol yapan basit birisin evlenmeden olmaz deyip öpüşme falan diyosun illaki seni bozar ya hep ya hiç gözüyle bak riske girersin
37 Yorumla
Soran1 yılAynen knk bozar da opsmede insan istiyor neyse sanaldan bi opuyom demekle yükselmez cokta herhalde gercekte gene yok deriz dhjdjd
Cevap sahibi1 yılBak gerçekte kaçamak öpücük at tam dudak kenarından ve boynundan op benimkide öpüşmek istiyor ama evlenmeden olmaz diyorum saygı duyarım diyor ama yanağımdan burnumdan öpüyor falan
Cevap sahibi1 yılArzunu hissettir ama dudaktan verme çünkü riskli olur kendini tutamazsın ben bakireyim ve kendime hakim olamam şahsen ona da dedim hata etmeyelim diye
Soran1 yılHaklisin eve götürüp bozmak ister
Cevap sahibi1 yılBak biz arabadayiz ona güveniyorum saygı duyarım sana diyo opuşmuyor ama sarılıyorum yanağından opuyorum vs ama sakın eve gitme araba da tekin degil ama ilk buluşmada falan herkes arabaya biniyo ama ev zarat
Cevap sahibi1 yılZarar
Soran1 yılDisarda opusme olursa en dogrusu ev araba risk aynen seks yaşayan erkek almaz evlenmez tada baktım diye bu şekil disarda masum şeyler en dogrusu sinemada sarılma el ele tutusma filan
Abla cüneyt efendiyle mı evlisin?
Öpüşme sevişme nasıl olmaz ya19 Yorumla
Soran1 yılHahahha
Soran1 yılKizil goncalardaki cuneytt efendi ile evlenmek istiyom djdjd
- 1 yıl
www.instagram.com/.../?igsh=MWtqb3k3a3RuMTIydg==
Valla bu editi görünce ne yalan soyleyim bende etkilenmeye başladım JDJDDJDJD
Soran1 yılHdjdjjdjdjdjd afra mert ramazanla olunca ahhshdhd bu editi görünce pişmanlık hissi diğer mertte fena degilms jdjdjd
Soran1 yıl:) seks istiyor onu evlenince istiyorum sirf sevisme opusme yetmez diye istemedi heralde yeni yeni istemeye başlıyor hahaha
Soran1 yılAynen evlenince yapacam hahahhaa
1 yılKadınlar niye böyle ya her şeyden denge istiyosunuz 😅😅
12 Yorumla
Soran1 yılSeks olmasn dedik diye opusme de olmasın demedk
- 1 yıl
Ben rahip modunu açıyorum abartıcam madem kimse beni kabul etmiyo bende ayaklarına gitmem
Gizli Üye(30-35)1 yılMeselaa gece filan konusuyor musunuz mesajla
13 Yorumla
Soran1 yılHemen yatiyo calisiyom diye hahaha sabah yazıyor m biraz cevap veriyo seks evlenmeden yapmiyom ya opusme de gerek yok diye dusunmstr
Cevap sahibi1 yılOlmaz. biraz vakit ayırması lazım
Soran1 yılAynen dicem bana vakit ayir
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlasamazsibiz öyle o ilişki ister ve senin de istediğini düşünür yani senin aklındaki gibi olmaz
11 Yorumla
Soran1 yıl:)
Gizli Üye(25-29)1 yılNe mal adamlar bile sevisme fırsatı buluyor ben hala Hacı Şakir mq
15 Yorumla
Soran1 yılHahhahahahahhaha hacı şakir ne knk sabunmu
Cevap sahibi1 yılAynen ortasını deliyosun sonra
Soran1 yılSabunu israf etmekanka sevgili bul opus dhdjd
Cevap sahibi1 yılİşte o hep mal insanları buluyor o şans beni bulmaz
Cevap sahibi1 yılAdama mik beni diyorsun mikmiyo
Gizli Üye(30-35)1 yılSen vermeyince eskorta falan gitmiştir o yüzden üstelemiyordur diye düşünüyorum. Benimde eski kız arkadaşım senle aynı kafadaydı nude atarsam bişeyler yaşarsak soğursun evlenmezsın benimle cart curt diyordu ama önceki sevgilisinin evine gittiğini öğrendim ve hadi ordan bastım. Evlenmek istediğine vermiyor gönül eğlendirdikleriyle her boku yiyor onlardan olma.
10 YorumlaBöyle şeyler anlık kendiliğinden gelişir konuşulmasına gerek yok ki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılDaha açık konuşsaydın keşke şimdi düşünmek zorunda kalmazdın ama taktiğin zayıf
10 Yorumla Bu ne ya erkek olan o değil miii çok saçma bence erillik dişillik tam tersi olmuş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılYani senin için aldım görsen ne kadar güzel görünüyor lar falan
10 Yorumla
1 yılAçıkça ona bunu ifade edebiliyor olman lazım
11 Yorumla
Soran1 yılYes
1 yılBence yapma evlenmeyi bekle
12 Yorumla
Soran1 yılBekliyom
- 1 yıl
İi...
1 yılCinsel konuya girmeyen erkek vurduruyodur
13 Yorumla
Soran1 yılHahaha ben seks olmaz dedim diye opucugede girmiyor
- 1 yıl
Sen diyebilirsin. Erkek adam genede konusunu açar.
Soran1 yılAçıyor da seks yapmayınca onun için anlamı yok demekki habire açmıyor fjfjf
Öp beni parçala de sende kurtul oda kurtulsun ne kıvırıyorsun sende istiyorsun. 😂
00 YorumlaÇok basit be bir temasa bakar
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence onu azdırmalısın
11 Yorumla
Soran1 yılYazismada nasıl azsin😂😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilin gay mi ya nasıl istemiyor
110 Yorumla
Soran1 yılSeks olmalı diyo evlenince diyom sadece öpme işi pek istemiyo galiba hahaha
Cevap sahibi1 yılSeks teklifi yaptı mı sana ama öncesinden öpüşmeye çalışması falan gerekiyordu sonra ileri gitmek istiycrkti ve sen de izin vermiycektin
Soran1 yılSanaldan teklif etti evlenince dedim gercekte disarda yanağımı alnimi opmekle yetindi evine seks olur diye gitmiyorum ama opusme sevisme sınırlı kalmaz diye düşünüyorum o
Cevap sahibi1 yılYanağını öpmesi çok saçma evine de git bence deneme amaçlı ama sevismenize rağmen isterse izin verme ama sen de kendini tutamayabilirsin
Soran1 yılYok eve gidince olan olur sekse erişen erkek almaz evlenmez nasıl olsa tat bakıldı diye :))
Cevap sahibi1 yılMaalesef dogru
Soran1 yılAynen disarda öpüşmek en dogrusu
Cevap sahibi1 yılE istemiyo mu öpüşmek anlamadim
Soran1 yılİstiyor da evde shhdhd
Cevap sahibi1 yılHmm onun amaç şey
Gizli Üye(25-29)1 yılMutlaka fotoğraf at, ona dayanamaz eminim
18 Yorumla
Soran1 yılBencede
Cevap sahibi1 yılBöyle dekolteli bir fotoğraf at, ama yüzünün gözüküp gözükmemesine sen karar ver tabii ki...
Soran1 yılNasil güzel mi sevgilin hayatım sen kendine çekip opunce daha güzel olur ama böyle dudaktan bide boyundan mı diyim amaan bu isve cilve hiç bilmem ben
Cevap sahibi1 yılFotoğrafı atıp nasıl olmuşum sevgilim, bu yeni kombinim vs gibi şeyler diyebilirsin. Çok hoşuna gider eminim. Muhtemelen hemen ardından o da sana bir Fotoğraf atar :d
Soran1 yılHHhJahajaja sen benden daha çok kivirdin ha dhdhd
Cevap sahibi1 yılAgahajshwkdjwleb eee işi biliyoruz demek ki... tecrübe kızım tecrübe
Soran1 yılHehehehhe
Cevap sahibi1 yılİstersen daha fazlasını öğretebilirim
1 yılO kendiliginden cekilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBeraber yazalım
10 Yorumla Temas et acik giyin mesela
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çekersin sen isini bilirsin
10 Yorumla
1 yılSen kac o sana yanassin
10 Yorumlaöpüş ve sonra yüzüne otur aniden
23 Yorumla
Soran1 yılHahaha disarda mümkün degl :))
Soran1 yılHahahaha evine gitsek kizlik gider kanka :)
Erkek sen misin o mu
14 Yorumla
Soran1 yılOo
Soran1 yılSekse getiriyor ama evlenmeden yapmicam dediğim için artık getirmiyor ama opusme sart sonuçta evliliğe onu beklemeye gerek yok
1 yılHe o tarz bişiler de işte
00 Yorumlaerkek valla helal olsun imam falan mı bu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence başkasıyla seviş
12 Yorumla
Soran1 yılNiye ciddi ilişkide opusme olmazmiki
Cevap sahibi1 yılGizlidesin
Sanalda basla
10 Yorumla
1 yılVideo izlet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
1 yılKolay şeyler bunlar
10 Yorumla
1 yılısıt ortamı
10 Yorumla
1 yılBikaç taktik verebilirim
10 Yorumla
1 yılBöyle çocuğu bulduysan öp başına koy
11 Yorumla
Soran1 yılAynn
Gizli Üye(30-35)1 yılkokuya iç çamaşına falan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılboş ver onu beni çek