Bence biraz onunla oyun oynayabilirsin oyunumuzun kulları şunlar kii dokunmak yok eller iki yana açık şekilde duruyo sen oral yapmaya başla ellerini göğsünde karnında gezdir zevk aldikca elleri saçlarına doğru gidicektir boşalmaya yaklaştığı an oral seksi birak ve sanırım kurallara uyulmadi diyip kucağına geç ve sürtünütken boynuna hafif hafif üflerken saclarinda ensesinnde parmaklasini gezdir erkekler bu tür şeylerden derin nefes sesleri ve hafif inlemelerden çok hoşlanır
@Kilic57 iğrenilicek ne varki oral seks bitimini ağzında bile yapsa evet tadı çok kötü fakat su içse bile tadı geçer sevdigin bi insanın gönlünü yapmak bu kadar zor ve iğrenç değil bence
@Yasoo924 maalesef böyle bi sevgilim hiç olmadı. Herkes senin gibi düşünse ve gerçekleştirse keşke. Hele ki ağzında bitirmesi imkansız. Bana böylesi hiç denk gelmedi. Bitirmeyi bırak ağzına alırken iğreniyor direk. Hani derler ya keşke benim olsa diye. şu an sana diyorum 🤣
o vajinana giriyorken elinle penisini kavraman, rewerse cowgirl yap, sloppy blowjob çoğu kız sevmez ama deneyebilirsin, doggy'de senin git-gel yapman. bunları yap, sonra da gel de ki bu oğlan beni terk etti. resmen zincir vurusun oğlana
ya saka bir yana okudugum ve anladigim kadariyla topuklu jartiyer agsi acik ic camsiri uste gecelik alta mini lise etegi hemsire falan kostumu sitede bir suru fantesi var, kimisi asker elbisesi giyiyor elinde kirbac bekliyor :)
Ufak dokunuşlar elini vücudunda gezdir Oral yaparken tam boşalma aninda birden yalamayi birak Üstünde git gel yaparken tam boşalma aninda üstünden at bunun gibi şeyler cildirmasina yeterlidir