Arkadaşlar sevgilimle cinsellik yaşıyoruz sevişiyoruz zaten bi girmediği kaldı onun harici herşeyi yaşadık zaten ikimizde istiyoruz artık.Ama tek sıkıntı benim bir anda panik yapmam. yani hem istiyorum hem tam giricekken kendimi çekiyorum neden böyle oluyor acı hissedince ufacık direk itiyorum nasıl yenicem bunu?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmediğin bir his olduğu için çekiniyorsun. Ama bunun bağımlısı olan milyonlarca kadın var. Alıştıktan sonra hep isteyeceksin merak etme. Kendini kasma, içine al gitsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Muhtemelen kasıyorsun. Olabilir gayet doğal bir şey cowgirl pozisyonunu dene, vazelin sürün, uzun ön sevişme yaşayın ve rahat olmaya bak.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim❤️🫠
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence bu durumu yenme ilişkiye girince büyüsü kalmıyor hiçbir şeyin erkek soğuyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYani güvenmesem yaşamam zaten
Cevap sahibi+1 yılgüvenle ilgili bir durum değil bende çok istiyordum birlikte olduktan sonra soğudum sevgilimden yavaş yavaş, heyecanı kalmıyor ilişkinin yine de sen bilirsin
Soran+1 yılEe evlenincede soğursun o zaman çok saçma
Cevap sahibi+1 yılhayır her erkek bakire bir kadınla evlenmek ister içten içe sebebi bu
Soran+1 yılSaçmalik
Gizli Üye(36-45)+1 yılAceleci olmasin iyice hazırlasın seni gerek psikolojik olarak gerek bedensel olarak yavas davransın sana
00 Yorumla
+1 yılSevgilin sırt üstü yatacak, sen üzerine oturacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanama oldumu girdiğinde
25 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılNasıl bozulmadın girmiş çocuk içine
Soran+1 yılGirmeye calsııyo itiyom ufak acıda yarısını soktu ama kanamadı
Cevap sahibi+1 yılYarısı girdiyse kanaması gerekmiyomu
Soran+1 yılKanamadı
+1 yılUmarım ilerdee pişman olmazsın n
00 YorumlaVer gitsin zorlama sende kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke pişman olacak seyler yapmasan
010 Yorumla
Soran+1 yılYa her şey bakirelik mi iki bacak arası mı herşeyi yaşamışım Allah için en dindar sizsiniz benmiyim kötü
Soran+1 yılİlk kendinize bakın emin olun herkesten daha insanım. Kirlilik iki bacak arası değil kirlilik kalpte
- +1 yıl
Dinden bahsetmedim ki ben. Kendine olan saygundan bahsettim
Soran+1 yılNe yani ilişkiye girmemek saygı mı komiklik
- +1 yıl
Hayır canim benim. İleride bitecek bir iliskin icin diyorum. Yanı pişmanlık yaşamazsın umarım
Soran+1 yılYani biteceğini nereden biliyorsunuz da bu kadar emin konuşuyorsunuz ben de bunu soruyorum siz bizim ilişkimizi biliyor musunuz? Şahit oldunuz mu
Soran+1 yılYani siz de kendi halinizde haklısınız ama
- +1 yıl
Bu yorumunun ekran görüntüsünü al ve o kaçınılmaz son geldiğinde oku e mi:) tecrübelerden bahsediyorum senlik bir durum degil
Soran+1 yılBeni düşündüğünüz için çok teşekkür ediyorum saygılı beyefendi
- +1 yıl
Rica ederim. Amacim asla saygısızlık olmadiydi seni dusundugumden dedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaygan olacak
00 Yorumla
+1 yılKötū yola kadın böyle dūşer
00 Yorumla
+1 yılVajinismus galiba
17 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum onu
- +1 yıl
Ya bir şey sorcam ben de yapmak istiyorum ama çevrede. Bakire değil or derler kimse evlenmek istemez diye çok korkuyorum yanu sen nasıl rahat rahat yapabiliyorsun neden hiç kaygın yok ailenden dolayi mi onalr mi kötü karsilamaz
Soran+1 yılHayir ailemden dolayı değil ben sadece karşımdaki insana güveniyorum ha tabii ki kesin değil evlilik ciddi ilişkimiz var evet ama evlilik düşünüyoruz dediğim gibi evlenmesek bile pişman olacağımı düşünmediğim bir insan. Bunu düşünerek yapmak istiyorum yok erkek soğuyor falan diyorlar karşındaki insana bağlı o her erkek aynı değil emin olabilirsin.
Soran+1 yılO zaman o insan evlenince elde edincede soğur saçmalık
- +1 yıl
Öyle bir şey yaparsam olecekmism. gibi hissediyorum yani çok çok aşık oldugum biri var onunla evlenmesem de ilkimi bu duyguları onunla yaşamak istiyorum ama işte o kadar korkuyorum ki anlatamam sanki orası delik olunca kimse beni insandan saymayacak hiç bir erkek ciddi bakmayacak bifd ben doğuda ikamet ediyorum belki görücü olarak biri geldi tanıdık aile ısındım sonra böyle bir olay ciksa evlenmek istemez falan ne bilim adım cikar offf keşke şu kadar umursamasam
Soran+1 yılBen kimseyi umursamıyorum artık. Yani sen bilirsin ben istanbuldayım doğuda değilim oralarda daha önem veriyorlar
- +1 yıl
Pişman olma sonra
+1 yılBakireysen normal cekmen
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İlk defa giricek cok asiri sulanman lazim ki yumusasin
Yorganın altında yapın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Kaç yaşındasın
05 Yorumla