Cinsel Yaşam Cinsellik için gelen birini kendime nasıl aşık edebilirim? rujumhepdaginik Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Cinsellik için gelen birini kendime nasıl aşık edebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. aşık edemezsiniz. 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cinsel olarak onu elde tuttuktan sonra yavaş yavaş cinselliği kesip sadece hakettiğinde tattıracaksın. 0 2 Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Seninle konuşmamız lazım 😂 Yorumla Mr_Potter 1 yıl Konuşalım:) Yorumla
Cileklitartt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kilit nokta şu aşık etmek için uğraşma. Kendi aşık olabilecek mi sana doğallığına o önemli 1 1 Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Sanmıyorum biraz fazla düşkün Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kendi adıma konuşursam partnerlerime aşk yok derim ve setimi örerim aşık edemez kimse çünkü evliyim ve bunu gizlemem 0 4 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Evlisin partner mi arıyorsun Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl @0_Nyks_0 var aramıyorum Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Cinssiniz cidden Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl @0_Nyks_0 yargılıcaksan uğraşamam Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Peki ya aşık olmuş gibi yapar yine de seni becerip giderse. Yani büyük oynarsa 0 6 Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Çözemiyorum işte Yorumla BadboyBoss 1 yıl Verme bak bakalım vermeyince gidiyor mu Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Zorla alıyor Yorumla BadboyBoss 1 yıl Oha tecavüz mü ediyor Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Saldırıyor Yorumla BadboyBoss 1 yıl Bildiğin kullanıyor. Daha iyisini bulunca salar seni Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yavaş yavaş isindirip vazgeçilmez yapabilirsen 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok zor.. İstediğini aldığı an gider. Ve gitme nedeni istediğini alabilmesi olur. 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmayacak duaya amin demek gibi bişeyi beklemek bizim insanların huyu herhalde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl oyun için gelen birine zaten kafadan verecen. huyunla suyunla karakterinle davranış biçiminle belki kafasında bir algı yaratabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl abla çözümünü biliyorum bende öyleydim şimdi deli gibi aşığım 0 2 Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Nasıl oldu Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Yaz Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Severek aşık edersiin 0 2 Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Farkında sevdiğimin Yorumla Tuna8830 1 yıl Farkındaysa zamanla aşkı olur Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Cinsellik için ise gelmesin. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Edemezsin bence zamanını boşa harcama 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. istediğini vermeyerek... 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. maksimum haz almalı. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. imkansız 1 1 Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl İmkanı olmalı Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. cinselsiz bırakarak 0 4 Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl O zaman gider Yorumla TipSizAdam06 1 yıl gitmez sen göster elletme taktiği uygula ama aşık olmaz anca belki elde edemediği için kalır aşk olucak olsa zaten bştan olurdu sonradan aşık olunmaz Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Doğru boşuna çabalıyorum Yorumla TipSizAdam06 1 yıl bence boşa çabalıyosun sen cinsel olarak değilde sevdiği için gelecek birini bekle boş ver bu kez kendini kullandırmaya giriyo iş aşlıktan çıkıyor Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Edemezsin 0 2 Yorumla rujumhepdaginik 1 yıl Bi yolu olması lazım Yorumla ayhanist3435 1 yıl İstediğini alıyor niye aşık olsun Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İmkansız... 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sana bağlı 0 1 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 1 yıl Yolları var senin ona karşı tavırların hareketlerin en önemlisi de cinsellik yani daha açık konuşacak kaldırılır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
aşık edemezsiniz.
Cinsel olarak onu elde tuttuktan sonra yavaş yavaş cinselliği kesip sadece hakettiğinde tattıracaksın.
Seninle konuşmamız lazım 😂
Konuşalım:)
Kilit nokta şu aşık etmek için uğraşma. Kendi aşık olabilecek mi sana doğallığına o önemli
Sanmıyorum biraz fazla düşkün
Kendi adıma konuşursam partnerlerime aşk yok derim ve setimi örerim aşık edemez kimse çünkü evliyim ve bunu gizlemem
Evlisin partner mi arıyorsun
@0_Nyks_0 var aramıyorum
Cinssiniz cidden
@0_Nyks_0 yargılıcaksan uğraşamam
Peki ya aşık olmuş gibi yapar yine de seni becerip giderse. Yani büyük oynarsa
Çözemiyorum işte
Verme bak bakalım vermeyince gidiyor mu
Zorla alıyor
Oha tecavüz mü ediyor
Saldırıyor
Bildiğin kullanıyor. Daha iyisini bulunca salar seni
Yavaş yavaş isindirip vazgeçilmez yapabilirsen
Çok zor.. İstediğini aldığı an gider. Ve gitme nedeni istediğini alabilmesi olur.
Olmayacak duaya amin demek gibi bişeyi beklemek bizim insanların huyu herhalde
oyun için gelen birine zaten kafadan verecen. huyunla suyunla karakterinle davranış biçiminle belki kafasında bir algı yaratabilirsin
abla çözümünü biliyorum bende öyleydim şimdi deli gibi aşığım
Nasıl oldu
Yaz
Severek aşık edersiin
Farkında sevdiğimin
Farkındaysa zamanla aşkı olur
Cinsellik için ise gelmesin.
Edemezsin bence zamanını boşa harcama
istediğini vermeyerek...
maksimum haz almalı.
imkansız
İmkanı olmalı
cinselsiz bırakarak
O zaman gider
gitmez sen göster elletme taktiği uygula ama aşık olmaz anca belki elde edemediği için kalır aşk olucak olsa zaten bştan olurdu sonradan aşık olunmaz
Doğru boşuna çabalıyorum
bence boşa çabalıyosun sen cinsel olarak değilde sevdiği için gelecek birini bekle boş ver bu kez kendini kullandırmaya giriyo iş aşlıktan çıkıyor
Edemezsin
Bi yolu olması lazım
İstediğini alıyor niye aşık olsun
İmkansız...
Cinsel birleşme de unutulmaz anlar yasatmalisin
Sana bağlı
Yolları var senin ona karşı tavırların hareketlerin en önemlisi de cinsellik yani daha açık konuşacak kaldırılır
edemezsin.
Tatmin ederek
edemezsin sadece alıştırırsın
Sen yaparsınnnn :)