Kuzenimin bir akrabası. Şu an 21 yaşındayım o benden 10 yaş büyük.5 senedir olan birlikteliğimiz var yani daha çok cinsellik üstüne ama ben seviyorum da o ne düşünüyo bilmiyorum. sevgilisi var evlenmek üzere hala benimle görüşüyor ama aile ortamında karşılaşırsak yüzüme bakmıyor. ben de bu durumda olmak istemiyorum ama hayır diyemiyorum ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılOndan genç olduğun için seninle cinsel bir şeyler yaşamak heveslendirip heyecanlandırıyor onu. Hayatında ciddi bir ilişkisi varsa daima ikinci planda kalırsın. Elinin altında çeşit olarak seni kullanmasına müsade etmeyip yol vereceksin. Kendine başka bir erkek arkadaş bulup onunla kendine bir ilişki kur. İlgisiz erkeksiz kaldığın için sana olan ilgisine muhtaç oluyorsun bu yüzden hayır diyemiyorsun.
07 Yorumla
Soran1 yılYa sevgilimde vardı bi ara ama olmadı yine
- 1 yıl
Sevgilin varken o adamla cinsel ilişki yaşamaya devam mı ettiniz? Olmayan nedir?
Soran1 yılKarışık biraz
- 1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim?
Soran1 yılOlur
- 1 yıl
?
Soran1 yılYazıyorum
En İyi Cevaplar
Canım adam seni canı istediğinde kullanıyor canı istediğinde salıyorr yani ne yapman gerektiğini bilmeyecek ne var uzak dur milletin sevgilisi eşi varken 2. kişi olma
14 Yorumla
Soran1 yılSonradan sevgili yaptı ama o arıyor yalvarıyor
Soran1 yılBaşkalarıylada karşılayabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de bana aşık olmayan sadece cinsel yönden seven biriyle birlikteydim. Yeterki beni bırakmasın ve sevmeye başlasın diye yıllarca her türlü cinsel ihtiyacını her gün karşıladım. Sonra benden habersiz nişanlanmış ve nişanlıyken bile benimle ilişkiye girmeye devam etti. Tabi öğrenir öğrenmez bitirdim her şeyi. şu an evli ama bana yalvarıyor hala , beni çok özlemiş benim gibisini bulamıyormuş falan ama cinsel yönden özlediğine eminim
22 Yorumla
Soran1 yılNasıl bitirdin
Cevap sahibi1 yılSenin gibi iki kadını aynı anda idare eden pis biriyle görüşmek istemiyorum dedim ve her yerden engelledim
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendine değer verip ayrıl. Seninle duygusal birsey isteseydi şimdiye çoktan olurdunuz. Yeni birini bul bir sevgili yap ve bu kisiyle olan aliskanliklarindan kurtul
00 Yorumlasevgilisi var evlenmek üzere ama sen buna izin veriyosun?
11 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeyecek büyük ihtimalle yine ama benimleyken sevgili yaptı zaten
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evleniyorsa olacağını seçmiş aradan çekilmenin gerekir his bir erkekte birlikte olduğu kızı canı çektikçe kullanmak ister
00 Yorumla
1 yılEnayi durumuna düşüyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum
1 yılSeks için kullanıyor seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanlış kişiye aşık olmanızı bir türlü anlayamadık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Amacından başka bı yöne gitmez o iliski
01 Yorumla
Soran1 yılAmacı fa yok
Sen nerelisin o nereli
026 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Soran1 yılTrakya ikimizdd
- 1 yıl
@mac79 memleket ne alaka kardes? Trakya dedi diye kiza hakaret hakki mi dogru sana 😡
Anadolu dese ona gore farkli bir yorum mu yapacaktin? - 1 yıl
Teyyy Allahim yaa., anlamiyorum bu insanlari 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran1 yıl@wkertenkele 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Kardes bak benim sana anlatamadigim olay su; madem kiza hakaret edeceksin, bu konuya neden memleketini sorararak basliyorsun? Senin icin degisecek olan nokta nedir bana aciklar misin?
- 1 yıl
@wkertenkele sana memleketi mi kötüledim diyorum anlamıyor musun genişliğe verdiğim cevap memleketin üstüne gelmiş cevap her yerin pisliği var bunların ettiğini mi savunuyon bana ne diye yorum yapıyorsun da pat diye tepki veriyorsun seni alkislamis gurur duy
- 1 yıl
Arkds ne bu asabiyet , bi sakin ol once yaaaa!
Sana adam akilli bi soru sordum sadece, ama iki saattir konuyu dolandirip dolandirip duruyorsun.
3. ye tekra soruyorum, hem de tane tane; memleket ile konunun alakasi nedir? Neden direk yorum yapmadin da memleketini sordun?
Bak acik ve net bir soru, ayni sekilde acik ve net bir cevap bekliyorum.
Sinirlenmeden!! - 1 yıl
@wkertenkele sen okuduğunu anla oyle konuşuruz. Cahillerle tartışamam.
- 1 yıl
Hahaayyyt
Noldu cevap veremeyince geri vites mi? 🤣😝 - 1 yıl
@wkertenkele keske yazdıklarımı okusaydın cevap verdiğimi anlardın
- 1 yıl
Anlamamisim demek ki
Tane tane anlat iste diyorum, al bi firsat 😬 - 1 yıl
Bak acik konusalim istersen; Kendin bile 3 kez sordugum soruya cvp veremediginin farkindasin ve yaptigin tek sey lafi dolandirmak!!
- 1 yıl
@wkertenkele peki peki
- 1 yıl
Ha soylleeee adam ol.
Gerekirse ben psikopat olurum, ama haksiz yere birine boyle sacma sapan cikismana goz yumamam.. hele ki hemsehrimse!
kiz ne yaptiysa yapti, bu sana hakaret etme hakki dogurmaz 😡😡 ben onu savundugumu soylemedim. Ama tanimadigi bi insana da kimsenin bu sekilde bi asagilama hakki olamaz, ksr bkm!!! Yanlissa kendi yanlisi, baskalarini enterese etmez.. - 1 yıl
@wkertenkele helal arkandayım insanların kendi hayatları kendi tercihleri kendi sorumlulukları...
- 1 yıl
Evet haklisin 😬😬 senin gibi bos konusanlar benm cenemle bas edemezler. Cunku konustuklari bir mantiga dayanmaz, alti bombos 🤣🤣
Tipki senin saatlerce laf salatasi yapip basit tek bir soruya cvp veremedigin gibi 🥳🥳 - 1 yıl
@wkertenkele hi hi evet evet ondan tebrikler sazanlar da sana is atiyor ekmek çıkar sana da 🤣
- 1 yıl
Haha hayal dunyasina gecme hemen, sazan dedigin kisi arkdasim olur 🥰
Sen soruya bi cvp ver hele yaw, degistirip durma konuyu 😬 - 1 yıl
Amma uzattin arkadasss yaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Salladim ettim ama verecek cvbim yok de, kiza hakaret etmekle hata ettim de kapansin olay. Yoksa emin ol benle bas edemezsin dostum 🤪 - 1 yıl
@wkertenkele ikileyebilirsin uzaya da bilirsin saçmalamadan daha fazla beynin cok kalin Allah sahibine yardim etsin belli ki evde kalmışsın. Benden sana ekmek çıkmaz bosuna yazma
- 1 yıl
Hala konu saptirma derdindesin 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Takmisin evde kaldin evde kaldin, evliyim diyim de rahatlatim bari seni 🤣😇😇
...
Bu arada senden ekmek fazlasiyla cikti bana merak etme, sadece sen farkinda degilsin 😬😎
- 1 yıl
Bana verecek cvbin olmayinca tabi ki geriye tek yol beni engellemek kaliyor dimi 😬
Sen de haklisin gardas 😅😅
Ama bundan snr birilerine sayip sovmedenn once beni hatirla, gozum ustunde 😎🤪🤫 - 1 yıl
@wkertenkele sus Vala kac paraysa yeter daha fazla meşgul etme sayfamı azicik sus diyorum ona da cevap hazir sus ne demek ya amlamiyor musun?
- 1 yıl
tamam neyse ben anladim anlayacagimi zaten, herkes de neyin ne oldugunu anlamistir
Hadi eywalla haci emmi 😬
Gizli Üye(25-29)1 yılNedir son durum halledebildin mi bal
00 Yorumla
1 yılsen 16 yaşındayken cinsellik yaşadın mı?
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
Yanlış olmuş ama cinsellikdd önemli
01 Yorumla
Soran1 yılYani
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yasından beridir bu adamla birlikte sin
018 Yorumla
Soran1 yıl16
Cevap sahibi1 yılİlkin o muu
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılBaşka biriyle oldun mu
Soran1 yılEvet.
Cevap sahibi1 yılKaç kişiyle pekii
Soran1 yılToplam 2
Cevap sahibi1 yılİkisiyle de beraber misin
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılÖteki kaç yasındaydı
Cevap sahibi1 yılKaç. Kişi. Biliyor birlikte olduğunuz ı
Soran1 yılKimse
Cevap sahibi1 yılEmin misin
Cevap sahibi1 yılBaşka yerden konuşsak olır mu?
Soran1 yılOur
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılSoruyu beğendim p ile başlayan benim
Cevap sahibi1 yılBekliyorum seni
Gizli Üye(36-45)1 yılo çakıp geçiyor emin ol
04 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum
Cevap sahibi1 yılaşık olmaz yani, kendini kaptırıp sonrasında tam yaralı olarak ortada kalırsın
Soran1 yılEvet ama ne yapıcam
Cevap sahibi1 yılseni sevse evlenmek için seni seçerdi
şişme bebek yerine canlısı ile oluyor
onun mantığı bu
1 yılNeyini asilsin
010 Yorumla
Soran1 yılNe
- 1 yıl
Neyine asik sin sevişip gene gidicek
Soran1 yılNe yapıyım
- 1 yıl
İyide gene aynı şekilde üzüleceksin gerek var mı sence
Soran1 yılYok
- 1 yıl
Eee neden hala kendini üzüyorsunuz
Soran1 yılElimde değil
- 1 yıl
Neyine asiksin peki sni çeken ne var
Soran1 yılGenel her şeyine
- 1 yıl
Peki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Beni sadece cinsel olarak isteyen birine aşık oldum ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat