AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Kaslı olup, düşünsel anlamda içi kof olacağıma,
kassız olup, kitap okurum daha iyi.
Ki, öyleyim de.
Kasım yok ama, hımbıl da değilim. ;)
Kaslı olan fiziksel görünümüne yatırım yapar. Kitap okuyan ise beynine yatırım yapar. Bense tabiki beynine yatırım yapanı seçerim. Yani kitap okuyan erkek benim gözümde daha çekicidir
ks benim için bu soruyu seçmiş. seçme arkadaşım benim adıma bişey seçme. seçme yahu bana sadece kocam çekici gelir bitti bukadar basit. yası 30 üstü kadınlara mesaj atmayın ya
Kitap beyni, spor vücudu geliştirir. İnsan hem bilgiye hem de sağlığına önem vermelidir. Bu yüzden ikisi de diyorum.
@Necolax şu adam bana kitap okusun yeter :D
(ks benim için özel soru seçmiş senide gatem dedim :) )
Sana seni okurum
Duyar da sasarsin
Kaslarimda uyuturum
Cennetimde yaşarsın 👌😉
@Necolax <3 <3 <3 :D :D :D
kaslı erkeklerden nefret ediyorum. Ayrıca seçtiğin resimde gayet tiksinc.
kitap okuyan en iyisi. bilgili filan olmasi kaslı olmasından daha lazım bişey. .
Kaslı erkek yalnızca bedenen gelişmiştir. Okuyan erkek ise zihnen ve ruhen gelişmiştir üstelik keşfetmeyi sever, meraklıdır, düşünceli ve mantıklıdır. Ufku geniştir.
Kitap okuyan erkek kaslı erkeği döver. 😄
Tabikide kitap okuyan erkek çekiciliği bence kitap okuyan erkek daha anlayışlı daha çok empati kurabilen bir erkektir bnce kaslı olmasıda güzel bişi ama kitap okumak her zaman ön plandadır iyi bir soru bence :D
Kaslı erkek cekıcıdır o kesın ama konustugunda kurdugu cumleler ve cekıcılıgın devam etmesı kultur sevıyesıne baglıdır yanı cekıcılıkse mevzu kaslı erkek ondedır
Kalıtelı bır ılışkı ıse once kıtap okuyan erkek;)
encrypted-tbn1.gstatic.com/images why not both¿
Okuyan araştıran insanlar genelde içekapanıktır hep dışarıda sürtmeyi fazla sevmezler.
Herşeyi kararında yapan erkek, ne çok kaslı ne hiç kassız, ne çok okuyan ne hiç okumayan, ne çok içen ne hiç içmeyen kısacası herşeyden biraz olmalı diye düşünüyorum. İnsan önce kendi gibi birini istemeli.
Kas çok lazım değil de kitap okuyan erkek 1-0 önde başlar ama genel olarak kızlar kaslı seviyorlar sebebi onlara bir beden büyük geliyor olmaları. Biliyosun okumayan çok insan var. E haliyle kas diyorlar. Ama ben kitap okuyan diyorum😊
Kasli erkek ilk basta ilgimizi ceker ama daha sonradan kultursuz biri oldugunu anlarsak aninda soguruz.
Kitap okuyan biri kulturuyle zekasiyla sizi etkiler ama dis gorunus de yoksa pek bisey olmaz.
Yani sonuc olarak hem kasli hem de kulturlu biri ideal ;)
Ben anlatmayı severim. Erkeğin de fiziksel olarak ustun fikir olarak suskununu seviyorum.
Ben anlatayım o baklava yapsın.
sende zekisin baklavayı cokmı seviyosun :D
Ikisi bir arada olsa daha iyiydi ama kasli cekici tabiki
Kaslı ve seksi. beni okusun ben zaten kitap gibi kadınım :-D
İddialı 👍
Kitap okuyan erkek bnce kaslı erkeğe kıyasla daha çekicidir..
Kitap okuyan kaslı erkek ise muhteşem ötesi olurdu 😎🤔
Kitap okuyan kaslı erkek çekiciliği. Kitap okuyup kendine bakmayan insanlar var. Ve kas yapıp cahil dolaşanlar. En seksisi kitap okuyup kaslı olmak.
Her ikisi de etkileyebilir ama unutma ki hoslanmayacagin biriyse ne kitap okumasi ne de seksi vucudu etkiler=)
Valla çevremdeki kızlara bakınca o çocuk onları herkesin içinde rezilde etse seviliyor. Kas olsun diye kafayı bozmuş millet 😊
@AkıllıMutfakRobotu geçmiş olsuno kızlara o zaman ;)
Evet, kaslı erkek cekiciligi diye birşey var bunu inkar edemem ama kafası boşsa vücut ne işe yarar ki
Tabiki kitap okuyan erkek çekiciliği. Zaman ilerledikce zaten salıyorlar göbeği falan en azından elde bir kültür bilgi kalsın
Kafasız kas olmaz, kassız da kafa olur. İki arada bir derede kaldım, kafam karıştı :D. Kitap okusun kitap.
ya çok kararsız kaldım :D :D ama burdaki kaslı foto hiç güzel değil daha güzel fotolar var :P bu yüzden kitap okuyan :D :D
kitap okuyan, entellektuel tabiki... konusmasini bilir, duygularina kayitsiz degildir, seni incitmez, kisacasi düsünebilen insan türüdür bence :)
valla şu kaslı erkeklerden iğrendiğim kadar bişeyden iğrenmedim tabiki kitap okuyan erkek çünkü kitap okuyan erkek kendimi geliştiriyordur kendini geliştiriyorsa zekidir al evlenmek için sebep
Bence hiç biri. Okuyani da çok bilmiş olur. Gosterisli olanı da kendini bişey sanar. Yani her ikiside ego taşır. En iyisi kendimiz gibi biri.
Kitap okuyan insan önce beynini geliştirir sonra kendini ki en çok dikkatımı çeken erkeği geçtim insan tıpı dıyım kas falan hikaye
Tabiki kitap okuyan , kitap okuyorsa her türlü anlaşırız. Aynı kitabı okuyup kitap hakkında sohbet etmekten güzeli var mı?
Fotoğrafa bakınca kitap okuyan diyesim gelse de benim kafamda oluşan görüntü farklı o yüzden kaslı diyorum 😁
Tabiki de kitap okuyan erkek. Kas benim icin bir anlam ifade etmiyor. Ama kitap okuyan erkegin kelime hazinesi güçlü ve zengin olur her konuda mantıklı olabilir ayriyetten her zaman da naziktir
Her ikisinin çekici özelliği var tabi kitap okuyan erkek cok bilgili geldiği için dikkat çeker ve biz kızların her zaman ki hayali kaslı erkek her zaman daha fazla çekici gelir sana sahip olduğunu hissedersın kaslariyla
Tabiki kitap okuyan erkek, sonuçta dış görünüşü ne kadar iyi olursa olsun içi boş iki lafı bir araya getiremeyen bir insanla olmaz :)
kesinlikle kitap okuyan. biz kizlarin kas sevmesinin nedeni bize gucu cagristirmasi ama bana gore kitap okuyan adam herkesten gucludur ! <3
Kitap okuyan erkek tabiykide. Sonuçta devedede boy var hesabı bu. Kas geliştirmekten beyin geliştiremeyen erkekten ne beklenir ki?
Kitap okuyan kaslı erkek bu erkeği de miker... Benden söylemesi hele hele bir de parası varsa bizim göt bile tehlikeye girebilir.
Dış görünüşü bilmem de kitap okuyan, sanatla ilgilenen bir erkeğin benim gözümde beyni çok seksidir. Önemli olan da bu.
Kendine değer veren erkek. Kendine değer veriyorsa bu ikisinide yapar. Bana genellikle zeki erkekler kaslı erkeklere göre daha çekici gelmiştir 😊
Kitap okuyan erkek akıllı erkektir. Bence kası herkez yapar uğraşsa ama akıl herkeste yok.. Kitap okuyan erkek çekicidir bence. Net!
Vücut dolu fakat beyin boşsa zaten cekiciligini kaybeder bana göre. 1. Daha cekici geliyor bana o yüzden.
Kitap okuyan tabi ki de erkeklerde kas değil beyin lazım ilk önce adam olmayı ögrensinler sonra kası hallederler
Dürüst olayım, tabi ki kaslı ve seksi erkek diyorum :)
Çekicilikleri bir yana ayrı bir havaları ve öz güvenleri var. Bide tatlı tatlı gülsün yeter :) :)
Bana seksi bir erkeğin kattığı birşey olamaz. Ben onun görünüşünü severim. İhtiyacım olan şey beynini sevebilceğim bir erkek.
Entelektüel insan benim gözümde hep bir adım öncedir. O yüzdennn tabi ki kitap okuyan erkek çekiciliği ☺
Bu kdr kas hoş değil ya... ama şöyle güzel kaslı üçgen figürü olan erkegin bide okudugunu görürsem hiç kaçırmam:))
kitap okuyan, entelektüel, seksi ve kaslısı olmuyor mu?
Ama yine de kitap okuyan entelektüel ve seksi erkek her zaman iyidir
Ulkece kasli erkege degilde biraz daha gelisebilmek icin kitap okuyan erkege ihtiyacimiz var diye dusunuyorum ben.
kitap okuyan da kaslı olan da umrumda degil ben ALİyi istiyorum sadece ALİyi gerci ali hem kaslı hemde kitap okur neyse ya ALİ nin çekiciliği gerisi umrumda degil
Sevdiğim erkek. Ne yaparsa yapsın isterse sadece oturup tv izlese de bana çekici tatlı gelir sevesim gelir.
Keskin çizgilerle o erkek mi bu erkek mi cevabını veremem. Kaslı erkek çekicidir ancak konusacak iki kelime bulamazsan o kaslar fos olur bir anda:)
Kitap okuyan ya da kaslı erkek değil aslında biri kasiyla kasilir diğeri bilgisiyle alçak gönüllü olup dengeli yaşayan en mukemmeli
Beyni boş olduktan sonra kaslısını ne yapayım canıım :) Tabikide Kitap okuyan, entelektüel ve seksi erkek :D
@atomjohnyy kas falan sevmiyorum. Başım sevdiceğimin omzundayken kitabımı benimle birlikte okuyan Canımın çekiciliği 😉
Canın yesin seni :D ama ben seni kitap okurken izlemeyi daha çok seviyorum sen kitabını oku boşver beni :D :D
@atomjohnyy şapşal boş veremem seni 😘❤😂😂
Bence kaslı hemde kitap okuyan ama kitap okurken görmeme gerek yok bunu kültürüylede göstermeli :) yani hem kültürel hem kaslı sportif yani :)
kitap okuyan erkeğin bakış açısı daha geniştir , ktap okuyan bilgilidir , kelime darağacıgı daha gelişmiştir tabiki kitap okuyan erkek :)
Kaslı olup canım olanlardansa kitap okuyanı tercih ederim. Ayrıca kaslı erkeği gözünüzde çok büyütmeyin ya..
g. e. r. i. z. e. k. a. l. ı* olcak. (klavye o kelimeyi nasıl canım* a dönüştürdü acaba?)
ikisi ayrı kulvarlarda olduğu için kıyaslama yapılması yanlış olmuş bnce kitap okuyan kaslı erkek der noktayı koyar geçerim :)
Kitap okuyan tabiki :) Ben o insanla oturup birşey hakkinda tartisamiyorsam, konuşamıyorsam kaslarını ne yapayım? :)
Birinim bilgisine bakiyorsun birinin kaslarina ay bilemedim kii😂😂😎
Kitap okuyan erkek tabiki kendini gelistirebilen bir insandir eminimki 😎😋
Kitap okuyan erkek akıllıdır. Akıllı erkek de akıllı kızlara yüz vermez. #_# 💜 Bence seçim yapmamıza gerek kalmadı #_#