Kitap okuyan
Spor yapan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Türk kızlarının gözünde kitap okuyan değil spor yapan erkek çekicidir bunu zaten biliyoruz. bu yüzden de ne zaman bu tip soruları görsem herkes özellikle kızlar kitap der ama alakası yok :D kültürlü zeki erkek isteyen bir tane kız görmedim bunu isteyen kızlarda gidin bakın en son serseri sevip ya aldatılmıştır ya da terk edilmiştir. ya da sevgilisi olmamıştır. yani gerçekçi bakarsak kızların ne istediği ortada. kas ve tip isterler. kültür kendini geliştirme daha sonra gelir.
Kadınlar kaslı olmasına da dikkat eder ama çok az nadir diyebiliriz en önemlisi zekasına bakar ve ilerideki çocuğun da bu un gibi zeki olsun der etrafınıza bakın neden bazı güzel kadınlar göbekli erkeklerin yanında (parasından dolayıdır o ayrı) zekasına ve zor gününde yanında olmasına, yardımcı olmasına Sevgi, saygı, anlayış içinde olmasına bakar
Bana soracak olursanız kitap okuyan gündemi takip eden bilgili insan daha çekicidir çünkü o insan hiçbir zaman belli bir fikre sabit kalmaz yani insanlara fikirlerine saygı duymakla birlikte her zaman için yeniliklere açık olur ama diğer türlüsü kas yapmaktan başka bir şey yapmaz
İkisini yapan erkeğe de zaafım olur lakin spor yapan erkek daha bir erkeksi gelir gözüme, beni baştan çıkartması kolay olur, dizlerine yattığım vakit okusun kitabı baba arada da saçlarımı okşayarak
Cevap
35Cevap
Aslında bir kadın olarak sana sormak gerekiyor bunu
İçimden kitap okuyan geliyor ama. Artık kim kitap okumaya bakıyor gerçekçi olalım. Ben nerdeyse hiçbir ilişkimde kitaplardan derinlemesine konuşmadım. Birkaç kere denedim. Baktım yok yani. Ne anlayan var ne bilen. Artık bomboş şeyler konuşmaya başladık
Ne okuduğuna bağlı, bilmem neyin gizli tarihi temalı komplo teorisi kitapları okuyorsa çekiciliği bırak iticilikte zirveye oynar. Kitap okumak kendi başına bir öeziyet değil.
Ama düzenli spor bazı karakter özelliklerini zorunlu kılıyor; örneğin disiplin, planlı çalışma ve düzenli beslenme. Bunlar kendi başına bir meziyet. İyi gönmesi de cabası.
Kadınlar zekaya ve fit görünüme bakar ikisi de varsa iş olmuştur 😄
Tabiki spor yapan kültüre kim bakacak. Bu arada görselde ki abiler farklı onlarda kimse ayrimyapmaz. Kitap okuyan abiyi birde çıplak görmek lazım 🤣🤣🤣
🤗🤗🤗❤🌹
Begenmeyeceksin sandım. Uyandın mi sen
Aaa ne iş yapıyorsun ki
Dur gitme bakıyorum
Deli yazmıyor bir şey
Bu arada profilde yazmıyor haberin olsun
Özel bir şey sorcam az gelir misin
Kültürlü kişileri daha çekici bulduğum için kitap okumak hem ayrıca gündelik yaptığı işler de spor yapmasını yeterince sağlıyor olabilir fakat kitap okumak bir kültürdur yeni bilgilere açık olmaktır, maalesef günümüz bu kadar yeniliğe açık olamayabiliyolar
spor yapan erkeklerin okumaz diye bir durumu yok
kitap okuyanlarda spor yapamaz diye bir şey yok
ikisi bir arada olunca daha çekici olur :D
Kadınlar görüntüye bakıyor yani erkeklerde görünüyor bakıyor Kitap okumakla görüntü düzelecekse olur Yani söz konusu çekicilik ise görüntüye bakıp karar veriyoruz
Kitap okuyan tabi ki ama bir de fit olsa? Çok şey mi istemiş olurum..
Kitap okuyan erkek gözüme çekici gelir. Çünkü spor'dan anlamam ama kitaplar benden sorulur...
hem spor yapıyor hem kitap okuyorum yatakta da son derece iyiyim bir kadın başka ne ister ki? :)
Kadınlar spora yapana bakar genelde ama kitap okuyanı da tercih eden olur illaki. Ha Bana sorarsan parası olana bakardım djkd😅
Kitap okuyan tabi ki. Kıyas bile olmaz. Ülke olarak bıktık zaten cahil, yobaz, eğitimsiz, kaba-saba, ağzı bozuk, affedersin sığır gibi olan insan müsveddelerinden
Ben ikisini de yapıyorum, ama gören herkes sevgilim var sanıyor galiba. Böyle bir tip asla yalnız kalmaz diyorlar. Haha
Çoğu kişi fiziki görünüşe aldanir fakat yaşlanınca vücut sarkar
Kas yapmış erkek boş insan çok. O yüzden okuyan çok daha çekici.
Kas yapmış beyni boş erkek çok. O yüzden okuyan daha çekici.
İkisini yapan diyorum seçenekler çok cazipti hiçbirinden vazgeçemedim
Türkler spor yapan derler, ama daima kitap okuyan bilgili erkek daima çekici olur.
Spor yani hani fizik olayını önemsiyoruz ya çekicilik açısından
aslında ikiside olması gereken hem zeki hem fit
Bence ikiside değil milyonları çeviren erkek favorimdir hiç masum olamıycam
Aynı tür kitapları okuduğumuz birinden diğeri daha iyi olamaz..
İkisi de bir adım önde ama spor yapan daha her an gitcek gibi olabilir diye kitap okuyan diyorum
İkisini yapan. Beynini kullanamadıkça fit bir vücut ilgimi çekmez
süper cevap
Fit bir vücut sporu bıraktığın zaman bozulur, tıpkı bakımı bırakınca yaşanan gibi. Genel kültür ve kitap okuma akışkanlığı kalıcıdır. Şahsen benim daha çok ilgimi çekiyor kitap okuyanlar.
Spor yapması daha iyi
Fit vücut, diksiyon ve nezaket varsa, kadınlar için çekicidir...
Valla ikisi de fazlası ile bende var ama kitap okuduğum için daha çok ilgi çekiyorum.
Fiziksel açıdan spor yapan ama ruhsal açıdan kitap okuyan diye düşünüyorum
Yakışıklı ya da kaslı erkek. Kitap okuyanın çekiciliği yakışıklı ise var
Yakışıklı olan. Ben tipsizim mesela kitap da okuyorum , spor da yapıyorum. Kimseye çekici gelmedim şimdiye kadar.
Spor da yapsın kitapta okusun ama benim İlk tercihgim Spor olur tabi ki
Kitap kişisel gelişim, spor yaşam tarzı bence bütün
Sabah spor yapan uyumadan önce kitap okuyan erkek çekiciliği 👍
Bibliyofil olduğum için kitap okuyan xmxm
İkisini birden yapamıyor mu bir erkek :D
Kitap okuyan iyidir
İkisi de iyi de biraz daha sanki spor yapan
İkisi bir arada olmuyor mu
Spor yapan dpor yapan 😁
Kitap okuyan beni daha çok etkiliyor.
Çünkü kitap okuyor
Elbette ki kitap okuyan