Çok okuyan, genel kültürü yüksek, toplum içinde bilgisiyle saygı gören biri mi size daha çekici gelir yoksa spor yapan, vücudunu en iyi şekilde yetiştirmiş, orta entellektüeliteye sahip biri mi?
Kitap okuyan (temsili) Spor yapan (temsili)
Kitap okuyan erkek mi daha çekicidir yoksa spor yapan erkek mi?
sadece okumak için, entellektüktüel görünmek için okuyan biri normal aptal bir insandan daha aptal görünür bana açıkçası.. hani vardır ya hoca ders anlatırken kitap okurlar salak salak.. işte iki kelime öğrenip bunun etiketini yapanlar falan vardır.. ve çok abartırlar.. kitap okumak çay içmek gibidir olturaklı bir kişilik için.. zaten olması gereken bişeydir extra hava basılacak bişey değildir.. okuduğunu kimse bilmez bile... kısaca okumak için okuyan büyük baştır :))
amma merak ettiği için , tat almak için falan okuyosa tabi ki çekici gelir.. kof değildir çünkü
et kemik yığını değildir.. sadece yatakta iş görür tiplerden değildir.. değerlidir ve kaniş gibi ortalarda gezenlerden çok çok daha seksidir.. hele bir de zekiyse :))
Kitap okuyan erkeğin ilişkisi olmaz ama olsa iyi bir ilişki olur. Spor yapan erkeğin çok ilişkisi olur ama hiçbiri yürümez. Kısacası köprüyü geçene kadar spor yapan, köprüyü geçince kitap okuyan olmak lazım.
Şimdi her kitap okuyan müthiş bilgili, alim diye bir şey yok. Ne okuduğuna bağlı. Ayrıca kim olursa olsun düşünme yetisi olmadığı müddetçe edindiği ezbere bilgiler beni cezbetmez. Gözlem yeteneği, düşünme yeteneği gelişmiş, salt bilgiyle yetinmeyen, tecrübelerinden ve gördüklerinden de faydalanarak yeni fikirler üretebilen kişiler ilgimi çeker. Bunun yanında tabii ki kitap okunmalı, o ayrı konu.
Spor ise bence kadın-erkek herkesin hayatında olması gereken bir şey. Bunu bir özellik olarak ortaya sürmemiz bile aslında ne kadar tembel bir toplum olduğumuzun göstergesi.
Kitap okuyan Tamam spor yapan ilk görüşte cezbeder ama kitap okuyan yavaş yavaş seni konuşması, düşünceleri ile sarar Zaten hayalimdir; evlendiğimde eşimle aynı kitabı okuyup, kitap bittikten sonra da Türk kahvelerimiz eşliğinde kitabı tartışmak yorumlamak :)
bu ayrımı hatalı buluyorum.. Spor yapıp da çok entellektüel pek çok insan yaşıyor.. hayat tarzlarını, düzenli hale getirmişler.. sporlarını yapıp, duşlarını alıp gidip kitaplarını okuyan pek çok insan var.. iki zıt kutupmuş gibi görmek yanlış olur bence..
Teşekkür ederim adam kaslı, spor yapıyor ama beyni boş. Ne işime yarar o adam. İki kelime konuşamadıktan sonra. Ama görmüş geçirmiş, okuyan bir insan daha bilgili olur. Nerde nasıl konuşması gerektiğini çok iyi bilir. O yüzden fiziği olmasın ama akıllı olsun bu benim tercihim olur.
Kitap okuyan cunku bedene istedigin kadar iyi bak bilgisizsen cahilsen ne yarar bedene iyi baktiysan. Tabi kitap okumayanlara bilgisiz demiyorum yanlis anlasilmasin. Ama kitap okumak daha ayribisey. Bir konuda yorum yaparken kitap okuyanlarin daha farkli pencereden bakmasi cok ilgimi cekiyor. Daha farklilar bana gore. Bakis acilari cok genis. Dar bir goruste tikilip kalmiyorlar. Herseyi en ince ayrintisina kadar dusunup oyle davraniyolar konusuyolar.
Erkek, kadın olarak ayırmadan cevap vereyim. Kitap okusun, konuşabileceğin, anlaşabileceğin şeyler olsun, ağzından çıkacak iki kelimeyi bekle, bunu kitap okumayan insanlardan beklemen zor maalesef. 50 yaşına geldiğimizde kahvemizi alıp, pencerenin önünde hiç bir şey konuşmadan durmayız böylece.
Düşünsene, karşılıklı oturmuşuz. Saat gecenin bilmem kaçı... hafif çakırkeyif olmuşuz. O uykulu gözlerle en sevdiğim şiirin bir dizesini okuyor bana. O dize bizi anlatıyor belki. Sonra gülümsüyoruz birbirimize. Biz susuyoruz, gözlerimiz konuşuyor bu kez. Bitmesini istemeyeceğim dakikalar...
Kitap okusun, bir şeylerin farkında olsun. Zekasına hayran bıraksın...
Neden surekli seçenekler var ki? Neden sürekli birisini seçip diğer bir çok şeyden uzak kalalım ki? Kitap okuyup kendisine hiç bakmayan ter kokan kıyafetlerini yikamayan bir adam nasıl itici olursa spor yapıp ortalıkta düşünmeden konuşan gevşek hareketleri yapant erkek de o kadar iticisin olmaz mı? Neden aa sarışın aa kaslı aa kitap okuyor gibi kalıplara sokuyoruz ki? Bir insan aynı anda kitap okuyan spor yapan romantik kültürlü ve kişiliği sağlam olamaz mı?
3 yıllık sevgilimle hiç görmeden, bir kitap sonucu tanışmışımdır. Hayatta paylaşılabilinen ortak paydalar daha önemli. Tabii ortak paydanız sporsa bilemem ama okuyan, ufku geniş ve yanında olması tat veren insan her zaman önceliğimdir, vücut geliştirme her zaman yapılır bence. Ha her kitap okuyan vs. tipsiz mi olacak? Şahsen 1.88 lik yeşil gözlü cillop gibi enişteniz var...
Kitap okumak; Türk usülüne göre genelde kitap okuyana bakar, okuyan kitaba bakar.. :D :D Hangi kitabı okuduğunu sorsan kitabın başlığını ya o kişiye gösterir ya da bakarak okuduğunu söyler.. :D
Spor dalı her zaman sağlık açısından iyi olduğunu biliyoruz. Ancak sporu kolaylaştırmak için veya çekici olmak kas yaparak kızların zayıf noktasını kullanarak spor kulüplerine akın etmek mantıklı birşey değil bu doğru ama doğal yollarıyla spor yapmak daha faydalıdır.
Spor ve kitap ikisini bir arada götüremiyordum. bende kitabı seçtim. Kitap benim için daha önemli. zaten spor diyenlerin çoğu dış güzelliği gören kişiler. Bende sağlamda vücut vardı ama eridimi eridi yani. Kitap okumaktan yanayım ben. Zaten ülkenin %92 si kitap okumuyor %8 lik dilimin içinde olmaktan gurur duyuyorum. Ve bana kitap okuyan kız lazım herkes spor yapar ama herkes kitap okuyamaz böyle bir fark var.
Geçen gün abimle tartışıyordum bu konuyu. İnsanlar bana saygı duyar ama onunla konuşur. Çünkü onun Seksi kasları benimse fikirlerim vardır. Ona kitap okumasını kızların ona daha çok ilgi duyacağını, düşünce tarzını geliştireceğini, yüksek farkindalik derecesi ile daha kaliteli yaşayacağını söyledim. Ve bana "Bu kasları ne için yapıyorum?" diyip hınzırca gülümsedi :) birşey diyemedim o da haklı :)
Tabiki de ikisi de olmalı ama yanımda aptal bir kas çuvalını gezdirmek istemem yanımda ki erkek bana bir şeyler katmalı, bende ona bir şeyler katmalıyım. Zaten 6 ay içerisinde iyi bir vücuda sahip olunulabilir ama bilgi birikimi yıllarını alır insanın. O yüzden entelektüel, zeki, ikinci değil birinci beyniyle düşünün beyfendiler her zaman 37628171881 adım öndedirler.
Ben ikisini de yapıyorum kızlar, full kültürlüyüm ve adonisim var <3 İsteyen olursa sevgili olup sabah koşuya çıkarız kahvaltıda da Freud'dan, Van Gogh'tan konuşur sonra da akşam sevişiriz. Hadi göreyim sizi kızlar, bu sefer inanın bari:(((
C) Namaz kılan erkek :) bu spor olayı klasıklestı artık kıtap okuyan ınsan kendını gelıstırır sessız takılılır genelde ımrenırım oyle ınsanlara spor da saglık ıcındır cekıcılık konusunda bısey soylemıycem pek abartı olunca guzel olmuyor ama cok abartmadan olunca ıyı acıkcası bu ugraslar kendılerı ıcın ıyı olur bız cekıcı bulcaz dıye yapanlar hıc yapmasın zaten
Kitap okuyan dersen çevremdekiler kitap okuyor zaten de bana acayip bilgili, ama cidden acayip bilgili biri lazım. Öyle biri de bana bakmaz iyisi mi evlenmemek. Spor meselesinde de aynı sorsan herkes spor yapıyor ama bazıları var cidden sağlam yapıyo.. ikisi de dikkat çekici ama benim için bilgi çok daha önde xD
spor yapan kaslı erkek daha makbul. neden? çünkü hepimiz materyalistiz. fiziksel şekile önem veririz. kız isen popon güzel olsun; erkek isen baklavaların olsun yeter. sert bir kasın, dik bir göğüsün kıvrak bir beyinden daha çok iş yaptığı bir dünyada entellektüellik mi önemli olacaktı? birine entellektüel desen küfür zanneder kavga çıkartır :)
Üçgen vücutlu 2 kelimeyi yan yana getiremeyen erkekleri hep motor dediğimiz kızlara benzetirim. Çünkü ikisi de vücudunu çıkartır ve ikisinde de akıl bilgi ve tecrübe yoktur. Birisi bacak arasını sunar sorunları çözmek için birisi de şiddete başvurur (: (: bir de kaslı vücutları olan erkeklerin yatakta iyi olduğu düşünülür ama tam tersidir çünkü tatlı cinsel isteği arttırır ve şişman insanlar daha istekli ve daha cüretkar olur.
Metroda otobüste arabada her yerde kitap okuyabilen biriyim. Okumayı sevdiğim için genelde çok dikkat ettiğim bir noktaya temas edeyim. Bizim ülkemiz için;
Kitap okuyan erkeğe özenti diyorlar. Spor yapanada sen kısa kollu giyme spor yakışmıyor diyorlar.
Spor yapan erkek daha çekicidir bana göre. Sürekli spor yapmak azim ister, emek ister ve iyi bir vücuda sahip olmak ise düzen ister. Bunları yapan erkek genelde sağlıklı beslenir 😀 kendine bakan erkekler daha çekicidir 😀 kitap okuyanlar ise çok iyi arkadaş olmakla kalır çoğu zaman. Ancak yine de herkes kitap okumalıdır. Sadece spor yapan hiçbişeyden haberi olmayan hödükler asla çekici olamaz 😀
Her ikisini de yapabilen biri olarak söylüyorum ki yalnış düşünüyorsun arkadaşım. Genele vurduğumuzda istenilen vücut tipine ulaşmak düzeli spor ve beslenmeyle beraber 3-5 yılı bulabiliyor, daha fazlasına da çıkabiliyor
@VİSKİVEBUZ 3/5 yilda hedefine ulaşırsın belki ama sonra devam etmezsen beslenmene gene eskisi gibi olursun bu is donemlik değil omurluk 6 ayda 1 yilda vucut yapilir demek avuntudan baska birsey degil boyle tipler 3 ay spor yapıp bırakır genelde
Bence ikiside olmalı yani yaşam biçimi olmalı bu durum. Ben profesyonel sporcuyum aynı zamanda musabakalara falan giderkende yanima kitap almadan gitmem. Ama kimse gelip demedi cok cekicisin diye aslinda bu aliskanliklarimi gostermiyorum kimseye gerek yok ben buyum demeye.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sırf kızları etkilemek icin vücut geliştimeye başlamasın da ne yaparsa yappsın. spor yaparsa da fitness salonlarında değil düzgün bir spor yapsın. evet protein tozları mıdır nedir kas icin elinden geleni ardına koymayan erkekleri hiç çekici bulmuyorum
Benim olmayan erkeği çekici bulmam 😂😂😂😂 Benim olan erkeğin, kitap okuması da çekici gelir. Yemek yemesi de, spor yapması da. Bana bakması da. A dan Z ye herşeyi çekicidir. Ay çok mu yalnızım noluyor bana 😂😂
Kitap okuyan tabi ki... Zeki erkekler beni daima etkilemiştir... Keşke sayıları daha fazla olsa... Kitap okuyan adam sakin olur nerde ne tepki vereceğini bilir akıcı konuşur bilgili olur efendi olur bilinçli olur bence :)
bir tercih yapılmamalı ikiside olmalı ama illa tercih yapın dersen tabiki kitap okuyan bilgili birisi. Bundan 10 15 yıl sonra fiziksel görünüm hiç birşey ne kadar bilgiliysen o kadar adım ondesin. En azından benim için bu şekilde
Cocuk uyurken kadin soyunurken erke düsünürken güzeldir ama temsili erkeyimiz bizi iyi temsil edemiyor bu nedir ya sen tum okur dusunurleri esmisin sac sakal hit adam birazdan yaptaklari surtusturecek ve atesi bulacak gibi duruyor :-) temsili olmamis
Bence ıkısındende bıraz olmalı vede kıza baglı kıtap okumayı seven kız kıtaplar hakkında konusabılecegı bırını ıster spora ılgısı olan spor seven bırını ıster
Kitap okuyan bir birey ile saatlerce sohbet edilebilir hani sıkıcı değildir çok şey öğrenirsiniz bütün gün bilgisayar başında oyun oynayan ve sürekli kız futbol kas muhabbeti yapan erkeklere taş çıkarır ✌
Spor yaparken kitap okuyan 😄😄😄 ya simdi sporcu olup hic kitap okumamasindansa kitap okuyan ama spor da yapan erkek tercih edilir diye düşünüyorum. Yani bencesi böyle.
Kitap okuyan ile daha cok ilgilenirim cunku onlarin nesli tukenmek uzere onlari koruyalim nezaman metroda kitap okuyan bir erkek gorsem etkilenirim ve helal olsun derim
Hava atmak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama spor yapıp kitap okuyarak hem vücudunu hem kültürünü geliştiren erkek derim ben. Her zaman böyle yapmışımdır yapıcam da
Biri beynini geliştiriyo ötekisi kaslarını ikisi de bir yerde önem arz ediyo tabi. Ama vücut paris beyin bitlis olmasın o yüzen kitap okuyan bir tık önde diyorum.
ille de biriyse ilkini tercih ederim ama sadece biri olabilirmiş gibi davranılmasına sinir oluyorum. Ne var yani spor yapınca yağ değil beyin hücresi mi yakıyorlar neden ikisi bir arada olmuyor
ikisinide yapıyorum o zmn ben çekiciler prensiyimm :) (özgüven patlaması)
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Banka ne biliyor musun? Senin kotu adam diye nitelendirdigin tefecilerin ta kendisi. Polisin ne biliyor musun? Biliyorsun. Anlatmama gerek yok.. Teror orgutunu desteklemiyorum tabii ki. Ama artik sistem icimize kadar girmis. Bunu icimizden atabilmemiz icin cigerimizden olmak zorundayiz. Mucadeleci tavrimizdan, haksizliga boyun egmeyen karakterlerimizden vazgecmeyecegiz ;)
Valla ikisini de yapıyorum ama öyle ahım şahım bir ilgi yok. Mal gibi bir hayat. 4'e kadar çalış, eve gel yemek hazırla ye bulaşıkları yıka, 8'de spora git 10'da gel kitap oku uyu.
Spor Yapan ama bombos olan cok insan gordum bence gorsellik ilk dikkat cekme acisindan etkili ama zeka ve genel kültür daha onemli kalici bir etki icin oyuzden kitap okuyan diyorum ama ikisi bir arada olsa wn guzeli
her zaman bilgiyi seven bilgiye öğrenmek isteyen insanlar değerlidir bence çekicilik olarak hangisinin olduğunu biliyorsun:) fakat spor yapmak zor bişey değildir. bu yüzden bence Bilge insan...
Ya saçma gelecek belki ama bence kültürlü bilgili görgülü erkekler bana daha çekici geliyor çünkü benim için kafa yapısının uyuşması önemli zaten sonra sevmeye başlıyorsun bence 😉🙏
Tabiki kitap okuyan erkek. İstediği kadar mükemmel vücuda sahip olsun kültürlü, bilgili olmadığı sürece cahil bir insanla ne yapabilirim. Vücut gelip geçicidir fakat bilgi gerçekten çok önemlidir.
En İyi Cevaplar