AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
270Cevap
abi ikisi bir paket yapamıyor muyuz ikside evlatlarım gibi yeminlen seçmem lan ben ikisi de gider elimden :'(
haklısın zaten aklı olan ikisini yapar :) aklı olmayanlar da belki yalnız spor ya da hiçbir şey :D
@testosteronn
ya bana takılsın yeter ben ona sporu da sevdirrim kitabıda
bence sacma soru ya. Ikisinide yapsin. sporcu degilse veya ögretmen degilse. ikisinide yapsin sonucda karakteri önemli.
İkisini de fazla fazla yapıyorum ama seni temin ederim iyi olmuyor. Sonra adımız ukalaya çıkıyor, beğenmeyince suç oluyor :)
Eğere erkek zengin ise dünyanın en çirkin insanı bile olasa kesin bir kız parası için onunla çıkmayı kabul eder..
Ks de manita arayan erkek daha çekicidir en azından çabalıyor 😂😂😂😂
Kitap okusun, bana şiirler yazsın isterdim ama nerdeee...
Şiir yazılmamışsa sana aşıkda olunmamış demektedir 🤔
Kalbim sonsuzluk rihtiminda dolaşıyor sensiz
Ruhum hulyalara dalmış beden siz
Ben seni sevdim ağlıyorum çaresiz
He de evlensek zalımın kizi
Şimdi yazdim😆😆😆
Kadınlar evlenmeden önce sporcu olsun der ama evlenirken kitap okuyup parayı cukkalamış bir erkek ister :D
sporcular genelde hırslı olur onunla anlaşmak zordur. ama kitap okuyan insan makuldur anlaşılabilir bence
Spor yapan. (Çok gezen mi çok okuyan mı der gibi olmuş)
Bu arada dünyanın en zenginleri de en fazla lisr mezunu. Okumak gereksiz.
dünya üzerinde kıyaslama yaparsam şahsi düşüncem %30 kitap okuyan erkek % 70 ise spor yapan erkek'tir :)
adam olsun da ister kitap okusun ister spor yapsın tabi boş boş durmasın
Böyle bir genelleme mi var mk bunu sorabilen insan en iticisidir net
haklısın zaten aklı olan ikisini yapar :) aklı olmayanlar da belki yalnız spor ya da hiçbir şey :D
Kitap okuyan erkekler çok çekici geliyor şu sıralar
Oooo... Gerçekten iyi bir seçim. İnan ki pişman olmayacaksın.
Yazacaktım fakat mesaj kısmın kapalıymış, seni hala buralarda görmek güzel.
Kitap okuyan 150 kilo bir erkek ya da süper bir vücuda sahip ama boş boş konuşan, iki lafı bir araya getiremeyen bir erkek. İkiside kızlara çekici gelmez. O yüzden ikiside gerekiyor.
Güzel bir soru. Tebrik ederim keşke ankette olsaydı daha iyi olurdu. Bence siz kitap okuyanı tercih ediyorsunuz. Ama genele baktığımızda spor yapanı tercih ediliyor.
Kisiye gore degisir genelleme yapmak yanlis olur herkesin dusunceleri zevkleri farkli, ikisini de ayri ayri seven olabilecegi gibi ikisi ya da daha fazlasi bir arada isteyenlerde vardir mutlaka.
seçenekler çok kısıtlı... kültürlü olsun okusun tabi fiziğide iyi olsun birazda yakışıklı, romantik olsun yeri geldiğinde maço olsun arada yemek temizlik falan yapsın sık sık hediyeler alsın çiçekler böcekler havada uçsun say say bitmez
İkisini de yapıyorum ama kitabı evde okuduğum için çekicilik anlamında pek getirisi olmuyor :D
insanlari seviyorum konusmalarinizi okudumda benim insanligaaa ihtiyacim var barisaaaaa var kisaca olumlerden biktimmmmmm tukendimmmm bu yasima dek anladinizmi dunya gelenek kulturel boyle seyleri cokkkk severim bos kisileride aslaaaaa sevmem ben
Spor yaptıktan sonra duş alıp kitap okuyan erkek tabiki de.
Spor yapsin cok kulturlu olmasina gerek yok bn onu egitip yola getoririm hggfbghvjh
spor yapıyorum :D hiç bu yönden düşünmemiştim :D spor yapan bence :D
Hem kitabını okusun hem sporunu yapsın. İlla birinden birini tercih etmesi gerekmez.
ben ikisinide yapıyorum :)) yakışıklıyım da.. ama çok mutsuzum
İkisini de yapan erkek olarak 18-35 yaş arası taliplerimi bekliyorum.
ben
Kitap okuyan. Kası gelişmiş ama beyni gelişmemiş bir sürü adam var.
Halay ceken erkek icat cikarmayin :D 👬👬👬👬👬👬👬👬
Bende kitap okuyan bir adet mevcut ve köpekler gibi aşığım efenim.
Dürüst erkek her ortamda ilgi çeker. Kitap okuması spor yapması caba konular.
Hem kitap okuyup hem spor yapan 😀 perfect guy ✌️😎
Kitap okuyan 130 kilo bir erkeği çekici bulur muydun?
valla geçen gün entellektüel ama spor yapmayan hocam gözüme çok çekici gelmişti.. fikirleri söyledikleri falan.. ama sınıftaki spor yapan yakışıklı çocuk ise öylesine biri gibiydi
Dış görünüş için spor yapan erkek leştir. Toplumun sempatisi için kitap okuyan erkekte öyle. Kitaplara meyilli olduğum için, kitap okumayı seven erkek çekici gelir.
Sabah sahile çıkcak sin birlikte koşcaksın temiz havada spor sonra kahvaltını yapcaksın o sahile karşı sonra eline Kahveleri alıp kitap okucaksın bir erkekten başka ne istenir😁
Kas yaparken beynini geliştiren hiç bir insanı göremedim ben beyinsiz olmaktansa kassız kalmayı tercih ederim
kitap okuyan onunla konuşacak çok şey vardır karşında aptallaşmaz bir kadın daha ne ister ki
İkisi de olmuyor mu?
Ama ille birini seç derseniz kitap okuyan.
kişiden kişiye değişir sana spor yapan kişi bana kitap okuyan kişi çekici gelir.
seçmek çok zor. bunlardan hangisi olsa razıyım. maalesef çoğunda ikisi de yok.
kitap okuyan eşine yardım eden güler yüzlü olan (ben toptan cevap verdim)
kitap okuyan bence daha saygılı ve kibar oluyolar kültürü tercih etmişimdir ben hep
Hem kitap okuyup hem spor yapanlar neden yok bu kategoride :-)
Tabiki kitap okuyan araştıran birisi daha entellektüel hayatını yasayandir benin gözümde
Spor mor bosver, bize bilgi lagzim... insanlar bunun sayesinde "basarili" olmustur.
zekaya ve entelliğe önem veriyosan kitap okuyan ama vücuda ve sıkılığa önem veriyosan spor yapan
İkisinide yapsa tadindan gecilmez. Hem goruntu hos hemde akilli daha ne olsun..
Bu soruya bakınca insnaların ne kadar sığ olduğunu görüyorum acıklı :')
kitap okuyan kitap okuyan erkek sayısı az çünki çevremdekilerden
Ee ben. ıkısınıde yapıyorum hala yaklasan bısey yok :P
Allah'a ulaşmayı deneyen erkek daha çekicidir.
güzel yorum +
@Ehlivukuf +++
++++++
Ama kardeş nedense hiçbir kız onları çekici bulmaz. Nerde bir serseri varsa ona aşık olurlar. yanlış mıyım?
Vay anasını şu konuyu bile dine çektiniz ya..
Prim akıyo paçalardan..
@cmli27 allah a ulaşmayı gerçekten arzulamış bir gönül karıdan kızdan geçmiştir bir yerde
Süper yorum + yürü be
@Depressiwe sanane la yüzzzümün efendisi
@Kuskuun tabi genelde :D
Genelde öyle
Cekicilikten soz ettiğin icin cevap spor yapan kitap okuyan bir erkek nasil cekici gelebilir ama elbetteki kültürlü erkekler daha cok tercih edilmeli
Endişe etmeyin
Duble paket sunarım
Asıl soru şu akıllı bir kadını yani 15 karatlık yeşil elması Nasıl bulurum?
Hem spor yapıyorum hem kitap okuyorum. Nickimin şişman olduğuna bakma. 1 Yılda 60 kilo verdim :D
kitapla düşüncelerini sporla ise vücudunu geliştirirsin. Vücut bir gün çürür ama düşünceler ebedidir bu yüzden tabi ki kitap okuyan erkek :)
Kitap okuması benim açımdan daha önemli ama spor yapan erkek kendine iyilik yapmış olur, ikisini de yapsın bir zahmet.
spor yapan diyen kizlar 15-25 yas grubu kitap okuyani secen kizlar 25+ yas grubudur bence. Biraz gkreceli olmus. Ama her ikisinide yapan vardir illaki.
spor yapan erkek fıt olur çok can yakar yine kimle diye uyku tutmaz kitap okuyan erkek sakinlik sever ve daha en eğlenceli insanlar oluyor genel konuşuyorum iyi vakit geçer bence :D
Boş kitap okuyan erkeğe değil insana karşıyım. Okuduğunuz şey sizi aydınlatmıyorsa zaman kaybından başka birşey değil hangi kitabı kimin yazdığını bilmekte bence entellektüellik ibaresi falan değil
Parapsikoloji ' si okuyan erkek. Düşünsene hem insan psikolojisinden anlıyo , hemde paradan.
bence size göre bunlardan hangisinin cebi daha kabarıksa o daha çekicidir.