AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Oturup kitaplardan konuşamayacaksam ne edeyim ben kaslı erkeği :)
Bana ordan bir tane kitap okuyan erkek !
Kitap okuyan dünyanın bütün gücünü elinde bulundurur. Onun karşısında kaslı erkek barınabilir mi sence?
kitabı sadece okumak için okuyan kültürlüyüm havası yaratan ve kaslıyım ben diye açıp herkese gösterenler hariç ikisi de çekici bence :)
bence kıtap okurken spor yapan daha sexy demelıydın :DDD
@ArmoniA bilmiyorum
bilmelisin bıdaha olmasın :D
@ArmoniA tamam
Kitap okumayan, türkü dinlemeyen, çayı sevmeyen beni de sevmesin. :)
Göbekli olsun, kitap okusun, benim olsun. 😎
Hadi beeeh :)
@sfenks1 öyle :) Ban kaslı sevmem :)
Bundan sonra yemeğe gömüyorum kendimi :)
@sfenks1 :))))))))
Kaslı çünkü ben fitness yapıyorum yanımda kılçık birini istemem ki sevgilim de kaslı zaten şükürler olsun ki
Erkek kitap okumalı kızlarda okumalı insanlar kitap okmalı kitap önemli kitaplr güzl kitapları sevin asjsj
ADAM OLSUN YETER öyle çok bilgisi olmasın farklılıklar sorun olur öyle çok yakışıklıda olmasın kıskanırım :)
Tabi ki kasli ve cekici ben kitapi her turlu okuturum zaten 😅 Ama fotodaki 🙄🙄 kitap okuyani begendim
kitap okuyan der susarim 😍😍😍 bir kere o bilgi seninle. olume kadar gider ama kas en fazla 50 yasinda gider
Daima kitap okuyan çünkü ben kitap okumayı çok severim yemişim kasını seksiliğini göbekli olsada olur 😁
Kitap okuyanı spora alıştırabilirsin ve kaslıdan da kaslı olur. Ama kitap okumak zorlamayla olmaz.
Hem kitap okuyan adam kadının halinden de anlar kaslarıyla beraber egosunu şişerene yeğdir Piraye'sini arayan bir Nazım ❤❤
Kası ve tipi olana bakmaktan, kitap okuyarak beynine yatırım yapana bakmaya fırsat bulabiliyorlar mi ki bu garılar? Hasılı kelam; bir numara büyüktür kızlara, kitap okuyan münzeviler...
Kitap okuyan erkek çekiciliği ben karşımdakinin zekasına aşık olmalıyım sonra beraber spor salonuna gidebiliriz ama beyin nakli yaptıramam değil mi?
Şişirilmiş kaslardansa, kitap okuyan erkeği tercih ederim. Karşılıklı konuşup, birbirimizi anlayamayacaksak neyleyim ben öyle yakışıklıyı, kaslıyı?
Sen crvabi vermissin ikiside seksi olmali demissin:) yoksa ben kitapda okurum kasda var gibi ne gelen var ne giden:) bide erkeğin seksisi nasil oluyor?
Kitap okuyan entellektüel bir erkek beni Zekasına hayran bırakacagı için tercihim o dur.
Şişmiş etlere ihtiyacım yok , kültüre ve Zekasına İhtiyacım var.
Kaslı erkek sevmem kitap okuyan ve okuduklarını cümlelerinin kıvrımında hissettiren erkektir çekici olan..
Bence kitap okuyon kaslı erkek asdfg insanlar çok yönlü olabilir, illaki kendilerini bir yönde geliştirmeleri gerekmiyor :D
kaslı erkekler %80 seksidir zaten ama kitap okuyupta seksi olmak diğerine göre daha zor olduğundan kitap okuyan erkeğin seksiliği daha öndedir
Tabikide kitap okuyan erkek cekiciligi kadlı etkek bir yere kadr ama kitap okuyan erkek cok yakisikli olmasada kitap okurken bir cekiciligi oluyo
Kitap okuyan entelektüel biri olduğunu anlamak için öncelikle dış görünüşünü beğenmemiz lazım. Kaslı olupta kafası boş olacağına ben ilkini tercih ediyorum.
Kitap okuyan, entelektüel erkek, çünkü daha zekilerdir, daha akıllı insanlardır, Kas torbası olup mal olacağına hiç olmasın.
Bilgili insanların gösterecek daha çok şeyi vardır, kaslı insanların ise sadece vücudu. Ha ikisi birden olursa Hayır da denmez tabii 😊
Aslında durum şu ki kaslı ve seksi erkeğe aldanan kız zaten fiziksel özellikleri ön planda tutan kızdır ona kitap okuyan ben çekici gelmez. Ama Erkeğin zekasına gelişimine önem veren kız için kitap okuyan çekici gelir :) benim için de kitap okuyan^^
yaa aslında ben sapyosexuelim entellektüel erkekler daha çekici geliyo:) ama kaslı erkekte ayrı beeee:))))
Beraber kitap okuyalım ama beraber spor yapmayalım o yapsın ben yemek yiyim istiyorum😇😇
Yani kitap okuyanı seçiyorum
Ben kendi adıma kitapta okuyorum, sporu muda yapıyorum. Açıkçası kadınların beni çekici bulup, bulmaması da pek umurumda değil.
Kitap okuyan erkek bilgilidir. Beynini çalıştıran erkektir.
Dolayısıyla konuşurken sıkılmaz ve konu arama sıkıntısı çekmezsiniz.
Kitap okumak her insanın yapması gereken bir şey olduğundan çekicilik unsuru değil ama kitap okumaması baya itici o yüzden birinci.
hhepsi uzun boylu kaslı sever kardeş burda hepsi yalan söylemiş sen hiç şöyle bir söz gördün mü ne kadar kitap okuyan yakışıklı bir erkek. kanka geçn bir cocuk gördüm çok güzel kitap okuyordu ya
Tam olarak bu çekicilikkk😍
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Şöyle uzanayim dizine okşasin saçımı taksin kemik çerçeveli gözlüğünü alsin eline Therese Raquini anlatsin ihaneti, şehveti, ihtirasi Haluk Bilginer sesiyle...
Kası 2 ayda berabrr yaparız evde :D
Kitap okuyan. O vücut hep bir zaman bozulacak ama kitap okuyanın her zaman aklı başında olur, nerde ve nezaman ne konuşması gerektiğini bilir. Kaslı erkekler genelde havalı olurlar bu yüzden de ukalalık fışkırırlar.
https://vocaroo.com/i/s14tncRyf9ey
Benim gibi ağlatan şiirler okuyan erkek çekiciliği. yeni şiirin buda
Yeni şiirim
Kaslı erkek tabiki eline bir kitap versen kitap okuyan olur ama kitap okuyana kas verilir mi
bence kitap okuyan kaslı erkek :) ben kitap okumayı çok seviyorum eşiminde öyle olmasını isterim. ama kaslardan vazgememki :D
İkisi birlikte olsa iyi olur. Kitap okuyan erkek kadın ruhundan anlar incitmez değer verir. Kaslı erkek kabadayı olursa çekilmez bazı kızlar kaslı erkek diyip duruyor sonra dayağı yiyip oturuyor hayaller hayatlar olayı işte
Kitap kurdu olmasın, kastan da patlamasın. Kitaplardan anlasın, fiziğine de baksın. Aşırıyı sevenler yokluk içinde olanlardır
ikiside seksi olabiliyor önemli oolan bunları yaparken aynı zamanda cool olup kendini beğenmiş tavırlarda olmaması
kitap okuyan bence :3 kaslı erkeği napıcam ki bana entel insan lazım :3 beni doğru yönlendiricek :3
Tüm özgeler gözlüklu olmak zorunda mi
Olmayani dövüyorlar mi
@freerogue0 napalım demekki özgeler geneli böyle ^-^
Güzel ama sıkıntı yok :D
@freerogue0 kimse dövmüyoda sen dövcek gibi söyledin :D
Yok hoş bence mesaj atcaktim kapaliymis mesaj atmada :D
@freerogue0 evet :D
kitab gibidir insan.. kapagina bakip yanila bilirsin.. icini gormek lazim..
Aynı meme tarif edisen ay balam
Pardon mene olacak...😰
Normalde kaslı ve seksi olan derdim ama burdaki kaslı bey her kaslı olanın Seksi olmadığının kanıtı resmen😜
Kitap okuyacak abi beyni boş hayata tek düze bakan bir adamı ne yapıcaz.
Protein tozu değil kitap tozu yutacak :-))
Kitap okuyan kaslarıyla övünmesinden çok aklıyla övünsün
Biz kadınlar erkekte görsellikten daha cok akla zekaya kültüre önem veriririz. kitap okuyan erkek her zaman daha çekicidir..
kitap okuyan erkek çekiciligi nedir ya yok anasının nikahı, yok osururken nefes alan aynı anda poponu kasıyan erkek cekiciligi ben onu seviyom
sadece dikkat çekmek için kas yapmıssa ve çok fazla kalıysa çekici degildir ama normal şekilde kası varsa hele birde kitap okuyosa aman tandım derimm
Kitap okuyan, kişiliği olan erkek bence daha çekici, ne öyle kaslı maslı damızlık boğa gibi hiç hoşlanmam.
Kitabı olan gelip geçici fiziki özellik insana değer katmaz nefsi şımartır okadar
Sahsen bilgisi genis olan erkekleri daha cekici buluyorum nedense 😕
Ben kitap okuyan derim bir insanda bilgi ve ahlak olmayınca fiziksel özellikler hep boş cidden huyu güzel olanla oluyor tipi güzel olanla degil
İkisi de ama kaslar normal olursa çekici olur patlayacak gibi duran aşırı kas çekici değil iticidir bence
Tabi ki kitap okuyan. Bazen kasların içi çok boş olabiliyor, her açıdan :D
Kitap okuyan erkek mumkunse. Hep istemisimdir aksamlari iki saat tv kapatilsin herkes alsin eline kitabini. Birlikte kitap okuyalim.
Kitap okusun yarin bir gun evlenirsek bilgili bir sey olsun kasli olup gerizekali olani napiyim 😀
Kitap okuyan-kaslı-zengin erkek. Kadınlardan bu üçlüyü duymayı bekliyordum.
Daha fazla istemeyi hakediyorlar 😄
kitap okuyan kaslı erkek çekiciliği :D kendi seçeneğimi yaratırım
İyi seçenek
kesinlikle :)
Ya erkeği bulduk da kaslısı entelektüeli kaldı. Erkek olsun yeter.
:D :D
Kasli demeyeyim de yapili ve guclu olsun. Goruntusuyle bile bana guven versin.😊 He arada bir kitap da okusun.😄
Kitap okuyan demek isterdim ama ne kendimi ne başkasını kaldırmaya gerek yok. Su devirde her şeyin başı tip iken kimse kitap okuyana bakmaz.