... hem kendi başıma gelenlerden hem de kitap okuyan bir başka arkadaşımdan örnekler vereyim:
Ben: Hayatın kısıtlı olduğunu düşünürüm ve mümkün mertebe her anı kitap ve öğrenmeye yatırmak isterim, bu yüzden yolda yürürken bile kitap okurum. Ama arada karşıdan karşıya geçmek için başımı kaldırdığım da dahi o yadırgar bakışı görüyorum: "Deli mi ne ayol, yol da kitap mı okunur?"... Be koduğumun kardeşim karısı, erkeği... Sen yolda telefonla uğraşınca alabildiğine normal bir davranış mı sergilemiş oluyorsun?
Arkadaş: Bu arkadaş sesli, sessiz bulduğu her ortamda ful konsantre kitap okuyabilen birisi ve ders haricindeki her anı kitaptır onun için... ama diğer sınıf arkadaşlarımın arkasından konuştuğu lafları bir görseniz, ne çekememezlikleri kaldı ne de bu arkadaşın "tuhaflığı, ilginçliği, iticiliği"...
Yani, lütfen ama lütfen, açık sözlü olun hanımlar. Biz erkeklerin sizin yüzünüze önem verdiği kadar veriyorsunuz vücuda önem ve bizim yüzünüze veridiğimiz önemin fazlalığını bilin de kendinizin farkına varın!
Ayrıca, kitap okuyan bir erkekten çabuk sıkılırsınız. Zira, onun için siz ikinci plandasınızdır. Birinci olan her zaman kitaplardır. Size saatlerini ayıramaz, o kadar boş vakti yoktur onun! Sizin gibi ilgi fahişelerinin de kendilerine ayrılan bu sınırlı vakitten tatmin olmayacakları aşikârdır!
Biz erkeklerin sizin yuzunuze onem verdigi kadar veriyorsunuz vucuda onem derken.. siz ne ara yuze onem verir oldunuz. Bari bazi erkekler diye yazsaydin kardes.. cogunuz popo kalca gogus meraklisi. Atma simdi burda
Popo ve göğüs dediğiniz şeyler standarttır, yağ tabakası ve uç, hepsi... Bunlar sadece en hayvani duygularımızı tetikler...
... ama yüz öyle midir? Tonlarca detay barındırır, mesajlar saklar, düşünceler oluşturur. Ben popona, memesine makyaj yapan bir hanım görmedim. Ama yüzüne makyaj yapmayan hanım da görmedim. Önem vermediğimizi düşünse idiniz, bu kadar bakımlı olur mu idiniz?
Simdide bakimimizi sorguluyorsn. Makyaj yapmamizi mi sorguluyosn. SONra da evlenince kendini saldin yok kilo aldin diye hakaretler havalarda ucsun.. bence sen once ne istedigine karar ver.
bende merdivenlerden inerken filan kitap okurum aynı şeyler benimde başıma geliyo sadece erkeklere yapılan birşey değil ayrıca kitap okuyan her zaman kaslının 1 adım önünde olmuştur bana göre ama çok aşırı derecede ikinci plana düşecek kadar aşırılıktan bahsediyorsak tabikide kimse kitap okuyanı istemez
Kesinlikle katılmıyorum, genelleme yapmak saçmalık... Kişiye bağlıdır bu. Şahsen ben sıkılmam, doğrusunu söylemek gerekirse aksine hoşlanırım bundan. İkinci planda olmak ise ayrı bir olay desene... Sanırım bir insan kendini birinci planda isteyecek kadar bencil olmamalı. Kitap, iş, spor, başka bir insan veya her neyse. Yine şahsıma konuşayım, asıl birinci planda olsaydım sıkılırdım. "Sizin gibi ilgi fahişelerinin de kendilerine ayrılan bu sınırlı vakitten tatmin olamayacakları aşikârdır!" En çok canımı sıkan da bu oldu. Birden fazla noktada takıldım (fahişenin hakaret olarak kullanılması, aşağılama, içinde bulunan nefret vb) Bir avuç insanın tuhaf bulması gibi durumlarda sorulmuş bir soruya karşı bu tür bir yüklenme mânâsız. Ekleyeyim, hepimiz vücuda veyahut yüze önem vermiyoruz... (Sağlıklı bir neslin devamı gibi durumlar için kişi ilk görüldüğü anda istem dışı analiz edilerek eleniyor falan ama kişilik ve karakter en önemlisi. Tamamsustum..)
Bir de alttaki cevapları okudum, ortalıkta saçmalamışlar:/ "yüzüne makyaj yapmayan hanım da görmedim" Kardeş etrafına iyi bak... Şu yaşıma kadar fondöten, pudraymış rujmuş sürmedim. Kalıplara sokmayın insanları, sinir bozucu. Kaldırın eşofmanları! Fırlatın erkek reyonundan aldığınız tişörtleri! Neyse... Makyaj da tiksindirici zaten, her şeyden öte sağlığa zararlı
keşke kitaplardan adam olmayıda öğrenseydin küfür etmemeyi insan gibi konuşabilmeyi , kitap sanattır bilgidir düşüncedir ayrıca yolda kitap okuyun diye yok size tabi deli gibi görünürsün. hem bir erkek kas yaparken aynı zamanda kitapta okuyabilir inanın kas yapmaktan daha kolay bir eylem
@tkyaslıerenfan beyninde sorun mu var adam küfür mü etti ahahhaha. Ah şu kızlar haksız oldukları halde kendini haklı çıkarmak için yapmayacakları şey yok :D
Bu tamamen tercih meselesi. Kitap okuyan, kültürlü ama çekingen, tanıdıkları arasından sıyrılmayı pek başaramayan birisi mi yoksa kaslı, güçlü herkesin ilgisini çeken ama otoriter olma isteğinden dolayı karşısındakini gerekirse fiziksel ya da psikolojik olarak ezen birisi mi istiyorsunuz ona göre değişir. Pasif olan cazip değildir kızlar için. Genelde erkekleri kontrol etmek isteyen kızlar böyle erkekleri seçer çünkü o diğer pasif olmayan kaslı erkek grubuna söz geçirmek zordur. Ama bir kız aktif , kaslı vs. bir erkeği seçtiyse tamamen teslim olmuş demektir. Yani tavizler verecektir ona.
Ben her türlü kitap okuyan erkeği seçerim neden mi? Benim Berk adında bir sevdiğim adam vardı ömrümü ona adadım 1 buçuk yıl boyunca sevgiliydik ta ki seni sevmiyorum 2 aydır sana karşı hiç bir şey hissetmiyorum diyerek beni terk edene kadar ki benden ayrılır ayrılmaz yeni sevgili edinmiş ve ona çok aşık mış çok seviyormuş bu beni terk eden Berk dediğim şerefsiz kişisel fitness antrenörüydü ve kolu abartısız 42 cm di isteyen facebook'tan araştırabilirsiniz adı Berk Söker o kadar cahil birisiydi ki tabi ben kabul ediyorum ne kadar salak olduğumu ona o kadar çok kaptırmışım onun yalanlarına inanmışım ki aklım başıma gelince fark ettim ne kadar şerefsiz olduğunu bütün hayatı spordu bütün hayatı vücuttu bütün hayatı kasdı ben asla ona karışmadım bu konu da ama o spora adadığı hayatı biraz da bana adayabilirdi her erkeğin hayalindeki kız gibiydim hiç bir erkekle selamlaşmadım bile kafamı kaldırıp kimsenin suratına bakmadım sınıfta olmadığım sürece hiç bir erkeğin olduğu ortamda bile olmadım o mutlu olsun diye köpek gibi çabaladım onun için onurumu gururumu ayaklar altına aldım insanların içinde kendimi küçük düşürdüm. Sadece hayatımda o var sadece onu sevdim onu babam yere koydum onu ailem yerime koydum sadece o oldum. Her erkeğin halindeki kız da isteyeceği her şey vardı sadece ona yaptığım tek negatif şey onu kıskanmamdı. Antrenördü ve salonda sürekli çıplak kızlarla iç içeydi kıskandım çok kıskandım her kız gibi bende mesaj attım çok bende aradım ama asla aşırıya kaçmadım hep oydu ama onun için hep spordu kastı. Üniversiteyi açıktan okuduğunu söyledi ama daha liseyi açıktan okuyormuş 1. Sınıf benden 1 yaş büyük o 95 ben 96'lıyım o yüzden her zaman KİTAP OKUYAN ERKEK !!! Eğer bu anlatımları arasında bir şeyler merak ediyorsanız ulaşın bana o zaman her şeyi daha iyi anlayabilirsiniz
yurtdısında metroda sokakta bankta ve muhtelıf yerlerde kıtap okuyan erkeklerın resımlerını cekmısler , hatta hatta bu resımler osyal aglarda paylasılıyor bıle...
bende resımlere soyle bır baktıgımda, kıtap okuyan erkeklerın , buyuk kolları ve gogusu olan erkeklere oranla cok daha hos ve naıf gorunduklerını dusunuyorum... Kısı spor yapmamıs olsa bıle, kıtap okurkenkı sükunetı sakinliği ve bu dunyanın ıcınde degılmıs gıbı gorunusu , bence, sadece etrafı ıcın gosterıs yapan bır erkekten cok cok daha hostur/cekıcıdır kanaatındeyım :)
çıtı pıtı kızların seksi erkek meraklarını anlamak mümkün değil. Ortalama bir koreli çinli bile seni zorlarken kaslı maslı birini istiyorsun? İlginç Kaldı ki bunlar size baksalar at gibi hatunlara ayıp olur lan. 1.80 lık hatun seksi adonisi tavan birini ister hakkıdır anlarım da Kızın boyu 1.55 Hayalindeki adam antonio banderas mk
Hahah kiyaslamaya bak boy ile kasli erkek istemenin alakasi ne ayrica kas calisan her erkek uzun boylu mu ki :D 1.80 boyunda sirf yagdan ibaret 100 kg kadinlarda var eşleşme fit kadin - kasli erkek şeklinde olmaliydi.
@gecelerin_kadını ben 1.80 olupta 100 kg olan bir hatun görmediğim için 1.80 yazarken gözümde Magdalena Frackowiak canlandı kardeş yağ torbası değil :))
kusura bakma da saçmalık milletin ne isteyip ne derdine düştüğü seni mi gerdi? herkes hayalindeki insanı isteyebilir 155 190 da ister kaslı şişman da ister bu nasıl tuhaf bir bakış açısı hakkıdır falan 155in hakkı değil mi yani arkadaşım aşk , seks böyle şeylere bakmaz
@gecelerin_kadını aşk seks böyle şeylere bakmaz ama hayalinizdeki erkeklere sizin boyunuza bakar. Sizin ne istediğiniz beni germedi ama yorumlarım seni aşırı germiş
Bence germedi 1.73 boyundayim ve idealim boy takintil hic olmadi daha uzun veya kisa olmak istemezdim suanki halimden cok memnunum bir baskasinin gorusude pek umrumda degil ben genelleme yaparak savundum ustume alindigimdan degil
hayalimizdeki erkekler boyumuza bakmıyor ya seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama 155in çok üstünde değilim daha kimse boyumu sıkıntı yapmadı, uzun ve kaslı sevgilim de oldu "adonisleri" olan çok önemli bir şey ya bu adonis ilişkinin temeli sonuçta araya sokuşturmak istedim hiçbir "at gibi hatun" gelip de o benim hakkım demedi. kadınları da objeleştirmekten vazgeç at gibi ne biçim bir tabir hadi artık polemik yaratmaya çalışma
Hayatını dengeli bir şekilde yaşayan ve ne istediğini bilen bir erkek çok çekici😍 Benim için çok kaslı bir erkek veya çok dış görünüşüne düşkün bir erkek çekici değil. Tabiki ilk önce insan dışgörünüşüne göre birini seçer ondan sonra düştüncelerine, aklına ve zekasına dikkat eder. Bu da insandan insana değişen bir zevkdir. Ama dengeli olması benim için çok önemli. Yani ne çok kas nede çok çok az kas. Ama entelektüel olması çoooook çekici. Bilge bir insanla beraber olmak, bir insanı her gün yeniden o kişiye aşık olmasına sebepdir Bence.
Kitap okuyan erkek duruşunu seksi yapan şey; duruşunda gizem barındırması ! .. Kaslı erkeğe bakınca bu gizemin çekiciliği yok mesela. ama o da insan o da çekici onu da hakir görmeyiz severiz. Yine de bilirsin ki kaslı erkekler Whey proteine tapan, belli rutinler halinde yüksek dozda spor yapmaktan testosteronu fokur fokur kaynayan iyonik bir makine türüdür. Herşey apaçık ortadadır. Mal sağlamdır ama beyin şüphelidir! Çünkü kitapsızlar :) Peki ya kitap okuyan erkekte öyle mi ya! Kimbilir o okuduğu kitaplarla geliştirdiği zeka baloncuklarıyla bir kadını nasıl baştan çıkarabileceği konusunda neleer biliyordur neler
Herkesin görüşü farklıdır saygı duymak gerekir. Burda kitap okuyan erkekler şıkkını veren kızlara yalancı , kaslı diyen kızlara doyumsuz ; tabirini caiz eden insanlar var. Kusura bakmayın sizin fikrinizdir ama ben katılmıyorum. Bence , ''kas vs kitap" çok farklı konular ama sorumuz buysa. " Birlikte okurken bilgilendiğimiz, şaşırdığımız, eğlendiğimiz, hüzünlendiğimiz ve gerildiğimiz kitaplardır. O an aynı duyguların birçoğunu beraber yaşayabilmemizdir. İnsanın bilgi sınırı ufku çok geniştir velhasıl kelam kas dediğiniz bir yığıntının çökmesi basittir, bilgi çoğaltıcı ve yücedir.
Tarafımı seçtiğimde; Kitap okuyan entellektüel erkek, performansı konusunda yorum yapamam ama çeşitlilik arıyorum diyorum ve onu tercih ediyorum, okuduğu kitaplarda en azından 3 tane pozisyon okumuştur diye umuyorum, sonra sıkılıyorum entellektüel elemandan bir bakıyorum kendimi performansı güçlü olan kaslı erkeğin kolarında buluyorum, lakin burada da çeşit yok ne yapmalıyım diyorum ve sonuç olarak
içinde olmak istediğim durumu belirttiğimde ;
Entellektüel kaslı erkek ile hem çeşitlilik hem de performans istiyorum aradığımı buluyorum ve sıkılmadan yaşıyorum
Felsefi açıdan bakarsak zeka ve akıl kadınların erkeklerde önemsemediği şeyler arasına girer çünkü doğacak çocuğun zekasının büyük çoğunluğu anneden gelmektedir ve insanlığın asıl amacıda insan türüne en yakın bireyler dünyaya getirmektir bu insananın içgüdüsel olarak yaptığı bir olaydır bu yüzdendir ki kitap okuyan erkek diyen kadınlar geçmişte karşılaştığı karakteristik özellikleri düzgün bazı erkekleri düşünerek bu tercihi yapmışlardır veya onlara çekici gelen asıl şey kitap okumaları değil fiziksel başka bir özellikleridir sonuç olarak insan türüne türünün benzeyen benzeyen bireyler dünyaya getirmek için yağ oranı çoğunlukla erkeklerden fazla olan bayanlar kaslı erkek diyecektir bencede kaslı erkek
Hepsi bir aradası yok mu bunun :) Ben pek kas düşkünü değilimdir. Kitap okuyan insanlarla sohbet etmeyi de çok seviyorum. Bir süre önce birinden hoşlanmıştım, adam tıknaz ama yüzü, gözleri çok güzeldi gerçekten. Oturup saatlerce sohbet ediyorduk. Bir çay içmeye diye oturup bir yazarı bitirmeden kalkmıyorduk. Velhasılkelam, farklı kitaplara olan ilgimizden ötürü de anlaşamadık. :)) Ama hala oturup saatlerce hiç tartışmadan farklı görüşleri savunsak bile konuşabiliyoruz. O adamla evlenilir. Kaslar gider ama o muhabbet bitmez.
İnsan olarak hepimiz için görsellik önceliktir. Evet bence bunu kimse inkar etmemeli. Fakat görsellik o insanı tanımadığında, onunla konuşmadığında, onunla her hangi bir iletişimin olmadığında en ön planda yer alır. Ne herifler var ki dıştan baksan böyle eşim olsun daha ne isterim dersin , ama bazıda ADAM lar var ki dıştan belki sana hitap etmez ama onu tanıdıkça içini gördükçe çok şükür dersin iyi ki dersin. Kitap okuyan erkek seksiliği var evet , kitap okuyan kaslı yakışıklı erkek seksiliği de var duble evet fakat o adamın beyni yoksa kitap okusa ne okumasa ne :D İnsan olmayı bilmek gerek önce.. Ne için okuduğunu ne için okuman gerektiğini , ne için spor yaptığını ve ne için kaslı olmak istediğini ayırt etmek gerek. Sonuç her şey kafada başlayıp kafada bitiyor. Neyleyim ben beyni olmayan sadece kas kütlesinden ibaret adamları ve neyleyim ben ot gibi yaşayan at gözlüğüyle hareket eden asosyal okumuş şahısları..
Kitap okuyan bir insan çözüm odaklı anlayışlı saygılı olur... Empati yeteneği gelişmiştir... Kibardır kendini geliştirmiştir (tabi bu okuduğu kitaplarla da ilgili bir durum) kitap okumak benim için bir kriterdir... Kaslı erkekleri bende severim ama zeki erkekleri daha çok severim... Tercih yapmam gerekirse kitap okuyan erkek çekiciliği bambaşkadır... Zekasıyla ön plana çıkar (kitap okuyan herkes zekidir demek yanlıştır)... Aynı şekilde kitap okumayı sevmeyen zaman kaybı olarak gören erkeklerde itici geliyor bana...
Kendini geliştiren her erkek/kadın bir tık öndedir. Vücudunu geliştirdiği kadar kafasını da geliştirmişse, bir de vicdan sahibiyse karşı cins, dikkat çeker. Kimi kadınlar tapmaya meyillidirler bu türden erkeklere; ancak sandıkları olağanüstülük bu değildir. Kafasını geliştirmiş ve akıllı her birey sporu yaşam biçimi haline getirir; oldukça normal bir durumdur bu aslında. "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" atasözümüzü unutmayalım, değil mi ama :) Fakat bizim kadın/erkek çevremizden gördüğümüz genelde piyasa yapma niyetiyle spora başlayanlar veya tek tip fikir darlığında kafalarını geliştirmeye çalışanlar olduğu için 2si 1aradalık biraz göze batıyor tabi.
Detaysız seçim yapamam aslında ama her şekilde kitap okuyan. Kitap okumak çok daha değerli ülkemde. Kitap okuyan sayısı gerçekten az. Kitap bir insanim entelektüel seviyesini, insanlık derecesini, bilgisini ölçen bir araç bu nedenle. Kitap okuyan kişi zeki gelir bana okumayan zeki yoktur çünkü. Zeki olan okuması gerektiğini kavrar, anlar. Bu nedenle ilk şık. Kas demiyorum çünkü "Güneşi Beklerken" dizindeki Zeynep'in tabiriyle 'kas hayvanı' olabilir. O insanın beyni, genelkültürü, zekası, bilgisi, kişiliği yerinde olmadıkça napayım ben kası yani değil mi?
Kitap okuyan tabiki de. KItap okumanın ne anlama geldiğini anlatmaya kalkışsak işin içinden çıkamayiz. Kitap okumak insanların ufkunu genisletir, olaylara farklı açılardan bakmalarını sağlar, Keşke herkes kitap okumanın zevkine varsa ve hobilerine zevkle kitap okumayı yazabilse. Kitap okumaktan zevk alan bir erkegin hayata bakış açısı çok farklıdır. Farklı insanlarla tanışmadan binlerce insanı tanımış hissi onlar. Kitap okuyan erkek sayısı gün geçtikçe artıyor :) Sevgili ''Man'' 'lerimiz lütfen bol bol kitap okuyunuz.. Çünkü tüm bekar hanımlar inanıyor ki ''kitap okuyan erkek ÇEKİCİ'dir. ''
Neden birini diğerine tercih etmek ve diğerinden yoksun olmak mecburiyetindeymişiz gibi tercih yapmaya zorlanıyoruz ki?
Sadece kitap değil, gazete, haber, makale, bilimsel yayın, ilginizi çekecek, alanınızda, branşınızda ufkunuzu genişletecek ne varsa okuyun, öğrenin. Goodreads hesabı olsun, reading challenge yapsın. Sağlığı için spor da yapsın. Bunu sadece kızları tavlamak için değil ve bir imaja bürünmenin ötesinde, içten ve gerçekten öyle bir insan olmak isteyen tüm liseli ve yeni üniversitelilere tavsiye ederim.
Kaslı erkek karşı cinsin önünden geçerken göğüs kaslarını şişirip baş yukarıda, omuzlar dik yürüyüş olmazsa olmazlarıdır. bu halde, kur yaparken kuyruğunu açan ihtişamlı tavus kuşu özgüvenine sahip olsalar da dişisine kabaran hindidir çoğu özünde. kabul, ilkel güdüleri harekete geçirmek için yeterli bir davranış olabilir bu-güç istenci vs.- ancak mental açıdan level atlamadıkça 'yalnızca' güzellik kasan plastik kızlardan farkları yoktur kanımca. gerçi her iki grup da kendi aralarında eşleşme eğiliminde ve hallerinden memnun olduğuna göre kimseye laf düşmez. Kaslı erkek bana gore değildir
Bana gore kitap okuyan erkektir okudukları yıgınlarca kitaplarda yazarlardan gormuş oldugu anlatım, betimleme ve kısa bir cümlenin nasıl olupta uzun cümle haline cevrildigini ogrenip daha sonra bu ogrendiklerini pratige aktarmak için çalışan ve kitap okumanın yanı sıra belli konularda makale yazmaya başlamış erkektir.
ikisi birden olursa tadından yenmez bir erkektir ama illaki ikisinden birinin seçilmesi isteniyorsa kitap okuyan erkeği tercih ederim çünkü herşeyin temeli bilgidir. ve kitap okuyan erkekde bilgilidir. ayrıca sürekli kitap okuyan biri olduğu için kelime dağarcığıda gelişmiştir ve daha etkili cümleler kurabilir. kafa yapısı hem duygusal hemde olgundur ve ayrıca zekasıda gelişmiş olur. kitap okumak insanlara manevi anlamdada fayda sağlar. kişi insanlara nasıl davranması gerektiğini iyi bilir. bu tür erkekler kaslı olmasalarda bence çok çekiciler :)
Kitap okuyan erkek daha seksidir benim gözümde. Tamam kabul, kaslı erkekler toplum içinde her zaman dikkat çeker. Ama bir erkek sadece kas yığınından ibaretse, kendini kültürel anlamda hiçbir şekilde geliştirmemişse yaptığı kasın hiçbir manası yok. Zaten günümüzde spor yapmak/kas yapmak popüler kültürün bir parçası haline geldi, özellikle akranlarımdan her beş kişiden ikisi, üçü spor yapmakta. Ama gel gelelim ki sporu kendi sağlığı için yapanlar azınlıktadır. Birçoğu kendini görsel anlamda iyi duruma getirmek için spor yapmakta. Popüler kültürün kurbanı olmuş boş bir insanında benim gözümde hiçbir çekiciliği yoktur.
Kaslı erkektense, kitap okuyan erkek hayata 1-0 önde başlar bence :)
Her şey dış görünüşten ibaret değil. Bir insanın önce aklının içindekiler beğenilmeli, yüreğinden diline düşen sözler beğenilmeli.. Bunlar da ancak kitap okumayla olur diye düşünüyorum. Kitap okumak insana duygu katar. Tabii ki kaslı erkek duygusuzdur diye bir şey yok ama sabah seni şiirlerle, sözlerle uyandıran bir insan mı, yoksa uyanır uyanmaz kendini kas yapmak için spora afayan bir hayat arkadaşı istersin ömrünün geri kalanında ayrım orada :)
Kasli tabikide etkileyici fakat kitap okumuyorsa... ne konşulur ki? Hani hep havadan sudan mi? Şey gibi dolabi açarsin "aaa nutellaa!!!" Diye sevinirsin sonra kapani açar içi siyirmalik kalmiş. Ama kitap okuyan erkek oylemi, Dizine yatip sana kitap okusun, Dizi konuşmakdansa , kitapdaki karekterleri olaylari konuşursun, birlikte bir hayal dunyasina, kendi dunyanizi yaratirsiniz, dahasi var tabi ama kitap okuyan erkek çekicidir, yaraticidir, içindeki çocuk haala yaşiyodur, hayalperestir, zekidir, objektifdir, vsvs bitmes :D aşkdir ❤ kitap okuyan biri ruhunu besler... (Yazim hattasi çok kusura bakmayin, farkindayim, almanyada dogup buyudum)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kaslı erkek daha çekicidir ama çekiciliği geçicidir. 10 sene sonra kaslar yağa dönmeye başlar. Sonra konuşulacak konu bulmak zordur. Fakat kitap okuyan erkek vücudu konusunda iddialı değildir. Konuşacak binlerce konu bulunabilir. Yanında sıkılma olasılığı düşüktür. Ayrıca kaslı erkeği elde tutmak zordur. Kızlar atmaca gibi beklerler kapmak için. Kitap okuyan erkeğin peşinde kaslıya göre daha az kız olur. Kıskançlık krizi geçirtme olasılığı baya azalır. Aynı zamanda kaslı erkek sadece görüntüden ibarettir. Fakat kitap okuyan erkek beyne de hitap eder. Her türlü kitap okuyan erkek derim :D 👍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kitap okuyan kişi isterse kas yapabilir ancak kaslardan ibaret olan birine kitap okutmak çok daha zor. Ayrıca bir insan sadece vücuduna çalışıyorsa durup düşünmek lazım neden? bu hayatta asıl önemli olan beyne yatırım yapmak. Bunun farkına varıp kitap okuyan, illa bilimsel bir şeyler olması gerekmiyor ancak kendi zevkine göre okuyup, araştıran, düşünen insanlar çok daha önemlidir. Kaslara baktıkça zamanla gözleriniz alışır ancak kitap okuyan-bilgili birisi sizi sürekli şaşırtabilir ve öyle biriyle konuşmak muhteşem olur :)
Ne kitabı? Ne kası? Hayal dünyasında yaşıyorsunuz siz.. Adam gibi adam çalışıp çabalayıp geleceğe yatırım yapan adamdır.. Evlenip çoluk çocuğa karıştığınız zaman kitap da yenmez, kas da..
Görselliğe aşırı derecede önem veren insanlar evet saça, başa, kasa, ince bele, kalın kalçaya bakarlar, bunları isterler. Ama eğer bir ilişki olacaksa bunun sonunda, o kişinin kasları değil önemli olan; aynı kitabı okuyabilmek, belki bunu tartışabilmek, ortak bir hayal yaratabilmek bunun üstünden.
@uhurw bu soru "çıkmak" ile alakalı değil, yazdığım görüş de bunla alakalı değil. Bir insanla kası var diye de çıkmam, kitap okuyor diye de. Ha kitap okuması benim için bir artıdır, o ayrı.
Gerçekleri söyleyecek olursak hepimizin en önem verdiği şey dış görünüş olduğu için tabi ki kaslı erkek ama biraz kültürlü erkeklerden hoşlanan zeki kadın izlenimi vermek istiyorsak tabi ki kitap okuyan :D
Kitap okuyana da mahmut amca yı koymamışsın ama yine gidip yakışıklı bir ekrek koymuşsun neden acaba? Yine görsel olduğu için, neyse Kaslı ve yakışıklı erkek diyorum www.couplestherapychicago.net/.../jock.gif
Kitap okuyan kişilerin görüş alanları, hayal dünyaları, dolayısıyla fantezi dünyaları da geniş olur ve öyle kişiler daha duygusal ve duyarlı olurlar.. demek istiyorum ki bu birkaç önemli özelliği bir arada bulunduran bir erkeği, vücudunu geliştirmiş ama bazı yönlerini geliştirememiş olana terci ederim... çünkü biliyorum ki onunla daha güzel bir iletişimim, daha uyumlu bir cinselliğim olacaktır.. bu çekici olması için yeterli değil mi? evet benim için fazlası ile yeterli...
Bundan 50-60 yıl sonra kaslar deforme olmaya başlayabilir fakat belli bir görüşe sahip olan, entellektüel, kendini bilen kişinin hayat amacı, görüşü deforme olmaz. Acısıyla tatlısıyla, hatalarla birlikte değişir, gelişir, olgunlaşır. Bu yüzden kitap okuyan, entellektüel ve seksi diyorum. Sağlığı için spor da yapıyorsa başımın üstünde yeri var. Canıma minnet.. 😜
Kas gecicidir ya.. bir bakmissin 2 ay sonra o kaslar yag kutlesi olmus.. Kim bilir.. Ama kitap okuyan erkek herseyden onemlisi bilgili kulturludur.. Helede kitabi cool olma derdine degilde kendi icin bilgi kazanmak icin okuyosa da ayri bir tatli havasi vardir.. Ama simdi spor yapan erkeklerinde hakkini yememek gerekir.. Ama kitap okuyan kulturlu erkek seviyesiyle kasli erkek seviyesi ayni degildir.. Ne kasli erkek var beyin yok valla...
İkisi de gerçekten çok çekici lakin; Kitap okuyan ve seksi bir erkek yaşlansa yaşı ilerlese dahi kitap okumaya devam edecekir. Ve kitap okuyan birinin konuşması, aksanı vs. güzeldir ve bilgilidir. Kaslı ve seksi bir erkek evet gerçekten oda çok çekicidir ama kaslı ve çekici olması onu zeki ya da düzgün biri yapmaz. Yani onun çekiciliği yalnızca dıştadır içi değildir. Bu yüzden kitap okuyan çekici ve entelektüel diyorum ben😊
Karşı tarafı etkiliyim, dur onun kozunu da bir kullanıyım diye bir şeyler okuyorsa bir adam eyvahlar olsun. Olmuşken yolu da açık olsun. Vücudu güzel olan adam tabi etkileyicidir. Tabi aynı şekilde kaslarını yüzümüze vura vura bunu ego haline getirmediği sürece. Ama ben sanırım karşılıklı oturduğumda okuduklarımızı tartışmak isterim, ondan güzel şeyler kapmak isterim, yazın biralarımızı da açıp çimlere uzanıp yan yana kitap okumayı da isterim.
Protein tozu ile sisirilmis, kof, kaslı erkekleri hiç çekici bulmadım, bulmam da.. Erkek dediğin geniş omuzlu olur, baklava tatlıcıda olur. Benim tercihim kitap okuyan erkekten yana. Zira zaten ben zeki adam severim. Kitap okuyan adamın diksiyonu güzel olur, Diksiyon da önemli benim için.
Nedir bu tip yoksa olmaz anlayışı? Ben kendi deneyimlerimden bahsedeyim. Gördüğüm yakışıklı erkeklerin hepsi evet hepsi boş çıktı. Boş boş konuşmalar , gevşek hareketler , vıcık vıcık davranışlar... Benim oyum kitap okuyandan yana. Bir erkek zekiyse zaten benim gözümde 10-0 önde başlar.
Edepsizliğim için özür dilerim, seksi dediğimiz arkadaşın pipisi küçük. Kitap okuyan bir şeyleri görünür yere koymamış, güzel bir sürpriz yapma ihtimali var yani.
Tabi bunlar görseller üzerine kanaatim. Gerçek hayatta ise bedenine kafi derecede özen gösteren; önyargısız ve samimi iletişim kurabilecek kadar entelektüel seviyeye sahip erkek candır!
@Єναηєscєηcє-Sєlєη bu düşünmekten ziyade göedüğünü söylemekten çekinmemekle ilgili. Eğer bir adam et olarak sunulmuşsa, o eti her türlü kritize etme hakkı da sunulmuş olur. Tıpkı kendini et olarak sunan bir kadının göğüslerine bakmak gibi bu. Yoksa kimsenin uzuvlarıyla bir alıp veremediğim yok çok şükür. O yüzden açık sözlülükten ziyade, realizm diyelim ;)
böyle bir karşılaştırma yapman garip doğrusu birkere çekicilik diyorsan çekicilik demek görüntü demektir görüntü varsa çekicilikte vardır çekiciliği kitaba göre ayırmamak gerekir yakışıklı bir adam kitap okuyorsa onu kitap okuduğu için değil yakışıklı olduğu için dikkatini çeker
Öyle değil işte Ada'm çok yakışıklıdır ama salaktır nerde çekicilik tabi bu kadından kadına değişir benim için zeka daha önemlidir o Ada'm da istediği kadar kas olsun zeki değilse sıradandır
@kızınbiri890 niye salak olsunlar kendine bakan Ada'm her yönden bakacaktır sonuçta bilim Ada'mı aramıyorsun bahsettiğin senin konuşmasını oturmasını kalkmasını bilen biri olsun dersen daha doğru olur
Normalde kaslı erkek çok çekici gelir ama kitap okuyan erkeğin yanında çok da bir şansı yok sanırım benim için :) ara sıra kütüphaneye gider insanları izlerim :) kesinlikle kitap okuyan daha seksi :) elindeki kitabı fırlatıp atası geliyor insanın 😂😂
Kası ne yapayım? Kafa kas kafa olduktan sonra, kasların içi boş olduktan sonra :) Bilgili ve kültürlü erkek daha seksidir ki buda gökten zembille inmez yani ben oyumu kitap okuyan adamdan yana kullanıyorum :))
Kitap okuyan erkek, kızların genelde kaslı erkek istediğinin farkındadır ama kitap okuyan her insanın düşünme şekli daha farklı olduğu için olduğu gibi kabul edilmesi gerektiğini düşünür ve nasıl isterse öyle olur. Bu durumda kitap okuyan erkek diyorum...
Bana göre ikisi farklı şeyler biri elma biri armut. Ama illa cevap verilecekse kitap okuyan erkek derdim ayrıca kim bilir belkide hem kitap okuyup hem daha kaslidir😊 soru biraz enteresan geldi bana ama yinede okuyan insan bilgili insan aklını kullanan kendini yetiştiren insan bana daha çekici gelmiştir.
Ben sanırım ikisini de gösteriş için yapan birini secmezdim. Kabuk boş ise işe yaramaz benim için. Kabuğu çatlatip insanı çeken kişiler ise bilgili kişilerdir bence
Bir insan spor hakkında da bilgi sahibi olabilir. Bilmediğim konu hakkinda benden coooooooooook daha fazla bilgi sahibi olan herkesi ilgiyle dinlerim. Öğrenmenin yeri yok Sonuçta. Kasli birinden de öğrenilecek şeyler vardır. Kitap okuyan kişiden De. Ah telefondan yazmak çok zor.
Eğer seçme şansımız varsa tabikide seks ve entellektüel :) Kitap okuyan erkekler zekidir nerde nasıl konuşmasını bilir. Tabikide okuduğu kitaptan da kaynaklanıyor ama kadın ruhundan daha iyi anlar. Ama kaslı erkek bencildir ve kendini beğenmiştir. Sadece kendisini görür. Kadın nasılsa ona bayılıyordur nasılsa herkes bana bakıyor diye düşünür.
Ya abi haklısın da şimdi şöyle de bir şey var. Kitap okuyan birisini görünce "aa kitap okuyor ne kadar değişik birisi " diyoruz. Neden? Çünkü millet boş boş konuşurken o kitap okuyordur. o kişi konuşulmaya değer birisidir. İnsanda bir merak uyandırıyor. tanışma o kişiyle yakınlaşma isteği doğuyor. tamam kaslı erkek de çekicidir. ama şimdi zaten herkes kas yapıyor. bir önemi kalmadı ki onun eskisi kadar. En iyisi biz şöyle diyelim; eli yüzü düzgün, kitap okuyan erkek çekicidir!
ben baba bir sapioseksual olarak kesinlikle kitap okuyan erkek diyorum. Bir kere kitap okuyan erkekle konusabilirsin, tartışabilirsin. Kitap okuyan erkek seni büyütür ve geliştirir. Kitap okuyan erkek sadece sevgili değil aynı zamanda arkadaştır ve her konuda ondan fikir alıp doğruyu bulabilirsin ama kaslı erkek? Kaslı erkek kendini beğenmekten aynalara bakmaktan ona buna kendini yakışıklı göstermeye çalışmaktan, her salak kadından aldığı gülücüklerle kendini bir bok sanmaktan başka birşey yapmaz. Kitap okuyan erkekten baba olur çünkü o adam kasta yapar çocukta, kariyerde. Ama kaslı erkek kitapta okuyamaz çocukta yapamaz baboş
Ben kesinlikle kaslı erkeği tercih etmezdim çünkü görüntü yeterli olmuyor birşeyler paylaşmak için. bunu bir çok kezde yaşadım görüntüsüyle fazla yakışıklı ama ağzından iki çift kelime döküldüğü an sussun istersiniz, bilemiyorum tabi tercih meselesi bence kitap okuyan olmalı ben daha çok zekaya düşünüş şekline aşık olduğum için :)
ben bilginin olmazsa olmaz bir şey olduğunu düşünüyorum. fiziki özellik tabiki önemlidir kişilik kadar ama her zaman kazanılabilir. ancak bilgi olmadan fiziki özelliğin bir anlamı olmaz. sonuçta kaslı olup çekilmez bir kişi ile aynı ortamda olmak farklıdır. kitap okuyup yontulmuş bir erkekle aynı ortamda bulunmak çok daha farklıdır.
ben her zaman geniş düşünürüm. Bir erkeği seçmişsem ömürlük seçmişimdir. Yaşlılık kendisini göstermeye başladığı zamanlarda kaslı erkeğin bedeni çöktüğü zaman boş bir beyin kalacak elimde.(her zaman geçerli değil ama kıyaslandığı için böyle diyorum) Kitap okuyup kendisini geliştirmiş erkek her zaman daha iyi :D
kitap okuyan... kendini gelistirmis ve olgun ve böylelikle güvenilir bir izlenim yaratabilir bende ama her kitap okuyan erkek öyle olucak diye birsey yok veya her kasli erkek playboy olucak da diye birsey yok. yani genelleme yapilamaz ama kitap okuyan erkek daha cok ilgimi ceker cünkü bu zamanda her erkek kas yapma derdinde
Kitap okuyan erkek. Karşımdaki erkeğin kaslarıyla iletişim kurmayacağım sonuçta. Fikir alışverişinde bulunabileceğim, bana yeni bakış açıları kazandıracak bir erkek benim için kaslı bir erkekten çok daha çekici. Fiziksel özelliklerin hiç mi önemi yok diyeceksin. Var. Var elbette. İçini beğendiğim birinin dışını her türlü beğenirim.
Kitap okuyan tabii ki. Kasli olup ici bos olan erkekler cok var. Basta iyi bile olsa tanidikca insan soguyor o kaslara ragmen hic katlanilasi yanlari kalmiyor. Ama kitap okuyan erkekle her turlu eglenir ve mubabbet edebilirsiniz her sey fiziksel goruntu degilki.
Yapmayın lütfen dürüst olalım burda kafeteryada gördüğümüz kitap okuyan ama çirkin bir çocuğu baş tacı yapmaz kimse , hem kitap okuyacak hem etkileyici olacak , kaslı erkekte başta dikkat çekebilir ama tanıdıkça içinin kafasının boş olduğunu görünce yine ilgi çekmez soğuma girer
Kültürlü mü olsun yakışıklı mı kaslı mı zeki mi gibi gibi bunların hiçbiri tek yeterli olamaz kız içinde erkek içinde
Çok bilmiş ve burnu havada olmamak şartıyla kitap okuyan erkek. Kaslı erkeklerin tabiki bir albenisi var fakat kafası boş olduktan sonra işe yaramaz. Kafasının boş olup olmadığını da okuduğu kitaptan veya kitap okuyuşundan anlamak mümkün. Not: ikisi bir arada olsa, hayat bayram olsa :)
Şimdi şöyle bir durum var kaslı, vücudu çok seksi olup boş işlerin adamı olanlar var ama kitap okuyanda öyle değil bir şeyler ile meşgul olan erkekler çekicidir bana göre, kitap okumak da dahil vücut sonradan geliştirilebilir ama diğerinin içte olması gerek dimi ama
Kitap okumasi tek basina bir entellektue degildir ya da zekasini, aklini, karakterini tanimlayamaz... Ama kasli bir vucut, celimsiz bir vucuda gore her halukarda iyi bir seydir. Elimizdeki sıklara bakarsak, kasli derim, en azindan dis gorunusu kurtardik, elde bir sey var. Kitap okumak, akli, zekasi, entelektuesi hakkinda net bir sey verseydi, onu tercih ederdim...
Kitap okuyan erkek kendini geliştirme derdindedir, dış görünüşünü değil. Kaslı fakat boş bir insanla bir süre sonra sıkılırsın ama kendini geliştiren birinin sürekli konuşacak ve sana kazandıracak şeyleri vardır. Dış görünüş önemlidir ilk izlenim için fakat bir ilişkiyi ya da arkadaşlığı ileri götürmez.
Kitap okuyonda ayrı bir çekicliği vardır kaslının yarı ama ben kitap okuyano tercih ederim ki kasta zaten abartıyı svemem az olsun benim olsun yeter yani kitap okyan bir erkek külllltürlü demktir sanatttan anlar demektir sanattan anlayan bir erkek kadından da anlar kadınınada sahip çıkar yani kitap okuma bilincinde olan erkek öndedir kazanırr. :!
kitap okuyan : çünkü bilim her şeyden önce gelir. Atatürk'ün deyimiyle "hayatta en hakiki müşrit ilimdir. " diğer bir deyişle "bir toplumu yıkmak istiyorsan bilgi seviyesini düşür." yani ilim olmayan toplum hayatta kalamaz bu nedenle bence kitap okuyan.
Kaslı erkek çekiciligi nedir ki kitap okuyan erkek çekiciligi tabi ki zeki olucak çok zeki olucak gerektigi yerde gerektigi lafı dogru söylemesini bilicek yapması gerekenleri hatasız yapmasını becericek erkek adam dedigin fizik kas vücud değil beyin olucak.
En İyi Cevaplar