AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Birkere ben erkekte kas sevmem. Siteye kaydolduğumdan beri bu konularda herzaman bangır bangır göbekli erkek diyorum :D
E saçmalığa gelicek olursak kitap cekicilik icin değil özgelişim için okunmalıdır.
Kitap okuyan bir erkek karnı kat kat olan bir adamdan daha çekicidir. Ama bunu çekici görünmek için yapıyosa diğerinden daha beterdir :)
Göbekli döşü kıllı? 😂
Yanında cool erkek isteyen kızların saçimi ''kitap okuyan kaslı erkek'' tir.
Ama kendini ve yanındakine özel isterse ''kitap okusun zeki olsun, kas olmasada olur'' der bazısı.
Bazıları ise ''amaan yanıma yakışsında, kitap okumasın kitap bizim ne işimize yarar önemli olan kendi çekiciliğini benle birleştirsin'' tabiri vardır.
Birde ''ben tek başıma zirvedeyim, kaslıyı kitap okuyanı aranızda paylaştırın'' diyende vardır.. :)
Yani şimdi elinde Fifty shades of Grey varsa, kitap okuyormuş okumuyormuş ne farkeder... Yani diyorum ki elindeki kitaptan kitaba değişir... Mesela elinde chuck palahniuk kitabı varsa da kesin gösteriş yapıyordur... Ya da zerdüşt falan... bak bu durumlarda direkt kaslı ve yakışıklı olana yöneliyoruz :)
Ama genel fikrim kitap okuyan çocuğa gönlüm kayar yönünde :)
Öncelikle herkes kaslı ve yakışıklı bir erkek ister ama mesala karpuz alırsın dışı güzeldir ama içini açınca beğenmezsin buda öyle işte görünüşe asla aldanmamak. Görünüş her zaman değişir kilo verirsin, alırsın, kas yaparsın vs. önemli olan onun ne düzeyde olduğu bilgili bir erkek asla kadınını üzecek birşey yapmaz çünkü, olacakları önceden hisseder kitap okuyan erkek her zaman öndedir tabi okadar'da inek olmayacak kısacası herşeyin ortası iyidir.
Her erkek istese kas yapabilir ama her erkekte kitap okuma alışkanlığı yoktur.
İçinde olmayan birine zorla asla kitap okutamazsın.
Kitap zihni geliştirir, düşünce yapısını genişletir vs vs.
Bu sebepten ötürüdür ki kitap okuyan erkek benim gözümde her daima bir numaradır.
Her ikisi de ayrı bir çekiciliğe sahip.
Kaslı erkek, eğer yalnızca görüntüden ibaretse kişilik ahlak açısından hiç bir artısı yoksa ne ypym bn öyle kası :D
Kitap okuyan erkek, eğer yalnızca kıtap okuyor vücuduna dış görünüşüne önem vermıyorsa npym bn oyle adamı :D
Demek istediğim, her ikiside bir arada bir adamdaysa ımmmmhh tadından yenmez ;)
Açıkçası kaslı da kaslı olmayıp kitap okuyanda çok arkadaşım var kitap okuyan erkeği tercih ediyorum çünkü onunla konusabiliyorsunuznuz kaslı olan insanla eğer hiç kitap okumuyorsa muhabbet bir süre sonra kesiliyor kitap okuyan insanla tam tersi dinliyor anlıyor ve yorumluyorinsanların govde gösterisine değil anlaşılmaya ihtiyacı var...
kas normal bişe oldu artk herkes basıyor amino asiti yapıo
@Tattoodoha protein tozu aşkına :)
protein tozu karbonhidrat kullanıyorlar günümüzde daha çok kullanıp steroid basıp kas yapmaya çalışanlar var ama artk birşey gündeme çok yaygın oldumu kötü oluo özentlik oluo herkes kaslı demesndeki amaç ne kızlarn anlamş deilim
Eğer gösteriş için değil de gerçekten kendini geliştirmek için yapıyorsa ne güzel. Millete iyi gözükmek için kitap okuyan erkekleri hoş bulmuyorum. Aynı şekilde, sırf 'cool' olmak için kas yapan erkekleri de hoş bulmuyorum.
Bir seçim yapamayacağım, hangisi daha samimi ise onu seçerim. Ama illa seç denirse de, kitap okuyan erkek.
Kitap okuyan erkek kesinlikle !!
vücut tabiki de önemli ama onunla oturup hayallerimi düsüncelerimi sevdigim şeyleri anlatamiyorum ama kitap okuyan insan beni dinliyor anlıyor. Kitap okuyan kişi beni şasirtirken bilgisiyle , kaslı erkek bunu vücuduyla yapar. Onun kaslari ona yarar saglar bana değil. Ama kitap okuyan kisinin bilgisi bana da yarar
Hiç düşünmeden soruya cevabım: Kitap okuyan ve entelektüel olan tabiki de çünkü zeki erkekler benim gözümde kaslı erkeklerden daha seksidir. Klasik bir söz ama 60 yaşına gelince kas yerine kamburunuz olacak, dış görünüş olarak değişeceksiniz ve Alzheimer olmadığınız sürece okuduklarınızı ve bilgi edindiklerinizin büyük kısmını hatırlayacaksınız. Kitap okuyan erkek kültürlüdür ve ben şahsen futbol dışında başka şeylere de ilgi duyan birini tercih ederim.
Kitap okuyan erkek... saatlerce sohbet edilir bu insanla, hani sıkıcı değildir ben bunu okudum şöyle yaptım böyle yaptım değil muhabbeti, daha çok nasıl anlatsam tarif de edilmez ki. ne anlatsa dinlersiniz, çok şey öğrenirsiniz. eğer bulunduysa kaçırılmamalıdır.. bütün gün bilgisayar başında oyun oynayan ve sürekli sadece kız- futbol muhabbeti yapan erkeklere taş çıkarır
kaslı erkeğe bakması iyi güzel birçoğunun hayali ama ileri geri konuşan, ne dediği belirsiz biri çıkarsa benim için çekiciliği kalmaz, kitap okuyan erkek iyidir :) benim için derin bir yanları var, konuşurken mantıklı olur, güldürebilir ama yeri gelir düşündürürde, kendine çeker insanı.
Kitap okuyan erkek, okuduğunu anlamayan, paylaşmayan ve uygulamada çekinik davranan olduktan sonra kitap okumasının hiç bir çekiciliği olamaz. Kaslı erkekten ziyade spor yapan erkek bana göre daha makbuldür. Kası gösteriş için yapan erkekler dikkatimi çekmezler.
Aslında bu sorunun tam cevabı ''akıllı ve zeki adam çekiciliği'' der geçerim...
Vücutta önemlidir bir insan vücuduna bakmalıdır sonuçta ölene kadar yaşayacağımız tek yer orası. Ama sanırım soruda illaha ikisinden birisini seçmemiz gerekiyor. O zaman kitap okuyan erkek derdim çünkü vücudu güzel beyni boş bir insan lüzumsuz geliyor.
kaslı erkek bakımlı erkektir bana göre. Çokta çekicidir ama bir ilişkide sadece fizik yeterli olmaz; sana karşı tavrı , davranışları, bakışları, düşünceleri önemlidir. Kitap okusun, spor yapsın, eğlenceli olsun, sana deli gibi aşık olsun... Karakteri zayıfsa ha kitap okumuş ha kaslı olmuş hiç farketmez, böyle bir ilişki kısa vadeli olur.
Kitap okuyan erkek. Kitap okurken ellerini saçlarının arasından geçirip saçlarını karıştırması , ara ara çarpık şekilde gülümsemesi , okurken aldığı pozisyon ve o anki bakışları... Daha sonrasında konuşurken kelimelerinin her tanesinden akan bilgi ve bu özgüvenin verdiği çekicilik... Kitap okuyan erkek daha çekicidir.
Kitap okuyan erkekleri de gördük, denizdeydim bir ara beyefendi'nin teki kitap okuyor önümüzde rus kızları uzanmış tabi yalnızız 10 kız 2 erkek varız yani, ben adamı da birşey yapıyor waow kitap okuyor beyefendi asil birşey sandım, kızların g*tünüz izliyormuş pzvng saate bir sayfa değişiyor.
Kaslı erkeğin çekiciliği sadece dışindadir. ama kitap okuyan erkek düşünceleri, konuşmalari ve hareketleri ile her zaman daha çekici olmuştur benim için çünkü o kişinin hayata karşı duruşu ve düşünceleri daha olgun ve daha etkileyicidir benim açımdan😊bunlar benim görüşlerim
İyi akşamlar..
insanın yanında götüreceği şeyler edindikleri bilgilerdir. Günümüzde çoğunluk dıştan güzel buldukları kişileri beğeniyo ve içlerini de güzel sanabiliyo ama bence bunda yanılgılar çok oluyo ve bu sonradan sizin canınızı yakar üzülürsünüz. Yani bilgi kültürü önemli buluyorum ama bunun yanında insan tabi ki de kendine bakmalı
Tabiki de entellektüel ve seksi. boş beyin kas yığını olunca pek bişiy olmuyor :D ve günümüzde çoğu erkek de öyle sanıyor spor salonlarına 1000 civarlarında paralar veriyorlar ama kitap alıcak ve okicak zamanları yok. çoğu ülkenin başkentini yerini kıtasını bile bilmeyen ama kas yığını bir sürü erkek var. deli miyim ben onları seçiyim :D hem entellektüel hem seksi hem kaslı hem zeki hem romantik olsa ohh keşkee...
kitap okuyan erkek daha çekicidir en azından içi kas yığınıyla değil de bilgi yığınıyla dolu olduğunun garantisi vardır. daha çok konuşulabilir tartışılabilir. ilki bilgiye önem verirken diğeri görünüşe önem veriyordur. ama bilgi kalıcı güzellik/yakışıklılık geçicidir. kalıcı bir şeyler daha çok çeker beni.
Kitap okuyan normal fizikte bir erkektir tabi ki. Kitap okumak cinsiyet ayrımı olmaksızın az insanın yaptığı bir güzel aliskanliktir. Kitap okuyan insan onyargidan uzak, mantıklı dusunen sakin tiptir. Genellikle yani. Kitap okuyan erkeği tek gecerim :)
Kitap mi oda ne
@saydamodalar hani yani başımızda bizi hiç yalnız bırakmayan şeyler. :-) sen bilmezsen kimse bilmez ;-) mütevazı beyfendi
Tuzlu ve baharatli yemek gibi dusunuyorum... Birinden biri hic olmayinca tadi olmaz yemegin tabi en onemlisi tuz oldugu gibi erkek icinde benim acimdan en onemli ozellik zeki ve entelektuel olmasidir... Saglikli yasam icin tabiki spor yapmak onemlidir... Saglam ve kasli goruntusuyle gozumu, akli ve zekasiyla da beynime hitap etmeli😊
Bir erkeğin kaslarının gelişmiş olması onu asla seksi yapmaz yalnızca güçlü ve geniş bir omuz sahibi dayanılacak bir liman yapar. Bayanların bu tür bayları tercih etme sebebi de tam olarak budur. Yani içgüdüsel korunma ihtiyacı. Dolayısıyla boş bir kas dokudansa entellektüel bir birikimi yeğlerim.
Valla adama göre değişir. Güzel ahlakı ve inancı varsa fark etmez sanırım. Çünki insan kendini isterse geliştire bilir.
Fitnes ve sporçu arkadaşım olsun isterim. Her daima spora beni de heveslendirmesi ve motive etmesin için. Yönlendirip, vücudumu şekillendirmemde yardımçı olması için. Ama yakın bir dostluk için kitap okuyan ve bilgili bir erkeği tercih ederim.
Beyin kaslari gelişmiş bir erkek tabiki, sonuçta okumak kavramı çok geniş bos şeyler de okuyabilir bir insan ama bilgi tasan bir bey beni her zaman heycanlandirir. mukemmel gorunumluler beyinsiz olduklari taktirde benim için bodyguarddan öteye geçemez.
Kim olduğuna bağlı olarak değişiyor bu durum 😄
Mesela kaslı 💪 ama huyu iğrenç olan birini tanıyorum 😒 ne kadar çekici olsa da benim gözümde sıfır
Bir de kaslı ama huyu pamuk gibi çocuk gibi olan birini tanıyorum asıl o çok çekici geliyor 😄
Kitap okuyan sevmediğim biriyse çekici gelmiyor 😄
Sevdiğim biriyse tabiki çekici.
Ama şöyle otobüste metroda dar alanda kısa paslaşmalar tarzında göz göze gelmek paha biçilemez ☺
Resime bakarak yorum yapıcak olursam kitap okuysn erkek ama genelleme yaparsam yine kitap okuyan erkek aslinda 😊 çünkü kas bir işe yaramaz kızlari etkilemekten başka ama kitap okuyan erkek öylemii 😎 hem ufku genisler vs vs kitap okuyan erkek iste eig seçersin belki diye uzun yazmak istedim aslında ya 😂
Kitap okuyan erkek çekiciliği
Dışı dolu içi boş erkeklerden 7384949 adım öndedir en azından :))
Kas yapmaya gerek yok o zaman duyduğum iyi oldu kitap a yönelmiştiö doğru yapmışım :)
Hep okuyup hem yazan erkek dersen hemen evlenek gııız :D
Kitap okuyan erkek bilgili kültürlüdür.
Diğeri ise körü körüne şuursuzca spor yapmıştır..
Ben böyle bakarım olaya.
Her İkiside Varsa Hemde Orijinal Kas? :)
#Bkz. Orijinal Kas: Herhangi Bir Protein Vs. Kullanmadan Oluşan Ömür Boyu Geçerlilik Garantisi Olan..
Kasi olusturan proteindir protein almadan kas kutlesi buyumez
Abi güldürmeyin ya orjinal kas nedir 😂😂
@Mayktaysin31 - @Kazanovaaa Proteinsiz Kas Olmaz. Fakat Zıplamadan Düşünseydiniz İyi Olurdu, Protein Tozu Vs. Kullananlara İstinaden Yazdım!
Belliki vucut gelistirmeden pek bisey anladigin yok protein tozu sadece bir gıda takviyesidir. Etten aldigin bir proteinle farki yok.
@Mayktaysin31 Aynen Ağabey Bir Şey Demiyorum Sen Daha İyisini Bilirsin Uzatma.
Neyse abi tartısmıcam, bilen biliyor neyin ne olduğunu 😄 iyi geceler
@Kazanovaaa Aynen Kardeşim Yaza Doğru Bizim Spor Salonuna Beklerim.. :)
@Mayktaysin31 18 yaşında sen ne biliyorsun acaba 😭😂😂 adam supplement almadan yapılan natural kas demek istemiş protein almayan değil doğal protein alanlara demek istemiş iyi okuyun iyi.😭😂
Protein tozunun normal proteinden bir farki yok. Haywtinda spor salonunun onunden gecmemissin burda yasa gore muamele yapiyosun
@Mayktaysin31 ben sidik yarıştırmıyorum bu özgüveninizde bir tuhaf yani salon da var kas da duruma açıklık getirmek istedim sadece çok gülünç yazdıklarınız. 😭😂
Katılıyorum sana abicim Allah sabır versin.😭😂 Kör cahilde bildiğini okur bir şey de katamazsın anlamakta istemez kendi bilir onu okur herneyae iyi akşamlar size.
orijinal kas ya da doğal kas diye bir olay yoktur, kas kastır arkadaşım protein tozu da şişme vs gibi bişey katmaz vücuda, kas yapımına yardımcıdır, ve beslenmene önem vermez antrenman yapmazsan ömür boyu kas diye bir şey de yok, bahsettiğin tabi 33-34 cm kollar sıska omuzlar değilse
@Gatspy Okumadan Zıplamak Birçok İnsanda Görülen Kronik Bir Durum.
😭😭😂😭😭 abicim gözünüzü seveyim bir dikkatli okuyun.😭😂😂😂😂 biz o kas değildir mi dedik. 😭😂😂
@Serkan1923 Kardeş, olabilir protein tozu hakkında böyle bir bilgi duymuş olabilirsin. Şahsen sana şunu söyliyim Protezin tozu ile alakalı. Protein tozu ''sana kas inşaa etmez'' yani protein tozu içerek kaslanmazsın. Protein tozunun yaptığı olay antrenmanlardan sonra ''kaslarının yıkıma uğramasını önlemek, ve kısa süre içerisinde toparlanmasını sağlamak'' aynı zamanda protein tozunun en büyük özelliklerinden biriside, bilhassa protein ağırlıklı beslenemeyen, tavuk, et, balık gibi yiyeceklerle her saat ilgilenmeye fırsatı olmayan bunun yerine pratik birşeyler yapması gereken insanların içtiği birşeydirde. Steroid iğnedir o orjinal kas değildir tabiki ama protein tozu bambaşka birşey zaten ilaç değil ''besin takviyesi'' diye geçer. Dünyanın en ünlü kalp cerrahlarından Dr. Mehmez Öz öneriyor canlı yayında protein tozu için diye.
@Cocklombia35 Dostum Biz Aksini İddia Etmedik ki? Uzatmak İstemedik Sadece. Açıklaman İçin Teşekkür Ederim.
@Cocklombia35 whey 3 matrix kullanıyorum yok böyle bişey 1 aya parcalanmaya basladi her yerim
Ö. d kardeş işin doğrusu tüm yorumları okumadım sadece senin ilk gönderini okudum öyle yazdım genede :D Etmemişsindir tabide biliyosun Türkiyede basmakalıp şeylerin olduğunu protein tozuna ilaç diyen birsürü insan var. Herkesin fazlasıda zarar tabi ölçülü kullanmak lazım.
@PoleStar19 Hardlineda kullanabilirsin güzeldir ;D
@Cocklombia35 markası hardline zaten :D hardline whey 3 matrix
@PoleStar19 Bende alayım ya öğrendiğim iyi oldu :D
Kasın orjinal veya çakmasimi var ayrica ömur boyu garantisi nasil olabilir :) vucuda protein almadigin surece asla kas kütlen cogalmaz fakat protein aliyorsun diyede cogalmaz protein tozu alip hic antrenman yapmadigini varsayalim kas kütlen cogalmaz sadece yağ olarak depolanir protein tozu mucizevi bisey degildir tek basina kas kazandirmaz sadece ek gida takviyesidir. Bende antrenman sonrasi kullaniyorum kas yikimini önlemek icin cunku bir kas grubuna fazla yuklenirsen o kas gelismez yikima ugrar steroid bile kası kendi kendine şişirmiyor calismadan kas olabileceginimi saniyorsunuz siz hala
orjinal kas mı? bayım siz tam bir CAHİLSİNİZ, pardon bayram taşıyanı
bir yorum yazdin olay oldu :-D protein desteğiyle yapılan kas ne kadar sürüyor bunun çeşitli örneklerini gördüm. Ve zararlarını saymiyorum bile. Düzenli sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenme ve sporla dediğin şey mümkün.
@üye456355 protein tozlarinin zararlari nedir onlari da saysaydiniz keske personal trainerim bunu ben bile bilmiyorum ogrenmek isterim :D insanlari yanlis bilgilendirmeyin protein tozu bir ilac degildir sütten elde edilmis bir besin takviyesidir protein tozu ilcerisindeki miktari alabilmen icin bir kova süt icmen gerekiyor eger icebiliyorsan protein tozuna ihtiyacin yok kasaptan aldigin etteki proteinden hic bir farki yok ayrica kirmizi et fazla tuketildiginde kalbe ve karacigere zarari vardir yaglandirir. Eger süt ve süt urunlerine alerjin yoksa, laktoz intoleransinizda yoksa, böbrek hastaliginiz yoksa protein tozu kullanabilirsiniz yani asiri proteini gidalardanda aslaniz tozdanda alsaniz arasinsa pek bir farki yok saydigim rahatsizliklar varsa proteini cok fazla kullanmamaniz gerekir (diger gidalarda dahil) protein tozlari arasinda kalite farkida vardir kalitesizleri agir metaller icerebiliyor güvenilir sitelerden siparis vermelisiniz yapilan kasın sureside calisma suresiyle alakali
@gecelerin_kadını sen bir kendine gelir misin. 22 yasindaisn hayata dair ne gordun bu konuda nasıl bir tecrübe edindin acaba... Protein tozu ve bu tarz ilaçlar satan bir firmada satış danismaniydim ben. Benim kim olduğu ne biliyosun da konusuyosun ya. Hayret bisey... Bu benim tecrübeyle sabit olarak elde ettiğim fikrim. Sende kendi tecrubenle bir sonuç çıkar. Bana da satasma... Yoluna işine ve hayatına bak olur mu...
@gecelerin_kadını Türkiye de en basitinden salça, çikolata vs şeyler üretirken bile türlü yapay ve koruyucu maddeler kullanılıp hijyen göz ardı edilirken protein tozunu savunuyorsun burda... Hangi kimyasallar var içinde laboratuara girip ayristirdin mi bir zararı yok diyosun...
@üye456355 az once okumadin sanirim personal trainerim demistim spor vucut gelisimi ve beslenme konularinda functional uzmanim kendimde kullaniyorum protein tozuna ilac diyen bir satis danismani gordugume cok sasirdim hic bir bilgin yokken nasil danisman olabiliyorsun gulunc :D kendi gorusunu soylersin onu anlarim ama yanlis bilgilendiremezsin birsey biliyormus gbi atip tutamazsin sirf yorum yapmak icin veya arkadasini savunmak icin herneyse firmalardan firmalara fark olabilir ben kaliteli ve guvenilir firmalarla calisin demistim zaten. 22 yasindasin ne gordun ne biliyorsun diyorsun bana ben 9 yasindan beri sporun icindeyim suanda egitmenim bu konuda sen benden daha iyi bildiginimi saniyorsun hayat tecrubesiymis pehh ozaman tecruben oldugu konularda konusursun..
@nayırnolamaz ya ben burda yaşlılıkla alakalı bisey söylemedim. Bu ürünü gereksiz buluyorum. Fikrimi söyledim. Sen bu ürünü yararlı ve gerekli buluyorsan bu senin kendi fikrin. Cahil olarak nitelendirmene gerek yok. Saygı duymalisin fikirlere. . .
@üye456355 bana spor geçmişini verdiğin emeği kullandığın ürünleri tanıştığın profesyonelleri ve bildiklerini anlat? eminim hepsi boştur , cahillik bilmeden fikir sahibi olana denir bilmeyene değil. Ben bir cahile saygı duymam ama sen ömrünün yarısını bu spora adamış birinin tecrübelerine saygı duymak zorundasın
@gecelerin_kadını beni yetersiz görüyor olabilirsin. Her işin iyisi ya da kotusu vardır. Kalite farkı vardır. Ben genel konuştum. Bu isle ilgilendiren sonra yeterli bir araştırmaya sahip oldum akademik anlamda. Sadece bir konu ya da bir bakış açısından oluşturmadı hayat tecrubemi. Yanlış bilgilendirme olması için bir insana zarar vermeye sebebiyet olması gerekir. Ben söylediğim şeylerle bir insanın zarar göreceğini düşünmüyorum. Zaten bu konuya ilgi duyan arkadaş sadece bu sorudaki sadece bu yorumu ve sadece benim gorusumu okuyup da "aaaa protein tozu olmadan da kas yapabilecem" deyip de yola çıkmayacaktır.
@üye456355 zararli oldugunu soyleyerek bu zamana kadat bilincsiz kullanan ergenlerin kafasini karistirmis oluyorsun ve daha kotusu bu isi meslek olarak yapmis bir kisiyle tartisip yanlis fikirlerini savunuyorsun ben hayatimi verdim neyin zararli neyin faydali olabilcegini bilirim bana degil git baskasina muhalefet ol
@üye456355 ayrica bayan oldugum icin beni yetersiz gorup yanlis fikirlerini empoze etmeye calisanda sensin buna önyargi deniliyor bakiniz diger arkadasin yaptigi yorumda kendini savunamadin bile
@gecelerin_kadını bunlar yüzünden bir nesil proteinsiz büyüdü bu nasıl bir ülke kıskançlık yüzünden insanları yanlış yönlendiriyorlar.
@nayırnolamaz hala akademik anlamda bir arastirma yaparak bu sonuca vardigindan bahsediyor ona guluyorum yakinda protein tozu zararlari hakkinda tez bile yazar cahillikte sinir tanimamak boyle bisey :D
Rezil oldugun icin sanirim sikayet ederek yorumlarimi kaldirtiyorsun neyse onemli degil kultur seviyesi dusuk bir sitede cahile cahil demek hakaret sayiliyor cehalette zirve yapmis kisilerin coguda bu sitede moderator unvaniyla geziyor.
@gecelerin_kadını bu hatunun söyledikleri genel anlamıyla doğrudur, protein tozunun paketlenmiş topkekten daha zararlı olduğunu düşünmüyorum (4 seneye yakındır kullanıyorum kan değerlerim normal sınırlarda)
@Mayktaysin31 @Serkan1923 hocam proteinsiz kas olmaz deneme :D kas için iyi beslenmek çok yemek yemek değil ama günlük dozajı var, bunuda protein tozları ile takviye yapmak gerekir. Protein tozu kötü birşey değil ilaç değil yani... ama yemek kadar yakmakta önemli hergün düzenli spor saati saatine bünyen alışacak metabolizma o spor saatlerine ayak uyduracak
senin bahsettiğin ilaç hormon ilaçları onlar zararlı sonradan yağ olur.
Protein tozuna zararli demek proteine zararli demek kadar ahmakliktir yorumlarim belliki cuk oturmus millet yorum kaldirtmak icin mod arayisina girmis
@Intractable34 paketlenmis her turlu gida icinde kimyasallar ve koruyucular ve asiri derecede glikoz ve tatlandirici icerir uzun vadede cok zararlidir emeklerin bosa gitmesi demektir karbonhidrati da protein zengini besinlerden almaliyiz protein tozunun olabilesi zararlarini yazmistim protein ve protein tozu arasinda fark yoktur protein tozu az kalorisi olmasi nedeniyle yaglanmayi onler bu sebeple tozunu tercih ederiz kisa vadede etkilerinide gorururz
Cahil olmak bu olmak gerekiyor sanırım Her hangi bir protein ne demek? Protein tozunun daha zararlı olduğunu düşünenler var böyle olduğu sürece bu ülke gelişmez. Hahahahahah
@gecelerin_kadını sabaha kadar sürer bu tartışma yeter :D protein tozu candir hardline whey 3 matrix kullanıyorum mükemmel bişey doğal tarçınlı sahlep aromalı :)
@BahaYzci Kardeş Benim Yazdıklarımı Anlamadan Algılayamadan Okuyup Cevap Vermiş Cahil Dangalaklar.
@nayırnolamaz Önce Yazılanları Okuyun Algılayın Sonra Fikirlerinizi Yazın. Ayrıca Kıskançlık Nedir? Beni Tanıyor musun? Ben Seni Tanıyor muyum? Bu Nasıl Bir Acizliktir. V. Ü. Z.
Bu müzakere bitmez. 😭😂
@üye456355 Yazılanları İdrak Edemeyecek Kadar Zayıf, Yine Bir Anda Kendini Göstermek İçin Atıp Tutanlarla Dolayısıyla Cahiller İle Muhatap Olma. ;)
@Gatspy Nerede Bir Cahil Var O Yazıyor. Soruyu Engelleyeceğim İnsanlar Okumadan Anlamadan Nasıl Zıplayıpta Aklı Sıra Güç Durumda Bıraktığını Sanarlarken Komik Duruma Düştüklerinin Farkında Değiller.
@nayirnolamaz isimli arkadas yazilari okuyup cahilliginizi anladigi icin yorum yapma gereksiniminde bulunmus sizde bilginiz olmadan kas yapanlar arasinda cahilce futursuzca klasifikasyon yapmamaniz gerektigini ogrenmis olmalisiniz bu kadar sporcu arkadas cahil siz mi bilgisiniz komik olmayin görusunuzle gorus yorumlariniz o kadar tezatki en cokta bu güldürüyor :)
Asıl cahil sen olmayasin cahilligin yuzunden bu kadar insan burada toplandi yok orjinal kasmis proteinsiz kasmis ömur boyu gecerlilikmis yahu su laflari bir sporcunun kullanma rezil olursun :D
@gecelerin_kadını Yazılanlar Ortadadır. Mantıklı Olanlar Anladı. Kendinizi (Bu Kadar İnsan) Kendi Görüşlerinizde Neden İspatlamıyorsunuz? Farz Edelim Ben ve Benim Gibi Düşünenler Yanlış Sizi Ne İlgilendirir? Siz Kimsiniz? Kendinize Bu KADAR Dert Ettiniz Neden? Sizin Gibilerle Muhatap Olmam Ben Uzatmayın Edebinizle Gidin. Kendinizi Başkalarının Görüşleri Altında İspatlamaya Çalışın Diyeceğim Nitekim Komik Durumdasınız.
@gecelerin_kadını Okuduğunu Algılamadan Yazan Cahillerle Bu Kadar Diyalog İçerisinde Olmak Yeter. Herkesin Yeri Belli.
Yorumlara bakarsaniz anlarsiniz personel trainer oldugunu iddia edenlerin orjinal kas mi iyidir protein tozu zararli midir vs. gibi sacma sapan tartismalara bakmak bu soruya cevap vermek icin yeterlidir. Zeka cekicidir tarrismasiz kimse cahil biriyle arkadaslik bile kurmak istemezken bazi kadinlar ve erkekler kas sevmeyebilir ama bu kasli erkekler kitap okumaz anlamina gelmez tabi
Dis gorunus her zaman insana mutluluk vermiyor kasli bir erkekle beraber olmak ilk basta cekici gelebilir herkesin gozu uzerinizde olur ama bilgisiz ve cahil olabilir bu seferde sizi kirar uzer farkinda olmaz olsada takmaz höt höt ve kaba olabilir ama
okumus ve bilgili bir insan nerde ne yapicagini bilir ve sizi basinin ustunde tasir kadina deger verir Allahin emaneti oldugunu bilir ve sahip cikar kirmaktan korkar bence kitap okuyan bilgili ve zeki bir erkek tercihimdir.
örneklemeler sik gibi mi desem başka birşey mi desem bilemedim lakin şu varki ben inanmıyorum şu kitap okuyan çekiciligi falan filana neden diye sorarsan? nedeni basit fiziksel görüntüye takmıyorum diyen herkes takıyordur kiiiiiiiii buda günümüz toplumunun önyargılıların efendilerinden oluşuyor...
Aklı salim bilgili hoşgörülü ve seksi erkeği tercih ederim. Bir ömrü geçirmek için temiz bakımlı yüzüne bakılır ve entelektüel bir erkeği tercih ederim. Kas insana hoşgörü bilgi saygı sunmaz ama kitaplar sunar. Aşırı çirkin ve pis olmadığı sürece kas şart değil.
herzaman kitap okuyan erkek çekiciliği diyekim kaslı zevk kas delisi kızların 3-4 günlük zevk gündemindedir ama kitap okuyan erkek çekiciliği denen şey ise daha olgun demektir geniş açılı düşünebilmektir herşeyden önce düşünebilmektir haklı ve haksızı ayırabilen demektir. Kitap okumak müthiş birşeydir.
Ya en iyisi kendini her alanda geliştirmiş erkektir bence. Kas güzel duruyor lafım yok ama bazı erkekler var ki gözümüze sokuyolar. Ben bir konuşmada bile bir duygu tutku olduğuna inananlardanım böyleleri de içine ediyor o durumun. Bütün büyüsü gidiyor işin. Kendisini övmekten başka işe yaramadığı için arkadaş
Çekicilik sadece görsel birşeydir tabi görsellikte önemli fakat görsellikten önce beni konuşmasıyla bilgisiyle etkileyen birini tercih ederim sonuçta 7/24 vüxut izlemeyecegime gore şair isimleriyle okuduğu kısa hikayelerin özetleriyle beni etkileyen erkek herzaman gözümr sexy gelir ;)
Ruh halim diyorki kasli erkekte huner, yatakta! gunun 24 saati var 1 saati huneri olsa geriye kalir 23 saat bana 23 saat ne yasayacagim konusunda akli fikri selim irfani hür vicdani hür yigit gerek... kasli erkege senede 1 defa off filn diyosun sonra tirt kasli degilde basketci gibi boylu huylu soylu olsun ;)
Bence kitap okuyan... Çok entelektüel cidden.
2.bp.blogspot.com/.../...370_2399794_3181317_n.jpg
Kaslı erkekleri herzaman çekici bulmuşumdur fakat sadece bedenine yatırım yapmış beyni boş bir erkekle ne kadar zaman geçirebilirim ki, bunun yerine adonisleri olmayan ama aklı başında kendini geliştimeyi seven birini tercih ederim. Eh, hem adonisleri, kas kütlesi olup hemde elinde kitap olan bir adam tabiki tadından yenmez ;)
Kesinlikle kitap okuyan erkek diyorum ben. Kas nedir ki? Çok görüyoruz dışarıda vücutlar paris kafalar şırnak modellerini ama kitap öyle mi? Okuduğumuz her paragraf her satır bize ömür lük birşeyler katıyor.. Yeri geliyor hafizalarimiza kaziniyor hayatımızın her anlamında aklımıza geliyor yeri geliyor okuduklarimiz bizi değiştiriyor daha olgun daha mantıklı dusundurebiliyor... O yüzden bilgili bir insan bana her zaman çok daha fazla çekici gelmiştir.
Kitap okuyan erkek daha bir cool gorunuyor gözume ama kaslı erkek cekici görunuyor.
Sanirim kitap okuyan erkek bir tık daha önde ya 😊 kitap okuyan erkekte kendi gelisimine önem veren birini görurken, kasli erkekte daha cok havali görunme kendini goterme gibi bir egilim goruyorum 😊
eee ikisi de var bende ne olacak şimdi :D
@REDHOTLİNE07-4 😄😄
ayak üstü yerim diyosun :D
@REDHOTLİNE07-4 yooo 😊
Kitap okuyan zararsızdır. Ben hep kitap okuyanın tarafındayım. Dediğin gibi seksi şu yönden insanları, kadınları etkileyen en önemli şey söylenen sözlerdir. Onu söylems biçimindedir. Kas biraz anlamsız. Ayrıca en çok kitap okuyan il Artvindir. En az suç orda işlenmektedir.
Şimdi iki tarafı da farklı incelemek lazım.
İlk olarak kitap okuyan erkek;
Kadınları ve insanları etkileyebilmek için dış görünüşünü değil, zekasını düşüncelerini ve duygularını kullanır.
Kaslı erkek;
Ilgi duymayan kadınlar hariç, insanları etkileyebilmek için 1 bakış yeterlidir. Fiziken iyi olması onun için çok büyük rahatlıktir.
Kitabın da sporun da hatayimdaki yeri çok büyük, ama ben spora aşık bir antrenör olduğum için 2. şıkkı seçiyorum.
Ikiside değil desem cok mu ayip etmusss olurumm acebaaa:)) yaa dusunelim birinci erkek... kitap okuyacak sürekli benle ilgilenmez ozaman kafasi kitapla dolacaktir... gider bir köseye yatar oturur sıkışır elinde bir kitap oku oku bitmiyecek.. Ikincisi kasli erkek dersen gösteriş ve boş zamanini dışını geliştirmeye harcamış.. Anca o -baklava demek istemedigim- baklavaya bunu yapamam:))))) bayanlarin ilgisini çekmeye calisicaktir... Sıkı seyler giyip gozlerini üzerine cekmeye çalışacaktır..
Dalgın dalgın sigara içen erkek cekiciligini bilmiyorsunuz sanirim
https://i.hizliresim.com/y5rqyk.jpg
Bu dilemmalari sevmiorum, iki ucta kalan.. kas olmasina gerek yok ama cekicilik, karizma bir isik sart. Kitap okuyanda gozluklerinin arkasina saklanmis bir pisirik olmasin, bildiklerini kullanmali tabi sadece dilde siir yazarak degil..
Gece gündüz kitap okuyup kitaplarını benden çok seven bir erkek diyil, boş zamanlarında canı sıkılınca tadını çıkatıcak ve kültür kazanıcak kadar kitap okuyan ; 7-24 spor salonunda çalışıp doping yapan bazı marka belirtmek istemediğim vitaminler alan bir erkek yerine enerjik hareketli çalışkan biri olduğu için yeterince yani onu güçlü yapıcak kadar kası olan en önemlisi saygılı bir erkek 💙
Kasli olan erkek seksiligine guvenir. yakisikli oldugunu dusunur. kizlarin onunla (cogu kizin) yatmak isteyecegini bildifi icin sadakatsizlik oluaur.
Entellektuel bilgilidir daha ulasilmazdir kafasina uyymadiysa bakmaz kiza. surekli kenfini gelistirdigi icin mukemmellliytcidirde. zengin de olurlar. cirkin dogmus olsalar bile kozmetik bilgilerinin fazlaligiyla bu eksikligi yok ederler. zeki erkek en iyisi.
Kitap okuyan insan her zaman bir adım ödedir aslında kültürüyle dilini kullanımıyla anlatımyla. Ama gel gelelim ki kitap okuyup kendini gelistiremeyen okuduguyla kalan insanlar da var. Kitap okumanın kazandırdığı şeyleri kazanabildiyse kitap okuyan derim arkadaş :) Yoksa kitap okuması pekte ilgimi çeken bir şey olmaz açıkçası. Ama kaslı erkek her zaman ilgi çeker :) Ama yine de kaslı erkek diye seçecek değilim çünkü kişiliği önemlidir. Önce bir insan olsun karakterli olsun kası da kitabı da olmasa olur benim olsun:)))
Her kitap okuyan entelektuel deyildir
Her kaslida yakisikli deyildir.
Kendi dusuncem zekasi yerinde entelektuel konusmasini bilen genel kulturu yerinde karekteri bir erkek olsunda diş görunumu benim icin hic fark etmez bunu tum samimiyetimle yaziyorum
Tabikide kaslı erkek yorumlara bakarsan çoğunlukla kitap okuyan entellektüel erkek seçilmiş
Aldanmayın bu doğru olsaydı protein tozlarına bu kadar talep olmazdı ihtiyaç bile duyulmazdı spor salonlarının değil kütüphanelerin dolu olması gerekirdi. Hepimiz için dış görünüm önemli ne yazık dışını sevmediğimiz birinin içini de merak etmiyoruz.
3.bp.blogspot.com/.../11026166_l_1361264432.jpg
Bu dünyada kitap okuyan kaslı erkeklerde var. Onlara hep delirir kızlar kesin :D :D
Kitap okuyan erkek hem bilgili hem kültürlü oluyor, kas yığını erkeklerden hoşlanmıyorum herkes kas yapabilir, bir spora bakıyor. Lakin yaşlanınca o kaslar berbat bir şekilde gözüküyor, bu yüzden kitap okuyan erkek diyorum kastan ziyade kitap okuyan erkek bana daha çok çekici geliyor.
Kas benim için hiçbir zaman olmazsa olmaz değildi. Ama kitap okuyan bir erkek, gerek düşünce yapısıyla gerek kelimeleriyle beni kendine çekiverir, tabi hepsi için geçerli değil. Okuduklarını özümseyerek okumalı, bir hayat felsefesi olmalı. Benim için kitap okuyan erkek; çünkü kelimelerle dans etmek çok keyifli.
Kaslı erkeklere merakım yoktur zaten hiç farketmez benim için normal bir kiloda olsun tamam yani kas yapmaya gerek yok. Kitap okuyan erkekler iyidir ya araştırmacı erkek bulunmaz hint kumaşı yani. Değişik fikirleri yadırgamaz hoşgörüyle yaklaşır neyin ne olduğunu bilir. Yani sonuç olarak bilgisi fazla olan erkek çekiciliği diyorum. Söylenecek çok şey varda useniyorum yazmaya :)
kitap okuyan erkek çekiciliği tabikide
abi düşünsene kültürlü yanında dolaşan tontiş bir sevgilin var bide kaslı çoğunlukla her kızın baktığı kası dışında veyada gücü dışında başka hiçbir şeyi olmayan bir patates :D :D o yüzden tabikide tontiş olan daha çekici
''bence''
:)
Bence kitap okuyan, bilinçli , düşünen araştiran , zeki bir erkek kas yapmaktan ziyade beynini daha önemli şeylere yorar
Dişardan guzel ve dikkat ceken içi boş bir kutu , içi dolmadiktan sonra hiç bir işe yaramaz yalnizca oylesine süs olarak durur.
Yalnız gereksiz sanat kitabı okuyan adam bilgili falan olmaz o işi geçin herhangi bir senaryonun bulunduğu kitapları ve roman okuyan adam entellektüel falan olmaz amaca yönelik tarih kitaplarını yalamış yutmuş hayatın gerçeklerinin peşine düşen adam entelektüeldir benim için Atilla Ilhan'ın yazdığı şiirden bana ne. Spor yapan ve hayatın gerçeklerini arayan erkek !