AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Şimdi şöyle söyleyeyim bir erkek kaslıdır seksi dir ama öküz dür konuşmaları diksiyonu karakteri kötüdür o yüzden bunu bir geri dönüşüm kutusuna atıyorum kitap okuyan elit bir erkek düşünüyorum şimdi ise ama bu kitap okuyan elit bir erkek ama bu da böyle kassız hiçbir çekiciliği olmayan kültürlü bir erkek ama öyle de olmaz ben onu ne yapayım bunu da geri dönüşüm kutusuna attım ve ortaya çıkan yeni beyimiz yakışıklı kaslı kültürlü elit bir beyefendii
Tabiki kitap okuyan zaten öyle biri sürekli kendini geliştirir hem ben de kitapları severim varsın kolumda kaslı bir erkek olmasın çünkü biliyorum diğer kızların gözleri bende olucak çünkü beni Kıskanmaları için çok daha fazla sebebim olucak :):):)
Kaslı erkeklerin çoğunun hayatta amacı yok. Gorsellik pesinde koşan insanlarla dolu spor salonları. Kitap okuyandan yana kullanıyorum en azından beyni boş işlerle uğraşacak kadar boş değil ve o bunun farkında. 😊
Kitap okuyan erkek çekiciliği beni etkiler. Benim erkeğim ufku geniş, zekasını ve kişiligini geliştiren biri olmalı kısaca gözüme hitap edenu değil aklıma hitap etmesi önemli 😊😊
Vayy iyiydi buda :)
İlk görüşte kaslı erkek dikkat çeker ama iki hoş muhabbete girdin mi okuyan erkek seni zekası ile büyüler :)
Okuyan erkek candır, kadının kıymetini anlar, kendi mutluluğunu kendi bulur <3
Ama kadınlar da birinin kitap okuyup okumadınız dışarıdan anlayamaz yine dış görünüşe gider sonrasında bir sohbet açılırsa kitap okudunuz bilir
@doanylmz inkar etmem. dış görünüş avantaj sağlar ama kitap okuyanın da özgüveni yüksek olur bu da konuşmada fark edilir. Bu yüzden bence zamanla olan şeyler daha değerlidir. Çünkü göz yanılır, kalp yanılmaz :)
vayy yine bir sözle bağlamış hanfendi :) kitap okusanda çekingen ise özgüven işi öyle yüksek olmuyor işte kendimden biliyorum hala çekinden ilk adımı atamayan biriyim belkide bu yüzden yıllardır yalnızım...
Bu biraz da dediğin gibi kişilikle alakalı @doanylmz ilk adıma cesaretin olsa zaten sonrasında okuduğun kitaplar sana yardım eder. Özgüven karizmanın anahtarıdır bence :)
karizma da olsan ki örnekleri var ben kendimi karizma falan görmüyorum ayrı konu bunun özgüvenle değil kendini bilmek ile ilgisi var bendne çok çok daha yakışıklı çekici insan var ama güzellik göreceli bir kavram o yüzden birine hoş gelmeyen diğerine hoş geliyor neyse konuya döneyim karizma olup benim gibi çekingen olan çok insna gördüm onlarda o anahtardan yoktu emin olabilirisn bu kişilik yaradılış ile ilgili gerçekten sen bu sadece biraz revize edebiliyorsun
@doanylmz yaradılış değil, yetişme şeklin ile ilgili ve değişebilir. Değişmeyen tek şey değişimdir derler. Ve karizma örnek vereyim okan Bayülgen adam yakışıklı mı hayır ama lafları duruşu özgüveni işte o adam karizma.
Karizma böyle bir şeydir. Özgüven yoksa karizma da yoktur
hala kabul etmiyorsun etmesen de böyle insnaalr var isteidğin kadar rahat ortamda yetiş yine bişiy farketmez ben tanımadığım insan ile ikili diyalog a giremem lap diye bir şekilde muhabbet açılır ise bir merhabadan sonra ya da ortamda biri varken kendimi çok rahat ve çok iyi şekilde ifade edebiliyorum ve evet nasıl biri olduğumu ya da kültürümü hepsini karşı tarafa geçirebiliyorum... sadece ilk adım tek sorunlu yanım
s4.favim.com/.../...oy-chico-Favim.com-1586644.gif Bu <3 : D
"Körün istediği bir göz, allah verdi iki göz. Elinde kitap, okuyan adamları gördüğümde takdir ediyorum ama bu kaslılardan da bir çanta dolusu var.. O yüzden kitap okuyanlar her zaman daha öndedir benim için :)
Tabi ki de kitap okuyan erkek... Bana öyle asiri kas falan da çok itici geliyo yaa ne bilim karşında koca bir et yığını gibi, ne gerek var ki o kadarına stabil ölçülerde olması kâfi bence... Kitap okusun kitap daha iyi böylesi ;)
49.media.tumblr.com/.../...tfXses1rztjsno1_540.gif
Bence bu
Kitap okurken kaslı olunmazmı? Çelimsiz biri kitap okusa veya spor yapsa hiçte sexy gelmez bence bayanlara. Bu yüzden nasıl ve nerde olduğundan çok erkeğin nasıl olduğu daha önemli. Kaslı ve sexy şıkkını seçiyorum ben
kitap okumayla kültür olmuyo iki kadesim ünüversite okudu aksamcada kitap okurlar yinde öküzler saygisizlar aramazlar hic kimseyi herseyi ben bilirim havasinda olan insanlarda nefret ediyorum
kasli erkek baskadir yemede yaninda yat
Bedeni kasla dolu olması sadece görüntü ama beyni bilgiyle dolu olması demek asıl bu tip erkekler çekici tabi fizik formülü bilen inek tip demiyorum mizahı olan esprili ne konuştuğunu bilen boş konuşmayan tipler çekici
hımm bu duruma göre değişir senin için zeka ve bunu çalıştıracak aktivitelerle ilgilenen insnalar çekiciyse olabilir ki benim için öyle ama kaslı olmasıda ne bilim güçlü falan oda olabilir en iyisi maaşı fazla olsun :D :D
Herkes kültür için kitap okuyan der... ama iş seksiliğe çekiçiliğe gelirse kaslı erkek derim çünkü ilk ggörüşte anlayamazsın bir insanın kitap okuduuğunu ama kaslı ve çekiçi olduğunu hhemen farkedersinn... o yüzden kaslı ve seksi diyorum...😉😉😉😉
kendini hangi alanda olursa olun geliştirme çabasında olan erkek her zaman 1 adım öndedir ama senin sorduğuna gelirsem bence kitap okuyan erkek etkileyici, kaslı erkek çekicidir. şu bir gerçek ki kitap okurken gördüğümüz birine çok ilgi duymuyoruz
Kaslı erkek sadece fiziksel olarak gösterişlidir Bu yüzden dikkat çeker. Oysa kitap okuyan erkek akıllıdır mantıklıdır. Karın kasından ziyade beyin kasını da geliştirmiştir. Mümkünse kitap okuyan erkek efendim..
Eger ki içi boş sadece kas yığını olan birisiyse onunla hiç bir bolgi alışverişim olamaz. Ama kitap okuyan birisinden bir çok şey öğrenebilirim. Ki kitap okumayı cok sevdiğimden dolayı ben buna kesinlikle kitap okuyan erkek derdim.
Aslında erkek kastansa zekasıyla çekicilik kazanır. Zeka derkende kitab gibi vb. şeylerin verdiği geniş vizyon , olaylara farklı bakış açısı , mantık , yerli yerinde laflar çekicilik kazanır. kas arka plan.. Tabi bana göre..
Kitap okuyan, entelektüel ve seksi daha iyi daha cool :) onunla hayat guzel olabilir :) kitap okumaya bayilan ve fizigi iyi bir bayanla bu tarz erkekler bir araya gelip manyak bir nesil dünyaya getirmeliler :)
Kaslı ve seksi olsa neye yarar şimdi :) zaman engel mi onları öyle güzel tutmaya.. tabiki değil.. kasından otundan ziyade, sağlam karakteri edebi, ahlakı derim ben.. eğitimi, duruşu, uslubu derim. o yuzden kassız olsun, okuyan olsun bizim olsun ;)
Kas yığını olup beyni boş olacağına, kitap okuyan zeki ama kansız bir erkeği tercih ederim. Kaslar beyni dolduruyor olsa idi etrafımız da bu kadar kas yığını olmazdı. Artık kassız sıradan erkek görmek istiyorum 😳😳😳😳
Çekici kişi dedigin yaşlandığında bile ozelliklerini kaybetmemeli.
Kas yaşlılıkta vs bir şekilde eriyebilir ama kitaptan aldığın bilgiler mezara kadar gider.
Kısaca şimdiki zamanı bir kenara bırakıp, birazda gelecegi hesaplamak lazim :D
Tarafimi seciyorum...→ kitap okuyan:P
Ikiside seksi ama bilgi yonunden digeri daha dolu... kas bir kac yila kalmaz soner :D
Kisacasi hic kasa bile gerek yok hatta tombis olsun bilgili olsun yaaaaa :)
Kitap okuyan erkek daha çekici kitap okuyan duygusal , kibar , kadın ruhundan anlayan , kültürlü birisi olur ve sizi anlar , mutlu eder sevmesini iyi bilir hem ama kaslı erkekte bu özellikler yoksa bir yere kadar :)
Bana göre kitap okuyan erkek benim gözümde "favoridir"! Çünkü meraklı ve araştırıp okumayı seven erkeğin kültürü de bilgi dağarcığı da gelişir ama her erkek biraz kendine bakmayı da bilmeli bence... Dışı boş içi dolu gereksizlerden uzak durun :)
Kitap okuyan erkek her zaman bir adım daha öndedir bilgili ve sempatik olurlar mantıklı espriler yapıp kızları eğlendirebilirler sanatsal ve duygusallardır herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünebilirler kaslılar ikinci plandadır bence
Kesinlikle kitap okuyan erkek bikere zekidir eğer kitap okuyan bir erkekle arkadaşsanız ya da birlikteyseniz hiç sıkılmazsınız kitaplar hakkında saatlerce konuşabilirsiniz birlikte hayali sonlar bile yazabilirsiniz kitaplar için
ahaha tokmak kafa :D
@Levent-Furkan-Güngör poncik kafa burada koş koş :D :D :D
@BtmGNGR 🙄İkiniz ikiz falan mısınız
Aynen öyle poncik kafa leventle aramizdaki ismin ise poncik kafa :D @Biggirlsdontcry
Kitap okuyan erkek. Vücudu düzgün ama beyni olmayan erkek benim kıymetimi bilmez. Hem insanlar öldükten sonra güzel vücutları ile değil güzel kişiliği ile anılır. Kitap okumak da kişiliği güzelleştirir.
Zeki erkekleri severim. Ama tabi ki de kaslı erkek çekiciliği. Tartışmaya bile gerek yok. Kitap okuyan erkek çekiciliği diyenler bence kendilerini kandırmasın. Böyle kaslı biriyle sevgili olma şansınız olsa dediklerinize pişman olursunuz 😂
Oldum olası kaslı erkekler bana çekici gelmemiştir. Şu resmi gördükten sonra biraz daha soğudum. En iyisi kitap okuyan. Hem zeki hem bilgili olur. E bir de kendine has gizemi ve karizması varsa, daha ne olsun.
Ya nedir bu kaslı erkek takıntısı anlamadım aşık olduğum kişi hem kaslı hem kitap okumayı seven biri ama kaslı değil sağlıklı olması ve zeki biri olmasını daha çok tercih etmiştim. Kaş yapıp 2 beden küçük tişört giyip gezenler itici geliyor.
Zeki erkekten var mı iyisi ya? Sürekli kaslarından, kendinden bahseden bir erkektense, birlikte bilgi paylaşımı yapabileceğim, sürekli farklı konulara girebileceğim, konu aramakta sıkıntı çekmeyecek birini tercih ederim.
ikisi de degil.
ne kas delisiyim ne de her kitap okuya gozumde birikimli kaliteli ve entellektueldir.
agzindan cikani kulagi duyan bir tip olsun kafi. kendiyle celisen yoran tipler bana uzak allaha yakin.
kitap okuyan erkek kadın ruhundan anlayacaktır kaslı erkeklerin bir çoğunun kızları etkilemek amaçlı bunu yaptığını da biliyoruz vücudunu gönül işleri için kullanan birine gönlünü kaptırmayacak kadar zekiyiz :)
Kaslı olup olmaması fark etmez. Ben bilgi birikimimi paylaşabilecek, beraber okuduğumuz kitapları yorumlayabilecek karşımda saksı gibi durmayacak bir insan istiyorum. Bazıları cilalı teneke kutu gibi. Vuruyon ama ses çıkmıyor. Çok saçma
Tek tercih yapılacaksa; Ben kitap okuyan ve kültürlü olanı tercih ederim.
Benimle birlikte olduktan sonra, ben onun kaslarını geliştirmesini bilirim.. :) :)
Bir insanı zekası etkilemeli. Kaslı vücudu yaş ilerledikçe kayıpta olabilir. Kaslı bir vücudun sana dış görünüşte başka ne yararı olabilir ki? Hiç bir yararı. O yüzden canı yürekten Kitap Okuyan Erkek.
https://i.hizliresim.com/D201mv.jpg
kitap okuyan..!
kızların cahillik dolu yorumlarını gördüm ve şaşırmadım beklentim düşüktü zaten. olaya bu kadar sığ bakmalarında soran senin kabahatin de çok fazla var. kas yapan erkek neden beyinsiz olsun
asıl gösteriş peşinde olan ortalık yerde kitap okuyup gözümüze sokan erkekler olmasın sakın?
farklı açılardan bakamayan ks halkının hazin sonu
tabi kas hakkında gram bilgisi olmayan insanların yorumları da komik
Her ikisininde çekiciliği var senin de dediğin gibi. Ama her zaman kitap okuyan erkeği seçerim. Çünkü her erkeğin içinde kaslı olma hevesi oluyor istese yapabilir yani ama her erkek kitap okumuyor maalesef. Kitap okuyan erkeği kaçırmamak lazım. 😊
Kitap okuduğunu nasıl anlarsın?
@doanylmz ee sorarım zaten konuşmalarından belli olur
sorarsın da ilk görüşte diyorum tanıamdın biri her önüne gelen sormazsın kitap okuyormusun diye ya da cafede bir yerd eotururken gördün bir daha görme şansın çok düşük böyle ortamlarda biri ile tanışılması için bir adım atılması gewrekir ve bu adımdan önce iki kişi bir şekilde izlenimlerinden hal hareket ve tipinden etkilenir ve o adım atılırsa sohbette ilgileri öğrenilir :)
kitabın bana ne faydası var kas isterim kaslı severim kitap okumadığı halde entellekktüel olabilir ama spor yapmadan kaslı olamaz birini seçmem gerekirse tabi :)
kitap okuyan erkek zeki ve kültürlüdür çok şey bilir bildikleri yüzünden insanları küçük görüp aşağılama olasılıkları var
kaslı erkek yapılıdır ve kendine değer verir egosu tavan yapmış kendini beğenmiş olabilir
Kaslar söndüğü yakışıklılığın bozulmasına bir sivilcenin yettiği vakit okunan kitaplardaki sözcükler aklımızda olacak.( Kalıcı olanı seçerim herzaman.)
Benim sevgilim aşağısı yukaririsindan daha ağır basıyor kası var ama Kafası yok kafa olmayınca bir boka yaramiyor kitap okusamda kitabında anlamaz vücudunun bir seksiligi var tabi amma velakin kafa olmayınca hiçbi şey olmuyor neyse sinirden dolmusundan galiba :/
Kas geliştirmek, bilgi geliştirmekten daha kolaydır. Soru çok yüzeysel..
Tabi ki de olalet içen sakallı erkek çekiciliği --_--
Olalet değil. Oralet. 😒
Aman bir TDK uzmanı daha geldi -_-
Kasli ve Cekici erkek
SIKICI degildir bir kere kadini etkilemesini cezbetmesini Iyi bilir ve herseye aciktir fantazilere de
Kitap okuyan erkek ilgimi cekmez olsa da olur olmasa da herkez yapabilir istese. kasi da yapabilir ama cekicilik tahrik eksik kalir. ikisini yapani ayakta alkislarim tercihim ikinci maddeden yana :)
Kitap okuyan insan kültürlü, zeki nerede ne yapması gerektiğini bilen olarak görülse de
Bunlara rağmen kaslı erkek çekiciliği diyorum :) Görünüş de önemli yani :D
Kitap okuyan romantik erkek :) kas 3-6 ayda yapilam bisi bir kas yigini icin beyni olmayani secmem :) sevgi tutku ve sadakat baklavardan daha degerli
Niçin istedigine bagli 😬 Muhabbet etmek ve ya uzun sureli iliški isteyenlere tabi ki kitap okuyan erkek çekici gelir.
... Diye sordu genç kadın.. ve Türkiye'de kitap okuma oranları tavan yaptı Bir anda... Ha unutmadan soğuk bir kış günüydü dışarda narin kar taneleri yağmaktaydı...
Kitapla bütünleşmiş kaslı erkek❤️
Yane demem o ki artizlik yapmak , çekici görünmek için kitap okuyan onca erkek var. Ben gerçekten okuyup onunla entegre olanı seçiyorum...
Zeki kadinin hali baska..
@__Robin2 teveccüğünüz efem
şöyle diyim herkesin göz zevki vardır ve burda kimsenin içten gelerek kitap okuyan adam diyeceğini sanmam lakin şu da var siz yaşlandığınızda vücudunuz ölmeye hücrelerini yenilememeye başlıcak ve ozaman o kaslı erkek ortalama 60 yaşında sadece boş bir saksı olarak kalıcak
Abi kendi açımdan bakıyorum ne kadar entel takılsam da kalkıp 'dış gürünüşi ünim virmiyirim' demem. Hani yaptığım yanlışın da farkındayım, ama abi olmuyo ya. Cidden. Bazen diyosun ki kitap okumasın sanayici olsun sarışın mavi gözlü olsun. Bilmiyom bende de bir basitlik varmış dediğim konulardandır
İlk defa bir soruda bir kadın egemenliğinin bu denlisini görüyorum 1600 bayana karşın 222 erkek görüşü👋🏼👋🏼👋🏼
Bence bir erkeği çekici yapan vücudu seksiliği değil, kültürüdür😎
kitap okuyan ama yalnızca okuyan değil okuduğunu sorgulayan alan özümseyen yeni bir ürün ortaya koyabilen erkek çekicidir. göbekli ise ultra çekicidir :)
sapyoseksuelseniz bir nevi kitap okuyan seksi gelir fakat cogu kadin kaslari gorunce kitap okuyor mu diye dusunmuyor bile.
ayrica ben kendimi seciyorum cunku ben de kasliyim ve kitap okuyorum
Bu ucu çok açık bir bence olmuş kaslı demeyeceğim çünkü bit kadar boyuna aldırış etmeden abartılı kas yapıp cep herkülüne dönen erkekler çok heleki türkiyede kendilerini body building sampiyonu gibi görüyorlar birde en çok buna gülüyorum... Ben kendimce derimki erkek dediğin kaslı olmaktan ziyade hafif uzun omuzları geniş ve elinde dünya klasiği roman varsa git evlen...😍
Kitap okuyan tabiki de bir vücut 6 ayda yapılır ya zeka veya şöyle diyim kitap okuyan insan daha anlayışlı olur düşünme tarzı geniş olur kendi görüşünden başka görüşlere de saygılı olur
bennce kitap okuyan etkiler kızları. çünnkü heran her yerde bir çoğunda baklava kaslı erkek var zira henüz çok sıklıkla kitap okuyan erkek göremiyoruz onun için dikkat çekerler