AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Kitap okuyan daha çekicidir. Kaslı olanlar hep ukaladır ve vücuduna güvenerek iş yapar . Kitap okuyanlar beynine güvenir ve beyin savaşıyla herşeye sahip olurlar.
Tabi ki de kaslı ve seksi bence ama bazıları kitap okuyan ve seksi erkeklerden hoşlanıyor ama bana göre en çekici erkek türleri kaslı erkekler kitap okuyan erkekler bana göre sadece tatlıdır. Kaslı erkekler hem çevredeki kızların hem de benim dikkatimi çekip bir çekicilik kazanıyor. Yani kısaca ben kaslı erkeklerden hoslanirim. Bu da benim kararım herkes herkesin kararına saygı duyumalidir.
SEVGILERIMLE...
kızlar dobra gerçekçi, kültürlü, ahlaklı ve prensipli erkekleri sevmezler. güçlü kaslı ve gittikleri ortamda gıpta edilecek kadar yakışıklı erkekleri yanlarında görmek isterler.
Karakter meselesi olarak tabiiki kitao okuyan ama kaslı olupta karakteri kötü olacak diyede birşey yok. Şahsen çekicilik karakterdir, bir erkeği kendi arzularımıza göre çekeceksek çok yakışıklı yerine bize uyumlu ve sevdiğimizi seçeriz. Bu yüzden kitap okuyan. Ama kaslı erkekler üzülmesin kitap okuyanlara göre giderleri var :)
ikiside bence. Kaslılar zaten koyu favorilerimde var :D Kitap okuyan erkeklerde doğal hoş bir yakışıklılık katıyor. Bence ikiside olursa tam güzel :D Hem kitap okucak, hem de kaslı olucak bitanee :*
benim gibi kitap canavarı olmalı :D ben kaslı erkeği ne ediyim iki laf edip konuşamıcaksam, hem fazla kaslı erkeğe gerek yok, başkası bakmasın benimkine ne gerek var :D
Tabikide kaslı erkek ✌👍👍
Fakat hayatıniza giren kişinin kaslari bir sure kadar beklentinizi karsilar. sonuçta karşılıklı otueup iki sohbet edemediğiniz adam boş adamdır boş zamandır kas spor yapılmazsa gobuş oluyor kizlar😂😂😂😂
Bence aşırı kaslı olmasına gerek yok tabi biraz kas olsun cılız olmasın yarın öbür gün beni koruyabilecek olsun ama kitap okuyanı tercih ederim böyle aşırı kaslı olmasındansa
kası elbet bir gün sönüp gidecek elbet bir gün bir yağ fışkırıcak çünkü yaşı gelecek :D ama zeka denilen şey kirap okuma ile geliştirilebilir ve zeka asla sönüp gitmez.
İkisi de değil. Karakter sahibi erkek çekiciliği bence. Sevdiğine sadık , sahip çıkan bir erkek. Kasın ya da kitap okumasının benim açımdan bir önemi yok bu yüzden
Net kitap okuyan. Bir adam olacaksa hayatında 10 sene sonra o kaslar o vücut pörsüdüğünde başkalarına bakmayacaksın. Öyle bir adam olacak ki seni kültürüyle büyüleyecek ve birbirinize yeni şeyler katmak için yarışacaksınız. Hangimiz daha seksiyiz diye değil!
Türk kası olurmu? Kitapta okurum. 115 kilocuk olmamı yağ?
Olmaz demi? ALLAH'tan zayıfkene zamanında evlendim, hanımı kaçırtmayımda işin yoksa zayıfla, ficut yap zor iş.
Tabiki kitap okuyan erkek ama bunu mümkünse gösteriş için yapmasın. Evinde kitaplığı olup birini bile okumamış olan kız arkadaşım var, sadece almaya meraklı okumaya değil. Öyle olacağına okumadığını itiraf eden kaslı diyorum:)
canım bence kaslı ve seksi olması daha iyi çünkü kaslı olması güçlü olduğunu gösterir ve güçlü olması da sana güven verir yani onun yanında kendini güvende ve çok iyi hissedersin ayrıca kaslar çok seksi duruyor derim :)
burda çok soru işareti oluyor bende :) kitap okuyan çelimsiz erkeklerde var ama kaslı olup salak olan da var :)
ben kitap okuyan ve "hafif" kaslı erkek istiyorum var mı? :)
işte kitap okumayıp sadece vücudu çalıştırıp kas yapan beyni çalıştırmayanlar yukardaki gibi proteindenmi kas çıkar kastan mı protein çıkar tartışmasına giriolar :D
Bence kaslı erkek nedenini sorarsan daha çok insanın gözüne enerjik gelir. Kitap okuyan erkeği ben kendim görsem herhalde bu çok sıkıcıymış derim ama aslında ikisi bir olsa harıka bir sonuç çıkabilir; kitap okuyan kaslı erkeeek 😍😍😍
Kitap okuyan erkek.
Duygusaldır her şeyin bilincinde oturup kalkmasını bilir. Diksiyonu düzgündür. Bazen hayranlıkla bakarsın o erkeğe ama dış görünüşüne hayranlık duymazsın ruhuna hayran kalırsın o erkeğin. İçi neyse dışına vurur zaten.
Kası doldurup beyni boş olan erkek sadece göze hitap eder ama beynini doldurup vücudu boş olanda içe hitap eder bu da pek seksi kılmaz ortadında anlaşalım biz biraz vücut biraz kitap
ben kitap okuyan erkeği tercih ederim.. yani kaslı ama beyni boş olmasındansa kas olmasın ama dolu olsun o beyin :)) amaaa gel gör ki hem kaslı hem okuyorsa baldır o bal
bence kitap okuyan bilgili zeki erkek çünkü olaylara tek bir yönden bakmamayi kitaplar sayesinde anlamistir ve bir insanida çok iyi anlar bir konudaki görüşüde cok mantiklidir
Ben kaslı erkek sevmem bu bir gercek ama bir erkek arkadaşım vardi öğretmenlik okuyodu çokça kitap okurdu ve banada anlatirdi buda hosuma giderdi demekki okuyan
Bu tarz sorularda genellikle ikisini de seçiyorum. Ama sadece kas derseniz o benim için bir şey ifade etmiyor. Tabi bir erkeğin okuyarak beynini kaslandırmasını tercih ederim :) :)
Entellektüel olmalı seksi olmasa da olur ama fikirleri kayda değer olmalı içimden adam mısın sen dememeliyim zaten zekiyse kendiliğinden bana çekici gelir
Kitap okuyan erkek.
Çünkü kaslı ve içi boş erkekle yan yana durmaktansa, gözlüklü ellerinde kitap olan ve kitap kokan erkek diyorum. Romantik olur ayol, yerim 😍
Tabiki kitap okuyan erkek hele bacaklarını uzatmiş birbirine kenetlemis şekilde oturması elinde kitabı hemen yanında bulunan Sözlüğü ve bilmediği her kelimenin ardına düşüşü yok mu..
Kitap okuyan ama ben çok entelektüel aman Allahim çok zekiyim diye havalara giren değil. Mütevazı ve nerede nasıl konuşmasını bilen zeki erkek, ha birde yanına 1 fanta :D
Bence kitab okuyan ve kaslı daha iyi :) kitab okuyan erkek zeki ve nerde ne yapilmasini bilir , kitab oxuyanların hepsinin kasi olmadığı anlamına gelmez, kitab okuyanlarda kaslı ve yakisiklidirlar. ne dedigini bilen, iki lafin ucundan kavrayan, anlatan, anlayan ve onyargilardan uzak insanlardir. hepsini bir kenara birakin ufku geniş insanlardır. gerek fikirleriyle, konusmasiyla, tavirlariyla kitab okumayan insanlara bedeldir.. ve bence kitab okuyan , yakisikli ve kaslı iyi))
kası her erkek yapabilir, ama her erkeğe yakışacağını düşünmüyorum boy poz surat tipiylede alakalı bence.
ama kitap okuyan erkekler çekicilikten ziyade sempatik zeki geliyor gözüme.
Kitap okuyan erkek bilgili olur ve genellikle duygusal. Erkek kitap okuyorsa romantik olmayı da bilir. Yeri gelir seksi olmayı da. O yüzden kitap okuyan erkek 96363737 adım öndedir.
Para hepsinden daha cekici geliyor bence kizlar icin zengin erkek daha ideal paran varsa zaten bunun altina yorum yapanlarin yuzune bile bakmazsin en guzelleri olur zaten :) ( Zenginlik)
"Kitap okuyan, entelektüel ve de Kaslı" diyeceğim ama; bu arzuma doğa ana cevap vermeyecek biliyorum :)
Ayrıca fotoğraftaki kaslı arkadaşın başka şeylerinde de sanki sorun var gibi :)
Kitap okuyan kaslı erkek olsa? :)) entel insanları severim ama sporda yapsın yaparkende kası oluşur işte. Oluşunca kitap okuyan kaslı erkek olur işte. -çok zekiyim 😂😂😂-
Kitap okuyan da bir ortamda yüceltir insanı kaslı bir erkekte.
Ya beyinleri konuşturursak? Kitap okuyan erkeği tek geçerim. İlim irfan kas yığınından daha önemlidir.
Dışarda gördüğüm kişinin yüzüne bakınca kitap okuyup okumadığını anlayacağımı sanmıyorum fakat kas bariz ortada gözle görülen bisey olduğu içi ben kas diyorum
Kitap okuyan ve okuduklarıyla başkalarını etkilemek yerine okuduklarını yaşam felsefesi haline getirebilen erkek her zaman kaslı bir erkekten çok daha çekicidir
Kas pek sevdiğim bişey değil ya, yani az miktarda olursa kabul de gerisi gereksiz. Çok bir getirisi yok bence. Ama kitap okumanın getirisi çok fazla. Açık fikirlilik, farklı bakış açıları..
Kitap okusun da afili afili konussun bana :) Kaslı erkek sevmem, hele bir de fikri zihni bos üretemeyen beyinler dış görünüşle dikkat çekmeye çalışıyor ya ah hem cinslerim aldanmyin diyesim geliyor icimden.
Direk kitap okuyan seçilmez ne okuduğu da önemli. bir twilight okumak var bir a universe from nothing okumak var. Ama kaslıya kıyasla okuyan erkek.
Sen kafeste bir okcu ama ben Free Rogue :)
@freerogue0 ?
kitap okuyan erkek daha cok akliyla ve entellektuel yanlariyla etkileyebilir.
kasli erkek de fiziki acidan etkiler.
o yuzden soyle bir bakinca kasli erkek daha seksi...
Kitap okuyan erkek bir tanedir.. ♡♡♡
www.mumsema.org/.../okuyan-ve-okumayan.jpg
O kadar banlaşti ki artık erkekler sirf kızlar beğeniyor diye de kitap okumaya başladı o yüzden ikisi de degil fikri guzel olsun bilgili olsun göbüş olsada olur
Ne kasla ne de sadece kitapla olur. Kitap okuyorsa da hangi tür kitaplar okuduğu önemli, içi boş kitaplar okuyan insanlar en az kası fazla fekat beyni boş insanlar kadar uzak bana.
Kitap okuyan insan bile bulmak zorken kitap okuyan erkek kaslı hemcinslerini sollar :) Ayrıca bir erkeğin bilgili, kültürlü olması çok önemli bence :)
Besiktaslı olsun kitap okumasada olur yaren <3
O senin görüşün saygı duymak lazım.
Zeki erkek çekiciliği vitrini süslemeye çok gerek yok bence ben ikisinin ortasını isterdim kitap okusun ama boş değil bilinçlensin bilinçli insan da sporla uğraşır sağlık için...
Ya ama cok sacma karsilastirma bu. Kitap okumasa da olur. Genel kultirunu roman okuyarak gelistirdigi sanan insanlar var. ilim kultur olsun da.. Ama kol kası candır.
encrypted-tbn2.gstatic.com/images
ayrım yapmadık hepsini sevdik biz:)
Herşeyiyle önde kitap okuyan erkek. En azından vücudundaki tek kaba parçanın övüntüsünü dağıtarak gezmez. Kültürlüdür duyguları daha insancıldır ve genellikle neyi ne zaman yapacağını bilir
Ben kitap okumayı çok sevdiğim için karşımdaki insanın da kitap okumasına önem veririm. Yani iki erkeği kıyaslayacak olursak kitap okuyan daha çok ilgimi çeker. Çünkü gizemlidir diğeriyse sadece kas yığını
Yav kezerolle Cumhuriyeti üyeleri kızlar , gelmiş kaslı demiş burdaki 100 bin kızdan o resimdeki erkeği hak eden 100 kişi zor çıkar , 99900 kezorella sizler neyin kafasindasiniz.
Kitap oksun, zeki kültürlü olsun da ben onun yerine kas yaparım.
kitap okuyan erkek daha cekici gelir çünkü kitap okumak demek yeni şeyler öğrenmeye kucak açmaktır. kendini geliştirmeye çalışan erkektir.. diğer türlü yobaz ve gerici gözükebilir sonuçta kızlar da sevdiceğinin kendisini anlamasını ister ve her kız birbirinden farklıdır. yani hepsi yepyeni bir kitap gibidir okuyup anlaman gerekir sevdiceğini.
Günümüzde
Dış gorunuse odaklanarak hareket edildigi için bir çok kişi muhtemelen içten içe kaslı bir adamı tercih edecektir
Bence bizleri biz yapan kisiligimiz kitap da kisiligimizi gelistiren araclardan en onemlisi ben kitap okuyan bir adamı tercih ederdim hoş ne okudugunada bağlı ;)
Kitapları çok seven bir insan olarak, elbette kitap okuyan erkek. Kas için spor, kitap için beyin gerekir. 👍
Kitap okuyan erkek benim için her zaman çekicidir. Kas belki gelip geçer ama kitap okurken onun her cümledeki merakla parıldayan gözleri asla geçmez.
walla o değişir kitap okuyan ne okuyor nasıl okuyor neden okuyor bunların hepsi önemli yani :P kaslı olan derim geçerim boşa zor çıkar yani tabi fazladan salaksa bilemeyeceğim
Kitap okuyan erkek ama çok tipsiz olmaması şartıyla tabiki :) Diğer kızların aksine izbandut gibi kasları olan erkekler bana itici geliyor mesela 2. fotodaki gibi
Kitap ne be genelde inek olur onlar. :D kaslılar da içi hava dolu balon gibi, beyin yok sadece şişme. En iyisi zeki erkek derim. Tabi zeki olup da kası olursa daha iyi olur tabii :D :D
Kitap okuyan erkek bence. Çünkü nerde ne yapacağını bilir, saygılıdır, kültürlüdür. Hayatını kızlara hava atmak için fitness ta harcayan kekolar bana çokta çekici gelmiyor açıkçası.
Hangisi benimle ilgilenirse o en yakışıklısı :D ikiside benim bebeğim ama olsun benimle ilgilenen daha önemli :D