AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Kitaplı tercihimdir karşımda kaslı olup iki cümleyi bir araya getiremeyip konuşan bir erkek istemem😉
zeki olsa yeter. kas ve seksilik hiç bir işe yaramıyor zeka olmadan zeki erkek zaten seksidir. hem zeki hem masum hem tehlikeli erkek çekicidir
Tabiki kitap okuyan erkek. Kaslı erkeklerin tüm dünyası görüntü olmuş. Oysa kitap okuyan erkek görünmediği zamanda doğru davranan erkektir.
Kas ya da bir takım sebeplerle her türlü seksi olunur ama kitap okurken seksi olabilen erkek sayısı yok denecek kadar azdır.
her ikisiide ayrı bir güzelliği var ama kitap okuyan bilgili olur yani çoğunlukla zeki. zeki insanı tercih ederim :D
Bence kitap okuyan erkek... Kitap okumayı çok sevdiğim için, doğal olarak kitap okuyan erkekleri de severim.
EİG seçersen sevinirim :)
şimdi geneli kitap okuyan der ama dışını beğenmedikten sonra kitap okumasıyla çok ilgileneceklerini sanmıyorum
Tabiki kitap okuyan erkek. Zaten okuyan bir erkek bakımsız, derbeder, pis v. s olmaz. kendine öncelikle kendisi için bakar.
Kitap okuyan çünkü bilgi haznesi daha geniş oluyor ve benim eksikliklerimi gayet güzel söyleyebiliyor. Her şeyi geçelim cehaletten uzak oluyor.
İkisi de olmalı kişi spor yapıp vücuduna da bakmali bakımlı olmalı ve sağlıklı bir psikolojiye sahip olmalı aynı zamanda okuyp kendini gelistirmeli
Kaslı erkeklerin kendine has çekiciliği olsa da benim için kitap okuyanın zekası seksilikten daha öndedir. Unutma, "zeki erkek, kas bile yapar" :)
uzun boylu erkek. kısa erkek ister kaslı ister kitap okusun yine de çekici gelmez. her daim itici gelir.
Spor yapmak vücuda jimnastik yaptırır kitap okumak beyine (bana göre tabi ki) şimdi seçim yapıyorum. "Kitap okuyan kaslı erkek çekiciliği."
Kitap okuyan erkek tabii kii. Kaslı olup içi boş olcağına kitap okuypt kültürlü olsun az saygı edep öğrensin ;)
Kaslı olmasına gerek yok. Çok aşırı göbekli olmasın kafi. Zeka daima favorim. Kitap okuması çekici yapar evet.
:-)
Boş boş kitaplar okuyan boş erkekler var. Sırf kitap okuyor diye kaslı erkeğin önüne geçemez bence, okuduğu kitaplar ve düşünceleri de önemlidir
Hak veriyorum
Kitap okuyan erkek çekici değildir bence sempatikdir veya kültürlü ve bilgilidir ama Kas bir erkeği her zaman çekiçi yapar bana göre
Kitaba bakarım devrim mi diye
kasa bakarım taş mı diye
😄😄😄 göze bakarım adam mı diye.
Midye olsa da yesem pff.
Kulturlu olmadıktan sonra, o kitap kokusunu kokladigimda benimle ayni hissi almadiktan sonra; bir kas yiginini secemem:)
Kitap okuması neden bir erkeği seksi yapsın ki? Ne okuduğu önemli ve bu onu seksi yapmaz, ilgi çekici yapar.
kaç yıldır kitap okurum 1 kızın bile tav olduğunu görmedim bırakın kızlar bu ayakları dış görünüş her şey.
Herkes kas yapar ama herkes okuduğunu anlayamaz, herkes okumayı sevecek şekilde harika donatılmamıştır. Oyum senden yana kitap okuyan entelektüel bey
kitap okuyanın sadece bir artısı var o da yüzde 60 seni daha net anlar. başka bir hikayesi yok. ama adam gerizekalıysa seni yine anlamaz
Tabi ki de kitap okuyan erkek kas herkes yapar ama kitap okumak çok önceden gelen bir alışkanlıktır ve bu onun kişiliğinin karakterinin ve zekasının muhteşem olduğunun göstergesidir :)
At gibi kızlar kaslı erkekleri hak eder. Kitap okuyan ve kültürlü bir erkeğide yine onun dengi birisi hak eder.. Kısacası hayaller Alexander, Hayatlar Mahmut Tuncer.
kıyasladığın şey çok farklı ama... biri dış görünüş biri kendini geliştirme ikiside önemli
Zekaya önem verenler için kitap okuyan dış görünüşe önem verenler içinde kas çekiciliği 😄
ikiside dgil ama digerine kitap okuyani tercih ederim
Her ikiside olmali bnce. Ve bunlardn daha da onmlisi benm icin guvenilir ve ozgeveni kendine tam olan erkek cekicidir pısırık olan degil ;)
Kitap okuyan, entelektüel ve seksi ama tabii ki çok çok bakımsız da olmasın :)
Kitap okuyan kasli ve seksi erkek ikisi bir arada olani
Yuhunuz cevaplara bak elimde yeğene aldığım boyama kitabı var sayılırmı:/
Çok acayip kaslı da iyi olmuyor çok fazla kitap okuyan tipli olanda ikisindende orta derecede 👍🏻😏
Kaslar bir yaştan sonra kalmıyor. Önemli olan beyin. Kitap okuyan adam bilgili olur. Kaslarıyla hava atan erkek seçmek yerine fikirleriyle ön planda olan erkeği tercih ederim. Kas sonradan olur da beyin zor.
45 - 50 yaşından sonra neyleyim kası tabikide okuyan erkek kaslı olup beyni boş olacağına :D ha ayrıca her okuyan zekidir diyemem ama en azından üslup sahibi olur nerde nasıl konuşması gerektiğini bilir muhabbeti hoş olur..
Kitap okuyarak beyin kası,
Spor yaparak vücut kası,
Bayagı çekici böyle 😀✋🏻
Kitap okumayı sevmiyorum. Öyle aman aman kaslı da değilim ama çekici olduğumu düşünüyorum.
Tabiki de kitap okuyan entellektüel erkek daha seksidir.. kaslı erkek yaşlaninca elinde bişey kalmaz ve artık iticidir. . ama entellektüel erkek her zaman çekiciliğini korur. .
Kaslı erkek sevmem. Kitap okuyan daha çekici geliyor. Hatta baya..
Pek kas sevdigim söylenemez ama kitaplarla arası iyi olan kişiyle cok iyi anlasacagim bir gerçek 😍
Şimdi ikisi de lazım :) Ama kitap okuyan. Çünkü kitap okuyan beynini kullanır :) Beyin önemli :)
İç güzellik mi yoksa dış güzellik mi sorusunun eş anlamlısı bu soru bence
kaslı ve kitap okuyan erkek modelimiz yokmuydu :) yoksa yinde de kaslı diyorum
Bir eliyle kitap okurken diğer eliyle ağırlık kaldıran erkek çekiciliği
Kas gelip geçici bilgi, kültür kalıcı o yüzden kitap okuyan erkek.
Kitap okuyan. Hem kitap okuyo hem yakışıklı. Daha ne olsun? 😃
Kitap okuyan daha çok çekicidir 😍 çünkü o duruştaki bakışlardaki asalet kaslı erkekte yoktur
Alttaki fotoğrafta iğrenç dursa da adam kaslı tercihim
ikisi birlikte olmuyormu ya 😂 olmuyorsa kesinlikle kitap okuyan erkek
karsidaki kiside ne aradigina bagli. beyin mi ariyorsun yoksa fiziksel aktivite mi?
Çekicilik ve karizmanın bende bir karşılığı olsaydı bu ancak kitap okuyan erkek olurdu. Nokta.
Kültür lü zeki akıllı erkek her zaman bir adım önde
Önce akıl
net.
Aptal bir erkekle olmaz , kitap okuması kastan daha artı bir özellik kazandırır.
kitap okuyan erkek tabiii :) kas 6 ayda yapılır ayrıca kitap okuyan erkeklerle ilişki daha güzel daha bir macera oluyor.
Kitap okuyan ufku genis ve bilgilidir zekasiyla cekici olan tabiki
Kaslı sanırım ilgimi cekmedi eğer elindeki kitap da ilgimi çeken bir kitapta kitap okuyan erkek çekiciliği
Kitap okuyan, daha çekici gibi) Romantik bir duruşu var :)
Beni etkileyen bir insanın karakteri ve kişiliğidir o yüzden kitap okuyan erkek daha cazip
Bu soru ks niye bana mesaj olarak attı ki
neyse ben aşkından ağlayan erkek çekiciliği diyorum 😊
Kitap okuyan diyorum. Beyni olmadıkça kası kim napsın 😂