AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Yüze doyulur huya bilgiye kibarliga doyulmaz. kitap okuyan erkek in kitap okuyamayan erkek out 😂
kas nedir ya gelir geçer zeki erkekler bana her zaman daha çekici gelmiştir
Akıllı ve mantıklı olan
Kültürlü olmakta onemlı tabı ama fizik bambaska bı olay
kitap okuyan erek fazla duygusaldir kasli olan erkek fazla kndini beyenmis erkektir
Kaslı erkek %51, kitap okuyan erkek %49... Hayatımın en zor karar verdiğim anlardan birii:)
Ikisi bir arada
Ama fazla kas itici gelior 😕😶🚬
#rr
Kitap okuyan bilgili kültürlü erkek kaslı erkege 10 basar ;) tabikide kitap okuyan :)
Kitap okuyan erkek çekiciliği. Çünkü adamın beyninde kas olacak vücudu o kadar önemli değil.
sapyoseksüel misiniz değilmisiniz diye sorsaydında milleti uğraştırmasaydın nasıl olurdu ha?
Beyni güçlü değilse kolların güçlü olmasının bir mantığı yok.
Vucut erir gider ama fikirler düşünceler ölmez
Vücutta gitmiyor pek düzenli yapanda ama dediğin doğru
45–50 yaş sonrası ayakta tutsun o vucudu ;)
Estetik olmamış ajda pekkan gibi yamulacak o vucut ;)
Kas yığını, boş beyini neyleyim. Kültürlü okuyan erkek candır. Canı yenir.
kitap okuyan tabikisi
kaslı ve seksi olan egoist oluyor
Kaslı ve kitap okuyan olsun :D Niye bir şeyden vazgeçmek zorundayız ki ^^
Kitap okuyan ve bilgili erkek her zaman bir adım öndedir.
Kaslı ve seksiii isteriiiiimmmm 😍😘❤️😍❤️😘❤️😘😍😍
Resimdeki adamlar sizin gibi kuru fasülye tiplilere bakmaz, kuru fasülye tipinizle italyan restoranı havası var türk kızlarının, resimdeki gibi erkekleri anca resimde görürsünüz.
Kaslıyı ne yapayım ben kitap okusun gelsin bana anlatsin sabaha kadar 😍😍
Kesinlikle kitap okuyan. Ben normalde de kaslı erkeklerden hoşlanmam zaten
Bir saat seks için 23 saat kültürsüz birine katlanamam
efsane yorum :)
kaslı erkek meragim olmadigindan kitap okuyan diycem
Ben kaslı ve kitaplıyım.
Kaslı ve kitaplı! 15 şubatta sinemalarda! 😂😂😂😂😂
Züpersin.
Kültür her şeyden öne gelir ve beni en çok etkileyen 2 şey kültür ve zekadır. Bir erkekle konuşurken boş yapmaması lazım, kitap okuyan kesinlikle.
kitap okuyan , bilgili olan tabiki
aptal ve mantıksız konuşan insanlardan nefret ederim
hatta tombik olsun evde yuvarlanıp gideriz ıfjvıdd
Kaslı erkekler genelde top oluyor bir zaman sonra.. O yüzden kitap okuyan.. Yahu adam hiç değilse kültür sahibi oluyo
Aslında ikiside sadece zeki olsa da tipsiz olsa olmaz tipli olupta gerizekyalı olsada olmaz yani ikiside 👍😊😊
ikisi bir arada olsa muhteşem olur ama ille de birini seçeceksek kitap okuyan adam candır. fikren kas yapmıştır kendisi. hayat onunla güzel olur.
Valla spor salonlarındaki kaslı adamların IQ su gerçekten yerlerde ne kadar çekici fiziği olursa olsun bir konuşmaya başlıyor hayattan soğursun.
Ben beyin kası seviyorum. Buda haliyle spor salonunda olmadığına daha ziyade okumak araştırmak düşünmekle olduğuna göre tabi ki kitap okuyan erkek.
Entelektüel. Kitap okuma alışkanlığı kazanmış birini tercih ederim. Kas boş iş hoş duruyo ama bilgi kültür daha önemli 😊
Karşısındaki etkileyecek kadar zeka fiziğine dikkat eden erkek bir eliyle dambıl kaldırır, diğeriyle kitap okur. Bunu alın kaçırmayın ikisi bir arada
Kitap okuyan bence kitap okuyan biri güzel sözler söylet şiirler falan yaz şiir yazması herşeyden daha güzel ☺😉
Kitap okuyan erkek olgun ve mütevazı olur. Ama kaslı erkeğin havası fazla olur. Benim tercihim kitap okuyan erkek.
Ülkenin görsel ve zihinsel yönelişe bakış açısı.. Çekicilik.. O kadar kitap oku bilgili demezler bir faydalanayım demezler ama çekici derler..
Biri egosuyla ezmeye digeride zekasıyla ezmeye çalışmadıgı sürece fark etmez. Hayat dolu ve eglenceli erkek çekiciligini üstün tutarım şahsım adına.!
Aptal erkeğe tahammülüm yok. 1. Fotoğraftaki hem seksi hemde kendini geliştiriyor, kası herkes yapar ama herkes zeki olamaz.
Kitap okuyan kaslı erkek ☺ şimdi ks bana dedi ki eğer bü soruda eig seçilirsem sürpriz varmış bana 🙈
Kaslilik değil de olay cekicilikte bitiyor insanlarin auralari vardir ve bazıları çekicidir çekiciler benim olsun.
kitap okuyan bilgilidir akıllıdır ama bir çekiciliği yoktur bana göre; kas iyidir lakin kullanmasını bilene diyor ve gidiyorum
Kitap okuyan erkek. Bana sesli okuyabilir ya da ayni kitabi secip beraber okuruz. Sonra saatlerce kitap hakkinda konusuruz.
kültürlü kendini geliştirmiş olan. spor sağlık kültürel değer insan ilişkilerine önem veren insanlar ön plandadır. pek istediğin cevap olmadı ama :P
Benim yanımda olan adam kitap gibi olmalı edebiyat tarih bilmeli kendisiyle divan mı yoksa servet i funün mu diye tartismaliyiz
Kitap okuyan kaslı erkek çekiciliği yoksa TV karşısında göbeğini kaşıyan erkek diyorum 😌
hem kültür hem vücut hem para hem karizma 3ü de var kim talip olmak ister 😀
Kitap okuyan cool, zeki erkek. Digeri ne oyle cinsel obje gibi?
Kitap okuya. İkisi birleşince "ölümsüzlük iksiri"gibi birşey oluyooo😍
Kasım yk ama ck kıtap okurum o yuzden oyum kıtapcılara 😀😀
Kitap okusun göbekli olsun :) aklı başında insan lazım güçlü olsa nolur
benim cevabım erkek çekicisizliği :D malumunuz hemcins oluruz :D
o kadar zor bir soru ki :D bence kitap okumalı abartmadan ve kasları da yani oyle öküz gibi bişey olmasın :D tabi kişiliği guzelse bunlar çok ta önemli değil :)
Bazi arkadaşlar protein tozuna yapay filan demiste cahilliklerini belli etmeselermis keşke
Bu soru sayesinde sitenin toplam nüfusunu görmüş olduk.
kitap okusada okumasada kaslı olsada olmasada karakterli olacak arkadaşş.. NET...
Kitap okuyan erkek çekiciliği daha iyi olur bence çok kaslı erkek ben sevmem zaten
bu soruyu daha yeni sordular ya ayını şeyleri tekrarlamayın lütfen
Kaslı erkekte. Şimdi. Önüne gelen kas yapıcam diye. Kasıntı yürüyor birde yakışan yapsın.
Vücudunu şişireceğine beynini şişirsin kitapla daha iyi ;)
Beyin boş olduktan sonra kasları şiş olsa nolur tabiki de kitap okuyan erkek
Kitap okuyan kültür önemli :) Kasları da olsa fena olmaz ama çok aşırı kasa gerek yık :)
kitap okusun şişko olmasın. tamam kas önemli ama beyin lazım :D
Kitap okuyan olsun çekici olmasına gerek yok zeki insanları severim