AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Kitap okuyan kaslı erkek çekiciliği cevabini vericek simdi zeki kizlarimiz, belinelli soylemisti dersiniz :D
😄 evett
Ahaha baktim yorumlara, asla yanilmam bu pembeleri çozdum :Dd
Kas olacağına akıllı olsun 😄👍🏻
Yaani bilemem sizlerin tercihi :D
Tabiiki
İkiside çekici ama kitap okuyan daha bir çekici öğrenen erkek her şeyi bilen erkek daha güzel bide şiir gibi konuşursa erkek tamamdir 😊
Başka bişeyle karşılastirsaydiniz olmuyo muydu :D :D arada kaldım
Ben kitap okuyanı alabilir miyim? Kaslı yığını bir aptalla uğraşamam.
Kitap okuyan erkek tabiki nadir bir türdür kendisi iyi saklanıp korunmalı
Bence kitap okuyan erkek :) cunku tipten cok zeka ön planda
duruma göre değişiyor ben fikirlere dah açok önem veriyorum
Ikiside abartisiz kaslar ve derin derin kitap okuyan tercihimdir
Ikisi de degil hem kasli olacak hemde kitap okuyacak
Beyni olmayan bir adamin kas yigini olmasi sadece bir gece gecirmeye ya da o geceyi yarida birakip gitmeye yarar.
İkisi Bir arada yokmuki? Olsa ben alırım yani iyi olur sankim...
Kitap okuyan biri hep daha öndedir kası olmasada olur
Kitap okuyan her erkek bana gizemli ve ne dediğini bilen birisi gibi geliyor.
Kitap okuyan erkek. Kültürlü erkek de önemli tabi, kası ben napıyım.
Güzeldi bu
Öküzde de 1 ton kas var ama, ot yiyip möölemek en karakteristik özelliği.
Kitap okuyanın beyin kası tabikii, diğer kas görüntüden başka bir işe pek yaramıyor
Tabiki de kitap okuyan erkek çekiciliği. Dış görünüş her zaman ikinci planda olur bizim için. İtiraf edemesek de zekasıyla her erkek alt edebilir bizi :)
Kitap okumayı seven biriyim fakat herkesle zevklerim uyuşmaz. Kitap okuyan bir erkek istemezdim. Sadece kastan oluşan bir erkekte istemezdim. Ortası yok mu bunun?
Kaslı ve seksi erkekler ilk başta daha iyi görünse de eğer beyinleri yoksa konuşmaya başlayınca soğuyorum sadece kitap okuyan erkek de mongol gibi sıkıcı geliyor kısaca ger ikisinden de olmalı bence
Her erkek kas yapar fakat kitap okuyamaz. Kitap faydalıdır, zihni geliştirir, kas ise vücudu...
Bana sorarsanız kitap okuyan erkeği seçerim ☺ isterse kasta yapabilir.
tabi ki kitap okuyan :) neden mi kaslı olanın sadece dışı çekici ama kitap okuyan erkek hem dış görünüşü hem okuduklarıyla bir kadını etkiler :) Kısacası hem dışı hem aklı kazanır ;)
Kitap okuyan erkek her zaman tatlıdır ve bilgili olmasının yanı sıra daha çok sevilir
Kaslı erkekte bazıları bilgili oluyor ama tabii bana göre kitap okuyan kadar çekici değil
Bir erkeğin çekici olması için kaslı olması ya da kitap okuması gerekmiyor evet çekicilik denince akla karizma gelir sadece dış görünüşü değil bence düşünceleri ve mantığı da karizma olmalı.. Önemli
Kaslı erkekler bana her zaman itici gelmiştir. Balon gibi kasları olup oturduğumuzda iki kelimeyi yan yana getiremiyorsa yemişim onun kaslarını. Kesinlikle kitap okuyan erkek!
kaslı erkeklerde kitap okuyabilir diye tahmin ediyorum o yüzden tabisi kaslı erkek çekiciliği :D kitap çekici olmak için okunmaz çünkü.. çekici olacam diye okuyanlar zaten baştan kaybediyor
Her ikisi de. Ama kadınların çoğu kaslı erkeğe hayır demez.
Resimlere bakınca kitap okuyan çok daha çekici geldi
Kasli olup kitap okuyan olursa daha iyi ama sadece kasli olup kitap okuyacak beyin kapasitesi yoksa sorun var kaslari gelişmiş beyni körelmiş olabilir bu yüzden kitap okuyan daima
kitap okuyan erkek. çünkü bir erkek her ne kadar kaslı olsa bile kafa olmayınca olmuyor sdfghj
kitap okusun bilgili kültürlü olsun, kas herkeste olur ama herkes kültürlü olamaz
ohaaaa 1406 tane pembeli yorum şakamı bu...))) sitenin bütün pembeleri buradan geçmiş...
muhabbet ederken kitap okuyan erkek çekiciliği, seks yaparken kaslı erkek çekiciliği.
birisi içini diğeri dışını doldurur hangisi kalıcı görünüş mü kafa mı bunu seçmek yeterli
karakteri olan erkek çekiciliği dediğiniz gün mutlu olucaksınız kızlar.
Kitap okuyan erkekle daha karşılaşmadım nasıl bir duygu içine giricemi hiç bilemiyorum şimdiden :D
sağ tiviks sol tiviks :D :D :D Her ikiside olabilir bence :D
Ya bence erkek dedugin boyle kas tuvasi olmasin hafif yapili olsun yeter. Kitap okuyan diyorum
Kitap okuyan tabiki de ama göbekte alıp başını gitmesin :)
Bu iki resimde ikiside yakısıklı :) ve cekici ama normalde tabiki ilk bakisda kaslı erkek
hem dumbell show hem kitap show yapıyorum zirve tek kişiliktir
Kitap showla olmaz yalniz cikocuk
@Mesen ben show gibi okurum pembecik :)
Ciks tutmadim seni 👎
@Mesen agliyorum Şu an
Sümüklü😒
@Mesen hahah
Okumuş ve yakışıklı favoridir ama dikkat et bazıları mal olabiliorlar
karın kasları uzerinde kitap okuyan erkek yani ben adadafmajfakljfajklafklfajs:)
orta kaslı ve orata seviye kitapever olsa? olur var yani vardır ama rastlamadım ama var
Kitap okuyan tabikide boş kaslar işe yaramıyor ama okumuş beyi yarıyor
kıtap okuyanlar. beynı gelıstıren vucudu gelıstırenden daha onemlı bana gore.
kitap okuyan erkek daha çekicidir bence çünkü her erkek kas yapabilir ama, her erkek kitap okumaz
Tatlim ikiside mevcut
Duble paket isteyenler basvuru bizzat bana 👌
Kitap okuyan ama fiziki anlamdanda birşeyler olursa iyi olur
Kitap okuyan benim için her zaman 1-0 öndedir. Bilgi kastan üstündür. 😊
ımm kitap okuyan kültürlü ve adonisli olsun mumkunse
İkisi de çekici gelmiyor ama kitap okuyan zeki olur zeki erkek çekiciliği diyorum
sola yatıran erkek çekiciliği :D yahu o nasıl fotoğraf eyyy editoryal servis :D
Kaslı erkek her zaman bulunur. Kitap okuyan kültürlü tercihimdir :)
Ikisi de değil hafif göbekli 😀
Tamam tamam ikincisi
farkıni koydun yine ortaya :D
kitap okuyan erkek iç görünnüşe önem kızlar beğenebilir kesinle kaslı erkek bence.
Popüler olan soruları niye tekrar soruyorsun yahu :) Bari bekleseydin biraz zaman geçseydi.
Öyle derdim yok 😄
Ben sana şunu söyliyim, bu resimdeki kitap okuyan adam da kaslıdır muhtemelen 😄
kaslı erkekler ilgimi çekmiyor fakat kitap okuyan erkekler de ilgimi çekmiyor :D :D
merve nabıyon
Çok süper bir soru sormussun :D ve kitap okuyan kaslı erkek diyorum :)
Kitap okurken barfiks cekebilen varsa alırım bir dal