Ailemden şiddet gördüm, nasıl düzelebilirim?

Kendimi bildim bileli annemden dayak yedim, küfür işittim. Annem hem beni hemde kardeşimi aptal sebeplerden dolayı döverdi, hayır anlayamıyorum bir anne küçücük çocuğunu nasıl döver? Mesela parkta salıncakla alakalı bir çocukla tartışmıştık ve eve gidince annem bana dışarda kendini ezdirme deyip bir yandan vuruyordu, dayak yiyen bir çocuğun nasıl güveni olabilir ki? Babam pek vurmaz ama geçen sene çok fena dövmüştü kardeşimle beni. O daha çok annemin bize vurmasını sağlar. Küfür, hakaret bolca var, hem bana karşı hemde kendi aralarında ediyorlar. Bazen babamdan tiksiniyorum gerçekten.. Çok kaba, ayı gibi yemek yiyor ve ben ondan tiksinince beni kendini beğenmişlikle suçluyor. Bir saat olmadı benim için hakaret edeli. Neredeyse 19 yaşındayım ama hala küfür işitiyorum. Evlenmekten, çocuk yapmaktan soğudum. Erkeklerden de dışarda hakaret işittiğim oldu, bazen asla kimseyle olmayacağım diyorum. İşin garip tarafı da annem beni dövünce sinirlensem de en fazla iki güne unutuyorum ve ona bir şey olursa diye korkuyorum. Çünkü hasta, kalbi zayıf ve çeşitli rahatsızlıkları var. Aynı durum babam içinde geçerli. Hoş, hemen hemen her gün azar işittiğimden unutmak pek mümkün olmuyor. Böyle durumlar yaşamayan ailelerin varlığı bile ütopik geliyor bana, annemde yoktur diyor. Ama inanmak istiyorum, ileride mutlu olmak istiyorum. İntihar neden etmedim bilmiyorum, arkadaşlarım dayak yediğimi bilseler şok olurlardı kesin çünkü dışarıda farklı olabiliyorum, unutabiliyorum. Başka insanlardan, özellikle de karşı cinsten gelecek sevgiye açım belkide ondan düzeliyorumdur. Genel olarak durum bu aslında anlatsam sayfalarca çıkardı.. Benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı? Nasıl hayatta kalıyorsunuz, unutmak için neler yapıyorsunuz? Ya da ailesiyle arası iyi olanlar sizin aileniz nasıl küfürsüz, hakaretsiz oluyor hep merak ediyorum..
Ailemden şiddet gördüm, nasıl düzelebilirim?