Aile içi şiddete maruz kalıyorum, ne yapacağım?

Aile içinde şiddet görüyorum ve tecavüze uğradım tecavüz eden çocuk ise beni tehdit ediyor babana söylerim vs diye babam öğrenirse dayak yiceğimden korkuyorum dayak yemeği bırakın öldürürler beni muhmetelen suçum olmayan bisiden kanıt yok tecavüz ettiğinin ama tehdit mesajları var ve annem beni uzatma kablosuyla, terlikle, yumruklarıyla dövüyor iş yapmadığım da ya da yaptığımda beğenmezse zıttına gidersem ve 3 kız kardesiz hiç birine bunu yapmadı her zaman onları sever ilgi gösterir bazen çok kıskanıyorum ama napim demek ki sevilmicek bir çocuğum ki sevmiyor beni bazen evden atıyor saçlarımdan tutup boğuyor bazen bunları yazıyorum çünkü ölürsem eğer birileri anlasın beni neler yaşadığımı anlasın bilsin istiyorum babam ise herseyde beni suçlar benim suçum olduğunu söyler bi gün dışarı atmışlardı soğukta tüm gün kapıda oturmuştum amcamlar almıştı eve çok korkuyorum ölmekten ama ölmem gerekiyor sanırım hakkettim ben bunu ailemin vermediği sevgiyi baskasından arayınca daha beteri oldu polise gitsem darp raporu isticek yara izlerim geçio nası göstericem bilmiyorum anlatsam inanıp yanlarına alırlar mı bilmiyorum yoksa babama geri mi verirler ki verseler zaten polise gitmemin bi anlamı olmaz bu benim son yardım isteuişim eğer kimse yardım edemezse bile beni birileri anlar umarım ben yaşamayı çok seviyorum ama herhalde hayat sevmedi beni 😅😅 umarım fazla canımı acıtmadan öldürürler tüm insanları seviyorumm yardım edebilirsiniz umarım

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada reşit değilim uygulama kabul etmediği için 30 falan yazmak zorunda kaldım
Aile içi şiddete maruz kalıyorum, ne yapacağım?