Aile içinde şiddet görüyorum ve tecavüze uğradım tecavüz eden çocuk ise beni tehdit ediyor babana söylerim vs diye babam öğrenirse dayak yiceğimden korkuyorum dayak yemeği bırakın öldürürler beni muhmetelen suçum olmayan bisiden kanıt yok tecavüz ettiğinin ama tehdit mesajları var ve annem beni uzatma kablosuyla, terlikle, yumruklarıyla dövüyor iş yapmadığım da ya da yaptığımda beğenmezse zıttına gidersem ve 3 kız kardesiz hiç birine bunu yapmadı her zaman onları sever ilgi gösterir bazen çok kıskanıyorum ama napim demek ki sevilmicek bir çocuğum ki sevmiyor beni bazen evden atıyor saçlarımdan tutup boğuyor bazen bunları yazıyorum çünkü ölürsem eğer birileri anlasın beni neler yaşadığımı anlasın bilsin istiyorum babam ise herseyde beni suçlar benim suçum olduğunu söyler bi gün dışarı atmışlardı soğukta tüm gün kapıda oturmuştum amcamlar almıştı eve çok korkuyorum ölmekten ama ölmem gerekiyor sanırım hakkettim ben bunu ailemin vermediği sevgiyi baskasından arayınca daha beteri oldu polise gitsem darp raporu isticek yara izlerim geçio nası göstericem bilmiyorum anlatsam inanıp yanlarına alırlar mı bilmiyorum yoksa babama geri mi verirler ki verseler zaten polise gitmemin bi anlamı olmaz bu benim son yardım isteuişim eğer kimse yardım edemezse bile beni birileri anlar umarım ben yaşamayı çok seviyorum ama herhalde hayat sevmedi beni 😅😅 umarım fazla canımı acıtmadan öldürürler tüm insanları seviyorumm yardım edebilirsiniz umarım
Aile içi şiddete maruz kalıyorum, ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada reşit değilim uygulama kabul etmediği için 30 falan yazmak zorunda kaldım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ailene söylesene kızım
Ailemde beni öldürsün
Üvey baba gibi yaa bu nedir abi
Aslında iyi biri seviyorum onu annem biraz kötü bana karşı ayrımcılık falan yaptığını da kabul ediyor annem babamsa annemi destekliyor eğer bu aksam o çocuk bisi yaparsa babam yaşatmaz beni çünkü bana hiç inanmıyor güvenmiyor düşmanıymışım gibi bakıyor bana ama işini yaptırırsa birden iyi baba oluyor bence ebeveyn olmak koşulsuz karşılıksız sevmekyir işine yaramasa bile
Bu konuda haklısın
Evet yarın evden gitmeye karar verdim baska bi şehire gidip polislerle konusucam
Senin kararın zor bir karar ama :)
Elimden baska bisi gelmiyor burada ölmeyi mi beklim yoksa beni tecavüz eden çocuğun yanına gitmek istemediğim halde tehdit edilmeye devam mı edim
Yaaa kaç o şehirden o zaman
Savcılığa baş vur
Reşit değilim daha
Fark etmez. Reşit olman şart değil hatta avantaj
Ne şekilde başvurabilirim evden çıkamıyorum izin alamıyorum ama ulaşabiliceğim biri var mı
Telefonla 112 yi ara
Çok korkuyorum herseyden ama böyle de yaşamak istemiyorum
Sen korkdukça sorunlarin buyur
Darp izim yok kanıtım da yok dövdüklerine dair beni geri yollarlarsa daha büyük sorunlar olur muhtemelen
Yollamazlar sosyal hizmetler sana sahip. cikar
Aksam eğer o çocuk dediğini yaparsa evden kaçıp polise gitmeyi düşünüyorum
Umarim olmaz
Teşekkürler her şey için
Roca ederim
Gerçek olduğunu sanmıyorum
Sen bilirsin
🙏
polise git başka çaren yok
Polis geri gönderir diye korkuyorum
bir kadın avukat bul onla git avukat gereğini yapar.. ya da kadın derneklerinden birine git
Denicem şansımı
Polise git cano
Bilmiyorum napıcamı
Üzücü
Öyle