Nasıl hissedicem bilmiyorum sizce tatile gidip orda biraz açık dolaşsam nasıl hissettiğime baksamda öyle mi karar versem çünkü çok kararsızım ben çok büyük konuştum eskiden asla kapanmam diyodum ama sevdiğim insan evleneceğim insnın kapalı olmasını istiyorum kapan diye ısrar edince kapandım 1 yıl oldu onada ayrılmadan söyledim açılcam diye ağzına geleni saydı ve sonra bşkasıyla sözlendi napıyım sizce? Miletin tepkisi umrumda değil biri bana bişey desed ağznın payını veririm yani
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbence ne güzel kapanmışsın dini görevlerinide yapıyorsan ne güzel sana sevdiğin için kapanmışsın ondan ayrılsanda allaha olan inancını sürdür rabbim sevile etmiş senin kapanman için tatile gidip orda oraya uygun olabilirsin. ama geldiğinde de kapalı ol açınca ne olur anlamıyorum vucudunu göstermen haram günah tabi yinede karar senin açık olunca dini görevler yapımıyor mu evet yapıyor ama dinin yerine getirilmesi gerekenleri gerektiği gibi yapmak daha güzel olacak. bir sebep yüzünden açmak durumundaysan yapacak bişey yok. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılevet yapıyorum namazımı kılıyorum ama ben açıkkende zaten çok açık değildim
- +1 yıl
ama bir müslümanın nasıl giyinmesi gerektiğini biliyosun bence
sen gel kapalı olmaya devam et bak ne güzel dini görevlerinide yapıyorsun rabbim daim ettirsin doğru yoldasın. bırakma rabbim inşallah senin karşına güzel ahlaklı kişi çıkarır ve bir ömür boyu mutlu huzurlu olursun. açıkkende açık olmasadan kapalı olmak ruh güzelliğin güzel olsun ;)
En İyi Cevaplar
Açılıp saçılarak çıkma sen sokaklara...
Namahrem olan gözler inan bakacak sana...
Süsle yanlız kendini evde helal kocana...
Bizi yaradan ALLAH öyle istiyor bacımmm.
Bir baş örtü takarak geç aynanın karşına..
Yeminle söylüyorum çooook YAKIŞACAK sana44 Yorumla
Soran+1 yılniye ben beğenmiyorum kendimi
Soran+1 yılevet vesvese biliyorum ama sürekli böyle yşaıyorum ben ya 1 yıldır böyle yaşıyorum
- +1 yıl
sevgilin dedi annen baban dedi diye değil yeri göğü yaratan bizi bir damla sudan meydana getiren RABBİMİZ emrettiği için örtün arkadaşım bu akşam Kadir gecesi malumunuz ne isteğin varsa samimiyyetle iste Allahtan İsteğin olacaktır inşaALLAH... Hz. Hatice annemizin bir tel sacını kölesi gördü diye Allahtan utancına komle sacını kazıttı bu itikatta olamaya calışalım lütfen...
+1 yılİçinden geldiği için kapansaydn keşke tesettür başı kapatmak değil dikkat çekmemek başka erkekleri baktiracak gibi giyinmemektr. Bunları yapmiyosan kapanma zaten biz kapalilara bakış açısı da degisiyo toplumda. Yanı başı kapatp dar giyinip makyaj yapıp cikiyolarya onlar tesetturu bilmeyenler nasl olmak istediğinden emin olmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya öyle değilm makyaj yapmıyorumda sadece tunik altına pantolon giyiniyorum
- +1 yıl
Oylesn demedm kimin ne giydiğinde de karisamam ama sen allah emretti diye kapsnmalidin içinde hissetmelisin ki layigiyla tesetturu taşıyasin emin ol kapalılık daha guzel
He tabi öyle yap aç kapa aç kapa. Oyuncak mı o kardeşim ya? Nasıl hissederim falan diyosun.
Sonra laf bize geliyor. Zaten senin biri icin kapanman sacma. O seni açık tanıyıp sevmedi mi neden kapanmanı istiyor,? Daha kötüsü bunu neden kabul ediyosun?
Ama karar yinede senin dilediğin gibi yaşa.14 Yorumla
Soran+1 yılYa sabır! Beyniniz kıt mı siizin ya aç kapa aç kapa nedir kaç kez açılıp kapandım illa muhalefet illa eleştri. SANANE açılırım kapanırım bin kez yaparım SANANE ben yardım isteedim eleştri değil kalabalık yapma
Soran+1 yılYer aramadım aç kapa aç kapa oyuncak ettiniz yorumlarından gına geldi sanki bin kez açıp kapamışım gibi saçma konuşuyosunuz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
38Cevap
+1 yılMilleti bilmem de öbür tarafta Allah ya kulum ben sana kapan dedim kapanmadin da bir kul kapan diyince kapandin ya git sefaati de ondan iste diyince orda da dersin umrumda değil söylediklerin diye. Ne kadar saçma bir kızın sırf sevgilisi istiyor diye normalde yapmadıkları şeyleri yapması ne kadar saçma bir erkeğin sırf sevgilisi diye bir kızın karakterini huyunu tarzını vs değiştirmeye çalışması
14 Yorumla
Soran+1 yılevet saçma olabilir ama o an gözün kör oluyo ve yapıyosun yoksa bu dediklerini ben onada dedim
- +1 yıl
O zaman gözlerinizi açın hadi inancına karışmam kimsenin ama aşk diye ana babasını dinlemeyip manitasini dinleyen insanlar var ya o kadar komik geliyor ki bana noldu çocuk gitti aşk bitti o kadar yaptiginla kaldın oysa kendin için allah için yapmış olsaydın hiç bir şey kaybetmemiş olurdun
Soran+1 yılevet gitti o ayrı dert benim yaptığım onca şeyi hiçe saydı ve gitti başka biriyle sözlendi
- +1 yıl
Yanlış kafadasin. Degistir onu bence
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılTesettür e girmişsin sırf o çocuk dedi diye... O gitmiş hayatından ama sana + sı seni #Tesettürlü yapmış... O gitti diye onun isteği olan tesettürden vazgeçmek bence akılsızca o istedi sen ALLAH için kapandın şimdi o gitti sen ALLAH için kapandın devam et tesettürlülüğe :S ALLAH ın razısı olan şeyleri yapmakta neden zorluk çekiyoruz biz :S :/
30 Yorumla Nişanlın değil kocan değil, Sevgilin diye de her dediğini niye yapıyorsun. sen ona git hacı ol dediğinde olcak mı hayır. Biraz kendinin ne istediğin düşün. Sonra karar ver. Sırf onu mutlu ediceksin diye de kendi isteklerini köşeye atma. Kapancaksan da bu sana kalmış bişey. Allah ile kul arasına kimse karışamaz. bir de gitmiş sana baskı yapıp başkasıyla sözlenmiş yapma bacımmm
00 YorumlaMilletin tepkisi seni ilgilendirmez kardeş sen allaha karşı hata yapıyosun kapanıp açılmak çok büyük günah eğer gercekten seviyodunuz madem neden ayrıldınız oyun pynacaktınız madem 1 yıl niye uzattınız ilişkiyi allah islah etsin yardımcı olsun sizlere
03 Yorumla
Soran+1 yılO bnle oynadı ben ne fedakarlıklar yaptım ama o ne yaptı bir başkasıyla sözlendi hemde benle beraberken
Soran+1 yıl:'( zaten yeni yeni daha kendimi toparladım
Sevgilin hödüğün tekiymiş nasıl özgür ve rahat hissediyorsan öyle davran kimseye bağlı değilsin, hayat senin hayatın başkası senin nasıl giyineceğine nasıl inanacağına karar veremez seni kabul edecekse olduğun gibi kabul etsin aksi takdirde cehenneme kadar yolu var :)
00 YorumlaBenim anlamadığım bu erkek milleti nasıl kadını kapanmaya zorlayabiliyor? Bu tamamıyla kişinin kendi isteğine bağlı bir durum. Sen istemedikten sonra sevgilinin bu konuyu en baştan açmaması gerekiyordu.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten en başta çok sert tepki gösterdim ben evlenince kapanırım eğer istiyosan dedim falan hatta dedim Allah için kapanmıyorum senin için kapanmış olmam ne kadr doğru dedim bir şekilde kapattı bianda oldu hiç aklımda yokken
Ona aslında onun için kapanmadığını göster bence. Açılma derim. Açılmaki pişman olsun. Kendini avutacak bahanesi olmasın. Nasıl olsa o açılacaktı benim suçum yok diyemesin. Ama istiyosan tabiki. Keşke zamanında tepkini koysaydın.
03 Yorumla
Soran+1 yılben onuda düşündüm ama mesele o değil mesele benim 1 senedir mutsuz olmam ve kendimi nene gibi hissetmem
Soran+1 yılbir kez bizim mahallede çıktım akşam markete gittim geldim o kadar kendimi iyi hissettimki zatn ondan sonra böyle oldu
+1 yılDünya hayatı bos kardes hemde o kadar boskı hayat senın hayatın ıstedıgını yapabılırsın yalnız ALLAH bayanların kapanmasını ıstıyor, dıgerlerını takmadan yasama dewam et bı ALLAH yargılar sızı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin hayatın nasıl istiyorsan öyle yaşarsın. Kapanınca daha iyi Müslüman veya açılınca daha kötü Müslüman olmuyorsun sonuçta. Salla gitsin o zibidiyi! Pilav günü abisi işte! Sen hayatına bak!
00 Yorumla Toplum baskısı baş göstermiş sende..
*Kapanan bunun bir gereklilik olduğunu bilerek kapanmalı, tatile gerek yok, bulunduğun yerde de açılabilirsin..12 Yorumla
Soran+1 yılŞurda bile eleştirenler falan var sorsan kızlara hepsi açık ama ben onlardan daha günahkarım herkes hoca olmuş
+1 yıltak-çıkar tak-çıkar oyuncak haline getirme. kapalılığı sevmiyorsan açıl , onu da mı biz söyleyelim? aksesuar değil bu sonuçta.
03 Yorumla
Soran+1 yıltak-çıkar tak-çıkar tak-çıkar kaç kez takıp çıkardım ne gereksizsiniz ya!
- +1 yıl
Sen çok mu gereklisin beyin özürlü. takmak istemiyorsan takmazsın bizene
Soran+1 yılaynen aynen SANANE.
+1 yılDaha çok günaha giriyorsunuz böyle. Hiç kapanmasaydın içinden geçmiyorsa. Ayrıca Allah için kapanır insan, sevgilisi için değil.
07 Yorumla
Soran+1 yılneden daha çok günaha giriyorum ne yani şimdi ben açılınca sen benden daha azmı günahkar olacaksın sana mantıklımı geliyo bu
- +1 yıl
Kızım dalga geçiyorsun. Allah için değil sevgilin istiyor diye kapanmışsın, sonra da zor gelip açılıyorsun. Ben bari en başta günah olduğunu bildiğim halde, kendimi hazır hissetmediğim için kapanmıyorum.
Aradaki farkı anladın inşallah.
Soran+1 yılya he he tamam ben dalga geçiyorum müslüman.
- +1 yıl
sen müslüman değil misin? DOğru ya sevgilin için kapanmıştın sen afedersn. Sevgiline söyleyelim de camdan aşağıya atla demesin.
Soran+1 yılSenin senin götünde pireler uçuşurken ben 3 yıldır sabahın köründe namaza durdum dinle dalga geçmeyen müslüman. En çokta buna gülüyorum :) hocasının hepniz devam
Soran+1 yılyok hocam duymadım :D
- +1 yıl
Ben hoca olduğumu iddia etmedim. Sordun olan şeyi söyledim. Ha işine gelmedi ki kendi kendine aciz zekan ile espri yapıp gülmeye çalışıyorsun.
Yazık... Allah insana karakter zaafiyeti vermesin.
+1 yılUgruna prensiplerinden vazgectigin degil de seni oldugjn gibi kabul eden birini bulamadin mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılbulamadım herkes kapalı istiyor
- +1 yıl
😒 uzgunum ablacim da bulundugun ortami degistir o zaman...
+1 yılBaşkası için kapanma Allah için kapan bunu da ancak dediğin gibi açıldığın zaman hissettiklerinle anlarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılişte bende diyorum acaba başka yere gidip öyle biraz gezsem anlayabilirm şimdi açılıp pişmanda olmıyım çünkü kararsızım böylede mutsuzum
- +1 yıl
Sen yap dediğini eğer öyle olunca daha kötü olursan kapanırsın yani bunu gerçekten isteyerek yap inanarak başkası için değil Allah için yap. Bunun içinde kimin ne söylediğine bakma sen herkes kendi bacağından asılır sen hisset hislerine göre hareket et ve inşallah doğru olanı anlar tekrardan kapanırsın
Soran+1 yılaçılmadım henüz hala kapalıyım
- +1 yıl
Yok açılırsan denemek için hislerini o zaman dedim ben
kendi dünyanda, kend, şahsiyetinde, kendi his ve düşüncelerinde kapanmak yoksa, kapalı olsan ne yazar olmasan. Hem bana garip gelen? başkası istedi diye kapanmak... Ne kadar (kusura bakma) boş bir insanmışsın.
00 Yorumla
+1 yılYok zaten bastan yanlis
Sevgilin istedigi icin degil Allah istedigi icin kapanmaliydın
Sırf bu yuzden kapalilik bozuldu alta tayt uste basortu
Basi yanlis bu isin👍08 Yorumla
Soran+1 yılevet pantolon giyiniyorum
- +1 yıl
Evet ya zaten disarida aciktan daha kotu bakiliyorsunuz
En azindan farzi lekelemezsin 😀kiirdiysam ozür - +1 yıl
Bakiliyorsunuz dedigim alt baska üst baska o acidan
Soran+1 yılyok o kadar değil dizime kadar tunik giyiniyorum
- +1 yıl
Anladim👍
- +1 yıl
Senin istedigin gibi degil rabbinin istedigi gibi olsun😃kul hata eder ama rabbimiz hata etmez😄kandilinizde mubarek olsun
Ben bu kadar - +1 yıl
Benden bu kadar
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Sevgilin dediği için kapandın ama allah dediği için daha öncesin de kapanmadın? bence sorun baya büyük
11 Yorumla
Soran+1 yılya ben onada dedim aynısını ama yok önce onun için sonra benim için falan dedi de yaptırdı bana
+1 yılBöyle düşündüğüne göre çoktan karar vermişsin tesettürü Allah rızası için yapın lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru evet o zaman salak sevgilimede dedim ALLAH için yapmadığım şeyi nasıl senin için yapıyım ddiye ama insanın gözü kör oluyo yaptırdı işte
+1 yılkendini güdecek bir çobana ihtiyacın yok!
63 Yorumla
Soran+1 yıl? bu ne demek
Soran+1 yıldoğru demiş
+1 yılBaşka için kapanırsan olacağı bu. Hata etmişsin, açıl ve kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa bu hayatı. Hayat senin, kime ne?
30 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin özgur iradesine karismamali bence bu ister sevgilin olsun isterse baban olsun.
Ne demek kapanacaksin diye baskı yapıyor bu hakkı kimden alıyor sen karar ver ne istersen onu yap00 Yorumlabaşkası için kapanırsın sonra başkası için açılırsın. gerek yok. kendi kararını kendin ver. kapanmanın da bir edebi adabı var.
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşkası için açılmıyorum kendi istediğim içn
Kardeşim nasıl istiyorsan öyle yap bu hayat senin onlar ilk kendi hayatlarına baksınlar dene istediğini kimse senin efendin değil kimse sana lkarışamaz
00 Yorumla
+1 yılKapan susam kapan :D bak ben şunu soylim kendi nefsani duyguların için diğer dunyani yıkma sen ki mümin bir kisisin ileride belki tecavüze bile ugrarsin tüm erkekler sana cinsi bakışlarla bakar o yüzden sana diyorum ki sabret :D
00 Yorumlabence ne yapmak istiyorsan içinden gelen neyse o şekilde davran kimseye hesap vermek zorunda değilsin açık bayan olunca ne değişecek kapalı bayan olursan ne değişecek Ama hesabı Allah sorar demedi deme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin elinde oyuncak olmuşsunuz. Çok mu arıyorsunuz bu yobazları?
00 Yorumla Açılma ya olsun gitsin başkasına sende bulursun birini :)
00 Yorumla
+1 yılKapanırken de senin kararındı açılırkende öyle olacak. Kime ne? Tatil matil bekleme açıl gitsin kimseyi ilgilendirmez senin inancın senin kararın. Birdahada adamın biri için kapanma.
00 Yorumla
+1 yılNeden mutsuzsun? Seni soğutanlar mı oldu? Halbuki tesettür dünyanın en güzel şeyi.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşmdan çok büyük duruyorum kapanırkende istemeye istemeye kapandım
- +1 yıl
Sevgilin istedi diye kapanman büyük hata fakat sen yine de şeytana uyma :/ açık renkler kullan ayrıca eğer açılırsan bu Allah ın hiç hoşuna gitmez. O'nun rızasını kazanabilmek varken şeytana uyma.
+1 yıltesettürü oyuncak etmeyin ya komple kapan ya da hiç kapanma arkadaş cocuk oyuncagımı bu mk
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka oyuncak etmekle bu ne saçma düşünce
- +1 yıl
nasıl ne alaka ya git naparsan yap benmi senin yerine yanıcam allah allah
baştan yanlış bir ilişki bu
seni olduğu gibi kabul etmemiş en hoşlanmadığım şeydir00 YorumlaKul istedi diye değil Allah rızası için kapanın.. Büyük vebal altına giriyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbirilerinin zoruyla kapanman çok yanlış öncelikle , kendi kararlarını kendin vermelisin. seni sevende seni olduğu gibi kabul etmelidir. nasıl rahat ediyorsan öyle yapmalısın.
00 Yorumla Millet umrunda degilse acilsana kardesim niye soruyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Açılmak istiyorsan açıl ön alıştırma yapmana gerek yok bence
00 YorumlaCenneti istyorsan kapan
Yok yanmak istyosan devam :) soyun hatta30 Yorumla
+1 yılBunun kararini kendin vermeliydin. Şimdi niye acilmak istiyorsun ki? Bence madem kapandin hakkını ver.
00 Yorumlaistediğini yapmakta özgürsün. Önce ne yapmak istediğine karar ver ve yap!
02 Yorumla
Soran+1 yılişte o krarı vermeye çalışıyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyaım var
+1 yılİçinden geldiği gibi davran. Vicdanın ne diyorsa onu yap derim.
00 Yorumlakendin için doğru olan neyse onu yap nefsine değil mantığına uy
00 Yorumla
+1 yılBoşver ya açıl tabi Allahtan korkmayan milletin tepkisinden niye çekinsin ki ;)
00 YorumlaEn başından takmaman gerekirdi sonuçta oyuncak değil bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIcinde gelmiyorsa kapanmanin anlami yok bir acik dolas kafana gore hareket edersin
00 Yorumlazorla kapandıysan açıl
04 Yorumla
Soran+1 yılevet zorla
Soran+1 yılinsanları takmıyorum ben ya laf söyleyene cevabım sanane olur
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHata yapmışsın..
Kul için kapanmışsın..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanın nasıl istiyorsa öyle davran.
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan açıl hic durma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çocuk oyuncağı mı bu?
00 Yorumlabence böyle devam ett
00 Yorumla
+1 yılneyi istiyorsan onu yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılKimse için böyle büyük kararlar vermicen
00 Yorumla
+1 yılistediğini yap ama tekrar açılmak günahtır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendin ne istiyorsun ona karar ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTugze Kazaz mısın sen karar ver neyi istedigine
04 Yorumla
Soran+1 yıltuğçe kazaz ne alaka
Cevap sahibi+1 yılO da bir müslüman oluyo bir hristiyan. Neyi istedigini neye inandıgını bilmiyor. Sen de öylesin hayatta kapanmam diyorsun ama kapanıyorsun. Açılmak istiyorsun acılmıyorsun millletten cekiniyosun. Bir karar ver devam et işte.
Soran+1 yıldin değiştirn birini kalkıp benle mi kıyaslıyosun
Cevap sahibi+1 yılOrtak noktanızın ne istediginizi bilmemek oldugunu vurguluyorum sana.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhh cok iyi yamis sana tekmeyi basmakla
02 Yorumla
Soran+1 yılsen önce türkçe'yi öğren.
Cevap sahibi+1 yılAllasen sen turkce ogretmenimisin laf sokmaya calustigina gore ne demek istedigimi anlamissin ama belli ki hizli yazdim diye eksik olmus onuda kavrayacak beynin yoksa bilemicem
+1 yılsevgiline göre değil dinine göre kapan
00 Yorumlayazıktır yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılya böyle hiç mutlu değilim hiç alışamadım kendimi yaşlı kadın gibi hissediyorum genç kız gibi hissemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. içinden geleni yap
00 Yorumla
+1 yılne iş bu ya
00 Yorumla
+1 yılAcil susam acil
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi