Ya ben şimdi kapalıyım ama sevgilim olmaz dimi :( ?

Ya ben kapalı bir kziim. simdi diceksiniz butun gizliler guzel ama valla cirkin degilim. bakin ekmek kuran carpsinki degilim. aha da size yemin.=/ birini sevemiyorum. cunku beni sevmez biliyorum. herkes acik kizlara bakiyor ki haksiz da sayilmazlar. benim gibileri napsin onlar. ne sacimizi goruyolar ne adam gibi sarilip opebilirler kim istesinki bizi zaten :( ben hi bizaman bu duyguyu tadamayacak miyim :(
Lutfen din bekciligi yapmayin bana.18 yillik hayatimda tek bikere bile sevilmeidm ailem tarafindan. ve bir ilgiye ihtiyacim var sanki. belkide bu ihtiyaci boyle kapatmak istiyorum. bilmiyorum. napicam ben
kapali bir kizla sevgili olabilirim
kapali kizla asla sevgili olmam
ozellikle kapali olmasini isterim
benim icin sorun degil. eger ruhuma hitap ederse kapali olmasini hic problem etmem
diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Allah hepinizden razi olsun. hic kotu yorum yapan olmadi cidden sevindirdiniz beni. cok sevaba girdiniz gercekten :) anket seceneklerindede b yi secen az kisi var. o da bir tercih tabiki. ama sevindim cidden. onyargili olmamaniza. allah tekrardan razi olsun. hakkinizda hayirli olan ne varsa versin insallah rabbim
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz daha gorus alabilir miyim
Ya ben şimdi kapalıyım ama sevgilim olmaz dimi :( ?