+1 yılbak kardeşim bak bacım :) kendi nacizane fikrimi söyleyeyim; ben aslında ortamda rahatlık konusunda sınır tanımayan kendine güveni tam girdiği her ortamda dikkatleri bir şekilde üzerine çekmeyi başaran biriyim
arkadaş ortamında da sevilir sayılırım ;) velhasılı kelam kpss için hazırlandığım dersanede bir çok hatunun ilgisini çektiğimi biliyorum gel gör ki benim ilgimi çeken de tek bir hatun var :) Maşallah Ay parçası gibi nur dan bir parça gibi insanın bakmaya doyamadığı bir güzelliği var ve kendisi de kapalı ve islamı 4 4lük yaşayan bir hatun, ben gidip konuşmaya teklifte bulunmaya birşeyler içmeye davet etmeye çekiniyorum kendisini çünkü biliyorum ki kendisi benim çevremde bulunanlardan ya da sürekli hayatıma girmeye çalışanlardan değil, eğlenilecek kız değil, bu kız evlenilecek kız :) o yüzden dir ki ben kendisine hep gıptayla bakmış hep te hayran olmuşumdur :) bu sözüm tüm kapalı kardeşlerim bacılarım için geçerlidir bilesin ;) Allah karşına eminim hak ettiğin insanı çıkartacaktır ;)14 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim. Çok saol ya içimi rahatlattınız. Sanırım bana denk gelmiyor sizin gibileri...
- +1 yıl
estağfurullah :) herkesin kaderinde olan çıkacaktır karşısına inanıyorum ben buna :) ve emin olun çok büyük saygım var gerçekten kapalı olup ruhunu da bedenini de temiz tutanlara :) kaldırımda karşımdan gelirlerken başımı yere eğip yola iniyorum saygımdan rahat rahat geçebilsinler diye :) sen düşün :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalisin diye senden hoslanipta sonra birakan insan. hayirsizdir.
Amacı gönül eglendirmektir.
Kapali kizlara ben de bakmiyorum.. cunku bacim gibi geliyor. ailem hep kapalı ama gözüm hep açık kizlarda nedense..
Ama yaşım geldi geçiyor aileye uygun kız bakmak lazım tabi.. Artık bakıyorum ama suçlu gibi hissediyorum kendimi onlara bakarken. Serefsiz gibi hissediyorum kendimi :) he bir de çok sert tepkiden korkuyorum. alt tarafı reddedilirim aslında ama kapalı olunca bir başka tirsiyorum. her başörtülü bayan aynı tepkiyi vermez biliyosun02 Yorumla
Soran+1 yılYa bana safsın diyolar. Yani sert değilim. İnsanlara sert davranmam. Kırmaktan korkarım.
Cevap sahibi+1 yılSaftan safa fark var ama. kimisi her insanı iyi zannediyor ne isterse yapiyor. kandiriliyor. dolandiriliyor hatta.
Kimisi de var saf ama icinde kötülük hic yok. ama her denilene. inanmiyor. kandirilamiyor kolay kolay. Eğer sen. ikinci anlattigim gibisiysen iyidir.
İnsanlara sert olma zaten ama sadece gerektiği zaman sertles sinirlendiginde mesela.. gerekirse kiracaksin karsi tarafi.. hak ediyorsa tabiki.
Bence buna bakarak akıllanman lazımken sen ısrarla sorun yapmışsın. Konuştugun kişiler açlıkları için konuşmuş eglenceli ya da sohbetin güzel diye değil. Kapalı biri ile ne kadar buluşunca falan yakınlaşabilir? Ya da kapalı oldugunu duyunca buluşmasan bile konuşmalarına dikkat etme geregi duyup geri çekilmiştir. Sosyal medyadan koca aranmaz. Belli ki seni normalde tanımayanla sosyal hesaplardan mesajlasmıssın. Sende içten içe hatta açıkça kapalı oldugunu söyleyerek sevgili istemiş birde başörtü için dinin emri demişsin. Başörtü dinin emri ama yabancı erkekle öyle samimi olmamakta dinin emri. Yazdığın soru kusura bakma ama saçma. Başörtülüysen ona göre davran sizin gibiler yüzünden düzgün kapalılara laf söyleniyor.
00 Yorumla
+1 yılsakin boyle düşünup de açılma ha. Elbet sen de seni başortünle kabul edecek birini bulursun. O kafandaki sadece ibadetinin bir gostergesi degil. Ayni zamanda bir parcan da. Sen busun ve evlenecegin erkek de seni böyle kabul etmeli :)
33 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın açılmıyacam zaten sadece ben merak ediyorum neden insanların kapalılığa karşı gariplikleri var diye
- +1 yıl
yetistirilme tarzlariniz farklidir. yetistirilis tarzinin ve büyudugun alanin bunda büyuk etkisi var. sana normal gelen seyler onlar icin degisiktir. Baş ortusu gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seven insan başındakine değil insanlığına bakar. Dininin gereğini yapmak ne zaman beri sevmeye engel oldu. Sevgili ile evlilik aynı şey değil. Evlenceğin adam karşına çıkar saçının her telini kıskanır başörtünle sever seni o zaman anlarsın aşkı. Sevgilinin altında yatan çok şey var buna çıkarcılık da dahil. Sevgili olalım mı hadi olalım iki sarıl iki öp arkadaş kalalım en iyisi. Olmaz böyle.+ Sen başındakı başörtüyü sorun yaparsan insanlar seni sorun yaparlar çünkü sen sorun bende diyosun ben başörtülüyüm sevmiyorlar diyorsun. Başörtümden dolayı sevmeyen insan sence sen açık olsan bile gerçekten sever mi seni? Başörtüm var sevmiyorlar değil sevmeyi bilmiyorlar diceksin. Sorun yapma bunları bence elbet karşına seni giyinişinle değil sen olduğun için sevecek biri gelecektir.
30 Yorumla
+1 yılAllahim bana niye senin gibi bir kişiyi cikarmadi henüz bilmiyorum. Senin bu düşüncende bir kişi benim dualarimdaki kadin. Allah bu bilinçteki bir kişiyi bana nasip eder inşallah. Dış görünüs guzellik de önemli ama içinde Allah sevgisi olan onun emirleriyle hayatını surduren bir kizla keske tanisip bunlari konusma imkani bulsaydim. Allah hayırlısıni cikarir karsina. Ben dua ediyorum sen de et.
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin İnşallah kardeşim :)
- +1 yıl
Amin. Ama her erkeğe kardeşim dersen özellikle aynı niyetle birisiyle tanısip evlenmek isteyen benim gibi kisilere kardeşim dersen potansiyel adaylari bir bir kendinden iter uzaklastirirsin. Yani bu da bir uyarı olsun :) Arkadasim de din kardesim de mümin kardesim de ama direkt kardesim dersen yazdigin duruma düşmen daha da kacinilmaz olur. Umarım anlatabilmisimdir. :)
+1 yılBöyle düşünme. Eğer sevgilin olmuyorsa ya da olma aşamasında bitiyor Rabbim seni görmediğin şeylerden koruyordur. Senin için hayırlı değillerdir. Kimse seni sevmiyor diye üzülme ne güzel kapalısın Allah'ın emrini yerine getirmişsin mutlu ol. Evlenemeyecek miyim diye düşünme Rabbim senin alnına da yazmıştır birisini üzülme hiç :)
20 Yorumla
+1 yılBence öyle bir durum yok. Aksine kapalı olmak bir avantaj. Şimdi senin bulunduğun kesimin de önemi var. Mesela istânbulda kadikoyde oturuyor san dezavantaj üsküdar da oturuyor san avantaj. Her ne olursa olsun. Seni olduğun gibi kabul etmeyen biriyle sen olma zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın olmıyacam zaten tek beni üzen şey karşıma kapalıları kabul eden birilerin çıkmaması...
- +1 yıl
Walla ben kapalilari çok tatlı buluyorum :) genelde inancım gereği kapali lar ilgimi çekiyor. Öyle ayrım da yapmam ama nedense ama eski iki sevgilim de kapalıydı.
Benim de kapalı bir arkadaşım var aslında erkeklerin ona ilgisi var yüzünün güzelliğinden ama o hareketleriyle itiyor onları. Belki de sende de böyle bir durum vardır? Eğer yoksa bile yani illa ki çıkar karşına seni seven, senin de sevebileceğin biri. Sabret bence, bir neden arama:)
01 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen boşver onları. Yani seni kapalı diye bırakanları. Bırakmasalar bile onlardan hayır gelmez sana. Günümüz ilişkilerinin içeriği amacı malum (herkes için demiyorum) öyle tipler olacaksa hiç olmasın daha iyi bence. Bende kapalı birisi olsun istiyorum ama henüz rastgelmedik kendisi ile. Allah en hayırlısını nasip eder inşallah
10 Yorumla
+1 yıl"Erkek neden sevgili ister?" sorusunu cevapla önce.
Seninle istediklerini gerçekleştiremeyeceğini düşünüyordur. Sen sevgili değil evlenecek birilerini bulmalısın. Sevgili ararsan seninle yiyişmeye vs. çalışır, sen çocuğu itersin falan, sonra kavga gürültü. :D Bunu bildikleri için sevgili olmuyorlar.00 Yorumlabak kardeşim sevgilin olup olamamasi tamamen kişilik özellikleriyle alakali şimdi sen içine kapanik biriysen zaten sevgilin olmaz ama biraz böyle kendine güvenen biri olursan erkekleri peşinden koşturursun benim bir kiz arkadasim vardi (sevgili değil) kapaliydi ama kızın kendine özgüveni öyle tamdiyki yani onu tanıyan çoğu erkek ona karşı biseyler hissetmistir ben hissetmedim o ayri dicem şu kendine güven gerisini Allah a birak
10 Yorumla
+1 yılBoşver sevgili mevgili işleri boş iş. adam dediğin "ben seninle evlilik adına dine uygun bir görüşmeye girmek isterim." der. ona göre de adım atar. ama bu işler kendi bulduğumuzdan çok vesileyle olacak şeyler. herkes kendisi yani çevresindeki kişiler gibilerle evlenir.
00 YorumlaVallahi bugün parkta kapalı 3 tane ben yaşlarda bayan oturuyordu. Ben açıkdan ziyade kapalı biriyle konuşmayı ilişki yaşamayı istiyorum. Ama çekiniyoruz diye bilirim. Yani kendi adıma konuşayım. Gelip merhaba dediğimde terslenmekten korkuyorum. Yanlış anlama lütfen ama bende hayatımda 1 ilişki yaşadım ve kız benden ayrıldıktan sonra kapanmış. Elimden gelen herşeyide yapmıştım lakin olmadı işte kısmet.
00 YorumlaDiğer konusunda 366 cevap paylaştı. Yüreği temiz insan. Soru bile yanlış sen allah kazanmışsin insanlar seni kaybetse ne olur. Ve ben şahsen tesettüru bir kıza çok yakıştırıyorum. Öyle tatlı ve oturakli oluyorlar ki sanki melek gibiler. Sen kalbini ferah tut
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya keşke çoğu kişi sizin gibi düşünse veya bana denk gelse böyle insanlar...
+1 yılSen bu sekilde dusunursen o kapanmanin amaci nerde? Sen kismetini daha onune cikarmamis Rabbimizi mi bize soruyorsun ya da sikayet ediyorsun.
Cok biliyosan acil sacil. Gelenler neyine gekecek biliyosun. Sen o gelen giderken kaybettiklerini yine yazacaksin sonra buraya. Birak bu kafayi. Hormonlarinla degil beyninle dusun. Banada kizma.01 YorumlaGel benle evlen seni buralardan getireyim. Ben medinedeyim. Şeriat Üniversitesi okuyorum. İnsanlar her şeyi nefsinden düşünüyorlar Allah rızası için bir şey düşünmek yok. Yani hayat dünya için ahiret icin değil.
10 Yorumla
+1 yılşimdi mesela ben şöyle düşünüyorum evlenmeden önce evleniceğim kişiyle ten uyumu, kafa uyumu vs bir sürü şeyi test etmiş olmak isterim ki daha sonradan aa anlaşamıyorum demiyim. kapalılarda da daha ten uyumunu test etmeyi geç düşündüğüm çoğu şeyi konuşamıycağım hissi var bende ben bu yüzden kapalı kızları tercih etmiyorum.
00 Yorumlagulmekten oldum ya sirf bu yuzdn evlenmiyecekmiim diyo ya, olurmu ole sey erkekler senden kacmalrinin tek bir nedeni var seni kolay kolay kandiramiyacaklrini biliyolar ondan yane dert etme kendine bunlari bole yasamaya devam et elbet biri cikacaktir karsina seni candan seven sana onem veren bir gunluk asklara kanma ok
02 Yorumla
Soran+1 yılya biliyorum böle gülünecek gibi geliyor size. Ama işte kimle tanışsam böyle yaptı.
Sevgili bacım kapalı olman dinimiz açısından oldukça güzeldir ne mutlu lakin umutsuzluğu girme mutlaka birisi seni " tam " sever. Demek ki karşındaki sene " tam " sevmemiş veya onun fikirlerine göre değilsindir. Bu yüzden ki seni bırakıp gidiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKişisel olarak bakarsam senin gibiler diğerlerinin yanında değerli olurlar, benim gibi düşünenlerde senin gibilerini aramakta bundan eminim o nedenle sen çok değerlisin umarım çıkar karşına seviyesini bilen koruyan biri..
00 YorumlaSen sevgili mi arıyorsun yoksa evlenmek mi istiyorsun? Eğer sevgili arıyorsan sen boşuna kapanmışsın zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılevleneceğim seveceğim birini arıyorum ben
Kapalı olduğunu görmeden mi teklif ediyorlar yoksa sen tekliften sonra kapanıyor musun? Şu soruları bırakın Allah aşkına ya..
ben çok kişi tanıyorum kapalı sevgilisi var, evli00 Yorumlabence aradıkları ucuz kızlardan değilsin seninle istedikleri gibi bir ilişki yaşayamayacaklarından dolayı takma kafanı seni gerçekten seven çıkacaktır elbet
00 Yorumla
+1 yılhiiç öyle düşünme bence kapalı kızlar daha çok ii.. ve daha çok evlenmek isterler kapalılaarla ya da yaşadığım yerle alakalı böle düşünüyorm.. sen nerelisin çevren önemli
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok be apla üzme kendini. Valla o kadar önemli olamaz bence hem niyeti evlenmek olan insan senin gibisini arar. Afedersin ama onlar yatcak kadın arıyolar. :) üzülme lütfen.
00 Yorumla - Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yıltamamen saçma şeyler düşünüyorsun. belki de doğru insan çıkmamıştır henüz karşına iyi olmuştur olmaması da. merak etme çıkacaktır seni sevecek birisi kapalılıkla bir alakası yok bunun.
00 Yorumla
+1 yılkapalısın diye değildir belki...
arkadaş bende kapalı sevgilim olsun isteye isteye yalnız kaldım ulan millet buluyor kaçıyor lükse bak10 Yorumlaöncelıkle merhaba arkadasım bana göre sen doğrusun sen kapalısın dıye olmuyo değil denk gelmıyodur bana göre bır cok kıza kapalı olmak yakısıyor hem en güzelide o boşver varssın olmasın seni seven böyle sevsin
00 YorumlaSanırım senin sorunun arkadaş edinememe değil... açılmak için kendi psikolojini hazırlama aşamasındasın...
02 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok açılmıyacam ama sadece merak ediyorum neden sevmiyorlar neden beni sevecek biri çıkmıyor? neden kapalılara böyle davranıyorlar?
+1 yılALLAHIMDA böyle sınıyor seni belkide. Acaba bu şekilde benim yolumda kapalı mı devam edecek? Yoksa nefsine uyup sevgili ya da eş bulmak için açılacak mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ben zaten açılmıycam o insanlar için...
- +1 yıl
O zaman sıkıntıda etme manita konusunu. Çünkü zamanı gelince nasibinden kim varsa o olacak.
Kapali olan kiz evlenilevek kiz ama hakkini veriyorsa kapanmanin birde su açıdan dusun ben evlenecegim zaman temiz kiz isterim kapali duzgun terbiyeli acik ta olabilir ama onceligim kapali namuslu kizlar olacak alan yasadi seni ;)
00 YorumlaKapalılar benim dikkatimi daha çok çekiyor;
Süpriz yumurta gibi içinden ne çıkacağını bilmemek daha heyacanlı oluyor :D00 Yorumla
+1 yılSevgili bulunca noluyo sanki bende kapaliyim sevgilimde oldu ama hep opusmek istiyolar tabi ben istemeyincede ayriliyolar en iyisi yalnizlik bosver
00 Yorumla
+1 yılKapali ve dindar birisinin sevgiliyle isi olmaz. Bu erkek icin de kadin icin de böyledir. Yani sikinti edilecek bir durum yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben öyle sevgili derken benimle evlenebilecek beni hep sevecek bu halimle öyle birini istiyorum.
- +1 yıl
Denk gelmemis demek ki. Evlenecegi kizin özellikle kapali olmasindan yana olan o kadar erkek varki.
kapalılıkla ne alakası var kızım bunun asksı cırkın ya da basortusune layık degılsındır ondan bı sevdıgın olmaz yoksa basortusu ıle bı alakası yok bunun
00 Yorumla
+1 yılbu sebebten dolayı kapalılıktan şikayetciysen açıl Allahını seviyosan ya. kapalı istemeyeni napcan zaten bence senin işine gelmeyenler olmuş kapalı isteyenler içinde.
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni tamamen yanlış anladın. Ben şikayet etmiyorum. İnsanların kapalılara neden kötü baktığını öğrenmek istiyorum neden?
- +1 yıl
onlar insan mı da? kapalı açık diye kimseyi yargılamak kimsenin haddine değil.. ha kapalı dediğin kızda harbiden kapalı olacak öyle alta kot çekip kapalıyım diye gezenlerden bende haz etmiyorum. Şu da bir gerçek dört dörtlük kapalı bir kızın başım üstünde yeri var tercihimdir zaten.
+1 yılBunun kapalılıkla alakası yok emin ol ben kapalı olduğu halde gayet konuşmak isteyen oluyor caziben varsa onlar zaten gelir
00 Yorumla
+1 yılarkadaşımm ne alakası var ya... kapalılar daha çok rağbet görüyorr bence..
00 YorumlaKapalılara karşı bir sevgisizlik yoktur aslında kapalı birisi sevgili olaylarına karşı olabilir ya da kendisine yaklaşıldığında tepki verebilir diye uzak durmayı tercih ediyorlardır
00 Yorumla
+1 yılbende kapalı istemem bende yarattığı imaj şu ; "her boku yiyip vicadınımı rahatlatmak için kapanıyorum" aynen bu
01 Yorumla
Soran+1 yılben sadece evleneceğim seveceğim biri olsun istiyorum ama olmuyor işte
+1 yılöncelikle yaşın önemli burada. evlenmek için elbet talibin çıkar. kapalı olduğun için şanslısında
10 Yorumlaaslında erkeklerin kapalı bayanlara karsı dediğin gbi olmadıgını düşünüyorum ama ne yazıkki sana öleleri denk gelmiş..
00 YorumlaBen kapali birisi ile evlenmeyi dusunuyorum ama kapali birisini gorunce yanina yaklasmaktan korkuyorum bence ondandir :(
00 Yorumla
+1 yılKapalılıktan değil bence, sende bir eksiklik görüyorlardır.
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama yaa:D kader senin için en hayırlısını yazdı ve zamanını bekliyorD:
00 YorumlaNe alaka ben sahsen sevgilim olacaksa kapali olsun isterim not: sevgilimden kapanmasini istedim kapanmadi bende inat ile ustune gittim sonuc ayrildik.
11 Yorumla
+1 yılAslında sen ben hep kapalı bir sevgilim olsun istemişimdir ama nafile senede merak ettim doğrusu nerde yasiyorsun ?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen izmirde yeşilyurtta oturuyorum
- +1 yıl
Cook uzaktan :-) ama böyle dusunceli bir sevgilimin olmasını istemişimdir isterdim doğrusu face varsa kelime atar misin biraz dertleri :-)
- +1 yıl
Ozele pardon:-)
senin karşına ADAM çıkmamış bacım. Conconlarla olmaz bu işlr.
00 Yorumla
+1 yılyaşın kaç daha senin evlilik için bu kadar genç yaşta korkmana gerek yok.30dan sonra kork
00 Yorumla
+1 yılkanina giripte seni bozmak istemyrz kanks. iyi olan birileri kalsin dunyada
10 YorumlaSevgilin olmuyor çünkü namuslu bir adamla karsilasmdn daha bu kadar net bu kadar basit
20 YorumlaTam aradığım insansin ama böyleleri de bana dwnk gelmiyor ki
02 YorumlaSevgilide emellere uymuyor bu niyet başka ama eclenmeye gelince tam tersi klasik erkek kafası bu.
00 YorumlaKardeşim sakın canını sikma inşallah kendine göre eş bulursun kapaliyim diyede yakınma günah
00 Yorumlaya kızım ruh hastası mısın sen? sorduğun soruya bak git yat uyu yaaa
00 YorumlaSen kapan hep elbette elin ayagı düzgün biri karsına cıkar sakın acılma. Kapalı bayan mekke gibidir hep merak edılır
00 YorumlaArkadaşlar bende kapali bir tane sevgili
İstiyorum ama beni kimse sevmez
Ama ben sevdiğim zaman bırakmam
Hayalim kapali güzel kalbi temiz birisiyle
Sevgili olmak ama yok işte00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcik kapali diye ayirmamak lazim tabi ama kapali kizin cermeyeceklerini aciklar veriyor bazen. O yuzden erkeklerin tercihi o yönde.
00 Yorumla
+1 yılöncelikle neden kapalisin bunun cevabını ver kendine.
00 Yorumla
+1 yılyooo alakası yok
kapalı insanların çoğu çok güzel ben şuanki sevgilimi kapatma peşindeyim00 Yorumlakapalı olmanla alakası yok..
çok fazla sosyal bir insan değilsindir belki..00 Yorumla
+1 yılkapalıysan sevgilin olmayacak zaten. görücü usülü evleneceksin. kocan olacak
00 YorumlaAltlarina yatmiyorsun ve seni istedikleri gibi opup ellemeyecekleri icin. Serefsizlik.
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat